Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porażka23

Mam nadz.że nie będę w ciąży

Polecane posty

Gość malenka_a
czym ktoś mi moze powiedzieć..jak to jest ze śluzem w trakcie miesiżczki..tuż przed jaką ma konsystencję itd..bo mi sie okres spóźnia...w zamian tego jest własnie takie cóś....proszę..pomóżcie...

Gość Zenon
zainteresowalo mnie z tym sluzem. Wiedzialem o tym wczesniej, nie jestem tylko pewien czy musi sie on wydzielac w trakcie penetracji zeby "zajsc", czy tez juz podczas gry wstepnej, gdy na skutek podniecenia u faceta wystepuje ta substancja, wystarczy ze troche znajdzie sie na wargach sromowych. Jakie sa wtedy szanse, moze mnie ktos oswiecic?

Gość Zenon
zainteresowalo mnie z tym sluzem. Wiedzialem o tym wczesniej, nie jestem tylko pewien czy musi sie on wydzielac w trakcie penetracji zeby "zajsc", czy tez juz podczas gry wstepnej, gdy na skutek podniecenia u faceta wystepuje ta substancja, wystarczy ze troche znajdzie sie na wargach sromowych. Jakie sa wtedy szanse, moze mnie ktos oswiecic?

Gość do Zenona
jest to nawilżacz - poslizg dla plemnikow. pojawia sie w momencie podniecenia chociaz nie zawsze, czasem tak jest czasem nie. Gerenralnie nie zawsze facet to czuje, a w tym plynie niekonicznie musza byc plemniki lecz tylko moga. Nigdy nie wiadomo. Dlatego wlasnie stosunek przerywany jest tak ryzykowny, jednak znam osobę ktora stosuje go chyba z 7 lat i nie zaszla. Trudno powiedziec, lepiej dmuchac na zimne. zreszta na prezerwatywach pisze ze zalozyc nalezy przed jakimkoliwek kontaktem narzadow partnerow.

Gość Zenon
dziekuje za odpowiedz. interesowalo mnie wlasnie czy to taka sama sytuacja jak podczas stosunku, czy nie.

Gość Zapładniacz
czy są jakieś możliwości jakieś tablety lub coś by wybić plemniki z łona po niezabezpieczonym stosunku ??

Gość .em
postinor do 72h po stosunku:)

Gość POMOC OD ZARAZ
BŁAGAM O POMOC BO CHYBA UMRE...!!!!! siedizlismy z moim męzczyzną na fotelu wsunęla mu ręke pod spodnie przesunęłma mu napletek i pojawiał sie juz płyn ejakulacyjny mała ilość minii.... wziełam ciutek na palec i włożyłam mu do buzi by sprubował przesunełam troche po ustach..po jakiś 5-10 minutach zaczła mnie piescić ustami..wkłądał mi jezyk do pochwy...możaliwe jest ze mogły pelmniki znaleśż się w mojej pochwie...!!!!!!!!!!! Błagam o pomoc.... od tamtego czasu minęło 5 dni prosze o pomoc bo nie iwem czy ne mam zorbić badac krwi na hormon hcg!!!!!!! Błagam!!! NO A WTEDY BYŁ MÓJ DIZEŃ NAJBARDZIJEJ PLODNY DZIEŃ... CHCE POPROTY WIEDZIEĆ CZY TO WOGÓLE JEST MOŻLIWE? BO NEI WIEM CZY MAM SOBIE NERWY PSUĆ