Gość Adasiana Napisano Wrzesień 6, 2004 renika, to jest niestety tendencja postępująca.Większość postów dotyczących antykoncepcji to po prostu żenada. Nie czytają ulotek, nie pytają lekarzy, wymyślają głupawe teorie. Żadna z nich nie pofatyguje się żeby wiedzieć coś więcej ...a potem pojawiają się pytania i to głupie pytania. Oczywiśćie nie wszystkie są takie, sama dowiedziałam się kilku fajnych rzeczy o antykoncepcji, ale to tylko wyjątki... Coraz więcej głupich dziewczyn, które wolą popytać niż zrobić test (może się boją że za trudne pytania czy co???? ;) ) Cieszę się, że są też inne dziewczyny, nie przejmuj się jak Cię objadą za cokolwiek...Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 7, 2004 A ja mam pytanie i tym razem na serio, więc bardzo proszę o szczerą i poważną odpowiedź. Chcę się zacząć odchudzać, najlepiej już dziś, bo mimo, ze mam 14 lat moj celulitis rozprzestrzenia się monstrualnie na cale moje cialo, to pewno od tego, ze dopiero w 7 roku życia zaczelam uzywac kremow uelastyczniajacych przeznaczonych dla mojego typu cery, czyli przesuszono-mieszano-otluszczonej-tylko-w-dni-parzyste. Wczesniej stosowalamkremy mojej mamy, a one absolutnie mi nie sluzyly. No i teraz mam co chcialam, czyli celulitis wszedzie. Do tego na 3 paznokciu od lewej nogi pojawilo mi sie znamie wielkosci 0,009 milmetra a czytalam na stronie www.badzszczuplaipieknazawszenietylkowmlodosci.pl ze to pierwszy objaw nadwagi. Moje BMI wynosi 78963, a liczac w skali brytyjskiej 90943082 czyli w ogole strasznie duzo. No i wlasnie chce sie odchudzic tak, zebym nie musiala cwiczyc, bo mi sie nie chce, strasznienie lubie wysilku fizycznego, i najlepiej na jakiejs fajnej dietce - moze znacie jakies? Slyszalam o diecie opartej na wyciagu z wyciagu z mleka odtluszczonego. Jakie mialyscie efekty? Aha i co z tym cellulitisem? Slyszalam ze smaowanie ciala Tussipectem i owijanie na 16,35 godziny pianka poliuretanowa przymocowana srubami Molly pomaga? Czy trzeba jeszcze suszyc to czasem suszarka, zeby podgrzac? Bede wdzieczna za odpoiwedz. Odchudzam sie! Kto sie przylaczy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adasiana 0 Napisano Wrzesień 7, 2004 Łasico no to masz problem. Chociaż to nie forum dieta, ale jest ściśle powiazana z antykoncepcją więc postaram się odpowiedzieć Ci na nutrujące Cię problemy... Po pierwsze za późno zaczęłaś stosować kremy ujędrniające. Nawet niemowlak wie, że zlekceważenie problemu celulitu w wieku 5 lat grozi nieodwracalnymi skutkami. W przyszłości możesz mieć celulit powiek a to już okropne..NO i chyba wpadłaś w pułapkę.Polecam okładanie się papką z mąki, tussipecu i kiszonych ogórków (kwas wyżera celulit). owinięcie się folią aluminiową posmarowaną smalcem i jeszcze jedną warstwą aluminium (pianka wykluczona) i suszenie suszarką min. 45 minut i 25 sekund dziennie. Możesz tez otworzyć drzwiczki piekarnika domowego i stać w temperaturze 175 stopni przez jakieś 60 minut... Co do diety. Nie wiem jak to jest na tej Twojej mlecznej, ale ja znam o wiele lepszą metodę - dieta musza. Trwa 16 dni Zaczynasz od 1000 kcal i co dziennie zwijasz je o 100. W momencie kiedy dojdziesz do 0 (10 dzień) zwiększasz dawkę by już do końca życia pozostać na 600 kcal. Z menu wyrzucasz: mięso, mleko, słodycze, cukier, chleb, ziemniaki, owoce, warzywa. W krytycznej fazie diety popijasz wodę z 2 ziarnami cukru min 8 litrów dziennie. Przez pierwszych 8 dni jesz jajko (oczywiście też zmiejszasz jego udział w diecie), możesz to przegryźć 1 listkiem sałaty. No i niestety musisz ćwiczyć. Przynajmniej w okresie chudnięcia min 4 godziny dziennie (wskazane 8 - 1 pływania, 2 ostrego areobiku, 1 stepper, 2 rowerek,1 boksu i na koniec 1 ćwiczeń siłowych). Oczywiście o robieniu 500 brzuszków dziennie nie muszę wspominać. Twoje BMI jest z pewnością zbyt duże, ważysz zapewne 40 kg przy wzroście 186 cm..to za dużo. Idelną wagą dla Ciebie będzie 32 kilogramy. Mam nadzieję, że rozwiałam Twoje wątpliwości. Życzę powodzenia z walką z celulitem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezalogowana adasiana Napisano Wrzesień 7, 2004 ouups coś się pochrzaniło...w każdym razie skutecznośc diety zależy również od ilości ;) Łasico powodzenia... Free willy - Twoja babcia musi być z pewnością ekspertem. Cholercia mogłam o czymś takim pomyślec wcześniej. W niedzielę kąpałam się w morzu, a wiadomo co kryje woda morska... nawet nie będę wiedziała kim jest tatuś??? Mogłam zajść w ciążę? Nasz topik jest jedyny i niepowtarzalny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Wrzesień 7, 2004 Hello, Ja tez przeszlam na diete, na razie rumiankowa, jem rumianek , pije rumianek i jestem spokojna jak nigdy, nie wiem tylko czy nie przesadzam, bo tak sie uspokoilam, ze ostatnio spalam dwa dni bez przerwy , ale to dla urody, wiec trzeba sie poswiecic. Poza tym jak wyczytalam na polecanej tutaj stronie www.chcebycpieknaprzezcalyczasnietylkokiedyjestemmloda.pl podczas jednosezonowej hibernacji traci sie polowe wagi. Dlatego bardzo polecam ten sposob. Nigdy wczesniej nie mialam celulitisu na nogach, tylko wlasnie zaczal sie na powiekach i dziewczyny uwaga: tusipect - pomoglo!!! nalezy sie smarowac przez tydzien, codziennie a potem w foilijke jak tlumaczy adasiana. Free willy-> moja babcia mowila to samo i jeszcze, zeby miec takie specyjalne portki (oboje partnerzy) ktore zakrywaja cale cialo z wyjatkiem wycietego kwadracika w miejscu lonowym. Jest to oczywiscie bardziej metoda psychologiczna, ale ponoc skuteczna. Moja babcia ma 3 dzieci ale to nie z seksu tylko od Bozi, jak wiadomo Bozia dzieci daje. ;) Moze jest szalenie niebezpieczne i mama mi mowila, zeby z tego samego powodu nie sadac na deske klozetowa kiedy byl tam wczesniej jakis mezczyzna, bo oni to swintuchy i mozna usiasc na plemniku i on wtedy juz sobie droge znajdzie, ja jestem latwym lupem, bo mam niewiele wlosow z natury juz jestem bardziej plodna. Za tydzien moi rodzice wyjedzaja na wakacje i zostaje sama w domu. Czy moge wtedy zajsc w ciaze? Dodam, ze ostatnia miesiaczke mialam tydzien temu i w 20 dniu cyklu mam zawsze bolace piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 7, 2004 Hej Wam! Wiem że to nie topik dietowy, ale jak już wspomniałyście mój problem jest ściśle powiązany z antykoncepcją, bo jak wiadomo chcę schudnąć, a jak się chudnie pełzające plemniki mają mniej drogi do pokonania i nie zatrzymują się w cellulitisie, więc siłą rzeczy jestem bardziej płodna, a przecież mam już prawie 14 lat i patrzę na chłopców i oni na mnie patrzą, a nie smarowałam jeszce powiek płynem plemnikobójczym, bo na razie smaruję kremem na cellulitis powiek i nie mam już miejsca. A jeszcze przecież przeciągam rzęsy odżywką zrobioną z miodu, kawy i tussipectu. Więc jestem ciążą zagrożona, ale stosuję wasze metody i na razie jestem spokojna, bo codziennie rano i wieczorem robię przed snem testy ciążowe po jednym na każdy jajnik. Adasiana i Lulka, dzięki Wam za wasze diety. Zaczynam od poniedziałku, bo na razie robię przeddietowe oczyszczanie organizmu, żeby pozbyć się wszystkich toksyn. Polega to na tym, że piję 17 litrów wody dziennie i jem jeden liść herbatki Ojca Klimuszko co 2 godziny, nie przerywająć na noc. Nie chce mi się ćwiczyć, ale słyszałam ze pomaga jak się włoży książkę z ćwiczeniami pod poduszkę, więc włożyłam. Jak myślicie, moze jak jescze włożę kasetę z Sindi Krałford, to pomoże? No. A ciotka brata siostry mojego taty mówi, ze najlepszy środek antykoncepcyjny to wyparzanie wrzątkiem całego ciała po kontakcie z mężczyzną. Nawet rąk, bo wiadomo że mężczynza mógł na ręku pod paznokciem przenieść plemnika i potem on już sobie przewędruje. Dobra dziewczyny, lecę bo jestem już owinięta folią. Idę stać przed piekarnikiem i nagrzewać się, a na piecu stoi czajnik i woda sie już gotuje, więc przy okazji zrobię sobie parówkę na twarz żeby wyszły wszystkie toksyny z twarzy również. Do napisania :):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atraktywna 0 Napisano Wrzesień 8, 2004 Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było, bo sie zastanawialam, czy jestem w ciazy, czy nie. wyszlo na to, ze nie :) Teraz jestem madrzejsza i przed seksem oralnym polykam globulke, chlopakowi zakladam prezerwatywe, a sobie gumowa rekawiczke na jezyk. Po wszystkim na wszelki wypadek popijam plynek plemnikobojczym i lykam cale opakowanie Postinoru na raz. Dodatkowo biore pigulki anty (diane, logest i harmonet jednoczesnie) i mam dwie spirale (jedna normalna, a druga to Mirena z hormonami). Mysle, ze teraz jestem juz calkiem bezpieczna i moge bezpiecznie uprawiac seks oralny :) Od dzisiaj tez przestaje skracac włosy łonowe, rzucam diete i pedze po czkolade, lody i cukierki, zeby miec wiekszy cellulitis co utrudni zadanie plemnikom! Nie dam sie tak latwo!!! Co do sterowania płcią dziecka za pomoca serialu \"Północ-południe\" to nie polecam, bo mojej kuzynce urodziła się potem dziewczynka z twarza Patrika Słejzi i jej mąż się strasznie wkurzył... Teraz ma szlaban na telewizor, ksiazki, gazety... Nie moze nawet wychodzic z domu i wygladac przez okno, bo jeszcze zobaczy jakiegoś facta, a jej maz chce miec pewnosc, ze tym razem to bedzie jego dziecko... Dlatego zamknal ja w pokoju bez okien, klamek i z miekkimi scianami... Pozdrawiam! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Wrzesień 8, 2004 widze ze metod zapobiegania ciązy jest wiele... gratulacje za kreatywność :-) pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 8, 2004 Witam Was! Od wczoraj schudłam 0,564 grama. Niestety mierzylam rano i wczoraj wieczorem obwód bioder, pasa, nogi i łydki i nic :( Ta dieta nie jest skuteczna niestety. Chyba muszę zacząć mniej jesć, bo przeciez odchudzam się od wczoraj rana i nic! Chciałabym nosić stringi. Czy myślicie, ze dziewczyna o wymiarach 60x40x60 moze nosic stringi w panterkę? Aha i jeszcze mam pytanie, nie golę oczywiście włosów łonowych, głupia nie jestem, nie chcę zajść w ciązę 10 raczą, ale przeceiż chyba depilacja nóg nie szkodzi? Jak mam usuwać zbędne włoski z nóg, ale tak, zeby nie odrastały? Kolezanka opala nad gazem, co myślicie? A moze powinnam zabijać ceblki szpilką? A włosy? Co na włosy? Żeby były miękkie i ładne? Wax na 67 godzin i podgrzewać w piekarniku? A paznokcie? jak usuwać skórki? Fleksem? Moja matka scierala na tarce, moze wrocić do starych, sprawdzonych metod? A czy pielęgnujece odpowiednio zgięcia kolan? Trzeba posypywac maką i codziennie masować i podszczypywać\\przez 20 minut jednocześnie polewjąc naprzemian zimną i ciepłą wodą. Nie ma żartów! Nie chcemy przecież być zaniedbane jak te wszystkie intelektualistki, prawda? Aha i co sądzicie o Kasiach, Basiach, Markach, Jarkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 9, 2004 :):):):):):):):):):) :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Wrzesień 9, 2004 heheheh!!! Wnosze w imieniu calego topicu o ustanowienie lAsicy nasza glowna konsultantka Oily -Flame, gdyz wie najwiecej z nas o roznych medotach koncepcyjnych i Diet. Postanowilam wyprobowac medote twojej kolezanki wypalania wloskow na gazem, ale ze mam w domu tylko piec kaflowy to wlozylam noge do srodka i pani an pogotowiu powiedziala, ze nie musze sie martwic o zarost w tej czesci ciala przez najblizsze pol roku, czyli ogolnie w skali 1- 10 metoda toa uzyskala u mnie pelne 10. Polecam, sprobuj sama. Tym samym dowiedzialam sie, ze plemniki gina w temperaturze ok. 100 st. C, wiec mozna ta metode stosowac calosciowo zaraz "po", wystarczy wejsc do piekarnika na pare minut. Wiem, powiecie teraz, ze to juz bylo w "Antku", ktorego siostrzyczke tak potraktowano, ale teraz technika poszla na przod i piecyki sa lepsze, wiec nie mam zadnego niebezzpieczenstwa. Na wszeli wypadek jednak, trzeba (zgodnie z zasadami wspinaczki gorskiej) powiedziec komus wczesniej, gdzie sie idzie, zeby w razie zaginiecia latwo bylo znalesc. Piekarnik moze sie na przyklad zatrzasnac. Acha, i oczywiscie nalozylam WAX 67 przed wejciem. Ja wczoraj zafundowalam sobie nowy kolor wlosow. Wlozylam glowe do farby olejnej ( z odzywka) o kolorze Ciemny Orzech i wyszlo super, nawet pianki nie musze teraz uzywac, tak sie fryzura trzyma. Dziewczyny myslicie, ze jak zaczna odrastac to bede musiala je obciac zeby wrocic do koloru naturalnego, cz wystarczy troszeczke podpilowac, tak jak paznokcie? Acha, choc to oczywiscie nie jest topik o utrzymywaniu domu, jak to robicie dziewczyny, ze jak maz wraca z pracy to ziemniaki sa akurat gotowe podane na stol? Mi sie ciagle nie udaje, nie wiem, czy cisnienie bedzie duze czy male a w zwiazku z tym jak szybko ziemniaki dojda, i nie raz zdazylo mi sie juz podac na stol o 0,005467 minuty za wczesnie badz za pozno. Jsa sie na prawde staram byc doskonala zona, ale to trudne! Wydaje mi sie ze odkrylam nowa metode antykoncepcyjna. Nalzy to robic w szafie. Ja juz tak mialam 3 razy i jeszcze ani razu od tego nie zaszlam. A, mialam przy tym plastry antynikotynowe, ale nie wiem, czy to cos daje. Bardzo was wszystkie pozdrawiam: Adasiana, Lasica i Free Willy i napiszcie ile schudlyscie dzis rano miedzy 10 a 11? bo ja 0,0006 g. Jestem taka szczesliwa, w koncu moge wrocic do moich ulubionych jeansow z lat mlodzienczych. papapapap! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atraktywna 0 Napisano Wrzesień 9, 2004 O matko! Dzięki! Lecę do apteki po plasterki!!!! A słyszałyście o najnowszej diecie? Podświadome programowanie metabolizmu, czy jakos tak się nazywa. Je się wyłącznie czekoladę, pizzę, hamburgery, frytki ociekające olejem i inne tłuste i słodkie rzeczy, z tym, że jedząc, trzeba cały czas powtarzac sobie w myślach \"wcale od tego nie tyję\". Aha - zero owoców, warzyw i ruchu. Zwłaszcza ruchu - to mogłoby wszystko popsuć. Najlepiej zamawiać wszystko przez komórkę, żeby się nie ruszac z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Wrzesień 9, 2004 Tak, slyszalam o tym. Mozna rowniez stosowac jako metode antykoncepcyjna: "Nie zajde dzisiaj w ciaze". heheheh! No to ja postanowilam dzisiaj nie zachodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 9, 2004 Hej Dziewczynki! Cieszę sie niezmiernie że tak myślicie o mnie, jestem zaczerwieniona wręcz z zakłopotania. No właśnie, a propos...te rumieńce które zalewją mi twarz zawsze jak się zdenerwuję lub zawstydzę...Jakiś makijaż muszę odpowiedni dobrać. Jaki makijaż dla 14-latki odchudzającej się? Czytałam, ze najlepiej nakładać najpierw zielony korektor na czerwone przebarwienia. Potem brązowy korektor na różowe pryszczyki. Na większe białe pryszczyki nakładać korektor antybakteryjny. Na to podkład pod podkład w kolorze Jaśniejaca Brzoskwinia 07. Na to podkład w kolorze o ton ciemniejszym od tonu skóry w najjaśniejszym miejscu twarzy. Potem na to puder antyrefleksyjny, potem transparentny i normalny w kolorze Biała Czarna Kawa 4. Na policzki, brode i czolo przy cerze T lekko musnać różem w kolorze beżowym. Nałożyć napowieki podkład pod cienie, kreską czarną obrysować kontur oczu i nałożyć tęczowe cienie w 5 kolorach zaczynając od najjaśniejszego wewnątrz oka do najciemniejszego u nasady włosów. Rzęsy umalować od cebulek do rozdwojonych koncowek i z powrotem 4 krotnie czarnym tuszem z refleksem wisniowym, dolne też. Usta obrysować konturówką, polozyc nanie podkład, po środku kreska białą szminką ochronną, na to czerwona szminka, na to błyszczyk i na to puder utrwalający, bo błyszczyki już nie modne, ale puder sie na nich lepiej trzyma. Na koniec nalezy cala twarz spryskać obficie fiksatywą i to pozwala bardzo zaoszczędzić czas i pieniądze, bo wieczorem wystarczy caly makijaż zdjac z twarzy i odlozyć na półkę, a rano można użyc ponownie. Słyszałam, ze taki makijaż jest naturalny i zapewnia swieży i młody wyglądm jakby się w ogóle nie było umalowanym! Lulka, mysle, ze wystarczy jak bedziesz włosy piłować, ewentualnie mozesz je wykruszać młotkiem. Pamiętaj, żeby od czasu do czasu pokrywać odrosty, wystarczy wtedy ze kupisz małe opakowanie Śnieżki i barwnik w odpowiednim kolorze i pędzlem pokryjesz głowę u nasady. Pamiętaj o tym, zeby wyczyścić wacikiem skórę wokół twarzy. A co do topiku o utrzymywaniu dou, to coż, ten temat jest ściśle powiazany z antykoncepcją i ciążą, bo jak wiadomo, szczęśliwy dom to podstawowa komórka spoleczna a szczęśliwy maż to plody mąż i wiele małych, szczęśliwych dzieci. Jeśli chodzi o ziemniaki, to słyszałam, ze aby doszły w odpowiednim momencie trzeba je stymulować. Mówić do niego trzeba czule i masować i podszczypywać. A jeśli dojda za szybko, to znaczy ze są jeszcze młode i niedoświadczone. Ale tak w ogóle, to najlepiej nie jesc ziemniakow, bo jak wiadomo sa bomba kaloryczną i tyje się od nich w biodrach w sferze b4. Scudłam 0,089 cm w biodrach i 0,08 cm w pasie. Pod poduszkę włożyłąm jeszcze skakankę, a rower stoi w sypialni i ładnie wygląda. Mówię sobie caly czas ze nie tyję od niczego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Wrzesień 10, 2004 Dziendobry dziewczyny! Wczoraj powiedzialam sobie, ze nie zajde w ciaze 1045 razy i nie zaszlam. Powiedzialam tez, ze nie przytyje a potem spalam w silowni na maszynach po godzinie na kazdej, na rozne miesnie, i nad ranem juz spokojnie na rowerku sie kimnelam. .Mysle, ze schudlam duzo bo az 0, 0987 gr. Postawie sobie potem internetowego pasjansa z pytaniem czy jutro tez schudne a potem bede sobie depilowac woskiem ze swieczek klatke piersiowa i stopy. Nie mam tam jeszcze wloskow ale warto sie zabezpieczyc, poza tym lubie miec obslizgle body a nie jakies "naturalne", wlosy na ciele to przeciez czysty atawizm!!! walczmy z nimi! Jak depilujecie lokcie? Tak samo jak zgiecie kolan? Zauwazylam u siebie pierwsze zmarszczki mimiczne i od dzisiaj koniec z bezwolnym usmiechem, zabandarzowalam sobie usta do okola glowy, to pomoze uniknac mi poruszania twarza i mniej jesc. A wlasnie: czy myslicie, ze jak sie jest na diecie to trzeba koniecznie mniej jesc, czy tez jest to historia, ktora mozna sobie miedzy bajki wlozyc? To na razie, ide sobie powtarzac, ze jestem madra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola_kinetic Napisano Wrzesień 12, 2004 dziewczyny,pamiętajcie o tym że jak sie jest w ciąży i stosuje sie diete to nalezy porcje dla malucha tez dietetyczne układac !! jemy dwa razy MNIEJ !! (przynajmniej nie urodzimy grubaska !!) Pamiętajcie tez, ze nie wolno niczego pożerac wzrokiem !! kalorie od razu wpadają nam do brzucha !! czytałam na www.wpadka_i_dzieci_gromadka.pl,ze nie wolno jesc marchewek,bo dzidzius bedzie miało piegi !! aha i jak zobaczycie zakonnice przed współzyciem to znaczy ze wasze dziecko wyierze drogę wiary..wiec obowiazuje celibat. :D:D piszą też, że jak facetowi założymy klosz na głowe to poczęte dziecko bedzie "oświecone"... co o tym myslicie.. ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RYBECZKA 0 Napisano Wrzesień 15, 2004 Witam i błagam o pomoc otóż mój mąż od pewnego czsu chodzi spać później niż zwykle i później niż zwykle wstaje , zauważyłam też , ze częściej siusia , a i moje obiady zaczęły mu smakować , przez ostatnie dwa dni zmywał naczynia , a wczoraj nawet powiesił pranie ! jejku , sama już nie wiem , czy on może być w ciąży ??? proszę pomóżcie mi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cieciowa Napisano Wrzesień 15, 2004 no, osmielilam siem wreszcie do was zagadac, dziewuchy, boscie takie dobre rady dajecie i takie obeznane we wszystkim jezdescie.... ale nie smiejcie sie zez starszej kobieciny, bom niespecjalnie umiem z siebie wydusic, o co mi siem rozchodzi... slyszalam ostatnio, ze podobno im wiecej lodow sie zje, tym poglowie liczniejsze znaczy siem jest, prawda to?.. no bo ciec moj ostatnio siem pytal, czy ni mam ochoty na loda....no to mowiem, ze i owszem, na waniliowego... o on zaro, zem gupia jezdem, ze mam go zrobic... no to mowiem, ze sie popytom po somsiadkach, moze ktora i pamieta, jak sie lody robi.... a on na to jak siem nie wscieknie, jak nie zakrzyczy, zem calkiem juz zguplam i polecial se gdzies......... to i siem tero zastanawiam, czy mu moze o dzidziusia chodzilo czy co ... w zwiazku z tym poglowiem oczywista? no i jeszcze slyszalam, ze oto coponiektorzy siem chwalom, jakie to przyrodzenie majom - a to dlugie, a to grube... moj ciec to siem nie chwali, bo i ni ma czym, ale nie o to mi siem rozchodzi... bo jak on ma ze mnom dobrze zez trzy razy pod rzad, to i ja se chcialam chociaz raz miec tego ... no, orgazma..... ale takiego wicie, nie zeby tego pokrowcowego, a zeby takiego z tym nieszczesnym ' g', bom slyszala.... no, niewazne..... i mowiem, zeby mi tego ' g' poszukal..... a ten jak siem nie wscieknie, jak nie wpiekli, ze on to siem brzydzi i od tej strony znaczy mnie znac nie chce.... no i znowuz nie zrozumialam, o co siem rozchodzi, a on na to, ze ta literka to mi siem musi z czyms kojarzyc ... i ze to potem moze byc ta cionza ... no ta, co sie niby jest, a niby poza...... prawda to?.. i juz na koniec, jak siem tak rozgadalam, to dzis widzialam, jak kole liceum miastowego tako akcja byla, ze malolatom rozdawali te... no, gumki... wiec, ze tysz se wzienlam... trzy, no bo wicie... no i czymu jak o szklanke wody poprosilam, do popicia znaczy siem, to te mlodki tak dziwnie mi siem przyglondywaly?.. czekam, co powicie, bom ciekawa jezdem i juz leb mi od tych myslow boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra Napisano Wrzesień 18, 2004 nie róbcie tego, odezwijcie się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁAsica 0 Napisano Wrzesień 19, 2004 Niestety moje drogie nie odpowiem Wam na wasze problemy, ponieważ sama ma straszny duzy problem zycziowy... on mnie zdradza...na pewno mnie zdradza...juz nie pisze jak poprzednio 2 smsow na godzine i nie puszcza sygnalow...:( Na pewno juz mnie nie kocha. A ja chyba jestem z nim w ciazy. Wlosy mi sie zaczely przetluszczac...to ja sne przeciez ze jestem z nim w ciazy. Boze co ja tera zrobie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adasiana 0 Napisano Wrzesień 23, 2004 O rany, wróciłam z urlopu a tu topik niemal pada.... co jest laski? Nie ma pytań o antykoncepcję jedyną i właściwą i inne nie mniej ważne rzeczy? Hmmm Łasico z pewnością nie kocha, bo puszczałby osiem sygnałów na godzinę i co najmniej 3 smwy, jestem pewna że CIę zdradza. Powąchaj wieczorem jego koszulę. Jeżeli nie pachnie damskimi perfumami to oznacza, że ona wcześniej wzięła prysznic i zmyła wszystko z siebie... A ja mam pytanie o depilację... opalanie nad ogniem to nie dla mnie, ale czy jeżeli rozczepię kabel i włączę do prądu a potem poprzykładam sobie do skóry to będzie to elektroliza??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atraktywna 0 Napisano Wrzesień 23, 2004 Hej! ja się ciąży nie obawiam, bo się właśnie odchudzam, jak osiągnę ostatnie stadium anoreksji, to jajeczkowanie samo się zablokuje i po kłopocie :) PS. czy ta anoreksja jest dobra na depilację? Bo podobno wypadają po niej włosy... Te na nogach, pod pachami i łonowe też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Listopad 22, 2004 oj zapomniałam o tym topiku... :-) free fajne ze go znalazłaś :-) jest na czasie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jovanka 0 Napisano Listopad 23, 2004 Hehe!!! Dopiero co Was odkryłam, uśmiałam się po pachy!!! Ale...ale.... ups! qcze----> nie mogę przecież się tak smiać, bo wtedy ma sie skurcze brzucha, a skąd wiadomo, że to nie ruchy dziecka????? Hmmm.....! 3-majta się, idę zrobić test;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yamato 0 Napisano Listopad 23, 2004 A już myślałam, ze topik zdechł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Listopad 23, 2004 Yamato spoko spoko Ja jestem po seksie Ide zrobić test bo nigdy nic nie wiadomo... może przedostatnia tabletka cilestu jednak nie zadziałała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yamato 0 Napisano Listopad 24, 2004 Renika>> oczywiście, ze ostania tabletka cilestu nie zadziałała, nie przeczytałaś dokładnie ulotki? Cytuję \"3 ostatnie tabletki z opakowania nie dają żadnego zabezpieczenia, dotyczy to również 7- dniowej przerwy. Przez te 10 dni należy używać dodatkowego zabezpieczenia- zakaszleć 5 razy przed stosunkiem i wydmuchać nos w gazetę\". free Willy>> moim zdaniem jak bierzesz tabletki to powinnaś wspomagać ich działanie Postinorem codziennie (najlepiej przed sniadaniem- szybciej sie wchłoną, bo wiadomo, ze taka tabletka potrzebuje 17 godzin, zeby trafić do jajnika a potem go zatkać). Brawo za woreczek foliowy- mało osób wie, ze ta forma antykoncepcji jest bardzo skuteczna! :):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Listopad 24, 2004 O cholera i co teraz? Ja chyba sobie wypłucze macice wodą z octem bo plemniki są dość żywotne cholerniki jedne. A moze wziąść wszsytkie cilesty na raz? Lekarz mi je co prawda zmienił na Harmonmet ale skoro źle sie po cileście czułam to moze plemniki wycofaja swoje działa?? A jutro wezme dal pewności Harmonet, całe opakowanie w razie gdyby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yamato 0 Napisano Listopad 24, 2004 Reniko ja nie chce Cię straszyć, ale teraz to już chyba nic nie pomoże... Ja bym może próbowała wyjąć sobie jajniki i macice i potrzymać je w szklance z tym octem, cholera wie... Może pomoże... No a Harmonet... hmmm... kto wie... może powinnaś wziąć te 2 opakowania na raz co Ci ten lekarz przepisał. Skuteczność tabletek jest przecież tym wyższa im więcej ich zjesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Listopad 24, 2004 Yamato. Normalnie chyba jestem w ciązy. Smarkam, kicham mam kaszel. Moze te plemniki wysmarkam, albo wykaszle :( Mam podwyzszoną tempke... :( az sie boje Testy wszystkie 15 negatywne.. ale ja normalnie imn nie wierze. Bo jak one maja skuteczność 99% to ja jestem w tym 1% a wszystkie testy były felerne Macice płukałam... kilka razy dziś... ale wiesz moze one te plemniki jakoś okrężną drogą sie przedostaną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach