Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

ja też sobię idę :P mam nadzieję że jutro będziecie... Ayla, Daria, Hanka, Jam, Magda, Marteczka, Mary, Majesta, Robal, Szam, Słonko noooo... :( Justa >> dzięki za dotrzymanie towarzystwa i miłe maile >> ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ pa pa

🖐️ Szamanki i Szamani topikowi! wczoraj moj organizam z niewiadomych powodów zaszwankował i musiałam sie zwolnic z pracy. Bynajmniej nie z powowdów podanych przez Darię!;-) Haniu, no to nieżle masz ze swoim Maluszkiem, pewnie i tak zdarzylas sie juz przestawic:-) Zuzia pod tym wzgledem była kochana - choc nie zawsze dawała sie wyspać:-D mary, dobrze ze miałaś przynajmniej okazje otrzec sie o to co lubisz:-) a motylki były;-)? uśka, justa, wybaczcie ze mnie nie było:-( Daria, spóżnione acz szczere zyczonka for U kofana!!!!! oby więcej takich 18-tek;-) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼❤️❤️🌼🌼🌼❤️❤️ 🌼🌼🌼 🌼🌼❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️ 🌼🌼 🌼❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️🌼 🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼 🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼 🌼🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼 ❤️❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️🌼 🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼🌼 🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼

To byc moze ostatnie dni z Wami, a Was jak nie było tak nie ma:-( Właśnie szperam w internecie w poszukiwaniu przepisów wigilijnych, bo w tym roku mam zamair sama (choć mój I. chce razm ze mna) przygotować Wigilję. Może marysieńka mi coś podeśle??? tym bardzije, że karpia u mnie nikt nie lubi:-( a ryby jakies chce zrobic...

Ja już jestem !!!! :) I chciałabym wam podziękować za pamięć i życzonka ( na tą moją m18-tkę !!!! ;) ) - Czarnota, uśka, justa - dzięki za kartki, szam dzięki za życzonka !!! Ayla - opowiadanko o świętach jest nie do podbicia !!! Muszę powiedzieć że dzisiaj ze mną jest już o.k. !!!! Wczoraj byłam nie do życia - ale wcale nie byłam spita na tych andrzejkach - fakt trochę wypiłam ale to raczej było zatrucie albo to , że pomieszałam alkohol - piłam "łiskacza" i malibu a to podobno najgorsza mieszanka , w każdym bądź razie byłam po prostu jakaś taka ociężała i nie mogłam się ruszać bo mnie wszystko bolało ale głowa nie - więc to chyba nie kac;)

Czeeeeeeeeeeeść! Wczoraj mnie nie było, bo miałam dużo pracy. Miesiąc muszę skończyć. :( Ale dzisiaj wpadłam na chwilę, żeby się z Wami przywitać. Andrzejek nie przepuściłam. Już od kilku lat w andrzejki mam zjazd na uczelni, ale w tym roku po szkole pojechałam do P. i wybraliśmy się ze znajomą na piffffko. Super było.... a rano musiałam zwlec się z łózka i pojechać na zajęcia. :O

noooo, bo juz myślałam, że czas działalność zawiesic! Daria, mieszanki jako takie to koszmar! dlatego zawsze pije jeden alkohol przez całą impreze, ale współczucia z powodu samopoczucia;-) Karina, zaczęłam sie juz martwić o Ciebie!!! Ty jak Hania widzę kończysz z miesiącem, toż Wy kilery jesteście, nic tylko wykańczacie i wykańczacie;-)

szam, jak to ostatnie dni, nie strasz! chcą Ci zabrać Internet? jeśli tak, to ja mogę do nich napisać oficjalną petycję ;) w przepisach kulinarnych to ja Ci nie pomogę, bo u mnie z gotowaniem cienko... ale może znajdziesz coś tutaj: http://kuchnia.o2.pl/ albo tu: http://www.mniammniam.pl/ Daria, i jak samopoczucie, dzisiaj lepiej?

justa Dzisiaj o niebo lepiej !!!! Jestem jak nowo-narodzona ! Tylko nie mogę w p[racy usiedzieć - najchętniej bym uciekła - tak mnie nosi dzisiaj !!!:) Dziewczyny wysłałam wam pyszne torciki bo sama nie jestem w stanie ich zjeść - smacznego! ;)

Daria, dzięki za torciki, były pyszne ;) przyślijcie mi wirtualnie coś cieplutkiego, bo u mnie ogrzewanie szwankuje :( w całym bydunku ciepło, ludzie z krótkim rękawkiem chodzą, a ja w rękawiczkach siedzę - aż się wczoraj listonosz zdziwił ;) kaloryfery mam odkręcone na maxa, a są zimne - zapowietrzyły się czy co? :(

justa, z dostepem moze byc różnie, cóż począć, taki mój niepewny los:-( pozostana mi co najwyżej weekendy, bo dyrektor podarował mi swój laptop, a on dobry jest!! Daria, torciki, hm...

justa, z dostepem moze byc różnie, cóż począć, taki mój niepewny los:-( pozostana mi co najwyżej weekendy, bo dyrektor podarował mi swój laptop, a on dobry jest!! Daria, torciki, hm..., chyna seksiki;-)

mnie tak jakoś telepie dzisiaj, moze jakies przeziebionko sie czai??? ale na prozno, zabije je jak psa;-) a co u ayli, jamniczka? majesty? nie zgłaszaja sie wogóle:-( a robaczek? a magda 35, ze juz o innych nie wpsomnę:-(😭

Gość raz jeszcze....

Cześć Dziewczyny!!! Na początku Daria wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin...spóźnione ale szczere 🌻 🌻 🌻 Długo mnie nie było więc musze poczytać, mignęło mi tylko cos o zawieszaniu działalnosci Szam no czyś ty oszalała?? no co to to nie!! Pozdrowienia dla wszystkich i dzięki za maile. Ja bede się pojawiał czasem, nie codziennie ale moze mi sie uda cześciej kto wie?! No to miłego dnia wszystkim zycze u mnie słoneczko świeci i wiosna idzie chyba :)

hej, hej! Majesta! jak miło Cię widzieć:-D a Ty sie nie dziw ze o zawieszeniu piszę😡widzisz ile postów jest ostatnimi czasy😡?

ja się zastanawiam, gdzie wszyscy się podziewają. nasze księgowe zajęte pracą, to rozumiem, ale reszta? weźcie się chociaż przyznajcie, dlaczego Was nie ma ;) majesta, a skąd tak rzadkie wizyty? my tu tęsknimy, a Ty co? :)

No Szam widzę ze czasem pustki są ale widocznie dziewczyny nie maja wytchnienia w pracy no tak bywa a napewno każda się stara zeby zaglądnąć tutaj :) Ja musze na uczelnie podskoczyć coś załatwić więc znikam.....

dzieńdoberek kochane ❤️ szam >> jak to? nie będziesz miała dostępu do netu w pracy? czy znów gdzieś wyjeżdżasz? jak nie karpie no to pstrągi zrób, jakoś z migdałami moja koleżanka robiła, doobre było a ja ryb nie lubię. mogę spytać. :) wiem że robal to miał być odcięty na tydzień ale inni? :O nie ma marysieńki ani marteczki i nie ma co jeść... :( ;) dziewczynki nie wiecie gdzie można kupić takie piękne kule świąteczne szklane ze śniegiem? ide walczyć dalej ale będe wpadać

Ja jestem cały czas !!!!!! szam Ty nas nie strasz tylko sama weź się do roboty bo ostatnio też nas zaniedbałaś i to tak mocno że hohoh!!!!!!! majesta No witam zaginioną - dzięki za życzonka i smacznego sex-torciku;) uśka W Poznaniu to są w każdym markecie stoiska z takimi bombami (od wyboru do koloru i malutkie i wielgachne - no i oczywiście cena zależy od wielkości ) ale poza Poznaniem to nie mam pojęcia - przyjedź do Poznania :) justa No masz rację - niestety zajęte pracą:( - chociaż cały czas na dyżurze na tym topiku jestem i będę ;)

Kochane, ale ja juz Wam kiedys pisałam, ze mam taka pracę. raz na jakis czas (srednio co dwa-trzy miesiace) zmieniam miejsce pracy i nie zawsze mam dostęp do netu - siła wyższa, mówie Wam!!! Daria, jak to mam sie wziac do roboty, co masz na myśli?????????? uśka, jak znajdziesz te przepisy, to wrzuc prosze na skrzynke:-)

szam No chodzi mi o topik !!!!!!!!!!!!!!!:D ( topik mam na myśli !!!!!!!!!!!!!!!!!)

No fakt - ja też czasem bardzo bym chciała tu z wami pogadać a praca mnie goni :( i nie mogę niestety :( Ale zawsze jak mogę to chociaż na chwilę wpadam :):):)

Szanowna Pani Dario; a co niby mam zrobić z tym topikiem, ups, topikiem;-)?

dziewczyny, co kupujecie swoim mężczyznom (partnerom, ojcom, braciom, kolegom itp.) na mikołajki i święta? podrzućcie mi jakieś pomysły, bo nie chcę mu kupować kolejnych bokserek ;) czy oba te dni są dla Was tak samo ważne, czy koncentrujecie się raczej na świętach?

mikołaj to tylko dla zuzi święto, a na razie nie mam pomysłów, może w weekend przysiądę i coś wykombinuję, mój I. złożył zapotrzebowanie na pewna płytę, ale co ponad to??? może szachy:-(

http://www.stiv.tub.dk/ sprawdźcie sobie koordynację ruchową ;) u mnie przy 1,5 promila jest już ciężko, a przy 2... szkoda gadać ;) szam, mój to płyty ani szachów nie będzie chciał.... a myślałam, że go dobrze znam :(

nie wiem pewnie książkę... na szczęście lubimy oboje czytać i książek nigdy dość :) u mnie jakoś mikołaj jest ważniejszy, na gwiazdkę to tylko jakieś drobnostki...

hihihihi justa u mnie tak jak u Ciebie - 1,5 promila i zaczynają się kłopoty. :) A w sobotę już po jednym duuużym piwie miałam humorek - ale to ze zmęczenia ;) hahaha

Wpisuje się by przesłać pozdrowienia i zyczyc autorce topiku jak i wszystkim tu pozostałym milutkiego, uusmiechnietego dnia:)