Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Justa witaj :) Na codzien ucze sie w LO. Jeżdze konno..zastanawiam sie nad wspinaczka..Kocham zwierzeta..nature..ksiazki..

Malutka, to chyba jesteś najmłodsza z nas wszystkich. Szam, hihi, zajrzyj do Zetki - dostałaś propozycję nie do odrzucenia ;) Na Sylwestra napewno nie wydam 500 zł! Najprawdopodobniej pójdę ze znajomymi do jakiegoś klubu, tylko wszyscy muszą się zdecydować na 1 miejsce.

Dlaczego nikt się nie odzywa? Każdy już uciekł do domciu? jeśli jest jeszcze ktoś, to dla rozrywki podaję moje ostatnie przemyślenia dot. facetów w necie ;) Otóż są: 1. normalni - takich niestety to ze świeczką szukać; jest ich zdecydowanie za mało:). Można z nimi się pośmiać, pogadać na najróżniejsze tematy. 2. zadymiarze - czepiają się byle czego, byle tylko naubliżać, zrobić zadymę... i uciec. 3. nudziarze - tacy, którzy na wszystkie tematy mają własną teorię, w dodatku tak nudną, że palce same szukają klawisza wyjścia... 4. monotematyczne małolaty - mam tłumaczyć??? Ostatnio taki jeden próbował ze mną \"pogadać\". Przedstawił się jako boski Matti. Gdy mu odpisałam, że znam tylko jednego boskiego, czyli Enrique, rozłączył się. Zupełnie nie rozumiem dlaczego?;) A chciałam go się jeszcze spytać, czy też ma problemy ze śpiewem, czy też nie lubi swojego piega, itp, itd. ;) 5. monotematyczni - o ile u małolatów ich monotematyczność jest zrozumiała (wiadomo, że hormony im okropnie szaleją), to u dorosłych jest nie do zniesienia. Naprawdę próbowałam rozmawiać z kilkoma monotypami, ale to ponad moje siły!!! Można się trochę powygłupiać, ale nie da się z nimi zmienić tematu. A rozmowy non stop o jednym trochę nuuuudzą. 6. zagraniczni - taaaa, nie są z Polski, tak jak ja jestem królewną śnieżką. Albo zbywam ich (np. pomogło wpisanie jakiemuś \"anglikowi\" słówka \"nie ponimaju\" Serio :D )albo b. krótko z nimi rozmawiam. Teraz mam opinię kogoś, kto nie potrafi po ang. sklecić kilku zdań. I dobrze :P A może któraś z was ma jakieś inne przemyślenia dot. tej kwestii?

Najmłodsza :) hehe..jak zawsze.. Za sylwestra 500?? Chyba powariowali! Ja sie chyba nigdzie nie wybieram..A poza tym chyba bedzie dwosobowy:)

malutka, to mamy coś wspólnego - książki - i z uśką też :) słonko, osochozi z tą Zetką? co Wy kombinujecie z Szam, hę? co do Sylwka, to ja lubię imprezy ze znajomymi. w zeszłym roku udało nam się zrobić jeszcze w akademiku, w sali TV :) było super, wszyscy moim najlepsi znajomi ze studiów, z akademika i nawet jeszcze z LO :) ale niestety taka impreza udaje nam się raz na sto lat, więc na kolejną będę musiała chyba długo czekać ;) mnie jest obojętne gdzie - nie musi być w lokalu - byle w zgranej paczce. wczoraj widziałam ofertę za 150 zł/os., dla mnie i to sporo, bo jeszcze nigdy nie byłam na Sylwku w lokalu, ale byłabym skłonna tyle zapłacić, gdybyśmy się mieli wybrać większym gronem. na dzisiaj się żegnam, pa.

hm..co do facetow z netu.. To jeszcze typowi napaleńcy i chamy! Przestałam rozmawiać z facetami na czacie..nudza mnie..poza tym mało jest tych normalnych.. Jedynie co na GG rozmawiam :) Justa w takim razie miłego wieczorku :)

Witam! Szam postanowiłam skorzystac z zaproszenia jakie zostawiles na naszym topiku i zajrzalam. Mam nadzieje, ze mozna sie przylaczyc? Pozdroweinia dla wszystkich!

Ponieważ nie ma już chyba Szam, więc w jej imieniu serdecznie Cię witam Majaj :) Rozgość się Malutka, masz całkowitą rację - jest b. mało normalnych, niestety. Sylwester dwuosobowy - też pewnie będzie miłym wspomnieniem. Justa> wejdź do salonu Zetki, to zobaczysz ;) I nic nie kombinujemy. Po prostu Szam dostała tam TAKĄ propozycję, że pewnie nie odmówi :P A teraz muszę już niestety wrócić do domciu. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia 🖐️

Gość MASAŻYSTAwawa
WITAJCIE-WITAJCIE-WITAJCIE-JESTEM TU PIERWSZY RAZ -MOŻE POZNAM TU MOJEGO KLIENTA--BO JA JESTEM MASAZYSTĄ-MOGĘ DOJECHAĆ DO KLIENTA(-TKI) DO DOMU--POLECAM MÓJ PROFESJONALIZM I DYSKRECJĘ--POLECAM GORĄCO--oto mój numerek kieszonkowy 0-601-29-60-50

Pewnie nie zapomniany..zobaczymy Trzymaj sie i miłego wieczorku życze :)

Miłego wieczorku Malutka :) Justa już nie musisz wchodzić do Zetki - masażysta zjawił się i tu ;)

No są! :) Hm..Masażysta witaj :) Ja kiedyś miałam takiego rosjanina..Wawa sie nazywał..czasem przychodził drugi..i miał na imie Cola :) Masowali świetnie.. :)..Procz tego byli jeszcze jakimis chirurgami..

Chciałam przywitac wszystkich na tym i innych topikach. Sledze kafeterię juz czas jakiś ale mało piszę. To żeby było wiadomo, że jestem czytam, i dobrze się tutaj bawię,wpisuje się to tego topiku:))) 🌻 Pozdrowionka;)))

Slonko dzieki za powitanie na tym topiku, Mandragora witaj, ja tez, pewnie jak wsyzscy zagladam tu i tam, dopisuje sie gdzie z asluszne uwazam, ale tez poznalam super ludzi. Pozdrawiam wsyzstkich super ludzi, kotrych poznalam dzieki kafeterii!!

Wittttttttttttajjjjjjjjjjjcie!!! Oj ciezko zaczał sie ten tydzień Wczoraj jeszcze leczyłam kaca ,po wyjezdzie do Zakopanego ,ale o ile sie zorientowałam ,to nie tylko ja tak sie czułam . No i fajnie ,czasami trzeba poszalec aby nie zwariowac.!!! W Zakopcu było super ,imprezka do 3,30 przynajmniej dla mnie ,ale juz od 730 od nowa , jak tak sie zastanowiłam to sie sama dziwiłam ze mogłam tyle alkoholu spic,ale w Zakopcu jest inne powietrze i to moze dlatego. Oczywiscie pozawierało sie nowe znajomosci. Daria ----------wszystkiego najjjjjjjj spełnienia wszelkich marzeń.!!! Szam -jakie ty wspaniałe robisz to serce Ja do Was chyba przez najblirzszy czas bede zagladac popołudniami bo w pracy mam urwanie kapelusza.,chodze bardzo wsciekła,słowa bardzo niecenzuralnych używam,---mówię Wam oszalec idzie bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Witam nowe osóbki -naprawde u nas jest super atmosfera. Co do Mikołajek - to ja mezowi kupiłam szalik do nowej kurtki ,a on ze mna wybierał łancuszek złoty ,tak ze u mnie prezenty pokupione. Ale urodził sie jeszcze nowy pomysł na Gwiazdkę --kino domowe ,ale czy to zrealizujemy ,to sie dopiero okaże. Zycze miłego wieczorku idę cos przejesc.

hellow to moze sie poznamy? moj wpis to juz 5555 wow ale fajan liczba pzoadrwaim wszytskich sredecznie

Witam! Dzięki Szam za zaproszenie, wpadam tu i tam buuu........ ale o tej porze trudno tutaj kogoś zastać. Pozdrowienia dla wszystkich bywalczyń tego topiku, no trochę tych srton się uzbierało, chętnie bym poczytała, ale czas, niestety czas mnie goni. Od czasu do czasu jednak zerknę zobaczyć co się u Was dzieje. 👄

Jesteście wspaniali, wiecie? zaczął mi się ten dzień niespecjalnie, jadac do pracy myślałam: zafundować sobie doła czy nie? i jak weszłam na mój topik, to od razu humorek sie poprawił. Czyli jednak działa ta magia czy cóś:-D justa, ja tez czytam książki, a mnie pominęłaś, także malutka więcej nas tu moli ksiązkowych:-) WITAM gorąco i serdecznie, chlebem i solą oraz pyszna kawa od rana nowe osóbki: Majaj, masażystę, mandragorę, Nadię i Ingę. Zyczę Wam byście sie tu zadomowili. My już wiemy o sobie dużo, znamy swoje dzieci i facetów;-), pomagamy sobie zasypywać doły, rozwiewać smutki, uśmiechamy sie do siebie i obżeramy ponad miarę smakołykami zrobionymi przez marysieńke lub zonę naszego rodzynka - Robaczka:-D Jedno jest pewne (tu troche ponarzekam;-))przyszło nam żyć w czasach gdzie człowiek człowiekowi obojętny, gdzie każdy sobie rzepke skrobie, gdzie nieufność i podejrzliwość, dlatego miło jest gdy zbierze sie grono ludzi, którym obca jest zawiść i obojetność. Madzia 35, juz sie martwiłam o Ciebie:-( ale skoro praca Ci doskiwiera, to wpadaj odsapnąć choć po południu:-D a co do kina domowego, to nam doskwiera na razie brak własnego mieszkania, a kupowac sprzet gdy sie mieszka na parterze w Wawie, to raczej nie bradzo:-( Pozdrwaiam ciepło, miłego dnia zycze Wam bardzo i czekam:-D

Witam wszystkich serdecznie dawno mnie nie było na początku tradycyjnie częstuje kawką i herbatką do tego mam jeszcze kanapeczki z białym serkiem i pomidorkiem Daria - 100 lat 100 lat i życzenia wszystkiego najlepszego ( spóźnione - ale zawsze ...:) ) narazie poczytam co tam naklikałyście i potem dołączę

Szam witaj :) Marteczka dzien dobry:) A ja chodze od wczoraj jak nakrecona..spiewac mi sie chce (chyba włacze karaoke;) ) tanczyc..ech... Duzo słonca i uśmiechu :)

Marteczka, kofana, a juz sie balam ze Cie dzieci zupełnie pozbadly i sie wylaczyc musialas:-( dziekuje za kawke, a za sniadanko tym bardziej, wlasnie myslalam o tym by przekasic male co nie co:-) malutka, cześć, powiedz, co cie w tak dobry nastroj wprawilo, az tutaj dolecial Twoj entuzjazm:-) dzieku za slonko, w wawie sie schowalo:-( czy ja wam juz pisalam o mojej przygodzie z pieniedzmi??

Czemu taka szcześliwa...ech.. :D:D:D:D Wczoraj sie dowiedzilam,że mój Tomuś przyjeżdza :) co prawda tylko na 2 dni..ale zawsze coś!!! Cała jestem w skowronkach!! 😘

No witam zaginione : Madzię i marteczkę ( i dzięki za życzonka - że szczere to wiem na pewno:D) szam No i widzisz kochana - jednak wzięłaś się do roboty !!!!;) Żartuję oczywiście ;) A z tym sylwestrem - 500 zł za osobę to dla mnie szok !!!! U nas o wiele taniej jest - w pubach to tak ok. 200-250 zł ale ja idę na imprezkę domową - ma być ta sama wiara co na andrzejki + jeszcze parę osób więc wiecie jak czasem mogę wyglądać po sylwestrze dziewczyny co? ;) O JAKIM DOLE TY MYŚLISZ CICHO ????? Jak ja ci dam doła to..... !!!!!:D To ty tu jesteś od \"leczenia\" dołów !!!!!!! więc ani się waż myśleć takie rzeczy !!!!!!! Magda35 No widzę że nie tylko ja porządnie \"zabalowałam\";) Słonko Dzięki za stronkę skorzystałam:) Witam nowe osóbki : malutką, Mandragorę, Majaj, Nadię , Ingę !!!!! :) Miło was widzieć :)

malutka, no to rozumiem, nic tak czlowiekowi skrzydel nie daje, jak zapowiedz milego tete a tete:-) ach, wiesz, ja to tylko powspominac mogę;-), ale miłe to były czasy, taaa. Mój przyjaciel, taki z dziecinstwa tez mial na imie Tomek, choc na niego wszyscy Soyer mowili, wiec imie mi sie bradzo dobrze kojarzy. A, malutka moze masz jakas fitke swoja, co??? bo my tutaj juz album rodzinny mamy;-) Daria, ale po sylwetrze to choc odespac bedziesz mogla, wiec nie bedzie tak zle, a jak sobie wezmiesz owlne w piatek, to wogole mozesz balowac do soboty:-) wiesz ile przezt ten czas alkoholo mozna wyzłopac:-D Wiem, ze jestem od leczenia, dlatego dolu nie wykopalam:-)

własnie miła pani przyniosła mi herbatek i ciasteczka i wafelki i...czekoladki, kogo poczestowac???? a ja siadam do sniadanka, pazznokcie zdarzylam juz sobie pomalowac, hihi, po francusku;-)

Witam wszystkich, tych ktorzy mnie znaja i nieznaja, stalych bywalcow i tych, nowoprzyjetych... 🌻 pozdrawiam