Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

ja nie mogę, no nic nie chce wyslac{wsciekly]podejmuje😡kolejna😡probe😡

ja nie mogę, no nic nie chce wyslac{wsciekly]podejmuje😡kolejna😡probe😡

HAhaha - a wiecie że ja jeszcze tego Bodymaxu nie zdążyłam kupić. Codziennie wybieram się do apteki i ...skleroza. Ale za to kupiłam świetną odżywkę do włosków 9 zresztą poleconą na którymś tu topiku ) I wam też gorąco polecam. Kosztuje 19,90 zł i nazywa się Wax Tertmantet - ja kupiłam dla włosów blond ( bo takowe posiadam) ale są różne . Jest super! Włoski są miękkie, błyszczące i nie są sianowate - jest tylko taki problemik że trzeba ją trzymać 15-30 minut na główce - ale co mi tam na razie nakładam wytrwale ( chociaż myję co 2 dzień włosy) i muszę przyznać że są boskie ! POLECAM! A po ten Bodymaź też się wybiorę! Właśnie wciągnęłam 2 drożdżówy - moje ulubione francuskie z jabłkiem, wypiłam drugą kawę i zarazidę na drugą fajkę a wy co robicie????

a my... ja sobie kawę zrobiłam, tyż, tyż zaraz idę na fajkę (hihi do Wc,ale jest w nim okno). Poza tym myślę co wymyslic, żeby nam tu lepiej było. mam koncepty różne. Np. wymyslic pytania które można by zadać osobie jaką sie chce poznać, wiecie taki test... a nazwe odzywki zapisuje i wyprobuje. Ja włosy farbuje, więc...

daria, a gdzie ją kupiłaś i nazwa dokładnie taka jak zapsiałaś?? drugi pomysł, to CO MAM QRCZE ZROBIC NA OBIAD W WEEKEND?

Witam !!! obudzone towarzystwo,kawkę sobie piją my z koleżanka pijemy około12 ,tak że mamy jeszcze czas.,palić nie palę ,drożczówki mi się już przejadły jak już to jakiś baton. Co do obiadu to ; ------naleśniki -----makaron z serem i jagodami -----racuchy To sobota. A niedziela to; ----rosół z makaronem ----ziemniaczki ,schabowy lub nóżki z kurczaka +jakaś surówka,sałatka. Tak u mnie wyglada jedzonko w weekend. Co do odżywki to faktycznie może się przydać ,bo po tym lecie włosy jakieś takie. POZDRAWIAM i wracam do moich papierów.

Dzięki Magda👄, ale ja tam mięsna jestem, a juz nalesniki to dla mnie czarna magia. Zazwyczaj gotuję już na dwa dni, więc cóś takiego mi trza zrobić. Miłej pracy ja właśnie sprzatam swoją skrzynkę mailową.

Ufff, chwila przerwy. Muszę zaparzyć sobie gorącej herbaty, bo jakoś tak chłodnawo... :) A ja taki mały zmarzluch jestem. >Szam! Jeśli chodzi o dzidziusia - to już prostuję sprawę. Oczywiście, to nie ja się spodziewam dziecka (gdyby tak było, to pewnie forumowicze kafeterii by o tym wiedzieli ;) ) Maleństwo w rodzinie sie pojawi (i to nawet nie jedno :D ) Bociany w tym roku dostały chyba jakąś premię, albo mają naliczaną dodatkową prowizję za każdego bobasa :D :D :D Oj, woda na herbatę mi się właśnie zagotowała...

Witaj, Karina🌼, u mnie jakoś wysypu dzisziusiowego nie ma, chyba że ja sie postaram;-) i co kupiłaś jakiś prezent? jak humor? plany na weekend?

Hej! :) Jestem tu po raz pierwszy i na razie nie miałam czasu, by wszystko przeczytać. Niestety nie będę go miała dzisiaj zbyt dużo - Szam, wiesz ja jednak te głupoty muszę w końcu napisać! I jeszcze wyciągnąć z nich wnioski. Na samą myśl o tym usypiam 😴

Hej, Słonko, jak miło :-D widzisz jak sie szczerze :-D głupotu musisz pisać i jeszcze z nich wnioski wyciągać?? zagadkowe;-)

>Szam Ubranek dla dzidziusia zamierzam poszukać po sklepach w sobotę (bo ja w tygodniu nie mam za bardzo czsu na zakupy). To jest od razu odpowiedź na kolejne pytanie. :) Już wiesz jak zacznę sobotni dzień. A potem jeszcze nie wiem. Zastanawiam się nad imprezą, która jest organizowana w \"sąsiednim\" mieście... Zobaczymy :)

hmm... zagadkowe? No to podpowiem: z tym ministrem byłaś blisko! Jakby tak \"wziąć\" tą nazwę z przymrużeniem oka, to wyda się kim mogę wkrótce zostać. ;) Tylko muszę to cholerstwo skończyć. Czy wiesz już? Ale na razie sza! Nie chcem zapeszyć!!!

Szam, jak dostanę wypłatę, to zainwestuję w Bodymax. a ta odżywka, o której mówi Daria to nazywa się chyba Henna Wax Treatment (może być inna kolejność wyrazów), ale mnie odstrasza właśnie to trzymanie na głowie, bo nie chcę się z tym pokazywać ukochanemu, a w łazience siedzieć pół godziny to nie mam warunków. ale może kiedyś, bo by się przydało. dzięki za takie śliczne określenie :D 🌻 a jak lubisz dania mięsne, to może spaghetti a\'la bolognese? takie z mięskiem? Karina, ja też właśnie herbatka się rozgrzewam. Daria, oj nie kuś tymi drożdżówkami, bo ja sobie dzielnie odmawiam... Magda, mmmm.... ten Twój sobotni jadłospis to w sam raz dla mnie, uwielbiam dania bezmięsne. gotuję tylko w weekend i to przeważnie coś typu naleśniki, placki, spaghetti, więc w ten weekend będzie podobnie. mięsko tylko jak mnie facet namówi albo w domku u mamusi. Słonko_, witam 🌻

szam Odżywkę kupiłam w aptece - wiem że są dla brunetek i dla włosów blond (ja mam tą do blond i to jest też do farbowanych więc na pewno będzie dobra - zresztą ja też farbuję ale nie całe tylko mam balayage) - nazywa się WAX TREATMENT. Na obiad w niedzielę zawsze mam niestety obowiązkowo mięcho ( ja nie przepadam - wolę jakąś zupkę albo ziemniaczki+fasolka lub brokuły lub kalafiorek + surówa - ale moja córka i moja druga połowa są mięsożerni) a oprócz mięcha to na pewno ziemniaki + surówa albo buraczki. W zeszłą niedzielę mi się udało - miałam wypłatę więc rzeby nie grzebać obiadu i myć naczyń zaprosiłam moją rodzinkę do Pizza Hut ale w tym tygodniu to już się nie wykręcę NIESTETY !!!

justa Nie trzeba trzymać pół godziny - wystarczy 15 minutek. Ja zawsze tak robię: myję głowę,nakładam odżywkę i później wskakuje do wanny a na koniec spłukuję i jest akuracik!

daria, wielkie dzięki! Jeszcze dziś ją zakupię! Mam co prawda super, bo mama mojego I. jest fryzjerką i to na dodatek REWELACYJNA. Ale i ona nie może nic poradzić na wypadające włosy. Biorę więc ten bodymax i mam nadzieję, że podziała na mnie kompleksowo. I może anemię zlikwiduje....

Witam raz jeszcze! :) Ja nie lubię odżywek. Ostatnio kupiłam razem z szamponem Sun Silk taką, po której zamiast być lepiej było znacznie gorzej :( Już lepiej wyglądam bez odżywki. Dlaczego rozmawiacie o jedzeniu akurat wtedy, gdy mam przy sobie tylko banana i jabłko? To się nazywa męczenie zwierząt! No dobra - obiad na łikend: może kalafior/fasolka, ziemniaki i mięsko? Wiem, że nie na temat ale czy ktoś mógłby mi pomóc? Chciałam mieć napis na dole, myślałam, że wystarczy w preferencjach wejść na stopkę, ale nie wyszło. Jak to trzeba zrobić?

słonko, ależ powinno wystarczyc, ja tak zrobiłam. spróbuj raz jeszcze! dzięki za obiadek, a Ty czemu kanapek nie masz? Moja Zuzia zabrała dzisiaj 6 kawałków chleba z szyneczką, baton Danona i jeszcze jeden baton i 6 cukierków. I ona obiad zje i kanapki, a jak przyjdę będzie głodna, hihihi Ale, ta odżywka Darii, to taka apteczna nie firmowa, więc będzie dobra. tez kiedyś podobnej używałam. Tylko trzeba cierpliwości i ja potrzymać na włosach.

szam Ta odżywka właśnie jest też do wypadających włosków więc na pewno ci pomoże . Fryzjera też mam rewelacyjnego - młody chłopak ( ok.23 latek) ale super robi balayage a trafiłam do niego przez przypadek bo mojego fryzjera przenieśli gdzieś na zadupie i nie chciało mi się jeździć, on polecił mi jeszcze inną dobrą odżywkę - Matrixa ale ona jest droga (65 zł) - też jest bardzo dobra - JUSTA - ją trzyma się tylko 3 minutki. Słonko Odżywki w sklepie to dno , szkoda wydawać forsę. Ja przetestowałam chyba wszystkie i są do d.... TE DWIE CO WYMIENIŁAM SĄ NAJLEPSZE - Z RĘKĄ NA SERDUSZKU PRZYSIĘGAM !

Witam Was w to śliczne słoneczne przedpołudnie...uff ale upał az chce się żyć! Moje wczorańsze spotkanie się udało nie powiem złego słowa :) było około 10 osób znajomi...przy pierwszym piwie mało mnie nie skręciło od powtarzania sobie \"dasz radę madzia, nie zapalisz\" bo prawie wszyscy palili oprócz mojego kochanego. Tak więc zjadłąm z dwie paczki chipsów jakieś paluszki itp. ogólnie DAŁAM RADE! i nawet sie nie wstawiłam za bardzo bo jak kobitka pijana to jakoś tak niebardzo jej to pasuje :) czytałam to co mnie omineło i Szam Ty chyba śpiaca byłaś o 8.29 Magda pisała że z psem wstawała w nocy ale Andy to moja sunia coś Ci się pomyliło no no:( Ja tez używałam tego Henna Wax nawet oki tylko że ja mam miekie włosy i lśniące itp tylko wypadaja więc większych efektów u mnie brak było, bo jezeli ktoś ma zniszczone to tak jak najbardziej to działa a u mnie nie było co naprawiac a na wypadanie to nic nie dało. A słuchajcie byłam u dermatologa w tamtym tygodniu i wiecie co mi ta głupia baba powiedziała że włosy mi wypadaja bo za duzo myśle!!! wstałam i wyszłam jak to usłyszałam. Ale znam dużo osób którym w tym czasie włosy wylatają może to ze słońca cebulki są przegrzane czy coś ;) Miłego dnia wszystkim życze ja ide na kawusie bo coś słabi mi tak po wczorajszym :)

o rety ale się rozpisałyście nie nadążam czytać. Zgadza się co do odżywek ze sklepu są be i nic nie warte. ja od lat uzywam szamponów i odzywek z Gliss Kur i jak na moje włoski sa bardzo dobre ja niby nie mam ich mało ale za to delikatne. I nie mówcie o jedzeniu bo ja się odchudzam musze do 40 kilo dojśc a to potrwa z miesiąc chyba

Szam, ależ ta Twoja Zuzia ma apetyt... takie małe dziecko, a tyle je? jakby ja tyle jadła, to bym się w drzwiach nie mieściła :( tak już mam, że muszę jeść bardzo mało, jeśli nie chcę przytyć. Daria, no 15 min. to co innego, może dam radę tyle wytrzymać :) a Matrix trochę drogi. co do odżywek ze sklepu, to moje oczekiwania spełnia Gliss Kur, szampony również. jak dla mnie, to mają najlepszą jakość z tych dostępnych w sklepach, ze średniej półki cenowej. Słonko, powinno wystarczyć, jak wpiszesz coś w stopce, a później klikniesz \"potwierdzam\", powinno się pojawić.

Hej Szam, a gdzie Zuzia chodzi do szkoły? I jak wygląda? Wiesz może w drodze powrotnej zabrałabym jej troszkę z jedzonka ;) Nadmierny bagaż i te sprawy... Dziecku stanowczo nie można dawać zbyt dużego plecaka - kręgosłup jej się skrzywi. Tak, stanowczo muszę jej pomóc!!! ;P Majesta > z tymi 40 kg to żartujesz? Chyba nie chcesz zostać anorektyczną modelką? (Wpisałam, zaraz zobaczymy efekt)

majesta, 40 kg to chyba niewiele, nawet przy Twoim wzroście.. a może się mylę? musisz być bardzo szczuplutka. a ile teraz ważysz? Słonko, znów Ci się nie udało ze stopką :( może jeszcze raz po kolei. nie wysyłaj posta, tylko wejdź w preferencje, tam podajesz swój nick i hasło, pokazują Ci się puste pola, jedno z nich to \"stopka\". tam wpisujesz tekst, po czym naciskasz \"potwierdź\". może zamiast tego wcisnęłaś np. enter i dlatego się nie udało.

majesta, zapomniałabym o najważniejszym - gratuluję, że Ci się udąło wczoraj wytrzymać bez papieroska! 🌻 dla Ciebie :)

O matko MAJESTA ! A ile masz wzrostu jeśli mogę spytać) bo te 40 kg mnie przeraziło!

Justa no dzięki bardzo jesteś pierwsza dzisiaj co mi gratuluje, a tak przy okazji gdzie kwiaty, gdzie szampan? Daria ja ma 156/158 (bo raz mnie mierzył mój słodki to mu wyszło 158 a potem mierzył mnie tato to wyszło 156) a teraz waże 44 kilo no może do 40 to przesadziłam ale tak z dwa kilo to bym się lepiej czuła ale nie mam żadnej obsesji na tym punkcia broń boże ale tak na zapas żeby można było potem tyć bez obaw bo zima idzie to wiadomo przynajmniej u mnie że sie tyje troszke :)