Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

ech.. moje dzieci się dzis na mnie uwzięły chyba :( dopiero poszło spać drugie jedno jeszcze wojuje ech... hihihi... - Jam , ale Twoja psineczka o tyle przewyzsza moje dzieci kulturą osobistą , że nie rozmazuje cygara po podłodze :D :D :D kto ma dzieci ten wie , że przynajmniej jedną taka śmierdzącą akcję dzieciak musi w swym życiu zaserwować :) miłej nocki ludziska lecę przydusić do poduszki Mikołaja pa pa

wstałam :) tzn. nie spałam już dawno , ale zwlec mi się nie chciało kawkę ktoś serwuje dziś ? bo mi się nie chce robić :)

Marteczka, prosze uprzejmie! Siedze na zgliszczach, bo własnie mnie przenoszą do pokoju piętro niżej, naprzeciwko męskiego :0 sracza... kartony, papiery etc., jak spośród tego całego dobra wyłuskam czajnik, kawka dla Ciebie w pierwszej kolejności będzie uczyniona! Co słychac tak w ogóle...?

Witajcie dziewczynki ja serwuję kawusię z pianką i mleczkiem do tego ciasteczka kokosowe;) dzisiaj jeszcze w dobrym nastroju gollum sie zakopał w papierach w swoim pokoju i tak mi nie doskwiera;) Qurcze wczoraj chciałam na łyżwy sie wybrać i jak cały dzień nie padało tak wieczorem zaczęło i cały misterny plan.......:( 🌻🌻🌻 dla was:)

Jam Ayla to ja poproszę obie kawki bom nietomna :) drób łazi i myśli tylko co by tu zbroić wypuszczam się dziś w miasto , muszę iść do szkoły po rachunek do rozliczenia , w końcu wyrwę się z mojej wieży :) Ayla , Ty musisz pracę zmienić , bo ta Cię nerwowo wykończy :D

cześć :) jam, współczuję, ja nienawidzę wszelkich przeprowadzek, zaburza to mój spokój życiowy, muszę mieć wszystko poukładane, wszystko na swoim miejscu... ayla, od rana takie pyszności serwujesz, ja nie mogę się oprzeć :) a jak sytuacja z tym siostrzeńcem Kaczora Donalda? ;) qrcze, ciepło się zrobiło, a mnie jakieś pasqdztwo dopadło, czuję się fatalnie.... żebym się całkiem nie rozłożyła.

Justa, ja tez współczuję, bo w tym roku po raz pierwszy skorzystałam z dobrodziejstwa zakładowego socjalu (prawie za darmo przeciwko grypie na zakładzie szczepili!), no i byle katar mnie totalnie osłabia, łeb i mięśnie rozwala, i do łóżka powala :0 Justeczka, błagam, nie przysyłaj już więcej chińszczyzny... ja wiele zniosłam obrazków z netu z mężnym sercem... ale tego nie! Ayla pewnie już biedactwo tonie w wyziewach młodego kaczorowego... :(

Marteczka bardzo bym chciała zmienic pracę ale to nie takie proste, ostatnio koleżanka mi proponowała że moze zagadac w sprawie pracy dla mnie ale jako sekretarka, cóz jednak taka praca mnie nie interesuje za bardzo dlatego że już trochę umiem a z tego co powiedziała to była bym od parzenia kawy, a ja bym chciała raczej sie rozwijać niz uwsteczniać:o Justa :)dzisiaj pomiotu golumowego nie ma, na szczęscie tylko czasami wpada bo nie szczególnie chce mu się pracować:p Jam:) wczoraj po jego wyjściu okno sam otwierał hi,hi:D

cześć czołem kluski z rosołem no a dziś grochówka bedzie marteczko ja albo ktoś inny kiedys nasmrodził rodzicowm więc obowiazem spelniony jam to oprócz podziwiania męszczyzn ;) będziesz musiała ich czuć i słuchać bo podobno w kibelku to oni najwięcej plotkują ayla a po co chcesz zmieniać pracę? poczekaj moze samo się pojawi tzn coś nowego i rozwijajacego no kochani to przez to ze martusia nie moze jam na kartonach a wy z golumami czy w papierach to ja dziś zaparzę kawusię proszę bardzo w specjalnych filiżankach z mleczkiem z cukrem jak kto woli a moze taką z lodami śmietankowymi? albo waniliowymi? hmm i posypana czekoladą ale chwila mrozona nam wyszła a nie gorąca na jeszcze u niektórych zimę a do kawusi hmm ktoś tu kokosanakmi częstował to ja dorzucę parę naście sztuk czy kilogramów ciastek kruchych na maśle z cukrem z dźemowym kleksem na skwarkach duze muszellki oblane czekolaja częstujcie się ja spadam teścik zrobić i na poedukować sie trochę może wieczorkiem się zobaczymy pa

tak na skwarkach a co w tym złego ahhh przepraszam to dla ciebie będą takie na maśle mogą być? qcze a może z dżemikiem? no bo one nie są tak slodkie jak reszta ciastek no bo ja zapomniałam normalnie i tyle no przepraszam a ty nawet mleczka niet? śmietanki? bo to też przecież od zwierzęcia dobra kochane i kochani ja lecę się poedukować pa

tak na skwarkach a co w tym złego ahhh przepraszam to dla ciebie będą takie na maśle mogą być? qcze a może z dżemikiem? no bo one nie są tak slodkie jak reszta ciastek no bo ja zapomniałam normalnie i tyle no przepraszam a ty nawet mleczka niet? śmietanki? bo to też przecież od zwierzęcia dobra kochane i kochani ja lecę się poedukować pa

Gość uuuuu
uuuuuuu uuu uuu uuuu uuuuuuu

i znowu ja muszę walczyć z wiatrakami - stronkami

Gość pchu
pchu pchu kto pomoże pchu pchu

nie mogę sie predostać😭 to juz zmykam moze jutro mi sie uda;) 🌻🌻🌻

jam, sorki za te zwierzaki, myślałam, że to u Ciebie spotka się właśnie ze zrozumieniem, ale widocznie za ostre było... 🌻 mary, ciasteczka na masełku.... mmm uwielbiam takie maślane, mój wujek przywozi takie z Holandii, są przepyszne, tu nigdzie takich nie spotkałam. może te Twojej roboty są podobne? ;)

justa nie wiem czy moje ciacha są tak samo dobre jak twojego wujka a może firmy która je produkuje ale też dobre bo znikają szybciej jak tegoroczny śnieg a tak szczerze to ciacha które wymieniłam na co dzięn sprzedaję a nie piekę bo z nimi tyle roboty i za szybko znikaja z plackami babeczkami ( szkoda zę chłopców nie można upiec) jest mniej roboty ale i tak szybko znikają to ja zmykam piszę tę wypowiedz chyba z godzinę - niestety papatki i do juterka

Tak ogólnie... to polecam pyszne ciacha maślane z Lidla ;) A w ogóle dzień dobry, wietrzysko hula za oknem, halny na wybrzeżu, heeeelp!

Cześć wam kafeteryjne kobitki .Dawno mnie nie było . Może kawkę ktoś ze mną wypije? Nie mam dziś ciasta może innym razem.

Heloł;) troszkę mnie nie było,ale mię wciongło:D gdzie indziej. A po wczorajszym dniu,to już w ogóle mi się nie chce nic:(:(:(

Witajcie ja podaje kawkę bo jakaś senna jestem a do kawki bym chciała coś słodkiego tylko nie za bardzo ma ktoś?

Mam herbatkę z hibiscus and dzika róża. Do tego mogę dać ciasteczko kruche z kawałkami orzechów (niesłodkie),tyle,że mało komunikatywna dziś.

Hanuś a co się takiego stało:o, zaraz doła moją kopareczką potraktuję:classic_cool: ja dzisiaj mam luzik i nie chce mi sie pracować ale cos trzeba zrobić coby czas szybciej zleciał:p

Ja mam tylko niechęć do pracy,luzu narazie nie widać. Doła nie mam,tylko wrzączkę;) Taka malutka rozmóweczka w pracy,a wcześniej ze współproducentem mojego synka. Bezmyślność ludzka nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.

a tam i dzisiaj dzien taki niewiadomo jaki z tego wszystkiego tylko powietrze jest przyjemne po deszczu;) jak ma padać to niech pada, bo nie mogę patrzec na te chmurzyska, a z okna mam niesamowity widok;) szara ściana i szare chmury a ja bym cos zielonego ujżała i trochę słonca.:) Bo jak Kazik śpiewa to przawda że polacy są tak agresywni a to dla tego ze nie ma słonca przez 7 miesiecy w roku.... tylko zimno i pada i zimno i pada. to jak tu być nieagresywnym:o

A ja kawę polewam, hektolitry kawy. Która chce, może być z wlewką koniakową - mam od dziś samodzielny pokoik i mogę wyrabiać przeróżne bezeceństwa, chłe, chłe! Jeszcze tylko nie opracowałam skrytki na koniaczek :D :D :D Od poniedziałku łażę chora, bez głosu, z lekka gorączką i nieziemsko wkurzona. Z tego wkurzenia napisalam i zaniosłam do sądu wniosek o podwyższenie alimentów. Współproducent mi nadojadł (i nie ma to nic wspólnego z anonimowymi sms-ami, he, he, he!). Szkoda, że takie rzeczy robi się zazwyczaj z wkurzenia własnie... :(

Ano szkoda. Widzę,że wtyczka już wetknięta w nowym pokoiku.