Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

Gość mamuska5
Nie polecam takiej operacji, jest strasznie inwazyjna i bolesna. Istnieją specjalne kremy, ćwiczenia na siłowni też pomagają (ale nie odchudzaj się, wagę masz dobrą). A dobrze dobrana bielizna potrafi zdziałać cuda. Przy ciasnym staniku wszystko mi się „wylewa i każdy ciuch źle leży. Dużą rozmiarówkę ma Kris Line http://www.krisline.com/ , mogę polecić :) poszukaj też w necie porad na temat ubierania się, też da się zamaskować conieco :)

Gość VH
Emm, to jest bez sensu, jak by napisała że ma za mało, to od razu posypały by się porady. Dajcie ludziom prawo wyboru co im się podoba a co nie, a nie wszyscy wciskacie kit o dużych piersiach. Moja dziewczyna ma B, i obojgu nam się podobają, jednakże chcielibyśmy by były nieco mniejsze. Wszystkie piersi są fajne, ale idealne mieszczą się w jednej dłoni!! :D

Gość muszka12564
mam 18 lat i też mam 75D a teraz może i trochę większy, tak sądzę. Nienawidzę swoich piersi, są za duże, już wolałabym mniejsze i nosić biustonosz push-up. I mam tak samo, że muszę kupować ubrania o rozmiarze większym. Gdy ubiorę 38 idealnie pasuję na całe ciało oprócz piersi, a znowu gdy 40 to w biuście może być, a reszta wisi, sterczy i wszystko inne. Źle się z nimi czuję. Na dodatek, gdy kupuje biustonosz, jest on lekko usztywniony i tez trochę powiększa. Ale przecież nie kupię szmacianego, jak moja mama, gdyż to nie ładnie wygląda i źle się bym czuła.

Gość gość
takie cyce to twój atut.Piwinnaśc ich eksponować.Pierwsze powinny one wchodzić,a potem ty..