Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

Gość may83
moj numer gg 12667065

Gość Lady Rose
75 D to nie jest duży rozmiar. Jakie macie wymiary? Skoro wasze piersi są b. duże śmię sądzić, że nosicie nieodpowiednie staniki.

Gość natt
ja nosze 75 D ale ostatnio jak sie dokladnie zmierzylam i posszukalm w internecie informacji na temat doboru biustonoszy to wychodzi mi ze powinnam nosic 70/75 D/E. MMA 17 LAT 165 WZROSTU I WAZE 56 KG. VCO SADZICIE??? Dla mnie to tez duzy problem we wszystkivh bluzkach nawet z malym dekoltem moje piersi sa na "wierzchu" wiec ostatnio praktycznie przestallam je nosic bo mam dosyc wpatrywania sie w moj dekolt itd. i zaczynam nosic bluzki pod szuje tak abi ich nie eksponowac.............

Gość mlusia1111
jak sie nazywa krem na zmiejszenie piersi

Gość mlusia1111
pamelka75 jak sie nazywa krem do zmiejszenia piersi odpisz prosze

Gość Marysia p
czesc dziewczyny :) tak sobie czytam i czytam i widze ze nie nie jestem sama z tym problemem :).... strasznie nie lubie swoich piersi... kupno dobrego biustonosza to dla mnie koszmar...!! gosciara w sklepie patrzy na mnie jak na nienormalna kiedy chce kupic swoj rozmiar, czyli tak jak wiekszosc z Was mam 75D....mieszkam w malym miasteczku i nie ma tu superwyboru jesli chodzi o dobra i seksowna bielizne.... matko, ile ja bym oddala zeby miec chociaz C.... czasami nawet podoba mi sie ze mam wiekszy biust niz inne dziewczyny, ale mija to szybko, gdy przychodzi miesiaczka bol jest nie do zniesienia.... i mam ich serdecznie dosc!! zima jest jeszcze ok.... ale latem?? w tym tygodniu szukalam stroju kapielowego wszedzie gdzie sie dalo... no i w koncu znalazlam jeden komplet!!... jedna z Was napisala, ze nasz kraj jest krajem dla anorektyczek... i taka jest prawda... ostatnio zauwazylam, ze skora mojego biustu traci jedrnosc... owszem, uzywam balsamow ujedrniajacych, ale nie skutkuja... znacie moze jakies dobre kremy ujedrniajace i modelujace biust?? pozdrawiam Was goraco :)

Gość tobi
Jestem mężczyzną i mam za duże piersi jak na faceta co zrobić :/ ?

Gość weerro
jak bedziecie sie odchudzac to schudna wam ch¡ycki, bo najpierw chudna miejsca najbardziej obtluszczone..!!!!

Gość Zaduże
Dołączam do topiku.Mam 16 lat.Jestem wysoka ,chuda i źle mi z moim 75E. Nie wiem czy zależy to od genów, a może od niezdrowej diety?Prędzej od diety. Chciałabym schudnąć z piersi. Siostra chciała schudnąć z bioder a schudła z piersi,więc jednak można.Nie mam jakiejś obsesji.Po prostu jest mi z nimi nie wygodnie.Nie umiem siedzieć w miejscu, lubie sport , ale jak tu w coś grać z takimi cyckami? Może jedynie drogi sportowy stanik by coś zaradził. Na plaży ludzie się lampią.W sklepie nie mogę znaleźć długiej dopasowanej bluzki .Jak znajdę długą bluzkę przeważnie to rozmiar 40/42 , więc odpada. Nie wiem co mam robić.:(

Gość Ania777
ja też mam problem z dużymi piersiami. a to wszystko przez to że mam 158 wzrostu i ważę jakieś 70 kg. jednak te piersi mnie dobijają. teraz mam na sobie stanik 40/90 DD. boję się że jeśli będę chodziła bez stanika, będą one później zwisać jak u starszej kobiety. a ja mam dopiero 15!!! lat. chodzę na tańce i gdy w układzie są jakieś mocniejsze ruchy .. nie wychodzi mi bo wstydzę się gdy piersi mi "podskakują" a o WF już nie wspomnę. dodam jeszcze że mam na piersiach straszne rozstępy ... chociaż większość już zjaśniała, jednak gdy lekko ściskam skórę na piersi .. czuję że jest ona cienka. nie wiem czy mam z tym gdzieś iść ... nie wiem co z tym zrobić. mógłby ktoś coś doradzić?

Dziewczyny, są w necie miejsca, w których dostaniecie informację i pomoc w dobraniu stanika, który będzie Wam trzymał piersi na mur. Nie narzekajcie tutaj, tylko zajrzyjcie na Lobby Biuściastych, a tam już wiedzy jest caaaaała masa! :) Pozdrawiam, MaHeDa

Gość zelek
ja mam taki sam problem .. ale co zrobic próbowałam wszystkiego i nic nie daje masakra w ogole po co one rosna ? no i co ze to facetom sie podoba ale mi np. NIE.. akceptuje siebie taka jaka jestem ale chciałabym miec miejsze ;(

Gość klaudii
ja tez mam taki problem ;/mam rozmiar57;/zgadzam się z wami dziewczyny!!mam takie same problemy;/jest jedno ważne pytanie jak to zmienić żeby byłe mniejsze?Zna ktoś na to pytanie odp??Czekam na odp

Gość klaudii
tu mój nr.gg czekam na propozycje 815621;]mile czekam na jakieś rady;];];];];];];]

Gość demolka444
Dziewczyny ja Was doskonale rozumiem!! nosze 75 B i wydaje mi się, że moje piersi w porównaniu do reszty ciała sa nieproporcjonalne, nie cierpię ich są za duże!!!

Gość do demolka
a może sie źle mierzysz ;)

Gość Kocham.
Po przeczytaniu powyższych informacji mogę wam powiedzieć, że póki ich nie przeczytałam miałam ten sam problem ... ponieważ pomyśl najpierw ile masz lat i pomyśl o tym, że gdy w wieku 20 paru lat twój chłopak i ty będziecie wniebowzięci za to xD może teraz to jest uporczywe wiem bo sama mam 85D i 16 lat i wiem ile się musiałaś nasłuchać od niedojrzałych chłopców, ale czy myślisz ze oni patrzyli na ciebie z odraza ? Nie ! Oni by chcieli taka dziewczynę i naprawdę lepiej mieć takie niż miseczkę 75A takie są beznadziejne równie dobrze można nie nosić stanika ; ) ... A jeśli masz taki pokaźny biust widocznie tak miało być, więc po prostu zaakceptuj siebie i do przodu. pozdro ; *

Gość Klaudusia:]
Hej mam 17lat mam bardzo duże cycki wkurza mnie to bo najwiekszy stanik zakładam i wszystko wychodzi na wierzch tzn moje cycki.Mój chłopak ma 23lata i bezprzerwy gdy chce sie kochamy gada do mnie że mam największe cycki na świecie i się z tego cieszy gdy mówie mu że chce pomniejszyć mówi mi żebym tego nie robiła bo to juz nie jest to samo co na początku pomóżcie co zrobić żeby troche je zmniejszyć?Dziekuję i prosze o Odp>>

Gość jagodania
75D? Gdybym ja miała taki rozmiar byłabym przeszczęśliwa. Ja mam rozmiar 45GG polskie J... to jest dopiero problem :( oczywiście podpisuję się pod postem i czekam na więcej odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość smutna;/
Ach... Pamelo ty masz 23 lata a ja mam 17 no w tym roku bede miałą 18 mam miseczkę C75-70 ty masz większe fakt ale popatrz na mnie ja dopiero chodzę do liceum a niż wyjde to chyba bede miała namioty ;/ nie chce nikogo obrażać ale piszę jak myślę. Mówicie że jest łatwo znaleźć stanik w rozmiarze 70-75C tak łatwo ale on nawet nie jest ładny ani seksi ;/ a jak już są to ceny bombowe. Ja np czesto mam tak że gdy wchodzę do sklepu z bielizną i mówię swój rozmiar po to by pani mi ułatwiła szukanie stanika i by tez doradziła to mówi ty nie masz takiego rozmiaru masz mniejszy i tu się zawsze mylą wiele bym dała by mieć 70-75B;/

Głupie jesteście co ja bym dała by mieć większe piersi. To nieprawiedliwe że dostałyście od losu taki dar i się z tego nie cieszycie. Ja bym była superszczęśliwa gdybym miała rozmiar 75D to marzenie mojego życia. Ja to dopiero jestem pokrzywdzona przez los 168/55/75A. Ile bym dała żeby mieć pożądne D, ale nawet chirurg mi powiedział że moge mieć co najwyżej B/C :( Nie chodzę na imprezy nie cieszę się z życia. Czy wy naprawde nie wiecie jakie możliwości macie przed sobą?? Czepiacie się facetów, że tam się gapią a co ja mam powiedzieć jak mnie traktują jak powietrze? Mogłybyście przebierać w facetach jak chcecie i wybrać sobię najprzystojniejszego za którego inne dziewczy dały by sie pokroić.

Gość dlaczego odpisujecie na post
z 2004 roku i zwracacie sie do autorki?

Gość oj zgadzam sie
mam dokladnie ten sam problem. Tylko ze moj rozmiar to 80 F . Masakra. Wlasnie jestem na etapie kupowania sukienki ktorej pilnie potrzebuje, i jak ktos wspomnial na pierwszej stronie te co sa dobre w biuscie to niżej są jak worki, a jak na dole jest dobra to biust sie wylewa. Chętnie się podzielę piersiami z kimś kto ich nie ma... oddam tak z połowe... :o

Gość cycor max..
mam 14 lat i miseczke 75D. nie lubie swoich piersi bo bardzo lubie uprawiać sporty a duże piersi nie pozwalaja mi na bieganie skakanie itp.. co mam robić żeby były mniejsze bez kupowania staników które niby optycznie zmmniejszaja piersi? jakaś dieta ? boje sie że za pare lat cycki beda siegaly brzucha..wtedy już nigdzie nie wyjde.. nie jestem gruba wiec nie chce odchudzac calego ciala... waże 49 kg.. co rok kupuje nowy stroj kapielowy .. ciagle za male co roku ;( co robić .. poradźcie coś pliss.

Gość juz sama nie wiem123
czemu ty sie przejmujesz nie jedna by chciała miec piersi a ich nie ma

Gość CYC MAX..:(
okej ja to rozumiem nie każda.. ale ja nie jestem jedna z tych które chcą mieć takie balony. to naprawde wkurzające. nie chce kupować jakiś staniczków które optymalnie zmiejszają biust. chce poprostu mieć mniejsze.. może to być wielki wysiłek fizyczny ,ale taki który przyniesie jakieś skutki.. POMÓŻCIE MI! :(