Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Brum? Nie znam nikogo takiego. No to pogadaliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 154 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Więc czemu mi prawiles morały o nudle elki jprdl podwójne standardy? Co znowu ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: No to pogadaliśmy Jak oceniasz dzisiejszy dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: To nie są żadne manipulacje, tylko fakty. Niewygodne fakty i tobie brakuje jaj, żeby się do tego przyznać. Baw się dalej Manipulacje i to tanie, bo gdybyś coś miał , to już byś tutaj wrzucał i on nie takie chwyty zna chociaż nie jest w formie kompletnie. Takich jak ty zjadał na śniadanie hehehe ten przyjaciel mojej kozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Chłopie, to wywal te fakty. Co stoi na przeszkodzie? Ale co ci mam wywalić chłopie? Screeny chcesz? Przecież dobrze wiesz, co odwalales na privach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Więc czemu mi prawiles morały o nudle elki jprdl podwójne standardy? Morały to właśnie Ty tu prawisz innym, mimo, że info o Twoich privach jest tu ogólnie znane. Ja wytykam ostrą hipokryzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale co ci mam wywalić chłopie? Screeny chcesz? Przecież dobrze wiesz, co odwalales na privach. Konkret chłopie! Konkret! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Brak zaufania totalny wyczuwasz. Nie masz do mnie zaufania? Słusznie bo ja też sobie nie ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale co ci mam wywalić chłopie? Screeny chcesz? Przecież dobrze wiesz, co odwalales na privach. To nie przejdzie, bo będzie skriny chciał żeby wiedzieć która sprzedała głupcze naiwny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, murb napisał: A co myślisz o etażerce? To samo co o furażerce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie masz do mnie zaufania? Słusznie bo ja też sobie nie ufam. Oklepany tekst bezmyślnie powielany. Ufam ale jak mam haki wobec drugiej strony i tak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gosposia obiera ziemniaki, które dostarcza nadreczny, kiedy podręczna śpi do godziny 13-tej, bo jest troszkę chora wsciekła macica ma jeden tekst do kazdego faceta. mi tez pisala ze wbijalem na priva po cycki a potem hejkowalem. tylko ze nie ja wbijalem tylko lachoniki mnie, i nie ja hejkowalem tylko lachoniki mnie. A poza tym czemu nie w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale ja się w manipulację nie bawię tępy huyu. Odnoszę się tylko do tego, co widziałem. Ale rozumiem, że jedyną wasza linią obrony jest pokaż dowody, a jak nie to kłamiesz/manipulujesz Dowody pokaż albo nie ośmieszaj się ty skończony kre/tynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale ja się w manipulację nie bawię tępy huyu. Odnoszę się tylko do tego, co widziałem. Ale rozumiem, że jedyną wasza linią obrony jest pokaż dowody, a jak nie to kłamiesz/manipulujesz generalnie tak dziala swiat.. masz kwity wygrywasz, nie ma kwitow idziesz do wora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale ja się w manipulację nie bawię tępy huyu. Odnoszę się tylko do tego, co widziałem. Ale rozumiem, że jedyną wasza linią obrony jest pokaż dowody, a jak nie to kłamiesz/manipulujesz Człowieku a jak inaczej mam to zinterpretować? Widziałeś to i ja chcę poznać te dowody. Proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Morały to właśnie Ty tu prawisz innym, mimo, że info o Twoich privach jest tu ogólnie znane. Ja wytykam ostrą hipokryzję. Ty przed chwilą krytykowałes wyciągnie nudli będąc w związku, a później stwierdziłeś, że na ero to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: generalnie tak dziala swiat.. masz kwity wygrywasz, nie ma kwitow idziesz do wora Nie wiem kto to jest, ale na normalnego to on nie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty przed chwilą krytykowałes wyciągnie nudli będąc w związku, a później stwierdziłeś, że na ero to normalne Tracimy czas, kolego. Przejdź do konkretów, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: To samo co o furażerce. Ale rogatywka jest ok. Wiesz, kto w takiej chodził. 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie wiem kto to jest, ale na normalnego to on nie wygląda. jak to kto? malowany w ciągu alkoholowym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 67 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: generalnie tak dziala swiat.. masz kwity wygrywasz, nie ma kwitow idziesz do wora Ale ja nie muszę tutaj udowadniać żałosnych akcji przegrywow na priv. Ja wiem co psiali i oni wiedzą. Nie zapisuje wszystkich screenów. Ale nawet jakbym wstawił, to ulom by wtedy pisał, że to jakiś podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ty przed chwilą krytykowałes wyciągnie nudli będąc w związku, a później stwierdziłeś, że na ero to normalne Skrytykowałem wyciąganie nudli przez Ciebie, bo sam tu krytykujesz wbijanie na priv przez innych. Na Ero to było "normalne", w sensie że powszechne - tak. To nie była ocena moralna. Widzę, że jak krowie na rowie niektórym trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 1 godzinę temu Czyli kolejny miękiszon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 0 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale ja nie muszę tutaj udowadniać żałosnych akcji przegrywow na priv. Ja wiem co psiali i oni wiedzą. Nie zapisuje wszystkich screenów. Ale nawet jakbym wstawił, to ulom by wtedy pisał, że to jakiś podszyw Nic nie masz tak jak i elka same smiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale ja nie muszę tutaj udowadniać żałosnych akcji przegrywow na priv. Ja wiem co psiali i oni wiedzą. Nie zapisuje wszystkich screenów. Ale nawet jakbym wstawił, to ulom by wtedy pisał, że to jakiś podszyw Nie odnosisz wrażenia, że się w tej chwili ośmieszasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 58 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale ja nie muszę tutaj udowadniać żałosnych akcji przegrywow na priv. Ja wiem co psiali i oni wiedzą. Nie zapisuje wszystkich screenów. Ale nawet jakbym wstawił, to ulom by wtedy pisał, że to jakiś podszyw no nie.. wlasnie musisz udowodnic. jak na razie to puszczasz jakies insynuacje, pomówienia. bez kwitów nie ma zabawy Edytowano 58 minut temu przez Ali Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 634 Napisano 58 minut temu 8 minut temu, Get Out napisał: Oklepany tekst bezmyślnie powielany. Ufam ale jak mam haki wobec drugiej strony i tak to działa. Zbieranie haków wyklucza zaufanie. To trzymanie za ja/jka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Faktycznie to jest skończony, impertynencki imbecyl. Istny imbe/cyl i ciekawe czy załapie, że musi mieć skriny aby zaorać starego wyjadacza. Co za leszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: jak to kto? malowany w ciągu alkoholowym... Pić też trzeba umieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, murb napisał: To trzymanie za ja/jka. no wiesz? a ja myslal ze ty wyksztalcona i gardzisz zwierzecymi instynktami.. a fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach