Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

Gość Groszka
Tylko uważaj z tym odchudzeniem...no będą mniejsze ale i reszta sie zmniejszy więc na jedno wyjdzie:/ Dobrze radze- odpuść sobie bo wkońcu wpadniesz w inne klopoty, pojawią sie inne problemy...

Gość Groszka
Obrzydliwe cyce...bo inaczej nie da sie nazwać czegoś powyżej D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Groszka
Jak jest jakiś normalny rozmiar to i fajne ciuszki dobrze leża...a na tych wymionach to nic fajnie sie nie układa. Może i ktoś wywala jęzor na ich widok ale w gruncie rzeczy to przesrane nosić takie coś...żagnam moi drodzy, trzeba sie zabierać z tej rudery jaką jest świat....

Gość Groszka
Wogóle jak ja już sobie pójde to nie wiem co będzię...nikt juz tu nie zagląda..:(( pa

Gość Joasica
alez wy macie problemy.....ja mam biust 80/85 h lib nawet i. niebawem zostane matką po raz drugi i ciekawe jaki wtedy będe mnieć rozmiar? J? K? o ile są takie....ciekawe gdzie ja znajdę wtedy stanik do karmienia...Dla dziewczyn z nieco mniejszym biustem polecam http://www.biggi.pl ładne i w rozsądnej cenie. pozdrawiam

Gość Ada.. x
no coż różnie to bywa,biust więszkszy mniejszy. ale duży jest utrapieniem.! ja wiem co mówie mam 13 lat. no prawie 14 i mam rozmiar 75 A .! ;/ niestety,moja mama ma duże siostra średnie ale dla mnie moje są masakrą.! ;/ ćwiczenie na w-f ciężko a sport kocham.! co mam zrobić. ? żrby były mniejsz. ? ;( nie chce być płaska jak deska no ale mniejsze conajmniej żeby były 50-65 A. ? prosze o odpowiedz. z góry dziękuje. ;**

Gość o rany...
Dziewczyno to czy są 75A czy 65A to nie zależy od wielkości piersi tylko tego co masz pod nimi!!! eh... Może mi doradzicie...ja mam ładne piersi i na rozmiar nie narzekam 75C ani za duże ani za małe... ale problem polega na tym że chce nosić staniki rozpinane z przodu a nigdnie nie moge znaleźć takiego na swój rozmiar... są owszem miseczki A lub B ale C to już nigdzie albo takie co są rozpinane i z tyłu i z przodu... macie jakieś pomysły?

Gość Moniśś
słuchajcie... najważniejsze to sie nie przejmować. Ja osobiscie nosze rozmiar 75C i na początku tez mi to przeszkadzało...dobór odpowiedniego stanika,jakies modne bluzki..jak w pasie byly dobre to w cyckach za male koszmar! Ale od jakiś 2 miesiecy chodze na basen..wiecie plywanie,bicze wodne i te sprawy. Myślalam ze to nic nie da..ale myliłam sie! rezultaty moze nie są takie jakbym chciala ale przyznam sie ze moje cycki poprostu zmalały. jestem z siebie zadowolona i mam nadzieje ze z biegiem czasu beda coraz mniejsze. :) Pozdrawiam wszystkie cycolinki. :*:*:*:*:*

Gość Martyna1996
A co ja mam powiedzieć zdałam do 6 klasy i mam A 70

Gość aaa15
aa ja mam 15 lat i mam 75 c. nie lubie swoich piersi! są duże...za duże.Na w-fie sie ze mnie śmieją i wogóle sprawia mi to kłopoty w sporcie.nawet nie moge sobie kupic jakiejś ładnej bluzeczki...a o kupywaniu stanika to już nie wspomnę.jest to okropny problem.Zaczęlam sie odchudzać mam nadzieje że to mi chodziaż troche pomoże.

Gość aaa15
aa ja mam 15 lat i mam 75 c. nie lubie swoich piersi! są duże...za duże.Na w-fie sie ze mnie śmieją i wogóle sprawia mi to kłopoty w sporcie.nawet nie moge sobie kupic jakiejś ładnej bluzeczki...a o kupywaniu stanika to już nie wspomnę.jest to okropny problem.Zaczęlam sie odchudzać mam nadzieje że to mi chodziaż troche pomoże.

Gość a jaaaaaaa
ja mam 17 lat mam 75C i chce wieksze... wcale mi sie moje nie podobaja wydae mi sie ze sa małe..

Gość dfsfdsfs
ja mam 75B... chyba podchodzą już pod C :/ jestem drobnej budowy i mi się one najzwyczajniej w świecie nie podobają. nie są \"złączone\" tylko delikatnie wystają poza linię ciała.. niezmiernie mnie to denerwuje. może to przed okresem takie wariacje, nie wiem. jazdy mam... chłopak wiem, że woli \'\'pituty maluśkie\'\'. mówi, że te mu się podobają, ale też do pewnej granicy... kurwa, nigdy nie będe miała dziecka. napewno nie!

75B czy 75C to na pewno nie są staniki dla osób DROBNYCH - hahahaha! Staniki z obwodem 75 pod biustem są odpowiednie dla kobiet, których CIASNO ZMIERZONY obwód pod biustem wynosi jakieś 81-86 cm! No sorry, ale jak powiecie mi jeszcze raz, że to dla DROBNYCH kobiet, to pęknę ze śmiechu... Obwód pod biustem mierzy się tak ciasno, żeby miarka prawie trzeszczała, i do tak zmierzonego obwodu pod biustem dobiera się obwód stanika. Miseczkę obliczamy, odejmując obwód W BIUŚCIE od ROZMIARU STANIKA. Czyli jeśli w biuście macie 92 cm, a pod biustem np. 68 cm, to obliczony rozmiar stanika będzie najpewniej 65 (ew. 60), czyli różnica centymetrów wynosi odpowiednio albo (92-65) 27 cm, co daje miseczkę kontynentalną 65H, albo - w luźniejszych stanikach - ze wzdlędu na różnicę centymetrów (92-60) 32cm daje rozmiar stanika w okolicach 60J. Nauczcie się dobierać staniki. Popatrzcie na Stanikomanię - jak wyglądają biusty z miseczką D - one prawie wcale nie odstają od klatki piersiowej...

Gość Martyna 1996
Ej pomóżcie mam 12 lat a mam juz piersi A 40 chyba coś takiego pomóżcie:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ekati
ja mam 75 F. mój facet je uwielbia, ja ich szczerze nienawidzę.

Martyna 1996 Staniki w rozmiarze 40A (albo w numeracji kontynentalnej 90A) są przeznaczone na osoby, które mają bardzo ściśle pod biustem około 100 cm, a w biuście luźno około 103 cm. Myślę, że Ty nie masz takich wymiarów - a jeśli byś miała, to większym kłopotem byłaby nadwaga, niż biust. Poszukaj Lobby Biuściastych i wyszukaj wątek \"Jaki mam rozmiar\", na pewno uzyskasz pomoc. Zresztą tutaj też mogę Ci pomóc w razie czego - zmierz się BARDZO ściśle pod biustem i luźno w biuście, podaj wymiary. Spróbuję Ci poradzić, jakiego rozmiaru stanika powinnaś próbować szukać.

ekati Zakładam, że naprawdę masz rozmiar (kontynentalny) 75F, czyli że obwód pod biustem mierzony tak ściśle, że miarka trzeszczy, masz w okolicach 80 cm, a w biuście, luźno mierząc, masz jakieś 98 cm? Jeśli tak, to gratuluję - nosisz poprawnie dobrany stanik. Jeśli nie - najprawdopodobniej nosisz źle staniki w źle dobranych rozmiarach i dlatego nie lubisz swojego biustu. Sprawdź, proszę, swoje wymiary :-)

Gość Kicia 17
Cześć dziewczyny! Przeczytałam dużo wypowiedzi i mam podobny problem.Mam 14 lat 170cm i waże 65 kg, przy czym mój rozmiar to 75D.Myśle że przez biust nie potrafie znaleźć sobie chłopaka.Dla mnie koszmarem jest ćwiczenie na wf, a zwłaszcza bieganie.W dodatku nie lubie nosić obcisłych bluzek bo wtedy ludzie oglądaja sie za mna czego strasznie nie lubie. Nie mam problemu z kupieniem fajnego stanika,ale podobno kiedy dużo sie ćwiczy na siłowni to biust zmniejsza sie,ale za to ujędrnia. Pozdrawiam :)

Kicia 17: Stanik w rozmiarze 75D jest odpowiedni dla osoby, której obwód pod biustem, zmierzony naprawdę BARDZO ściśle wynosi około 81 cm, a obwód w biuście zmierzony luźno to jakieś 94 cm. Jeśli tyle masz, to nie masz dużego biustu, a jedynie szalenie szerokie żebra (bo przy Twojej wadze i wzroście problemem NA PEWNO nie jest nadwaga) - może trenowałaś wyczynowo pływanie, a może po prostu taka Twoja uroda, że jak się ściśniesz miarką pod biustem, to żadnym sposobem nie możesz jej ścisnąć mocniej, niż do 79-80 cm. Tak też bywa. Jeśli jednak biust masz pokaźny, a żeber nie masz bardzo, bardzo szerokich, to lepiej zmierz się miarą krawiecką i sprawdź te swoje rozmiary, bo może się okazać, że nosisz po prostu zły rozmiar stanika. Popatrz tutaj: http://stanikomania.blox.pl/2008/04/Od-duzego-C-do-H-czyli-biusciasta-dwudziesta.html Jeśli klikniesz na ten link, to zobaczysz, jak wyglądała pewna kobieta przekonana, że powinna nosić staniki w rozmiarze 75C, a jak zaczęła wyglądać, gdy \"przesiadła\" się na 65H. Biust od takiej przesiadki wcale nie rośnie, zaręczam!!!

Gość Kicia 17
Zmierzyłam obwód pod biustem i zmierzony bardzo ściśle to 72cm, a luźno to około 76cm

Gość jeden wniosek
Kicia 17 - nosisz koszmarnie źle dobrany biustonosz !

Gość Kicia 17
To waszym zdaniem jaki powinnam nosic???

Kicia17: Czy na pewno luźno mierzone w biuście masz 76 cm? W ogóle bez ściskania? Jeśli tak, to powinnaś celować w staniki albo z okolic 65A, albo z okolic 60B/60C. Wszystko wszystkim, ale to NIE jest duży biust... Czy na pewno podałaś prawidłowe wymiary? Bo coś mi się nie wydaje :-)

Kisia17: Aaaa sorki... Przeczytałam, że w biuście masz 76 :D Jeśli pod biustem masz bardzo ściśle zmierzone 72 cm, to powinnaś nosić 65tki. Ale co do miseczki, to Ci niczego nie będę mogła doradzić, jeśli nie poznam Twojego obwodu w biuście, zmierzonego luźno...

Kicia17: Aaaa sorki, powinnaś nosić staniki z obwodem pod biustem 65, a nie 75, ale nie powiem Ci, z jaką miseczką, jeśli nie podasz mi swojego obwodu w biuście, zmierzonego luźno i najlepiej wcale bez stanika.

Gość Kicia 17
Obwód w biuście luźno zmierzony to ok 92cm

W takim razie próbuj staników w rozmiarze około brytyjskiego 65F (30F), powinny być na Ciebie w sam raz. Staniki w rozmiarze europejskim 65F będą miały na Ciebie za małe miseczki, spróbuj raczej 65G, ew. 65H. Jeśli będziesz miała jakieś pytania jeszcze, napisz do mnie maila.

Gość dwudziestka
hej dziewczyny!! ja mam miseczke 85c, ważę 56kg, wzrost 165cm. Mój duzy biust nie jest proporcjonalny wzgledem reszty. ale przyzwyczaiłam się juz do tego. staram sie kupowac ciuchy ktore w miare ladnie leżą. wszystko byłoby ok gdyby nie to ze zbliza sie lato, a ja nie moge dobrac na siebie fajnego stroju kapielowego bo nie czuje sie atrakcyjnie, przede wszystkim boje sie komentarzy innych chlopakow. prosze doradzcie mi w tej kwestii, jestem zrozpaczona. zazdroszcze innym dziewczynom fajnych, seksownych figurek...

Gość may83
hey! Mam na imie Paulina mam 18 lat i uważam że mam duże piersi !! Pomocy!! Nie chce miec operacji plastycznej bo potem są strasznie obwisłe ... mam 173 cm wzrostu waże 57 kg i mam rozmiar 75D