Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

Ile kasy dla opiekunki?

Polecane posty

Gość nie wiem

Sluchajcie mam takie pyatnie: ile zarabiaj na godzine opiekunki do dziecka? jutro wlasnie ide na rozmowe i kurcze sama nie wiem(oczywiscie jak przystalo ja ceny nie podam) ale nie wiem nawet jakie to moga byc zarobki:/ 3, 4 zl czy wiecej? dodam, ze mieszkam w malym miescie, a to chyba tez jest wazne.Pomozecie, jesli wiecie:)

Gość jakas kobieta
z niewielkiego miasta placila za miesiac 350 zl i uwazala ze to bardzo duzo. Opiekunka pracowala 8 godzin dziennie. Wiec policz sobie ile to za godzine... jakies 1,50

Gość ja mam pracowac po
3 godziny dziennie i tak mi sie samej wydaje, ze 1,5 za godzine to bardzo malo....stwierdzam to na podstawie mojej zanjomej, ktora za pilnowanie po 6 godzin dziennie dostawala miesiecznie 450 zl:/ ale jesli ktos zarabia malo, to wiadomo,z e nie jest go stac na droga opiekunke:)

Gość dla porownania
powiem ci, ze w Warszawie opiekunki biora 5-7 zl za godzine. Wiec moze negocjuj. Daj swoja stawke i zobacz co powie mamusia dziecka. Ja tez uwazam, ze to bardzo niska stawka te 1.50. Wiec zycze powodzenia w negocjacjach :-)

Gość taka jedna z dzieckiem
ja placilam mojej opiekunce okolo 3 zl nie wiem czy to malo czy nie- tak cene uzgodnilysmy:)

Gość ja placilam
4 zlote i obie bylysmy zadowolone :) 1,5 zl za godzine, to jednak malo, nie oszukujmy sie przecietna placa to jednak w ranicach 5 zl:)

Gość to trzeba to
powiedziec Mamie 2latki, ktora na topiku udowodnila, ze to bardzo duzo i byla oburzona ze ktos twierdzi inaczej

do pomaranczowego nicka - moze bys sie podpisala jak mnie krytykujesz co? u nas w miescie nie ma niani ktora by zarabiala wiecej niz 4zl na godzine stad dal mnie 5zl to kolosalna suma... Moja niania jak przeliczylam godizny ktore jest u nas dostaje 3zl na godzine plus platne wolne na swieta bozego narodzenia wielkanoc ferie i wakacje (a faktycznie ma wolne) wiec nie przesadzaj moze juz z krytyka mnie. Zwlaszcza ze zarabiam 800 zl (dodam ze jestem po studiach ale dopiero 3 lata pracuje w szkole i na stazu jestem ciagle) Do autorki topiku - tez jestem z malego miasta i wiem ze niania dostaja od 250 (6h dziennie) do 450zl miesiecznie (8-9h dziennie) ale wsyzstko widac zalezy od dobrejk woli osob opiekujacych sie dziecmi ps. moja znajoma ma gosposie - siedzi z dziecmi, gotuje sprzata i dostaje 500zl miesiecznie, i wiecie co? zajmuje sie dziecmi jak wlasnymi i jhest super szczesliwa ze w ogole udaje sie jej zarobic.....

do pomaranczowego nicka - moze bys sie podpisala jak mnie krytykujesz co? u nas w miescie nie ma niani ktora by zarabiala wiecej niz 4zl na godzine stad dal mnie 5zl to kolosalna suma... Moja niania jak przeliczylam godizny ktore jest u nas dostaje 3zl na godzine plus platne wolne na swieta bozego narodzenia wielkanoc ferie i wakacje (a faktycznie ma wolne) wiec nie przesadzaj moze juz z krytyka mnie. Zwlaszcza ze zarabiam 800 zl (dodam ze jestem po studiach ale dopiero 3 lata pracuje w szkole i na stazu jestem ciagle) Do autorki topiku - tez jestem z malego miasta i wiem ze niania dostaja od 250 (6h dziennie) do 450zl miesiecznie (8-9h dziennie) ale wsyzstko widac zalezy od dobrejk woli osob opiekujacych sie dziecmi ps. moja znajoma ma gosposie - siedzi z dziecmi, gotuje sprzata i dostaje 500zl miesiecznie, i wiecie co? zajmuje sie dziecmi jak wlasnymi i jhest super szczesliwa ze w ogole udaje sie jej zarobic.....

Gość przepraszam za powtorki

Gość ja dostawalam
15 zl dziennie, okolo 4 godziny pilnowania.

Gość gość
To moja mama sprząta u weterynarza 1-2 dziennie od pon.do soboty i dostaje miesiecznie 350-400 zl. A pilnowanie dzieci to jednak odpowiedzialność,

Ja jestem niania i zarabiam 1000 zl miesięcznie.stawka miesięc zna bez względu na ilość godzin.ale 1,50 to przesada.

Gość gość
temat jest z 2004 roku