Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blenkitna

nie mogę zajść w ciążę co robić?

Polecane posty

Gość blenkitna

mam już 4 letnie dziecko a teraz chcę drugie i nie mogę zajść. Prubowaliśmy wszystkiego. Ostatnio byłam u ginekologa i wypisała mi tabletki (nieregularnie miesiączkuję) tabletki od 15 dnia cyklu na wywolanie miesiączki DUPLANTON czy jakośtak a potem mam brać CLOMIDI na jajeczkowanie. Czy może któraś z Was to brała? A MOŻE INNE SPOSOBY ZAJŚCIA W CIĄŻĘ?! bŁAGAM DORADŹCIE.

Gość blenkitna
Słuchaj przeskakujesz ztopiku na topik i siejesz zamieszanie.Dopiro skoczyłeś na dziewczynę w sprawie sexu analnego wyzwałeś ją od suk szmat i takich tam najgorszych. Aty kim jesteś?

Gość blenkitna
Wyżywaj się w domu, na swoich bliskich, nie jest naszą winą że nikt nie chce z tobą gadać widocznie nie dorosłeś do takich tematów, albo jesteś tak tępy że aż mi ciebie szkoda po co mieszasz się w tematy które ciebie nie dotyczą .Wejdz sobie na topik dla wkórwionych!!!

Gość dorotish
slyszalam o tych tabletkach mojej znajomej pomogly pozdrawiam

ja tez mam probl4em ale inny.Ma 3 letniego syns i chce drugie ale okazało się za mam nadzerke i najpierw muszę ją wyleczyc a to potrwa pare miesięcy.Mam nadzieje że wyniki będą ok.życze ci powodzenia i może poradz się innego lekarza

Gość do błekitnej
nie przejmój się tomeczkiem1982 bo to przecież dziecko.o życiu nic nie wie. trzymam za ciebie kciuki

Gość idź Tomeczku spać
dawno już po dobranocce! a poza tym to forum dla kobiet a nie dzieciaków!

my tez sie staramy od ponad roku tyle ze u mnie przyplataly sie klopoty (torbiel, endometrium etc) ale juz rzekomo to wsyzstko minelo i mamy zielone swiatlo... moj lekarz twierdzi ze trzeba po prostu przestac myslec ze sie chce dziecko (maniakalnie non stop) i zaczac cieszyc sie zyciem i sexem. I wiecie co - moja kolezanka niedawno stwiewrdzila ze ma dosyc starania sie ze juz jej obojetne czy zajdzie w ta ciaze czy nie, zajdzie to dobrze nie to trudno... po 2 miesiacach okazalo sie ze bedzie mamo.... ja juz tez odpuszczam powoli.. mam coreczke i to juz jest i tak wiecej niz moge niektore kobiety miec. blenkitna cieszmy sie i kochajmy nasze maluchy a i drugie moze Bozia pozwoli nam miec... pozdrawiam i trzymam mocno kciuki

Ja slyszalam ze duzo robi stres zwiazany z tym, że mysli sie o tym ze nie moze sie zajsc w ciaze......podobno jest wiesze prawdopodobienstwo gdy kobieta jest bardzo podniecona w czasie stosunku. Skoro macie juz dziecko zanczy to ze mozesz miec dzieci. Moze popros o rade psychologa a ni lykaj zbedne tabletki ktore moga zaszkodzic Tobie i Twojemu dziecku pozdrawiam

Ja slyszalam ze duzo robi stres zwiazany z tym, że mysli sie o tym ze nie moze sie zajsc w ciaze......podobno jest wiesze prawdopodobienstwo gdy kobieta jest bardzo podniecona w czasie stosunku. Skoro macie juz dziecko zanczy to ze mozesz miec dzieci. Moze popros o rade psychologa a ni lykaj zbedne tabletki ktore moga zaszkodzic Tobie i Twojemu dziecku pozdrawiam

do Katarzyna - a slyszalas o nieplodnosci wtornej? moj ginekolog okreslil to jako chorobe cywilizacji... mam kilka kolezanek ktore tez maja dzieci i podobnie jak ja czy blenkitna nei moga zajsc w ciaze.... ale ja ciagle powtarzam sobie ze to wsyzstko jest zapisane gdzies tam w gorze i jak Ten tam wysoko uzna ze zasluzylismy to nas wynagrodzi (dodam ze nie ejstem jakas szczegolnie wiezaca ale w to wieze) pozdrawiam

Gość blenkitna
dzięki wszystkim za wypowiedzi