Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diana30

KLUB SAMOTNYCH RODZICÓW

Polecane posty

Gość jaxa79
Witam wszystkich! Może za szybko wpis jako samotny rodzic (mój mąż odszedł zeledwie 2 tyg. temu), ale już zdążyłam się tak poczuć. Mam 2.5- letnią, wspaniałą córeczkę. Ludzie z Krakowa, którzy szukają kogoś z podobnym problemem, zapraszam do rozmowy!!! Moja córunia jest bardzo energicznym dzieckiem, które wymaga dużo uwagi, bardzo lubi wszystkie dzieci...niestety nie będzie miała w najblższym czasie rodzeństwa :( ale jakby ktoś chiał się spotkać, żeby dzieci się razem pobawiły i pogadać, to bardzo chętnie... Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców...

Gość mecenas110
witam wszystkich i samotne mamy i samotnych tatusiów mam na imie waldek i jestem samotnym ojcem wychowuje czworke dzieci bylem dwa razy zonaty i zle trafiałem jestem bardzo samotny bo nawet nie ma z kim pogadac powiedzcie mi czy jeszcze jakas kobieta bedzie chciała takiego faceta jak ja bo sam juz nie wiem .nie wiem co myslec co robic a dzieci sa niczemu winne .pozdrawiam

Gość bachna8
witam serdecznie wszystkich klubowiczów mam nadzieje ze doszliście do takiego samego wniosku jak ja tzn. mam wspaniałe dzieci i one są dlamnie bardzo waże dają mi dużo siły, radości.To dla nich żyjemy i jesteśmy im potrzebni pozdrawiam

Gość lilkaaaaa
hej dołaczam:) jest tu kto???

Gość mecenas110
tak jestem ale innych nie ma a ty lila czemu nic nie powiesz o sobie pozdrawiam

Gość Ilin
Witam! Mam 36 lat i sama wychowuję 6-letnią córeczkę, chętnie nawiążę znajomość z samotnymi rodzicami mieszkającymi w Lublinie. Mam wrażenie, że większość znajomych par obawia się rozwódek i celowo osłabia "dawne przyjaźnie"... zrobiło się tak jakoś pusto. Słowo harcerza, że nie uwodzę cudzych mężów ;D Miło by było spotkać się z kimś i pogadać w czasie gdy dzieciaczki się bawią, a może wspólny wypad za miasto? Pozdrawiam!!!

Gość aatosek
No tak...przegladam te Wasze anonse....i szukam podobnie....jestem mama dwchóch cudownych chłopców 12 i 8 lat. Mieszkam we Wrocławiu. Jestem 4 lata po rozwodzie. W lutym zakonczył sie moj kolejny zwiazek. Kurcze dlaczego faceci są takimi egoistami. Wiadomo że prawdziawa kochająca kobieta nie zostawi dzieci. Szukam przyjazni..nowych znajomosci ..o tak poprostu....Moze jakies spozione wspolne wakacje....? Beata z Wrocławia

Gość mecenas110
droga aatosekmowisz tak ze prawdziwa kobieta lub matka nie zostawi dzieci jestem po dwoch rozwodach i wychowuje z nich czworke dzieci a wiec nie dzis sie i nie mow tak bo sa tez mezczyzni ktorzy potrafia lepiej cokolwiek robic o kobiet.ja tez szukam ale powiec sama szczeze czy jakas kobieta pokocha faceta z czworka dzieci.pozdrawiam.

Gość anakllla
wiecie co jak czytam niektóre wypowiedzi to współczuję co niektórym kobietom ich głupoty. Np. po tygodniu znajomości przez internet idzie do łóżka z nieznanym praktycznie facetem, później okazuje się, że to nieodpowiedzialny facet, po miesiącu jest ciąża i zostaje sama. Po pierwsze nieznając faceta nie poszłabym do łóżka, po drugie jakbym nawet za przeproszeniem zgłupiała to przynajmniej zabezpieczałabym się. Dla mnie co dla niektórych matek urodzenie dziecka to drobnostka, co tam dziecko, ale był seks. Owszem seks jest dla ludzi, ale tak to zachowują się tylko zwierzeta. Jak dorwie na swojej drodze samicę to zrobi co swoje i pójdzie. jest następne pokolenie. Ale ludzie którzy mają rozum i pakują się z byle kim w dzieci, które później cierpią, że ojciec jest malo znany, później taka samotna mamuśka jęczy jaka to ona pokrzywdzona.

Gość mecenas110
droga aatosek moze i masz racje ale ja juz straciłem jakie kolwiek nadzieje na udane zycie i naprawde uwiez mi ze kobiety niechca takich facetow jak ja bo to za duzy obowiazek i tylko słysze on nie szuka miłosci tylko matki dla swoich dzieci bo chce miec klopot zgłowy .tobie moze nie przeszkadza ale powiec sama i zadaj sobie pytanie czy ty bys weszła w taki zwiazek bo jak nie patrzec jest to bardzo duze obciazenie ale wiem jedno ze nie zawsze facet jest swinia nie wszyscy sa tacy wiekszosc moze i tak ale sa tez ci dobrzy ale to oni najwiecej dostaja podupie bo wslasnie sa dobrzy .pozdrawiam cieplutko.

Gość mecenas110
droga beatko pytasz w jakim wieku mam dzieci wiec mam dwoch synow w wieku 14 i 3 latka oraz dwia corki w wieku 12 i 8 latek a co sie stało ze moje zwiazki sie rozpadły to juz ci mowie wolaly zycie normalne bez zadnych zobowiazan i wybrały wolnych panow .gdzie mieszkam mieszkam sobie w darłowie nad samym morzem .i tez tak łatwo mowi sie nie poddawaj sie ale jak wiesz nawet samotne matki ktore wychowuja jedno lub dwujke dzieci sie poddaja a ja juz tez nie mam sił i wierz mi nie szukam potencjalnej partnerki tylko kobiety ktora bedzie w stanie pokochac mnie jak i moje dzieci no i oczywiscie zwzajemnoscia .pozdrawiam cieplutko.

Gość mecenas110
witaj ponownie beatko wiesz ja zabardzo niechcem o sobie pisac na forum poniewaz wiesz jak jest jedni ludzie sa w porzadku a drudzy tylko sie nabijaja z tego co ludzi spotyka jesli masz ochote pogadac na neutralnym gruncie wiec przeslij mi swoje gg lub podaj meila a nja wysle ci moje .pozdrawiam.

Gość ninka38
Jesli zaiskrzy to cała reszta też sie uda nie wazne to jaki bagaz kto za soba ma ale wazne to cos bez czego nic nie wychodzi

Gość muraciela
widze ze nie ma tu wielu osob ja jednak dolacze jestem samotna przyszla mama ze slaska,dzidzius w drodze na grudzien,z ojcem dziecka bylam 5 lat teraz robie co moge zeby sie wyleczyc z tej milosci,strasznie cierpie i dlatego teraz nie moge spac,szkoda ze nie ma tu nikogo teraz na forum...

Gość mecenas110
witaj muracielo wiec ci znaczy bol jestes samotnie wychowywujacym dzieci ojcem zona nas zostawiła i tak jak ty tez bardzo cierpimy wiem wiem najgorsze sa wieczory samotne i puste zwlaszcza jak jakies mysli do glowy przychodza mi rowniez jest bardzo ciezko ale mysle ze przyjdzie czas ze bedzie dobrze trzymaj sie i pozdrawiam.

Gość muraciela
Dziekuje Mecenas:)(smieszne pseudo;) myslalam ze nikt nie napisze...jakos zasnelam ale dopiero o 3...napisz cos wiecej o Twojej sytuacji,zawsze tak latwiej sie powspierac,Tobie tylko zazdroszcze ze dzieci juz masz ja musze czekac do grudnia na moja perelke,poza tym mieszkam jeszcze za granica,musze sama pozalatwiac wszytsko by wrocic i co dalej tez nie wiem...

Gość mecenas110
droga muracielo wiesz zabardzo niechcem tu osobie pisac bo wiesz jacy sa ludzie jak nie masz nic przeciwko to mozemy poklikac na gg to muj numer1484225 pozdrawiam.

Gość qkardka
Witam wszystkich :) Jestem mamą 6 miesięcznej Tosi, jeszcze nie jestem samotna mamą ale już pewnie niebawem wiec postanowiłam do was dołączyć. Pozdrawiam :)

Gość samozlo
Witam serdecznie! Od dwóch tygodni a może tak naprawdę od 4 lat przyszło mi samotnie wychowywać dwoch kochanych chłopakow 4 lata i 1 rok. Jestem z Poznania ps. mecenas zintrygowała mnie Twoja sytuacja, lubię pisać na gg :-))) i nie mam zwyczaju śmiać sie z tego co ludzie wypisują. Pozdrowienia dla wszystkich tu obecnych

Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Gość mecenas110
droga samozlo ja tez lubie pisac na gg jesli ma ochote sie odezwac i napisac do mnie podaje ci moje gg 1484225 jesli masz ochote poklikamy sobie pozdrawiam wszystkich.

Gość Groszek19
Witam, od 8 miesięcy jestem pojedynczym rodziecem dla dówch chłopców w wieku prawie 3-ch lat. Sytuacja, w jakiej się znalazłam wzbvudza wiele moich w ąpliwości i nie czrujmy sie obaw na przyszłość

Gość JoAAssIA
Witam! Od niedawna rowniez jestem pojedynczym rodzicem,mam 26 lat i 5cio miesiecznego szkaraba Tymka :D:D:D...Pozdrawiam wszystkich pojedynczych rodzicow

Czesc wszystkim, mieszkamy z Iwciem (synkiem) w Warszawie i trochę czujemy się samotni. Czy ktoś z naszej stolicy miałby ochotę na wspólne spotkania, pogaduchy czy spacerki? Dajcie znać! Pozdrawiam.

Gość Jacapla
WITAM WSZYTKIE KOBIETY.MAMY. Ja wychowuje synka 2,5 roku sam zostalem wdowcem i szczerze wam powiem ze niemoge sie pozbierac, syn bardzo mnie kocha i bardzo za soba tesknimy ale brak drugiej połowy jest bardzo ciezki. Pozdrawiam