Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Ayla, ona syudiuje w Pułtusku i nie wiem po pierwsze czy jest tam oferta a po drugie ona nie ma kasy nawet na telefony:-( sytuacja jest dość skomplikowana. Dostaje niewielka rente po tacie, ale czesc (wieksza) musi posylac naszej niepracujacej mamie. w efekcie ma klopoty nawet z oplaceniem studiuow:-( marteczka, moze weź sobie TABCIN? to stawia szybko na nogi:-o

Szam , nie no ja to zdrowa jestem , mnie rozkłada 2 razy w roku , poza tym mnie nie rusza :) to dzieciaki chore - właśnie wiosna , zdradliwe ciepełko :) Ayla , nie wpadłam w szał kupowania cukru , nie potrzeba mi , nie piekę ciast , w ogóle dużo cukru u nas w domu nie idzie , poza tym wydaje mi się , że ta cena się niedługo unormuje i będzie znowu niższa , chociaż niczego nie można być pewnym w tym kraju :P byłam właśnie z dziećmi u lekarza i znowu muszę iść zbankrutować w aptece , bo wszystko mi się pokończyło , cholera jasna

dzien dobry witam was wszystkie tez macie słoneczko na dworze? zmykam skorzystać z tej pogody u mnie wszystko w porzadku papatki

Wiem jak to jest jak nie ma pieniedzy, Swiat i ludzie są podli. A Ty nie znalazłabyś chwilki żeby podzwonić i coś jej poszukać jak mojej siostrze szukałam, sobie zresztą też korzystajac z telefonu w pracy, rozumiem że nie w każdej firmie sie da. a Jak nie mozesz to przyslij ja do mnie do pracy w poniedziałek albo w czwartek znasz mój nr tel:) Szam wiesz co jeśli jest śmiała to moja siostra mówiła że u niej w pracy mają kogoś przyjąć to jest kafejka powiem Ci że jako kelnerka mogła by sporo zarobić tak jak moja siostra (zarabia tam więcej odemnie:o) (Teraz będzie dużo przyjęc do różnych restauracji bo wiosna ogródki itp)ale pewnie ona by chciała jakąś poważniejszą pracę rozumiem ze jest po studiach i ma ambicje, tylko ze normalną pracę będzie jej ciężko znaleźć chyba że ma znajomosci albo Ty jej pmożesz:o

co do znajomości to ciężko Ayla, wbrew pozorom. Natomiast praca kelnerki jak na początek to może i niezła, sama nie wiem co Marta chciałaby robić:-o a ja z pracy za bardzo dzwonić nie mogę.... Marteczka, to współczucia! ja mam nadzieję, że moje Maleństwo nie zapadnie, bo nie miałby z nia kto siedzieć w domu. Wszyscy pracujmy a zwolnienie kosztuje, urlop natomiast na wakacje jest w końcu:-o

Szam 🌻 miło Cie widziec !!!!!!!!!!!!!!!pozdrowionka od Robala dla Wszystkich Pan ;)

Hej, jak tam się Wam dzień zaczął? Marteczka jak dzieci?

Gość xxxxxxxxxxxxxxx

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hej hej Szam - dzięki , dzieciaczki nie najgorzej ja sobie właśnie siedzę i szlag mnie trafia z powodów finansowych , ja nie wiem czy wszystko się sprzysiężyło przeciwko nam czy co kurcze mam 3 zł. w portfelu , a wypłata która miała być dziś będzie dopiero jutro , a pieniądze ze skarbowego , które powinny być z miesiąc temu dalej nie dotarły , bo skarbowy nie ma pieniędzy na wypłaty , no mówię wam , taka jestem zła , tak trzaskam w tą klawiaturę , że zaraz sobie dzieci pobudzę kurcze no zaraz wyć będę , albo wrzeszczeć albo może sobie jakąś szklankę rozbiję to mi ulży wrrrrrr.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Marteczka 🌻🌻🌻nie wsciekaj sie tak bardzo jakoś to będzie posłuchaj akiejś muzyki która lubisz albo coś ostrego albo kopnij sobie w cos tylko uwazaj na palce cobyś sobie nie uszkodziła:o i gdzie jest ten co sie z wypłatą spóźnia dawaj mnie go tutaj ja się z nim rozprawię:o

hej Ayla , dzięki za chęć pomocy , ale to wiesz cały zarząd musiałabyś załatwić :) a ja to taka już jestem , że jak mnie coś wnerwi , to muszę się wygadać ( albo wypisać ) i odrazu trochę lżej taki typ - szybko się wkurzam i szybko przechodzi a kopać nie będę :) raz kopnęłam i paluch bolał ze 2 tygodnie hihihi... :D

szam, dzień mi się zaczął jak zwykle - od niewyspania i nieprzytomności ;) marteczka, nic mi nie mów o kasie, ja też czekam na pensję za zeszły miesiąc, a z formy pitu jeszcze nawet nie dostałam i nie mogę się rozliczyć :( tzn. przysłali mi, ale był z błędami i nie wiem, na kiedy poprawią... a tu Święta idą.

aha, marteczka, co z Twoim stażem? a w ogóle czynicie już przygotowania do Świąt? ja to nie czynię na razie, bo tu nie mam po co, a kiedy do rodzicielki zjadę, to nie wiem, może będę miała urlop od czwartku. na razie tylko kupiłam taką świeczkę w kształcie jajka ;)

No, jesteście, bo przez tą nie-otwierającą sie strone już zwątpiłam!!! marteczka, qrcze, co zrobisz. nie da sie napisać nic pocieszajaącego, bo niby co:-( w takich sytuacjach ludzie zazwyczaj piszą: a ja... a moja mama... i tu nastepuje litania ich problemów...Pozwól, że będę Ci życzyc jak najszybszego napływu gotówki!!! justa, ja też jakaś niewyspana chodze ostatnio, choć od poniedziałku jakby sie poprawiło;-) Robaczku, dziekuje za pozdrowionka!!! dostaliście maile?

hej Justa - z moim stażem nic nie wiadomo , bo urząd pracy nie ma kasy na płacenie stażystom i nie podpisuje żadnych umów , mam dzwonić do nich po swiętach i się dowiadywać kurcze co sie dzieje w tym kraju , skarbowy nie ma kasy , up nie ma kasy , to kto do cholery ma ??? do świąt się nie przygotowuję , wymigałam się trójką dzieci , teściowa robi , zresztą ma jej kto pomóc zresztą jak tu już kiedyś pisałam , ja za świętami nie przepadam Szam - dzięki za życzenia , ja najszybszego przypływu gotówki życzę też Tobie i wszystkim , bo gotówka zawsze się przydaje nie ma co gadać , wprawdzie pieniądze szczęścia nie dają , ale bardzo ułatwiają zycie :) maila żadnego od Ciebie nie mam :( a z tym niewyspaniem to ja też mam od pewnego czasu , chyba gdzieś tak od tej zmiany czasu , trudno mi się obudzić

marteczka, to podaj mi mail, co? bo może się gdzieś zaplatał był, czy co??? to Ci poprzesyłam jakies rzeczy, choć nie obiecuję że dziś!

Cześć Kochani!!! Zuzia dzisiaj jedzie do Taty na święta...a ja muszę sie zastanowić nad wyborem menu na święta, choć spędzamy je tylko we dwoje:-)

hej, szam, a nie będzie Ci smutno bez Zuzi? ja jadę do mamy na Święta, jak zwykle z resztą, ale wiem, że mi będzie brakowało mojego Skarbu... oboje mamy urlop i nie zobaczymy się przez przeszło tydzień :( tak, w końcu dostałam urlop, nie będzie mnie od jutra do 26 kwietnia, może czasem zajrzę, ale nie za często, bo w domu nie mam netu. przeszło 2 tygodnie laby :)

no taaaak.... no to Wesołych Świąt Wam życzę i zmykam na dłużej... :)

hej hej a ja nocny Marek jestem :D :D :D Szam - mój mailik - zebra_30@tlen.pl , z góry dzięki za fajowe przesyłki Justa , no to fajno , że urlopik :) ja Tobie też Wesołych Świąt życzę i smacznego jajeczka , no i mokrego śmigusa oczywiście :D uciekam do łóżeczka pa pa pa pa pa pa pa pa ..................................

Hej, Dziewczyny! Za Zuzią będę tęsknić, ale mamy niepisaną umowę z moim byłym, że Wigilia u mnie a Wielkanoc u niego...odpoczniemy sobie z moim I. już się cieszymy na samą myśl wolnych dni i rzeczy które będzie można robić:-D

Pojawiam się rzadko,zaraz też zmykam. Wystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych :)

Witajcie to ja tez wystąpię z optymistycznym akcentem:) dostałam wczoraj premie świąteczną, czego sie spodziewałam bo zawsze przed świetami i urlopem dostaję premię, a do tego mam jutro wolne bo szef stwierdził że sie obrobiliśmy i robimy dzień wolny :):):):):) tyle że jadę do domu bo musze mamie pomóc bo remont robi i jest ogólny syf wymiana rur w całym domu ale co tam ze siostrą damy radę:) a otem na święta do babci jedziemy pewnie :)

a w związku z tym że jutro mam wolne to dzisiaj zyczę wam Zdrowych:) pogodnych (a bedą) Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa.:)

Ja także chce złozyc Wam Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych ,Pogodnych i Mokrych Świat;) i co by Zajaczek był dla Was obfity 🌻jeszcze pare dni mnie nie bedzie wiec do zobaczyska .pa