Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka**

skutki uboczne diane 35

Polecane posty

ja bralam diane jakies 3 lata z przerwami ..zaczelam je brac bo bardzo brzydka cere mialam ciagle mnie wysypywalo;/ pierwsze miesiace nie byly takie swietne ale po ok 3-4 miesiacu cera zaczela sie poprawiac zero tradziku czasem tyylko przed okresem..piersi urosly ;] troszke przytylam jakies 2-3 kg ale nie bylo tego po mnei az tak widac ;] teraz przestalam brac diane nie wiem jak to jest z tymi tabletkami ..hm schudlam pare kg piersi wydaja sie byc mniejsze \';] normalka;] hm ale wlosy mi tez zaczely wypadac ..a okres sie spoznia juz 11 dzien;/ zalamana^^ ja bym brala diane dalej ..po paru miesiacach powinno wszystko sie ulozyc;]

ja bralam diane jakies 3 lata z przerwami ..zaczelam je brac bo bardzo brzydka cere mialam ciagle mnie wysypywalo;/ pierwsze miesiace nie byly takie swietne ale po ok 3-4 miesiacu cera zaczela sie poprawiac zero tradziku czasem tyylko przed okresem..piersi urosly ;] troszke przytylam jakies 2-3 kg ale nie bylo tego po mnei az tak widac ;] teraz przestalam brac diane nie wiem jak to jest z tymi tabletkami ..hm schudlam pare kg piersi wydaja sie byc mniejsze ';] normalka;] hm ale wlosy mi tez zaczely wypadac ..a okres sie spoznia juz 11 dzien;/ zalamana^^ ja bym brala diane dalej ..po paru miesiacach powinno wszystko sie ulozyc;]

Gość frozenkaaaaaaaaaaaaa
NA EFEKTY DIANE 35 TRZEBA CZASEM TROCHE POCZEKAC NIE ZAŁAMUJ SIE TYLKO BIERZ DALEJ!!!!! POWINNO PRZEJSC PRZY 3-4 CYKLU :-)

Gość załamana na
dzieki dzieczyny! ;* w takim razie biore dalej...

Gość Cafeteriana
Witam! Ja bralam kiedys Diane - nie przytylam, bol podczas miesiaczki ustapil. Cera niestety nie poprawila mi sie tak jak tego chcialam, lecz poprawa byla. Piersi tez nie urosly buuu ;)Ale po zaprzestaniu kuracji Diane pryszcze powrocily niestety..coz hormony nie dostaja dawki i musza powrocic znow do pracy same:) Bol podczas miesiaczki takze poworcil. Jesli chodzi o antykoncepcję, to wg mojej Pani Ginekolog tabletki te zaczynaja dzialac dopiero po zazyciu 3 listka tak bardziej skutecznie przed zajsciem w ciążę. Jednak uwazam, ze jesli ktos chce Diane tylko na cere to moze okazac sie pomocna, jesli wypryski to problem hormonow. Jednak jesli Diane nie pomaga na to, to tzreba szukac pomocy u dermatologa i leczyc tradzik niestety:) Trzeba szukac problemu w swoim organizmie, bo czasem tradzik to nie problem hirmonow. Dziekuje za uwagę:)

Gość Cafeteriana
A jesli chodzi o syfki jeszcze, to poprawa nastepowala dopiero po zazyciu ktoregos listka. ladne plecy mialam bez zera pryszcza, a wczesniej to masakra;) Buzia tez byla wzgledna, jednak nie super.

hej Dz. ;) I zaczęłaś brać te tabletki? Ja mam taki sam problem jak Ty. Lekarz ginekolog przepisał mi je na nieregularne miesiączki = za dużo hormonu testosteronu. Czytając wpisy mam bardzo wielkie obawy i nie wiem poporstu czy wziąść czy dać sobie spokój całkiem z tabletkami, żeby nie mieć porblemów w przyszłości. Jeżeli np. odstawię Dianę i wszystko wróci do poprzedniego stanu. hm.. nie wiem.

Gość marysiad19
hej dziewczyny!ja biore diane drugi miesiąc przede wszystkim ze wzgledu na trądzik. w pierwszym miesiacu brania wystapila mi mega wysypka na calym ciele czerowne plamki bardzo swędzące:/ po ok 2 tyg problem zniknął..troche piersi rzeczywiśvie urosły..ale jeśli chodzi o cere to narazie jest masakrycznie:/..coraz więcej krostek a szczególnie w okolicach skroni:/.wezmę jeszcze 2 miesiące i zaobacze wtedy jak mi nic nie pomoże to je przestane brać:/..jesli chodzi o wage to narazie wszystko w normie.

Gość kasiaaaaaaaaaa
hej dziewczyny! mam pytanie. 2 listek należy wziąć 8 dnia ja wzięłam dopiero o godzinie 24 bo zapomniałam. i tak jak przez pierwszy miesiąc było super tak teraz miałam małe krwawienie ktore juz sie skonczyło (domyslam sie ze to moglybyc pozostalosci okresu) ale mam mdłości i wczoraj w nocy wymiotowałam... myslicie ze mogą miec cos wspolnego z tym te tabletki? czy moze za pozno wziełam pierwsza z drugiego listka? dodam jeszcze ze tabletki biore ze wzgledu na cere, ktora sie poprawia :) pomozcie!!

Gość dka...
Brałam Diane 35 przez 3 lata z półrocznymi przerwami ze względu na trądzik. Skóra zawsze poprawiała mi się , ale po dłuższym czasie przyzwyczajała się choć jak twierdza niektorzy ginekolodzy i tak rysy twarzy po tych tabletkach sa inne, ładniejsze i to prawda nie zauważałam żadnych środków ubocznych, dobrze się czułam, okresy regularne i mniej bolesne teraz wszystko w normie (długo nie biore) i okresy malo regularne i bolesne Obecnie zamierzam do nich powrócic ze względu na wypryski i antykoncepcję dwie korzyści w jednej tabletce ;-) mam nadzieje, ze dalej będa mi sprzyjać Dodam że jeden lekarz powiedzial mi ze jego zona bierze te tab juz osiem lat i jest ok i nie widzi w tym nic zlego

Gość dka...
z pewnoscia reakcja organizmu na dany lek jest sprawa indywidualną a czy któras z was spotkala sie zopinią lekarza, ze te tab mogą w jakiś sposób szkodzić?

Gość lolitaaa_ktosik
Przytyłam po diane35- prawie 10kg(!!!) zawsze ważyłam 50nieraz 49kg a po pół roku brania diane miałam nawet 59!ale glodze sie i jest 58 teraz to straszne najgorsze jest to ze nie mozna tak łatewo zrzucic tych kilogramów.

Gość Hales
Hej dziewczyny :) Ja biorę Diane od 4 miesięcy i musze przyznać że jestem zadowolona z efektów. Trądzik mi się zmniejszył - nie zniknął całkiem ale myśle że jeszcze na to za wcześnie. Piersi mi urosły a tak to żadnych skutków ubocznych.Czuje się po niej świetnie :) Osobiście mogę ją polecić każdemu

Zastanawiam się nad braniem diane tylko ze wzgledu na nadmierne owłosienie :( i wręcz bardzo błyszczącą cerę na którą nie pomagają żadne specyfiki, ale po przeczytaniu postów to mam mieszane odczucia... byłam juz u dermatologa, który stwierdził ze to za sprawą hormonów. Dodam, że przez ostatni rok brałam novynette w celu zabezpieczenia i byłam z nich zadowolona, również ze spadku wagi, ale humorki bywały różne, też zauważyłam okropne wypadanie włosów, na które obecnie stosuję odżywkę WAX (do kupienia w aptece)

Gość gazza
Mogę komus odsprzedać Diane35 dwa opakowania mi zostały

Gość vibracja
Laski, mam pytanie co do tego przybierania na wadze. Niektóre z Was pisały, że dość sporo przytyły. Ja dopiero co zaczęłam łykać te tabletki i nie ukrywam, że obawiam się tego skutku ubocznego... :/ Chciałabym się dowiedzieć, czy tyłyście z powodu większego apetytu - tzn. jadłyście więcej, bo domagał się tego Wasz organizm - czy też apetyt pozostał taki sam jak dawniej i wcale nie jadłyście więcej niż przed rozpoczęciem kuracji, ale mimo to niezależnie od Was przytyłyście?

Gość vibracja
Laski, mam pytanie co do tego przybierania na wadze. Niektóre z Was pisały, że dość sporo przytyły. Ja dopiero co zaczęłam łykać te tabletki i nie ukrywam, że obawiam się tego skutku ubocznego... :/ Chciałabym się dowiedzieć, czy tyłyście z powodu większego apetytu - tzn. jadłyście więcej, bo domagał się tego Wasz organizm - czy też apetyt pozostał taki sam jak dawniej i wcale nie jadłyście więcej niż przed rozpoczęciem kuracji, ale mimo to niezależnie od Was przytyłyście?

Gość Dot31
Ja schudłam w pierwszym miesiącu brania bo te tabletki strasznie mi przyspieszyly przemianę materi, teraz jest ok, nie tyję, nie mam wiekszego apetytu niz przed braniem., przemiana normalna i waga stoi w miejscu.

Gość Kitka Kitka Kitkka
Źle sie czułam po Diane. Po 3 opakowaniach zrezygnoiwałam. Miałm dosc nudnosci, ciaglych wahan nastrojow. :(

Gość Dot31
Ja na szczęscie bardzo dobrze po nich się czuję, tylko niestety nie poprawiają mi cery, ale zaczęłam trzeci listek, wie może za wcześnie na poprawę:(

Gość dka....
popfrawa\stanu cery powinna byc odrazu widoczna (min 1 menth) te tab szkodza tylko tym ktorzy ich nievpotrzebuja

Gość marta694
Jestem nowa.Brałam diane 6 miesięcy.nic mi nie pomogła, lecz odwrotnie i jeszcze do tego mi przybylo 6 kg na wadze.

Gość Kola_11253
mnie osobiście jak narazie powiększyły się piersi, są obolałe, są plamienia tak jak piałyście z resztą że tak jest przy tych pierwszych opakowaniach.. nie przytyłam, żadnych krostek. Diane 35 jak dla mnie jest ok i przy tym jest tania ;) ..

Gość kattiva
a ile kosztuje diana 35?

Gość Agasska
Witaj Diana jest dość droga kosztuje ponad 50 zł ja akurat płaciłam taniej 30 z czymś na recepte

Gość gazza
mam do odsprzedania diane 35 za 18zł

Gość gazza
mogę dołączyć paragon który dostałam przy zakupie

Gość Dot31
Diane kosztuje 30zl ale za 3 listki, bo tak jest pakowana, ale można kupic też jeden listek który kosztuje około 10 zł

Gość marta694
mam do sprzedania 1 op. syndi-35 to coś takiego jak diane-35