Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie

POWIEDZCIE MI JAK OBLICZYC KTORY TO TYDZIEN

Polecane posty

Gość mam pytanie

Bo wlasciwie to sama nie wiem jak to liczyc.Okres mialam 6 sierpnia a dzis jest 7 pazdziernik.Czy ten tydzien ,w ktorym zachodzi do zaplodnienia,czyli jak wspolzylismy miej wiecej od 16-22 tez sie liczy jako tydzien ciazy?? Bardzo mi na tym zalezy,bo mialam robione USG niby w 6 tygodniu i nie bylo widac serca dziecka,a lekarka ten tydzien tez policzyla pomozcie prosze

Moja ciąza była liczona od dnia ostatniej miesiaczki.Hm z mezem zasatnawialismy sie podobnie jak i ty jak to sie liczy hahah i kiedy tak naprawde zmajstrowalismy dzidzie. Wiesz podobno aparatura usg rozpoznaje sama wiek płodu po jego wygladzie wadze dł, rozwoju organizmu. Nie martw sie--

wydaje mi się ze liczy się tygodnie od dnia ostaniej miesiączki pani ginekolog powinna wiedziec jak to obliczyć wpisz w wyszukiwarce ciąża a zjadziessz strony gdzie są kalendarzyki obliczające czas ciązy pozdrawiam

Gość Licząc
od dnia ostatniej miesiączki- jestes w 9 tygodniu ciązy, a od dnia zapłodnienia to jest 7 tydzien........ http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html- tutaj zawsze mozesz sobie sprawdzic tygodnie ciaży.........

Gość mam prosbe
Mi sie wlasnie wydaje ze to jest teraz 7 tydzien,bo przeciez nie wiadomo dokladnie w ktorym dniu to bylo i wg mnie ten tydzien nie powinien sie liczyc,ale moze sama sie pocieszam

Gość a moze
ktos ma pewnosc jak to sie liczy?

Gość MONIKA 24
czesc:;) ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki, ja jestem w 38 tygodniu ciąży ii czekam na porod. Pierwsze usg mialam robione w 8 tygodniu ciazy( tj. 6 tygodni zycia dzidziusia) i widac juz było bijące serduszko:)

Gość mam prosbe
troche mnie uspokoilas tzn.ze ja mialam robione usg w 5-tym tygodniu zycia dziecka,a wtedy moze byc jeszcze niewidoczne serce. A powiedz mi jeszcze czy mialas wtedy robione usg dopochwowe czy normalne juz?