Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miecz

Temat zablokowany, więc...

Polecane posty

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

A co ty będziesz robił na forum jak już nie będzie Pokraki i Ewki?

A co Cię to obchodzi?

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Szczerze? Ja tez nie wiem co ci wszyscy ludzie bez siebie zrobili. Nie ukrywajmy. Kafe jest ciekawe głównie przez te ciągłe potyczki słowne. 

1 minutę temu, Miecz napisał:

"Barwna postać". Świetne określenie. Nigdy sam bym na to nie wpadł. Czyli nie możesz nam oszczędzić tej "barwnej postaci"? Chyba jednak nie. Będzie tylko gorzej, chłopie.

Ale jakim "nam"? Masz urojenia władzy, a jesteś starym, zaburzonym człowiekiem, siedzącym w biednym mieszkaniu, słynącym niegdyś z notorycznego hejtu i nieposkromionej mitomanii. Nie jesteś osobą, która decyduje o forum, nawet o swoim życiu podejrzewam nie bardzo decydujesz, bo za małe masz możliwości. 

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Szczerze? Ja tez nie wiem co ci wszyscy ludzie bez siebie zrobili. Nie ukrywajmy. Kafe jest ciekawe głównie przez te ciągłe potyczki słowne. 

Ktoś doprowadził do takiej sytuacji i osobom postronnych może się wydawać, że tutaj było tak zawsze.

2 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Będzie niepodzielnie filozofował, nagradzał i karał 😉

• Like 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Ok, Puchaczu, zapamiętam

Miło mi. Mogę być Puchacz. Moon, Wróbelek czy jeszcze ktoś tam. Zaczynam podejrzewać, że obsesje Libeda przenoszą się drogą internetową.

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Ale jakim "nam"? Masz urojenia władzy, a jesteś starym, zaburzonym człowiekiem, siedzącym w biednym mieszkaniu, słynącym niegdyś z notorycznego hejtu i nieposkromionej mitomanii. Nie jesteś osobą, która decyduje o forum, nawet o swoim życiu podejrzewam nie bardzo decydujesz, bo za małe masz możliwości. 

Lubię ludzi, którym puszczają nerwy. 

2 minuty temu, yeya napisał:

Uff zrozumiałeś o co chodziło... : ) 

Moim zdaniem nie dała się tu poznać od tej lepszej strony... i to przez to... być może prywatnie zyskuje i jest zupełnie inna, ale mało osób miało tę sposobność. 

Jestes Mara? Poznaję po tej uśmiechniętej buzi ze spacja 😉 Moim zdaniem to forum wyzwala u większości osób te gorszą stronę. Wierzę, ze prywatnie wiele z nich jest całkiem normalna, a nawet pewnie sympatyczna 😉

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Będzie niepodzielnie filozofował, nagradzał i karał 😉

A może wtedy Ciebie wezmę na tapetę? Kto to wie co będzie.

9 minut temu, Zero cukru napisał:

Zadajesz siebie sprawę, że nikt oprócz twojej koleżanki, nie przejmuje się wypocinami pijaczki?

Czy ja się w końcu kiedyś ciebie pozbędę? 

1 godzinę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Napiszę tak. Mimo wielu potyczek słownych itd, ja nie mam z Tobą problemu. Uważam Cię za dobrego dyskutanta-  np żałuję, ze dyskusja o Polańskim przeszla w cos takiego. Poważnie nie mam problemu z większością osób udzielających się tu. Pytanie czy w realu kazdy z was jest taką ku.rwą czy tylko tu? Nie bierz tego do siebie. Myślę, ze jestes na tyle inteligentny, żeby zrozumieć 

No tak - kսrwa kսrwie łba nie urwie. "Myślę, ze jestes na tyle inteligentny, żeby zrozumieć"

3 minuty temu, Miecz napisał:

Lubię ludzi, którym puszczają nerwy. 

Powtarzasz na okrągło od lat te same frazy i uważasz je za riposty. One nie zmieniają rzeczywistości. Tylko tobie wydaje się, że jesteś jakimś manipulatorem. To jest ten sam level, co twoje niegdysiejsze fantazje z prl-owskiej kanapy, że budujesz mosty w USA.

Edytowano przez KróliczekZły

Jestes Mara? Poznaję po tej uśmiechniętej buzi ze spacja 😉 Moim zdaniem to forum wyzwala u większości osób te gorszą stronę. Wierzę, ze prywatnie wiele z nich jest całkiem normalna, a nawet pewnie sympatyczna 😉

Tak jak Twoja żona? Być i tak może, ale zachowanie na forum temu przeczy.

Nie wykurzysz ich z forum w ten sposób, bo forum jest obecne w ich sypialni i tylko poważny wypadek albo choroba wykluczającą walkę tutaj sprawi że odejdą. 😁

• Haha 1

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Powtarzasz na okrągło od lat te same frazy i uważaj je za riposty. One nie zmieniają rzeczywistości. Tylko tobie wydaje się, że jesteś jakimś manipulatorem. To jest ten sam level, co twoje niegdysiejsze fantazje z prl-owskiej kanapy, że budujesz mosty w USA.

Nie reaguję, bo i po co. Mam nadzieję, że dysponujesz jakimiś dowodami odnośnie mojej osoby?

Przed chwilą, Miecz napisał:

Tak jak Twoja żona? Być i tak może, ale zachowanie na forum temu przeczy.

Dobra. Widze, ze krecimy sie w kolko. Tłumaczyłem juz Ewie, ze to, że porozmawiam tu, nic nie zmieni. A tylko pogorszy sprawę. Ja radziłem, żeby dala Ci sie "wypisać" dziś. Nie wiem jak wy, ale ja ide zrobić sobie jakąś kanapke. Szkoda czasu.

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ale nadal niektórzy będą bronić tego, że wcale nie jest płytką, powierzchowną narcystką z obsesją wytykania innym stanu posiadania.

Zgadza się. : ) Możliwe, ale jeśli widzisz jacy są tu to tym bardziej nie masz ochoty przebywać z takimi osobami tam bo nigdy nie wiadomo jacy będą za jakiś czas wobec nas... raczej tak patrzę na tę sytuację.

Już lepsze efekty przyniosło by uniemożliwienie im funkcjonowania tutaj i też największą karą byłoby dla nich. 😁

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dobra. Widze, ze krecimy sie w kolko. Tłumaczyłem juz Ewie, ze to, że porozmawiam tu, nic nie zmieni. A tylko pogorszy sprawę. Ja radziłem, żeby dala Ci sie "wypisać" dziś. Nie wiem jak wy, ale ja ide zrobić sobie jakąś kanapke. Szkoda czasu.

Czyli nie masz na nią wpływu? Wiesz, forum to pikuś, ale życie...

4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Z dolarsami? 😎😄 

20 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Prawidłowo - spadają łuski z oczu. To polskie powiedzenie pochodzi z Biblii (Dzieje Apostolskie 9,18) – po nawróceniu Szawła pod Damaszkiem „natychmiast spadły mu z oczu jakby łuski i odzyskał wzrok”. Klapki to raczej mogły spaść ze stóp.

Nie puchaczu, to pochodzi od klapek na oczy dla koni. 😄 

Uciekam bo dzisiaj trochę zmęczona jestem... pa : )

3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Ale nadal niektórzy będą bronić tego, że wcale nie jest płytką, powierzchowną narcystką z obsesją wytykania innym stanu posiadania.

na pewno tylko na forum wypomina innym za taniego fryzjera lub przestarzały wystrój mieszkania. W realu jest życzliwa i nie ma przerostu ego, nawet dzień dobry sąsiadom mówi

• Like 1

10 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Tak to Diana . Ostatnia normalna osoba na tym forum. 

Śliwko w Tesli, a może się tak przedstaw chociaż? Jeśli ktoś od dekady buduje wizerunek człowieka sukcesu (wcześniej potężna mitomania, czego to on nie robił, nawet teraz jakieś wstawki o negocjacjach itp.), a potem gubi się przed rozlicznymi kobietami we własnych kłamstwach i wysyła nudesy, bez zadbania o to, co widać na drugim planie, to dlaczego ja mam mieć skrupuły? To on mnie hejtuje, nęka nawet niegdysiejszą (?) koleżankę (nie wiem, jaki obecnie jest status Pokraki) za to, że traktuje mnie normalnie. Dziś naprodukował iks stron aluzji, tylko dlatego, że wymieniłyśmy ze 4 posty na temat skłonności pedo Polańskiego i Allena. To jest normalne? Nie. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Już lepsze efekty przyniosło by uniemożliwienie im funkcjonowania tutaj i też największą karą byłoby dla nich. 😁

Wszystko da się zrobić… ☂️ 

Przed chwilą, yeya napisał:

Uciekam bo dzisiaj trochę zmęczona jestem... pa : )

No szkoda ale jak musisz to pa ❤️

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

na pewno tylko na forum wypomina innym za taniego fryzjera lub przestarzały wystrój mieszkania. W realu jest życzliwa i nie ma przerostu ego, nawet dzień dobry sąsiadom mówi

Mnie co innego dziwi. Skąd nagle wie tyle na mój temat?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się