Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Magda Jam Szam Justa zgadzam się z Jam - dewiacja przecież każdy ma prawo do odrobiny prywatności zresztą bez tej odrobiny tajemnicy miłość czym jest? nie wyobrażam sobie żeby mój mąż otworzył list do mnie , ja też nie otwieram poczty do niego moje hasło on zna , ja jego też ale mimo to nie zaglądam w jego pocztę , on czasem w moją tak , ale tylko wtedy jak przyjdzie coś superek od was i chcę mu to pokazać a z tą golizną to nie wiem , bo nigdy mnie to nie dotyczyło mój mąż nie ogląda się na ulicy za panienkami , więc wątpię żeby oglądał gołe w internecie , ale kto wie ?:)

Marta 🌼, wiesz co? Teraz to już powiem: wśród znanych mi żon ty jesteś jednym z nielicznych wyjątków. Zdecydowana większość z nich hołduje zasadzie: co moje, to twoje. A ja nie mam siły polemizować, no bo cóż ja, nigdy_nie_mężatka, mogę wiedzieć? Łatwo teoretyzować, no nie? Dlatego tym bardziej jestem podbudowana, że są mężątki, które myślą podobnie do mnie.

cześć ❤️ hej Słonko to będziemy się pewnie bronić prawie równo... :) 🌻 szam > a co zuzce jest bierze antybiotyki czy tylko przeziębiona? Justek >> oczywiście że mam wszędzie hasło i uważam że to jest ok. przecież to moja poczta. swoją drogą to on i tak ją czyta bo najczęściej zna hasło ;) co jakiś czas zmieniam ale i tak w końcu się wydaje (to zawsze są imiona moich ulubionych koni :) M nie jeździ konno). On chyba nie ma nic przeciwko, chociaż jak mam otwartą skrzynkę to zaraz jest przegląd... :) i pytania \"kto ci to przysłał(takie głupoty)\" itp. Na gołych facetów: \"tak,tak nie macie co robić wy baby\" no ale nic na poważnie, żadnych jakiś \"wyrzutów\"

Gość hubka
ehhh a moze ktos by mnie poznał? jakos smutno mi tak (prawie) samej w tej Warszawie buuuuu nie mam nawet na zakupy sie z kims wybrac :/ nie, nie myslcie ze jestem jakas dołująca i nikt mnie nie lubi, ale to wszystko jakies takie pwoerzchowne .... niby mam prace, jakis tam znajomych to czuje sie samotna, pomimo ze mam faceta (poniekad z internetu he he) jestesmy juz rok prawie... ale i tak mi jakos smutno (moze to zima) ? a w pracy taaaka nudaaaa, tylko pale i pale

Jamniczku, zaraz napisze co kupiła, ale teraz dodam swój głos do dyskusji: justa > uważam za kompletną paranoję i całkowity brak zaufania kontrolowanie smsów czy maili. Zarówno P jak i ja mamy swoje skrzynki a na nich hasła. i nie sprawdzamy swojej poczty. To nawet nie nazywa sie brak zaufania, to pozbawione sensu ograniczanie wolności. idiotyzm, kretynizm i zdziecinnienie, koszmar!!!!!! kompletna bzdura i tyle, uffff, az mi sie goraco ze zlłości zrobiło! ja rzadko dostaje zdjecia porozbieranych osobników, jesli sie zdarzy, natychmiast kasuje, bo nie lubie i tyle. A czy mój P dostaje? jestem pewna ze tak bo znam jego kumpli, ale co z tego? jamniczku, tak jak wyżej, uważam, że miłość nie równa sie kontrola partnera

Jam dzięki 🌻 ja wychodzę z założenia , że on jest już duży i wie co robi , a im bardziej go będę kontrolować , tym bardziej go będzie kusiło do \" złego \" :) a zresztą jakby nie pilnować i tak jak ma zdradzić to zdradzi :( a zresztą jak już pisałam wcześniej i ja i on mamy prawo do swoich tajemnic , nie chcę wcale wiedzieć o nim wszystkiego do końca , bo co potem ?

a w drugą stronę to skrzynkę ma w pracy i nic o niej nie wiem, na drugą prywatną znam hasło ale tam nie wchodzę bo po co, a gołe babki napewno dostaje i inne świństwa też razem z hardcorem :P bo znam kolegów od których dostaje maile i niektórych to pewnie bym nawet widzieć nie chciała (maili bo koledzy ok :) ) chyba wysyłają sobie te obrzydlistwa w celach \"naukowo-poznawczych\" bo innej przyczyny nie widzę :D :D :D

Hubka, nie jęcz tyko wskakuj do nas, u nas ciepło, przytulnie jest zawsze, kawe dostaniesz i ciacho, obiadek tez jesli masz ochotę. tutaj jest dobrze dobrym ludziom:-)

a wracając jeszcze do sprawy , mam jedną koleżankę , która zdradziła właśnie dlatego , że była kontrolowana i od początku (wtedy jeszcze bezpodstawnie ) posądzana o to że kogoś ma , z kimś się spotyka , mam inną , która kontroli nie wytrzymała ( właśnie ma w tej dosłownie chwili sprawę rozwodową - trzymam za nią kciuki ), i mam jeszcze jedną , która pomimo pełnej kontroli zdradzała , a on był taki śmiesznie pewny , że wie o niej wszystko

Szam, z tą nadkontrolą z miłości to był tylko jadowity sarkazm. Ale tak w ogóle wiem, że żona mego Księcia Go kocha, zabiega, pilnuje... a przy tym sakramencko dobrze gotuje, jest pracowita, zaradna, piękna, czuła matka... dobrze, gdy żona Księcia jest taka wyjątkowa, prawda...? :( 😭 :( Oj, wpadam w doła, dość!

Uśka Hubka - wskakuj do nas dziewczynki - kawkę zrobiłam niestety herbatka mi się skończyła :( ale kawkę pijcie , pijcie :D

Gość przepycham tacą z kawkwmi

zakupy!!! otóż kupiłam co następuje: kalendarz adwentowy i słodysie czekoladowe (gwiazdorki i inne), kuferek = walizeczke z dalmatynczykami (super po prostu!!!), dwie pary rajstop, takich :classic_cool:, 2 filmy VCD (Muminki i królika Bax;a - cholera zapomniałam jak sie go pisze), Piotrowi aniołka (o nich szerzej za moment) i Rocher - słodysie pieknie zapaowane) Tesciowej tez aniołka i słodycze - Rafaello Z aniołkami to było tak...stała sobie w holu piekna i stylowa szafa a w jej wnetrzu przewalało sie niezwykle piekne i kolorowe drewniane towarzystwo;-) Aniołek Zuzi ma śliczna sukienke i mozna go powiescic - jest malutki i cały drewniany, Aniołek Piotra jest do postawienia, a aniołek tesciwej leży;-) (ma granatową sukienkę w groszki czerwone i kokarde zalotna na drewnianych włosach). Są po protsu urocze:-D Poza tym sobie też prezent zrobiłam;-) perfumy w kremie Yves Rochers, pieknie zapakowane i ślicza artystyczna filiżankę z ceramiki wypalana w kolorze czarnym, z pieknym spodeczkiem do tego (mam świra na punkcie kubków;-)) Zuzia dostanie na Mikołaja: komplet skarpetek Barbie (ładnie zapakowany), myjkę w ksztalcie pingwinka (to z Avonu), słodycze i tego aniołka. Poza tym kupiłam sobie super czadową spodniczke i koszule fajową w Terranova:-) Po drodze weszłam do lumpu, gdzie wyczaiłam super fajna spódniczkę Mexx\'a dla siebie i niezykłwej urody sukienke francuska dl aZuzi Nieżle co????

Hubka, witaj 🌻 może u nas się trochę rozchmurzysz :) dzięki za Wasze opinie.... bo ja to mam problem z tym... trochę sprzeczny. sama wymagam dla siebie prywatności, a kogoś to bym chciała mieć pod kontrolą.... :(

szam, ale super zakupy zrobiłaś.... zazdroszczę :) brakuje mi takiego zakupowego szaleństwa, tak na maxa.... i pieniążków na nie ;) a kalendarz adwentowy to ja Wam wyślę ;)

dzień dobry ja tak na chwile przed wejściem do łazienki...no bo wstałam jakieś półgodzinki temu .....i czekałam aż tata sie wyprawi.....no i zajrzałam do was szam świetne zakupy karinka źle mnie zrozumiałaś,, ja wiem że mówiłaś o kimś kto sobie przypomniał ze istniejesz i już rok temu cię nękał i własnie tego tyczy sie moja wcześniejsza wypowiedź co ja chciałam......acha częstują piernikami w czekoladzie ciemnej i białej oraz jabłkami w cieście kawę chyba ktoś robił? za jakieś półgodzinki do was wejdę gdy juz bede normalnie wyglądać.....

Gość webradio
Każdego dnia poznajemy kogos kazdego dnia kims nowym potrafimy sie zafascynowac pozniej czasem przychodzi nawet namietnosc a czasem nienawisc. Pozdrawiam wszystkich naszych sluchaczy ktorzy szukaja u nas zrozumienia muzyki ktora koi samotnosc i tych wszstkich szczesliwych ktorzy znalezli swoja milosc.

Kobietki, niczego nie obrabowałam, ani nikogo tez, raz na jakis czas moge sobie zrobic przyjemnosc, co nie??? choc przyznam, ze wieczorem olśniło mnie, ze ta wypłata co ja z niej zakupy robie, to musi mi do konca grudnia starczyc. no i zrobiło mi sie niefajnie. Ale P. mnie pocieszyl, ze ok:-) jam, ale Twój ksieciu odwzajemnia twoje uczucia??? i jak ty sobie z tym radzisz, co???? bidulko..

Eeeech, Szam... boli temat. Nie warto rozdrapywać. Podobnie, jak nie warto tego robić z depresją, byciem DDA, brakiem kasy, ojcem Miśka (w tej własnie kolejności). Chodź, Hubka, do nas. Depresyjka jesienno - zimowa rąbie na całego, dam Ci ciacho bezmięsne, chcesz...? ❤️

Gość masz
jesteście?

Gość masz
jesteście?

szam, mam nadzieję, że Zuzia szybciutko wyzdrowieje. ja dziś też trochę szybciej się urywam z pracy - oficjalna uroczystość.

justa, tez mam taka nadzieje, tym bardziej, ze p obiecal jej i jej przyjaciolce za zabierze je do kina na Nemo:-( a pozniej miala isc do kolezanki nocowac

Ależ czasy nie są złe! ZDrowie fizyczne dopisuje, Misiek jest kochany i wszystko wynagradza z nawiązką, no a tutaj jeszcze dziewczynki z kafką i dobrym słowem... toż to raj na ziemi. No i terrorystów póki co niet... ;)

Gość webradio
najlepsza na depresje jest muzyka ktora wszystko wyleczy :-)

Justa >> no ale jak kontrolować i po co? masz jakieś podejrzenia? ;) kalendarz - super!!!!!!!!!! :P szam no rzeczywiście zakupy fajne, szczególnie skarpetki barbi hi hi. ja w tamtym roku dawałam anioły własnoręcznie rękami mojej koleżanki :)zrobione z ciasta solnego (produkowaly to do miasteczka bożonarodzeniowego na rynek w krakowie - kojarzycie?- takie zielone budki). były (są ) super. cześć Hubka - wygląda na to że jest was tu już trochę z Wawki 🖐️ Jam >> no tak: książe z bajki ma żonę księżniczkę a ty gdzie siebie znajdujesz w tej... bajce? ciężka sprawa to chyba...

mówie już czesc!!! zajrze wieczorkiem z pewnoscia, ok 21.. teraz mam prace a za moment wycghodze!! Zycze udanych Mikołajek, dużo radości bliskich i ciepła i uśmiechów ❤️ dla Was