Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mortycja

zajście w ciążę po pigułkach

Polecane posty

Gość Mortycja

14 dni po odstwieniu pigułek prze 2 tygodnie bardzo intensywnie staraliśmy sie o bobaska. Słyszałam, że po odstawieniu pigułek przysadka szaleje i jest o wiele wieksze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Od tygodnia bardzo bolą mnie sutki i podbrzusze. Ale wydaje mi się, że chyba jeszcze za wcześnie na objawy - gdyby się udało, byłoby to najwyżej kilkanaście dni po zapłodnieniu. Czy to możliwe, ze nam się udało? I czy to możliwe, żeby juz tak szybko mieć objawy?

Gość po tabletkach
powinno sie odczekac minimum 1 cykl a najlepiej 3 miesiace niestety co raz czescies sie slyszy o poronieniach (bo za wczesniej zaszla) lub o wadach plodu a pozniej dziecka wiec lepiej poczekaj ps. rozumiem ze bardzo chcecie juz teraz tak jak my ale cierpliwie postanowilismy zaczekac dla dobra malenstwa

po 14 dniach od odstawienia??? słyszałam, że trzeba odczekac pół roku, by dziecko było zdrowe.

o dziecko mozna sie starac od razu po odstawieniu. tyle, ze istnieje wtedy duze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej. ja w ciazy nie bylam, nie znam objawow. polecam zrobic test :)

Gość izutek
Mortycja, dokładnie ja bu=ym siebie słyszała... kropka w kropke.. i jak u Ciebie? Ponieważ już praę" dni minęło... Ja robiłam test - niestety - nic z tego, ale miesiączka sie nie pojawiła i czekam - nie wiem czego wynikiem to może być. Być może po prostu odstawienie piguł tak zadzaiałało... czekam

Gość kajucha
my z moim partnerem staramy sie od pol roku po odstawieniu i nic

Gość kajucha
ja tez ciagle czekam co miesiac teraz tez okres spoznia mi sie 2.5tygodnia ale jesli bedzie trzeba poczekaam bardzo chcemy miec dziecko powodzenia dla wszyskich oby sie udalo

Gość FASOLA25
pewnie, że możliwe, że to ciąza chociaż teraz to juz na pewno wiesz :) pozdrawiam

Gość kajucha
fasola 25 jestes tam??nie jeszcze nie wiem czekam na mojego faceta obiecalismy sobie ze test zrobimy razem byl na nocce wiec robimy jutro rano,

Gość kajucha
izutek idz na krew nie czekaj bo swira dostaniesz cos wiem o tym powodzonka

Gość kajucha
Mortycja poczekaj troche bo bedziesz sie stresowac co miesiac tak jak ja,oczywiscie kazdy orgasnizm jest inny,ja po odstawieniu tabletek tez sie dziwnie czulam i to wcale nie byla ciaza tylko skutek odstawienia,organizm wtedy szaleje.....