Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha-26

miłość goni tych którzy przed nią uciekają

Polecane posty

tak zaczyna sie w przyrodzie robic coraz piekniej,ahhhh zeby jeszcze w środku w serduchu poczuć ,motylki i wiosnę:) ale mam nadzieję,ze jednak zastuka ktos do bram serca mego;):D pozdrawiam dziewczyny wszystkie i sle 👄-kalki:)

Witam wszystkie Kobietki i Mezczyzn:) znowu po imprezie...tyle ze ta skonczyla troszke mniej wesolo...boo stalo sie cos czego unikalam jak ognia...mam motylki w brzuchu na widok nieodpowieniego faceta....faceta ktory podoba sie jednej zemoich znajomych a ja nei mam w zwyczaju wchodzic komus znajomemu w droge...a zreszta teraz to i tak nie do nas nalezy ruch...a Ja tak nie lubie jak moje zycie zalezy w ataki sposob od kogos...kogo na dodatek nie znam za dobrze....nigdy nie wiadomo cobedzie...wiec na razie pozostaje tylko sie wycofac....tylko czy to zawsze musie sie prztrafiac najmniej odpowiednim momencie?? :| ehhhh...zycie jest dziwne i niezrozumiale...nie wiem...nie chce o tym myslec... w koncu za oknem swieci piekne sloneczko:)i lato tuz-tuz:D tak wiec glowa do gory:) pozdrowka:)

no wiec stalo sie....juz nie jestem w zawieszeniu...orzegralam...troche mnie to boliale z drugiej strony wdocznei tak ma byc...ma byc tak ze wszyscy sobie kogos znajduja a ja wciaz sama...trudno...chyba tylko szkoda mi tych facetow ktorzy beda nastepni...bo beda mieli cholernie trudno...beda musieli walczyc o zaufanie...eh.... no coz....bylo minelo....pozdrawiam i mam nadzieje ze chociaz Wy jestesci szczesliwe:)

To ja się dziś \"pochwalę\".... Mam urodziny... Do 30 pozostało mi 4 lata. Ale świetnie mi z moimi 26 roczkami i chyba nigdy nie czułam się lepiej w swojej skórze :) Buziaki :*:*:* i kawałek tortu [tort czekoladowy pyszny i kaloryczny]

Heheh dziewczyny to ja widze ze jakas impreska nam sie szykuje ;) Ja mialam 14 kwietnia i widze ze jestem rownolatka malej Ju ;) czego sobie i jej gratuluje bo to calkiem fajny wiek :) No i w ogole pozdrawiam wszystkie z was ktore juz miały i ktore beda mialy urodzinki :) camieu: nie martw sie, kiedy ma przyjsc to przyjdzie. Jak to ktos kiedys fajnie powiedzial, lepiej poczekac na ten wlasciwy tramwaj, a nie wsiasc w obojetnie jaki i z panika czekac az sie zatrzyma, zeby z niego wysiasc. Bedzie dobrze, zobaczysz :) Pozdrawiam was serdecznie i ciekawa jestem co planujecie w dlugi wekend. Ja wybieram sie na pierwszy w moim zyciu splyw kajakowy :)

Zapomnialam dodac, jedyne co mi sie bardzo nie podoba to jawna dyskryminacja ludzi powyzej 26 roku zycia! Musze kupowac bilet normalny. I pierwszy raz kiedy w ten wekend jechalam do 3miasta mocno mnie to zabolalo. Sa to stanowcze minusy przekroczenia 26 roku zycia! :)

skoro juz piszemy o urodzinkach....ja swietuje za 2 tygodnie:]:) jesze mi trohe zostalo do 26 bo mam zaledwie 21:P ale czas szybko zleci:]... pozdrowka{kwiatek]

Witajcie. Mała Ju dołączam się do życzeń, wszystkiego naj, naj, naj.... A wiecie co, 7 maja też dołącze do grona 26 latków :) Mam nadzieję, że do tego czasu pogoda przestanie wariować, bo mówie wam, już mnie to denerwuje. We wtorek zmarzłam wiec wczoraj lepiej się ubrałam i ....cały dzień biegałam z kurtką pod pachą. Dziś postanowiłam założyć coś pośredniego ani za zimno ani za ciepło...i zmoczył mnie deszcz, tego nie przewidziałam :) Na szczęście zapowiadają bardzo ciepły długi weekend więc już nie mogę się doczekać. Wogóle ostatnio się zrobiłam strasznie niecierpliwa. Mój obiekt zainteresowania, chyba też się mną interesuje, motylki są i latają tym mocniej im bliżej On się znajduje, tylko dlaczego to tak wolno się rozwija. Zaczynam się bać czy wogóle cos się zacznie...i trace cierpliwość. Dziś mam świetny humor bo napewno za pare godzin Go spotkam... Pozdrawiam.

Maisie Badz cierpliwa, czesto nie warto niczego przyspieszac bo jakis zakalec potem wychodzi :) Niech motylki lataja i spokojnie doleca Twoje do niego i jego do Ciebie. A lato jest dlugie i wiele sie jeszcze moze zdarzyc. Mnostwo goracych wieczorow, slonecznych dni, spacerow przy zachodzie slonca .... heeeh, fajne jest to zycie, zwlaszcza wiosna i latem :)

No to pięknie :D:D:D Widzę dziewczyny, że dużo wsrod Nas 26-latek i dużo kobiet wiosennych - Baranków i Byczyc :):):):) Az się serce raduje :):):) Pozdrawiam wszystkie, ktore miały lub beda miały urodziny!!!!!!!! Buziaki!!!!!!!!

No to pięknie :D:D:D Widzę dziewczyny, że dużo wsrod Nas 26-latek i dużo kobiet wiosennych - Baranków i Byczyc :):):):) Az się serce raduje :):):) Pozdrawiam wszystkie, ktore miały lub beda miały urodziny!!!!!!!! Buziaki!!!!!!!!

Dani pewnie że trzeba poczekać i zobaczyć co się stanie, tylko ja to jestem w gorącej wodzie kąpana, i jeszcze ta wiosna, wszystko tak szybko się rozwija aż woła o działanie:) Ale podoba mi się to stwierdzenie o zakalcu, hihi, tego bym nie chciała:) A tak poza tym to rzeczywiście jest pięknie, mieszkam na typowym blokowisku, ale i tak gdzie nie spojrzeć przez okno to kwiatki, drzewa, krzaki kwitną na biało, żółto i fioletowo, a na balkonie \"ćwiergolą\" wróble, wiosna, wiosna, wiooooosnaaa!! :) Miłego dnia Wam życzę!

witam dziewczyny! dawno mnie tu nie było,ale tak jakos mi sie dzisiaj dziwnie zrobiło...poszłam na grilla,...i wrociły wspomnienia:(a tak tego nie chciałam.nie mowie ze siedze i rozpaczam,ale...tak mi dziwnie przykro:(głupia jestem-ale to tylko chwilowo.pa

no i sie porobilo...ja o chyba samobojca jestem...znowu wracam do przeszlosci...czy warto dwa razy wchodzic do tej samej rzeki??? :| okaze sie ...wkrotce...i mam nadzieje ze ni bedzie bolesne..... to chyba ta wiosna...tak na nas dziala...

Oj dziewczyny, chyba wiosna na Was mocno działa... Oby tylko nie było z tego problemow. Mnie juz zycie pokazalo, ze niektorzy faceci są niereformowalni... Pozostaje wiara i nadzieja, ze nie wszyscy... A ja byłam nad morzem i na weselu w rodzinie. CUDOWNIE!!! Moje Ciacho jest rewelacyjne i dlatego cieszy mnie nawet fakt, ze... na weselu złapałam welon hihihihihi!!!!!!!!!!! Buziaki i powodzenia w wiosennych porywach serc!!!

co fakt to fakt ze niektorzy SA nierefolmowalni:P mam nadzieje ze malo jest takich...a zreszta...chyba czasem lepiezaryzykowac....chyba nie mam ochoty spytac kiedys samej siebie :\'co by bylo gdyby...\';) pozdfrowka w ten troche pochmurny ale cieply wiosenny ranek:)

chyba na tym swiecie slowa \'facet\' i \'nierefolmowalni \' sa nierozlaczne... szkoda...teraz tylkopytanie czy smaic sie cy plakac....:/ chyb poprostu trzebazyc daklej....

Ojej, Camieu, czyżby ten z którym chciałaś wejść w tę samą rzekę okazał się nereformowalny? Niestety ja też przekonałam się że faceci się nie zmieniają, zresztą nie tylko ja. Moja koleżanka spotkała niedawno po wielu latach swojego byłego chłopaka. Jest teraz dużo starszy, ma żonę, dwoje dzieci i.... nic się nie zmienił, tylko za przeproszeniem d... mu w głowie. Koleżanka stwierdziła że dziękuje losowi że się na nim poznała i teraz to jej żal jakiejś obcej kobiety, a nie komuś jej. Mnie moje byłe związki nauczyły ważnej rzeczy, jeśli coś mi się nie podoba w moim mężczyźnie to zastanowić się czy mogę to zaakceptować, a jeśli nie to związek nie ma szans, jego nie zmienie, przynajmniej nie na stałe. Takie moje przemyślenia. A ja tęsknie już do ciepła, popsuła się nam trochę pogoda i codzień marznę, bryyy, chcę już lato. Nie mogę się go doczekać i tego co mi może przynieść. Może coś miłego mi szykuje? Taką mam ostatnio nadzieję spotykając czasem kogoś przy kim ożywają moje motylki w żołądku :) Pozdrawiam.

Gość Blizniaczka1975
Hej Kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baaaaaaaaaaaaardzo dawno mnie tu nie bylo...oj, dzieje, sie dzieje. Trishia..pamietacie ja? Jest w Anglii. :-) Poznala fajnego faceta przed wyjazdem i ... on do niej jedzie!!!!! Mam nadzieje, ze im sie ulozy, MUSI do cholerki!!!!! :-) A co do mnie? Hm.... spotkam sie z kims...nie bede nic mowic, nie bede zapeszac. Nie wnikam, bo bedzie co ma byc-tego mnie zycie nauczylo. Trzymajcie sie Kobietki bo...WIOSNA....Zycze Wam, zeby zawitala i do Waszego serducha. BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Blizniaczka1975
Hej Kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baaaaaaaaaaaaardzo dawno mnie tu nie bylo...oj, dzieje, sie dzieje. Trishia..pamietacie ja? Jest w Anglii. :-) Poznala fajnego faceta przed wyjazdem i ... on do niej jedzie!!!!! Mam nadzieje, ze im sie ulozy, MUSI do cholerki!!!!! :-) A co do mnie? Hm.... spotkam sie z kims...nie bede nic mowic, nie bede zapeszac. Nie wnikam, bo bedzie co ma byc-tego mnie zycie nauczylo. Trzymajcie sie Kobietki bo...WIOSNA....Zycze Wam, zeby zawitala i do Waszego serducha. BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Dziewczyny!!! Ogłaszam wszem i wobec, że w tym roku lata nie będzie!!!!!! No bo jak ma być, skoro nawet wiosna nie dotarła!!! ZIMNOŚĆ tylko wszędzie do okoła!!! Ale ja to olewam - jadę na miesiac uczyc dzieci angielskiego na obozach językowych na Malcie!!! I co by nie było z latem w Polsce, to tyłek sobie wysmażę :):):) A tak w ogóle, to życie jest jak góry... Ja dziś siedzę w jakimś parszywym wąwozie... Ale mam nadzieję, że szybko się z niego wydostanę, bo mi tu na dole smutno strasznie :(

Halo, halooo, hallloooo? Gdzie pouciekałyście? A jednak wiosna już do nas zagląda, niemal słychać jak nadchodzi. Mam nadzieję że zima odeszła na dobre, ładnie maluje mroźne kwiaty na szybach ale też okropnie szczypie w nos:) Jak wam mija koleny tydzień? Ja się cieszę, że szczyt Rady Europy trwał tylko 2 dni, spacery piechotą z pracy na ucelnię i z uczelni do pracy na dłuższą metę mogły by być męczące. No i te niesamowite korki, pobiłam rekord spóźnienia do pracy...45 minut, dobrze że wszyscy byli spóźnieni i nikt nie miał pretensji :) Pozdrawiam.

hej:) jestem...wciaz zagladam...ale czas sie skurczyl chyba bo jakos niema czau przysiasc i napisac....choc to chwilke zajmuje..... motyli sa...i nie ma nagle... nie wiem co o tym myslec.....jeszcze nie skomentuke ale chyba cos sie zaczyna dziac.....:) papa i do napisania:)

A ja wreszcie będę miała czas!!! Zakończylam wszystkie zadania przewidziane na ten rok - JESTEM PILOTEM WYCIECZEK!! Koniec z nauką po nocach!! A jutro będę świętowac :D:D Pozdrawiam!!!

...a ja znowu za nim tęsknie...dziwne....:( chyba jestem nienormalna...:(

gratuluje Mala Ju:) ja juz swietowanie mam za soba...wlasnie niedawo mi oczko stuknelo..a eraz do pracy trzeba....ale nie z samych imprez sie sklada swiat...choc czasem mam wrazenie ze moglby....:D pozdrowka:)

a ja .. bardzo kiedys kochalam pewnego faceta niestety nasze drogi rozeszly sie ... on poszedl do wojska i koniec !to nie przetrwalo . Ale moze to dlatego ze nie dojrzelismy do prawdziwego zwiazku . Dzis ja mam juz meza on mieszka z kims w wolnym zwiazku . Ale ciagle wierze ze jeszcze los bedzie dla nas łaskawy i bedziemy kiedys razem . Niby nie widzielismy sie juz ok 4 lat to dostalam zyczonka na dzien kobiet od niego . A ja .... co tu bede sciemniac kocham go bardzo bardzo mocno jak nikogo nigdy i wiem ze zapomnienie i pocieszenie w ramionach meza nie bylo najlepszym wyjsciem . Zbyt sie pospieszylam z malzenstwem ale to dlatego ze poprostu stracilam nadzieje !! a teraz po kilku latach ona powraca i znow wierze ze mozemy byc razem !!!

Mała JU GRATULACJE!!!! :) Może się kiedyś spotkamy na wycieczce :) Ja będę turystką, ty pilotką hihi.. :) SMoczysko, czasami przychodzą smutne chwilki, ale potem są lepsze. Nie ma za czym tęsknić...sama wiesz :) Będzie dobrze zobaczysz... Camieu jak idzie reformowanie ???? Fajnie tu wrócić i zobaczyć, że wciąż jesteśmy :) A ja jakoś sobie żyję, coraz bardziej przyzwyczajam się że będę singlem :) i jakoś na Boga, nie przeszkadza mi to, chociaż co niektórzy załamują ręce... Próbuję żyć inaczej, nie myśleć o nim. Czasami nie wychodzi, wtedy jest smutno i źle...ale może gdzieś tam za rogiem czeka ktoś o niebo lepszy od tego dupka? POżyjemy zobaczymy :) Na zewnątrz tak fajnie... :) Pozdrawiam was wszystkie :)