Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diana30

KLUB SAMOTNYCH RODZICÓW

Polecane posty

cześć, jestem mamą 4,5 letniego synka, cztery miesiące temu odszedł ode mnie mąż, teraz zaczynamy toczyć walkę o dziecko, mąż chce opieki naprzemiennej, czy ktoś dobrowolnie zastosował taką metodę sprawowania opieki?, jak to się sprawdza w życiu codziennym? jakie muszą by relacje między rodzicami aby to się udało?

Gość niby studiujace a puste
no i co, nie udało się zatrzymać faceta na dziecko i teraz samotne, a najbardziej rozbrajają mnie te matki co nie pracują, są ze swoimi dziećmi na utrzymaniu swoich rodziców, bo studiują. To trzeba było najpierw skończyć studia a dopiero brać się za dzieci, niby studiujące a takie puste i nieodpowiedzialne, bo jak można fundnąć sobie dziecko nie mając pracy. Tak jest, nie ma to jak wykończyć swoich rodziców.

hej, chętnie nawiąże kontakt z samotnymi rodzicami z Krakowa mój syn strasznie potrzebuje przyjaciela, chlopca w podobnym wieku więc może ktoś będzie chętny nawiązać kontakt:) podaje moje gg 7430753 pozdrawiam:) mama po trzydziestce

Gość samotnu tata
Nigdy nie wiesz, jak daleko przeznaczenia miejsce Twe, czy tam będą dobre chwile, może smutne, bardzo źle. Czas ucieka, życie mija, ciesz się każdą nutką dnia, wszystko to ulotne chwile, życie tak króciutko trwa. Lecz gdziekolwiek los Cię rzuci, będzie dobrze Ci czy źle, Wiara Miłość i Nadzieje niech wypełnia Serce Twe. z zyczeniami miłego dnia dla wszystkich samotnych rodziców

Witam... Widzę, że ostatnio rzadko ktoś tu zagląda... Pozdrawiam samotnych rodziców.

Gość tola36
witam jestem samotna mam malego bartusia chcialabym zasiegnac rady.......od kiedy podawac normalne mleko maluszkowi?pozdrawiam

pytasz modyfikowane czy z kartonu? ja z kartonu podałam ja dziecko skonczylo trzy lata a modyfikowane miesiac po porodzie bo nie miałam pokarmu, dziecko bylo zwyczajnie glodne

Gość
Cześć A ja szukam samotnych rodziców z Katowic odezwijcie się Mama

Gość samamamaRZESZÓW
Witam Mam pytanko, czy zagląda tu ktoś z Rzeszowa? Jestem samotną mamą 7miesięcznej córy i powiem szczerze że brakuje mi kontaktu w moim mieście z rodzicami takimi jak ja. Fajnie byłoby poznać na miejscu osoby, które sobie radzą z podobnymi problemami i wielkimi radościami jakie maluszek przynosi. Pierwszy raz jestem na tym forum i nie zdążyłam przejrzeć wątków, może się już taki pojawił, ale będę zaglądać często. Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców i życzę powodzenia

Gość Samotniwsieci
Witam wszystkich samotnych rodziców! http://www.samotnirodzicewsieci.pl/ Serdecznie zapraszamy na stronę poświęconą tylko Wam! Na stronie znajduje się forum i społeczność, którą możecie tworzyć, poza tym wiele ciekawych artykułów! Jesteśmy otwarci na propozycje, ale aby je zrealizować potrzebujemy Was i Waszych wskazówek. Stwórzmy razem miejsce w Sieci intergrujące samotnych rodziców! Zapraszamy na: http://www.samotnirodzicewsieci.pl/

Gość Szmaragdowa 36
Witam wszystkich samotnych rodziców. Jestem z okolic Olsztyna, mam syna w wieku 10 lat. Poszukuję chętnych mam lub ojców z dziećmi w podobnym wieku jak mój syn z okolic, z którymi możnaby np zorganizować wycieczkę dla dzieci. Pozdrawiam :)

Gość rgr
Jestem samotnym ojcem, wychowuję 2--letnią cudowną córeczkę. Jestem z Wrocławia i pozdrawiam!

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

Gość seks dla madrych ludzi
kolejne dajace

Gość Windykacja Alimentów
Witamy wszystkich samotnych rodziców. Witam serdecznie, W związku z narastającym problemem niewywiązywania się "rodzica" z obowiązku alimentacyjnego, Kancelaria rozpoczęła innowacyjny projekt, mający na celu skuteczne wymuszenie na dłużniku zapłaty pieniędzy na utrzymanie swojego dziecka. Obecnie rozpoczynając przedsięwzięcie poszukujemy partnerów medialnych w celu dotarcia do jak najliczniejszej grupy odbiorców. Kancelaria oferuje swoje usługi nie tylko w zakresie windykacji alimentów ale również, pełnej obsługi prawnej. Z uwagi na społeczny charakter przedsięwzięcia opłaty za pracę Naszych specjalistów są wręcz znikome i co najważniejsze pobierane tylko i wyłącznie z odzyskanych należności. W celu uzyskania dokładnych informacji dotyczących projektu zapraszamy do kontaktu pod adresem e-mail: kancelaria@libratum.pl lub telefonicznie pon-pt: 09:00-18:00, sob: 10:00-16:00 Z wyrazami szacunku Zespół Kancelarii Libratum

Gość Ala.wroc
Hej rgr - Ja tez jestem z Wroclawia i mam coreczke w podobnym wieku, wiec jesli masz ochote wymienic sie doswiadczeniami to chetnie odpisze Pozdrawiam i milego wieczoru dla wszystkich czytajacych i ich pociech;) A.

Gość mamuska39
Witam Jestem samotna mama 5-letniej dziewczynki , jej Tata nie widzial jej 2 lata i nie chce widziec twierdz ze ma depresje , kazal poiedziec ze wyjechal za granice do pracy. Rozwiodlam sie 25.08.2008 r ale tak naprawde na dlugo przedtem bylam sama. Byly maz jest alkoholikiem , walczylam 3 lata o niego , po leczeniu zamknietym za 6 tys ktore oplacila moja rodzina pil dalej. Placi alimenty przez komornika , byla sprawa w prokuraturze , jestem przed sprawa o pozbawienie wladzy rodzicielskiej. Pozdrawiam wszystkie samotne mamy Kasia

Gość maxkat38
Coz raz pierwszy na portalu tym ! Kobieta latwiej chyba radzic sobie , ja jedynie pogode ducha mam i optymizm ! Doraznie domowo codzienni jak szablon z usmiechem ale czy to jest pelnia zycia i spelnienie ? Coz ni jak porozmawiac z kims , szczegolnie gdy sami bez niczyjej pomocy a z dziecmi ni jak o swych silach mowic ! Pozdrawiam wszystkich samotnie w mniejsze zlo chcacych okielznac Wojciech

Gość tvnstyle
Tvn Style poszukuje rodzin z dziećmi do programu pt. "Idealna niania". Zdjęcia do programu nagrywane będą w lipcu i w sierpniu 2012r. Wymagania: - min. 1 dziecko w wieku od kilku miesięcy do kilku lat - miejsce zamieszkania dom lub szeregowiec - Warszawa i okolice Chętnych rodziców prosimy o kontakt na poniższy adres: a.wojcik@michannel.pl

Gość maggien
hej, nie wiecie czy istnieje już taki klub dla samotnych rodziców np we wrocławiu? nie chodzi o randki tylko nowe znajomości wyjazdy itp. jestem przyszłą mama i już w ciąży jestem sama. ze względu na wiek25 znajomi wolą imprezy co rozumiem i dlatego szukam ludzi w podobnej sytuacji. pozdrawiam wszystkie dzielne mamy i odważnych tatkow. m

maggien - może zaczniesz od jakiegoś forum. Są na nich ludzie z różnych miejscowości... i może spotkasz kogoś blisko siebie :)

Gość Mamabezmeza
Witam. Ja również jestem samotną mamą. Ale to ja podjęłam decyzję o rozstaniu. Zbyt dużo nerwów mi zjadł. Teraz kiedy odeszłam czuję spokój na sercu. :-) kocham swojego synka nad życie. Z ojcem dziecka nie chcę mieć nic do czynienia. Widuje się z małym. Niedługo wyprowadzania się do innego miasta. Bo mam tam własne mieszkanie. Chce się już wyprowadzić od rodziców. Mam takie pytanie jak sobie radzicie z godzeniem pracy i dziecka. Mój maluszek ma 6 miesięcy dopiero. Wiem że wszystko zależy od organizacji czasu. Ale jak wy sobie z tym radzicie,?

Mamabezmeza- ja miałam podobnie. Po rozstaniu z mężem odżyłam. Jeszcze w czasie małżeństwa musiałam liczyć na siebie więc potem nie było różnicy. Wiadomo że nie jest łatwo ale to zależy od organizacji. Znalazłam pracę w takich godzinach by mieć czas dla dziecka jak wróci z przedszkola :)

Gość Marek.pl
Witam.Chciałem powiedzieć że bardzo podziwiam samotne matki które wychowują swoje kochane pociechy.Ja jestem facetem który samotnie wychowuje syna 13 letniego od prawie 3 lat,powiem wam na początku było ciężko,najgorzej było pogodzić pracę i wychowanie syna ale wierzcie mi to naprawdę nie jest trudne tym bardziej że ja od zawsze nie zaglądałem do kieliszka z rozpaczy albo jak miałem doła.Nie mam rodziców którzy mi pomagają ani nikogo z rodziny kto by się przejął moim losem praktycznie jestem zdany sam na siebie od zawsze więc można jak się chce dać radę,nikogo nie szukam ale postanowiłem się podzielić z innymi samotnymi rodzicami że tatusiowie też istnieją sami i dają radę.Pozdrawiam wszystkich samotnych rodziców

Witaj Marku i ja myślę podobnie z tym że o ojcach mających dzieci przy sobie. Naprawdę Was podziwiam i chciałabym by było więcej takich odpowiedzialnych mężczyzn

Gość encyklad
Witam wszystkich serdecznie, od 1,5 roku jestem samotną mamą 6,5 letniej córeczki...a może - jak bardziej się zastanowię....to byłam samotnym rodzicem chyba dużo dłużej...bo mój mąż sporadycznie zajmował się sprawami domu i rodziny jesli już był w domu obecny....teraz układa sobie życie...na drugim krańcu polski...ale nie o tym chciałam pisać. Podobnie jak moje poprzedniczki jestem pełna podziwu dla ojców samotnie wychowujących swoje pociechy...a szczególnie dla tych - którzy swoje pociechy naprawdę kochają. Czemu to podkreśliłam?...bo uważam, że miłość do dziecka, szacunkek do niego i troska są podstawą w wychowywaniu dzieci...Jest mi bardzo ciężko, bo też nie mam nikogo bliskiego z rodziny, kto mógłby mi pomóc w niektórych obowiązkach...bardzo ciężko jest pogodzić wszystkie obowiązki...i zawsze odbywa się coś kosztem czegoś....ale cieszę się, że nie muszę walczyć o miłość ojca do własnego dziecka....a tak było....nie mogłam zrozumieć dlaczego ojciec nie umie rozmawiać z dzieckiem....nie rozumie jego potrzeb...a przynajmniej nie stara się....dlaczego wiecznie jego dziecko mu przeszkadza...ale zrozumiałam.....brak miłości....to straszne...kiedy rodzic ogranicza sie tylko do wypełniania swoich obowiązków....bo np. tak został wychowany....bez okazywania miłości....bo pewnie sam jej nie doświadczył.....KOCHAJCIE SWOJE DZIECI TATUSIOWIE...TO JEST BARDZO WAŻNE...

Encyklad - historie są bardzo różne...są też ojcowie którzy mieli miłość w domu, a nawet podstawowych obowiązków nie wypełniają względem swoich dzieci... Cóż życie....ja to bym spać nie mogła po nocach wiedząc że gdzieś tam jest moje dziecko .... Ale widać niektórzy mogą...

Encyklad - historie są bardzo różne...są też ojcowie którzy mieli miłość w domu, a nawet podstawowych obowiązków nie wypełniają względem swoich dzieci... Cóż życie....ja to bym spać nie mogła po nocach wiedząc że gdzieś tam jest moje dziecko .... Ale widać niektórzy mogą...