Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronka

Piosenka z filmu KOGEL-MOGEL

Polecane posty

Gość kika102
wielunianko - na stronie www.mp3.wp.pl nie mogę znależć powyższych utworów .

Gość kika102
www.senspace.com/file/t21epj , piosenka ,,szukaj mnie" www.sendspace.com/file/wz006y , piosenka ,,bądż zawsze blisko mnie" www.sendspace.com/file/2ab1db , piosenka,, nie mówmy o zmartwieniach" Miłego słuchania!!!

Gość Dorotka16
TO piosenka Edyty Geppert pt.Szukaj mnie. mam ją na kompie moge wysłać tylko prosze o adres moj numer gg to 8733323 piszcie napewno odpowiem na każde pytannie bo jestem fakną tego filmu i znam każde slowo tam wypowiedzine poniewaz ta komedia towarzyszy mojej rodzinie od lat....

Gość kathrin12
kika 102 -tak sie ucieszyłam, że udało mi się ściągnąć "bą dź zawsze blisko mnie" , ale ta najważniejsza strona "szukaj mnie" się nie otwiera. proszę, prześlij mi tą piosenkę na mój adres. A tak poza tym to myślałam, że ja jedyna na świecie kocham tą piosenkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam.P.s. film oglądałam już sto razy i za każdym razem tak samo mnie bawi!

Gość sylwiaa181818
kochani!!!!!!!bardzo was prosze o rzeslanie tej piosenecki bardzo bardzo bardzo musze ja miec,,, bo to jets moja ulubiona piosenka a co ajwazniejsze ojego chlopaka:)i chcialam muzrobic taka niepsodzianke i nagrac ta pioseneczke blagamm:*::*bede wdzieczna::*:*

Gość sylwiaa181818
kochani!!!!!!!bardzo was prosze o rzeslanie tej piosenecki (szukaj mnie edyty gepert)bardzo bardzo bardzo musze ja miec,,, bo to jets moja ulubiona piosenka a co ajwazniejsze ojego chlopaka:)i chcialam muzrobic taka niepsodzianke i nagrac ta pioseneczke blagamm:*::*bede wdzieczna::*:*

Gość kika102
strona piosenki ,, szukaj mnie " otwiera się. Czekamy aż się cała otworzy i klikamy na Downloud link: Kogiel Mogiel 1, E. Geppert, szukaj mnie. mp3 Poszukiwałam tych piosenek tydzień metodą prób i blędów .Powodzenia na pewno sie uda!!!

Gość Grzybulka
Ludzuie, ludzie. Znalazlam!!!!! ja sciagnelam z Miska. Piosenka Urszuli- Badz zawsze blisko mnie powodzenia:-)

Gość arko011
ludziki proszę prześlijcie mi utwór ''Szukaj mnie".Wielkie dzieki z góry pozdrawiam wszystkich

Gość arko011
A ma ktoś może utwory Haliny Frąckowiak z płyty ''Mały Elf'' naprawde bede wdzięczny za przesłanie

Gość i skromna
ja mogę się wymienić jakimiś piosenkami które aktualnie mam za piosenki mietka szcześniaka

Gość okularnica01
Bardzo proszę o piosenki z filmu Kogel-Mogel oraz z drugiej częsci tego filmu zatytułowanej galimatias czyli Kogel-Mogel2. Proszę nich ktoś prześle mi te piosenki w wersji słowno-muzycznej na adres e-mail justyna753@interia.pl będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i z góry dziękuję temu, kto spełni moją prośbę.

Gość bbr123
Link KIKA102 jest dobry tylko 'd' wypadło. Prawidłowy: www.sendspace.com/file/t21epj

Gość Iwoniszka
ja tez poprosze na emaila te piosenke bo bardzo mi sie podoba

Gość ja tez poprosze ta
ja bardzo chce ta piosenke,moj adres ALICJA24-1981@GO2.PL

Gość ja tez poprosze ta
POPTROSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość smolka
Kogel - Mogel zarówno I jak i II część to moja ulubiona polska komedia, dzięki mnie poszerzyła grono swoich wielbicieli. Oglądałam ten film chyba z milion razy i zawsze płaczę ze śmiechu. To kultowa polska komedia, nie mówię, że nie ma sobie równych, ale tematyka jest niepowtarzalna. Muzyka jest świetna, więc jeśli ktoś może mi przesłać muzyczkę bardzo dziękuję i pozdrawiam. Smolka

Gość remigiusz
BARDZO BŁAGAM NIECH KTOŚ MI PRZEŚLE JAK MA PIOSENKI 1. EDYTA GEPERT- SZUKAJ MNIE 2. URSZULA - BADZ ZAWSZE BLISKO MNIE 3.SEWERYN KRAJEWSKI - NIE MOWMY O ZMARTWIENIACH PLISSS BEDE BARDZO WDZIECZNY!!!!!!

Gość G*O*S*I*A
Tytuł tej piosenki to ,,Szukaj mnie" ale ja też bym chciała ją ściągnąć bo jest fajna jak ją macie to proszę o przesłanie mój adres emajl to: malgosialawecka@op.pl . Czekam .

Cześć! szukam tych utworów z filmu \"Kogel Mogel\" i trafiłam na to forum. Bardzo Was proszę, jeśli macie piosenki pt. - Szukaj mnie - Bądź zawsze blisko mnie - Nie mówmy o zmartwieniach przyślijcie mi je w formacie mp3 na mój adres: gabri.g@wp.pl Będę ogromnie wdzięczna! Kocham ten film :) Pozdrawiam Was serdecznie!

Gość zakręcona 20
jak brzmi tytuł płyty Edyty Geppe z piosenką "szukaj mnie"?

Gość kety4
bardzo proszę o przesłanie piosenki E.GEPPERT- SZUKAJ MNI.Z góry bardzo dziękuję:)

Gość Edyta Geppert - Szukaj mnie
link http://www.speedyshare.com/217305316.html Instrukcja - kliknąć na link. Jak otworzy się strona - prawym klawiszem myszy na tytuł i "zapisz element docelowy jako" Powodzenia

Gość airboy
Witajcie!!! Przejżałem wszystkie wypowiedzi...wszystkie podane linki. Większość jest do SpeedSend czy jakoś tak.....a z tego wcale się już nie ściąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak więc prosiłbym bardzo o: 1. EDYTA GEPERT- SZUKAJ MNIE 2. URSZULA - BADZ ZAWSZE BLISKO MNIE 3. SEWERYN KRAJEWSKI - NIE MOWMY O ZMARTWIENIACH e-mail: airboy@op.pl W zamian wyślę jakieś inne...jeśli będę miał =) Z góry dzięki i POZDRAWIAM!!!

Gość airboy
Witajcie!!! Przejżałem wszystkie wypowiedzi...wszystkie podane linki. Większość jest do SpeedSend czy jakoś tak.....a z tego wcale się już nie ściąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A z jednego z którego ściagnałem...piosenka nie leci od początku...więc do bani z takim czymś =/ Tak więc prosiłbym bardzo o: 1. EDYTA GEPPERT- SZUKAJ MNIE 2. URSZULA - BADZ ZAWSZE BLISKO MNIE 3. SEWERYN KRAJEWSKI - NIE MOWMY O ZMARTWIENIACH e-mail: airboy@op.pl W zamian wyślę jakieś inne mp3!!! ...jeśli będę miał takie jak sobie życzycie =) Z góry dzięki i POZDRAWIAM!!!

A gdyby ktoś miał \"Bądź zawsze blisko mnie\" oraz \"Nie mówmy o zmartwieniach\" to ja w dalszym ciągu bardzo proszę o linka :)

Gość REMIGIUSZ
PROSZE! JAK KTOŚ MA PIOSENKI Z KOGEL MOGEL: 1. nIE MÓWMY O ZMARTWIENIACH 2. BADZ ZAWSZE BLISKO MNIE JAK KTOS JE MA NIECH JE WRZUCI DO SPEEDYSHARA TAK JAK TO ZROBIŁ JEDEN Z FORUMOWICZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!