Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystynka

samotność o

Polecane posty

Gość krystynka

za tydzien moj narzeczony jedzie na 3 m-ce na drugi koniec swiata i wroci dopiero 17.01. nie wyobrazam sobie tych tygodni bez niego.juz dwa lata temu tez prze to przechodzilma i nie bylo latwo ale teraz zblizylismy sie do sibie jeszcze bardziej i to jest trudne. rozstac sie z kochana osoba na tak dlugo.czy ktos ma podobny problem czy tez jest ktos kto czeka....jak sobie z tym radziecie prosze napiszcie.. :o(

Gość monkia24
czesc Krystynko Nie jestes jaedyna.ja juz 3 lata siedze w domu z 6 letnia cora ,maz pracuje za granica i przyjezdza na tydz,co 2/3 miesiace. Teraz jestem w 9 miesiacu ciazy i caly czas sama,maz dopiero wroci jak urodze,czego sie juz nie umie doczekac. Ale nie martw sie ,jesli sie kochacie ten czas szybko minie i znow bedziecie razem Zycze Ci wytrwalosci i glebokiej milosci,bedzie ok

czesc Krystynko Nie jestes jaedyna.ja juz 3 lata siedze w domu z 6 letnia cora ,maz pracuje za granica i przyjezdza na tydz,co 2/3 miesiace. Teraz jestem w 9 miesiacu ciazy i caly czas sama,maz dopiero wroci jak urodze,czego sie juz nie umie doczekac. Ale nie martw sie ,jesli sie kochacie ten czas szybko minie i znow bedziecie razem Zycze Ci wytrwalosci i glebokiej milosci,bedzie ok

Gość Pan Wieś
czesc Krystynko i jak, wyjazd sie udał? pozdrawiam