Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy tatuś

Rozpisuję konkurs na imię dla dziecka

Polecane posty

a ja mam to gdzies,ze ime Kubus jest tak bardzo popularne,a przez to oklepane.Widocznie jest najpiekniejsze:D Za dwa miesiace urodze Kubusia,a jak ktos lubi obcojezycznie to moze mu mówic ....Winnie Pooh:D:D:D

Gość ja powiem moze tak
dziewcyznka - Zuzanna Kalina chłopiec - Krzysztof Benjamin Tomasz

Gość brzuchatka
ja po prostu mam w rodzinie juz sporo dzieci i nie chce zeby moje dziecko miałao na imie tak jk kuzyn..jak spotykam sie z rodzeństwem to wołać Janek a tu niewiadomo o którego chodzi... po prostu jestem w sytuacji ze te najładniejsze imiona sa juz "pozajmowane". Mam nadzieje ze nie skrzywdze mojego dziecka dając mu na imię Natanael. chodziło mi o to ze na tej stronce jest wiele imion "innych" nie tych "zwyczajnych" i sa ich tłumaczenia.

Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z Natanaelem - ja osobiscie bym tak nie dala chlopcu. A co do tej stronki, to rzeczywiscie fajna. Tylko Np odrzucaja imie Malina, a mam kolezanke, ktora je nosi.

\" Jeżynka jako drugie imię - zgoda Przewodniczący Rady wyraził pozytywną opinię o imionach Joanna Jeżynka, które rodzice chcieli nadać córce: Wyrażam opinię, że można nadać dziecku imiona Joanna Jeżynka. Wprawdzie drugie z tych imion jest równobrzmiące ze zdrobniałą nazwą owocu leśnego, jednakże ponieważ jest to imię drugie, nie będzie zapewne sprawiało kłopotów w kontaktach urzędowych. \" dla mnie to rozkoszne :) Jeżynka... :))) Malina, Jagoda, Poziomka :) Kurcze - niezla ta stronka :)

Gość ania sz
dla dziewczynki to napewno w/g mnie NIKOLA dla chłopczyka to NIKOLAS lub PATRYK

Gość Dadzia
chłopczyk: Euzebiusz (Ebi) lub Olivier dziewczynka: Laura

Gość petuni
tylko nie Julcia oklepane, a Romea brak? Dla chłopca: Jasio Dla dziewczynki: Karolinka,Klaudynka

Gość pin
dla Dziewczynki: Madzia,Antosia lub Małgosia a chłopcu: Beniamin(Ben), Feliks lub Filip

dla chłopca - hubert (moj syn) - dawid - tobiasz - dorian - miłosz dla dziewczynki - julia - hanna - marta - milena

Gość ryszarda_P
Chłopiec: -Mateusz, -Szymon, -Jędrzej, -Krzysztof. Dziewczyna: -Jagoda, -Maja, -Malina, -Karina.

Gość kasikkol
Milena Oskar

Gość HELENA_LENKA
mi się podoba

Gość zvezdanka
najlepsze imie dla chlopca jest czufako- to jest serbskie imie i oznacza madraosc i sile no i proponuje imie orhan to oznacza z tureckiego inteligencje

Gość oliv
hej mój synek ma na imię Nataniel Oskar, a córeczka Noela Oliwia, koleżanka niedawno urodziła synka i nadała mu bardzo nietypowe imię, choć dość fajne Milan Maksym (;

Gość ALBINOS
ELLIOTT ładne imię dla chłopca

Gość Natalia20
jesli bedzie chlopczyk to dam mu na imie Kacperek bo bardzo mi sie podoba a jesli bedzie dziewczynka to moze Luiza,Roksana,Karina ale jeszcze nie wiem

Gość Agnieszka Knetki
Dziewczynka : Julia Chłopczyk : Romeo to są piękne imiona !! uu.. aż mnie powala dasz takie imiona dzieciomm a będą bardzo zadowolone i te imiona teraz są bardzo popularne ;** poprostu BOOSKIE to echh.. co ja bede wieciej mowic ;-) ubustwiam te imiona

Gość Agnieszka Knetki
Romeo % Julia ;** BOSSKIE

Gość Marteczkaaaaaa
ja dałabym synowi na imie Bartosz albo Mikołaj a córce Małgosia albo Magdalena

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Dla dziewczynki: Nikola, Natalia, Hania, Olga, Nela, Sara, Beata, Diana, Inga, Kaja, Maja, Magdalena, Kamila, Nadia, Pola, Żanetta :) Dla chłopca: Natan, Alan, Piotr, Cyprian, Borys, Jakub, Krzysztof, Łukasz, Maksymilian, Szymon, Michał, Tomasz, Wiktor, Mateusz, Mariusz :)

Gość krrrropeczka
jak dla mnie naj żeńskie: ESTERA , SARA , NOEMI , LIDIA , EUNIKA, BERENIKA, meski: DAWID, JOEL, JONATAN, JEREMIASZ I ADRIAN

Gość piekneone
topik sprzed czterch lat ktos odgrzebał,po co?

Gość Gaja13232343
Mnie się podobają: Anna, Hanna, Lena Jan, Julian, Natan, Konstanty(Kostek)Francieszek

Gość Ola_blaszczyk
Mi podobają się imiona: Magdalena, Barbara, Piotr, Wojciech. (Ja takie imiona wybieram dla moich dzieci) Pozdrawiam :)