Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diana30

KLUB SAMOTNYCH RODZICÓW

Polecane posty

Gość mecenas110
skad jestes

Gość Paula I Olek
Kalinka, współczuję. Ja nie mogę sobie wyobrazić co bym zrobiła bez mojego kochanego synka. Jeszcze raz przykro mi bardzo z powodu śmierci dziecka i z tego powodu, że zostałaś samotną mamą. Ale pamiętaj, ze ten mały Aniołek czuwa nad Wami i Waszym szczęściem. Mam nadzieję, że ten wiersz doda Ci otuchy. Podaję link: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=74674657&a=74674657

Gość mecenas110
witam i powiedzcie mi czemu wszystkie samotne mamy sa drugiego konca polski ja mieszkam nad morzem w zachodniopomorskim a jak bedziecie mialy ochote poklikac na gg to powiedzcie pozdrawiam was

Gość Paula i Olek
Życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocy, wszystkim forumowiczom. Paulina i Aleksander

Gość Ola i Bart
Kalinko bardzo mi przykro z powodu Twojego dzieciątko. Bóg ma go na pewno w swojej opiece. Niestety życie czasem ciężko nad doświadcza. Pozwoliłam sobie do Was dołączyć. Sama wychowuję trzyletniego mężczyzne :)

Gość Paula iI Olek
Witaj, Olu. Skad jesteś i czym zajmujesz się na co dzień?

Gość 1000 post
:))))))))))))))))

Gość Ola i Bart
Jestem ze śląska. Oprócz usilnych prób wychowania małego człowieka studiuję i odrabiam praktyki. Obecnie rodzice pomagają mi finansowo żebym mogła ukończyć studia. Ale zaraz po praktykach szukam nowej pracy. A Ty Paula skąd jesteś?

Gość Paula I Olek
Również studiuję i wychowuję mojego synka. A jestem z Bydgoszczy,więc trochę drogi to jest jakby nie patrzeć. Pozdrawiam

Witam i bardzo proszę o pomoc. Piszę pracę magisterską z socjologii, dotyczącą życia zawodowego kobiet, które samotnie wychowują dzieci. Pracę piszę na Uniwersytecie Łódzkim. Bardzo zależy mi na udzieleniu przez Was odpowiedzi na kilka pytań (to nie jest ankieta, raczej krótki wywiad) dotyczących Waszej sytuacji zawodowej (niepracujące z jakiś powodów mamy też są mi potrzebne) przed i po urodzeniu dziecka, wsparcia w wychowaniu czy przeszkód na jakie napotykacie. Bardzo proszę o kontakt na maila jazdzyk@poczta.onet.pl Osobom, które będą skłonne mi pomóc, udzielę wszystkich informacji na temat pracy i prześlę pytania. Bardzo proszę o pomoc, potrzebuję dotrzeć do przynajmniej 20 osób.

Gość Paula i Olek
Ja odpowiem bardzo chętnie na Twoje pytania. Podaję meila: paulina2083@wp.pl

Gość marchewkowe_studio84
A wiecie co jest irytujące? Gdy słyszy się, że np. samotny rodzic to kiepski rodzic. Jasne, że fajnie jest dzielić życie z tą drugą osobą, która daje wsparcie, tylko że nie zawsze się udaje znaleźć osobę świetnie zgodną pow względem osobowości. Świat się przecież nie kończy, samotne rodzicielstwo jest trudne, ale nie niemożliwe. --------------------- [url='http://www.mydwoje.pl/samotne_ojcostwo'] Samotny tata (z poradnika MyDwoje)

Gość morele123
Cześć, jestem samotną mamą z Katowic. Chętnie się spotkam. Pozdrawiam Was

witam wszystkich dopiero niedawno znalazłam tą stronkę i muszę przyznac że fajna rzecz nareszcie coś dla mnie morza podzielic się swoimi przeżyciami i wysłuchac innych całym sercem wspieram również tatusiów czeka was trudne zadanie ale w końcu jesteście trwarcsi z reguły poradzicie sobie Pozdrawiam

Witam wszystkich! Jestem samotnym rodzicem, wychowuję 8-miesięcznego synka. Jest ciężko, ale jakoś daję radę. Najważniejszy jest dla mnie mój mały skarbek. Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców:)

Witam wszystkich samotnych rodziców! Jestem samotną mamusią, wychowuję przeuroczego 8-miesięcznego synka. Tydzień po porodzie mój "cudowny mężuś" oświadczył, że ma kogoś i odchodzi. Powiem, że było mi bardzo ciężko, ale dałam radę. Cieszę się każdą chwilą z moim słodkim skarbem, który nadał sens mojemu życiu. Pozdrawiam wszystkich, którzy tak jak ja samotnie wychowują swoje pociechy:)

Gość joanna2722
Jestem samotna mama 4,5 letniego synka. MIeszkam w Szczecinie. Jesli jestes samotnym rodzicem zajrzyj na moja strone www.klub-rodzicow.prv.pl

Witajcie:) Mam 10-letniego syna. Czuję się bardziej samodzielną niż samotną mamą. Może ktoś ma ochotę na wspólne wyjscie z dzieciakami? Nika (Nikado2@gmail.com)

Zapomniałam dodać, że jestem z Warszawy. W naszym mieście chyba nie ma takiego miejsca spotkań jak w Szczecinie? A może ktoś coś słyszal? Nika

Zapomniałam dodać, że jestem z Warszawy. U nas chyba nie ma takiego miejsca spotkań, jak w Szczecinie. A może ktoś coś słyszał? Dajcie znać.Nika

Gość joanna2722
Mam dwa kontakty do osob, ktore chca sie tym zajac w Warszawie, ale w tej chwili nie mam pod reka tych adresow. Napisz do mnie maila to odpisze Ci pozniej. Pozdrawiam

Gość adams74
Witam wszystkich.Ja wychowuje syna od 15-miesiąca życia.Teraz Kamil ma 3,5 roku i jest mądrym przystojnym facetem.

Gość tatus27
Witam ! Jestem samotnym tatą 9-latka z Krakowa. Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców i zycze Zdrowia szczescia i radosci z pociech w nowym roku.

Gość Kania 79
Hej,super stronka.Ja też do was chętnie dołącze,mam na imie Ania i mam 30 lat wychowuje 10 letnią córcię,jesteśmy same od 6 lat niestety.Powiem wam że jestem bardziej szczęsliwa niż byłam z mężem ale nie znaczy to że przekreślam panów na przyszłośc.Chętnie nawiąże kontakty z różnych stron z różnymi ludzmi ja akurat jestem z Poznania pozdrawiam :)))

Gość Viktoria73
Sama wychowuję 5 letnią córkę,same jesteśmy od samego początku. Mieszkamy w woj.śląskim. Napisałam tutaj bo czasami już nie daję rady, mam wszystkiego dość. Należę do silnych kobiet,ale ostatnio wszystko mnie przerasta(opłaty coraz większe,wszystko drożeje pensja niestety mniejsza). Niestety jako matce samotnej nie należy mi się nic , bo jestem osobą zaradną czyli mój dochód przekracza co prawda niewiele. Ojciec dziecka ma zasądzone alimenty 300 zł ,oraz spłatę zadłużenia. Niestety komornik przysyła na dziecko mniej niż połowę zasądzonych alimentów tj.85 zł,103zł,115zł a ostatnio to szok 160zł. Nawet na opłatę przedszkola nie starcza. Ale kogo to obchodzi???

Gość kara_m.
Hallo, jestem ze śląska, mam 10 letnie dziecko, bardzo chciałabym nawiązać znajomość z dziewczynami w podobnej sytuacji.

Gość Jagoda__23
witam, również jestem samotną a może raczej samodzielną mamą. Mam cudnego synka który ma 7,5 mies. do tego że jestem sama przyzwyczaiłam się już w ciązy kiedy to tatuś szanowny zostawił nas ale dzięki temu uporałam się z tym zanim mały przyszedł na świat a teraz już nigdy nie powiem że jestem samotna... bo mam najwieksza na świecie miłość przy sobie.