Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suanna

do matek siedzących w domu z małymi dziećmi,którym bardzo się nudzi

Polecane posty

macie mokro w majtach na moj widok a tu sie wymadrzacie pasztety Mam 179cm wzrostu naturalnie czarne wlosy ciemno piwne oczy ciemna karnacje jestem szczuply mam 29 lat od 12 roku zycia mieszkam za granica Polski napisalem wczesniej ze moge miec mnostwo kobiet ...i to prawda , w swojej pracy mam do czynienia z ludzka uroda na co dzien , pracuje w studio filmowym DINO DE LAURENTIS w Rzymie i uwiez mi kociaku ze wiem co mowie a ty sie tak nie denerwuj tylko kochaj swojego misia .....az do spotkania ze mna ...o ile jestes ladna oczywiscie bo nie jestem organizacja charytatywna

macie mokro w majtach na moj widok a tu sie wymadrzacie pasztety Mam 179cm wzrostu naturalnie czarne wlosy ciemno piwne oczy ciemna karnacje jestem szczuply mam 29 lat od 12 roku zycia mieszkam za granica Polski napisalem wczesniej ze moge miec mnostwo kobiet ...i to prawda , w swojej pracy mam do czynienia z ludzka uroda na co dzien , pracuje w studio filmowym DINO DE LAURENTIS w Rzymie i uwiez mi kociaku ze wiem co mowie a ty sie tak nie denerwuj tylko kochaj swojego misia .....az do spotkania ze mna ...o ile jestes ladna oczywiscie bo nie jestem organizacja charytatywna

wow tulipanie ale sie rozmnożyłeś i to sam! :)Więc po ci piekna kobieta??:):)Całuski dla wszystkich:) AAA u mnie dzis śnieg topnieje :)Oby zdążył cały:)Pa

wow tulipanie ale sie rozmnożyłeś i to sam! :)Więc po ci piekna kobieta??:):)Całuski dla wszystkich:) AAA u mnie dzis śnieg topnieje :)Oby zdążył cały:)Pa

Buhahahahahaha!!!!! Czarny tulipan jest cudem natury, samowystarczalny niczym dwupłciowe drobnoustroje - fenomen! Nie wspomniawszy o rozrosłej samoświadomości z silną domieszką narcyzmu!!!Tylko,że coś braki stylistyczno formalne nazbyt często,intelekt nie nadążył widać za physis, a to się owszem często zdarza w takich przypadkach i niestety mści się z biegiem lat.Ot, efekty niestabilnej gospodarki hormonalnej organizmu.:D

Buhahahahahaha!!!!! Czarny tulipan jest cudem natury, samowystarczalny niczym dwupłciowe drobnoustroje - fenomen! Nie wspomniawszy o rozrosłej samoświadomości z silną domieszką narcyzmu!!!Tylko,że coś braki stylistyczno formalne nazbyt często,intelekt nie nadążył widać za physis, a to się owszem często zdarza w takich przypadkach i niestety mści się z biegiem lat.Ot, efekty niestabilnej gospodarki hormonalnej organizmu.:D

Wybaczcie mili za ten klon wielokrotny aleć to wszak w słusznej sprawie,stąd wnoszę o wybaczenie;),ach studio filmowe,podziwiam jego właścicieli bo posiadanie takich pracowników nie wróży przyszłości i sukcesów no, za wyjątkiem może niskich warstw społecznych, że się dosadniej wyrażę - lumpenproletariatu:)

Ale się fajnie zrobiło, aż koncepty sypnęły mi jak z rękawa,byłabym zapomniała,że mój misio ma więcej wzrostu w ciele i umyśle. Więc życzę miłego spadania do Rzymu, uważaj na piedestał,Adonisie,cobyś sobie kostek nie potłukł,bo się jeszcze obniżysz albo co gorsza,skrócisz.

hahahhhahahhahhha czarny tulipanie hahhahahha co do mokrości to owszem, bo lejemy z góry na dół na takiego gościa jak ty z psychologicznego punktu widzenia człowiek zawsze dąży do tego, czego mu brak wiec żal mi ciebie, bo w myśl tej teorii sądząc po twoich przechwałkach to ty musisz być wykastrowany dużo mówisz, ale żyjesz w myśl zasady - najlepsza baba to swoja graba biedaku a co w DINO DE LAURENTIS robisz - sprzątasz? oj to okropne, zmień prace, bo wpędziłeś sie w straszne kompleksy wybaczcie moi drodzy ze sie zniżyłam do poziomu tego dennego człowieka, ale hmm na chora fantazje trudno cos poradzić

mile panie no i po co te nerwy ...prawda w oczy kole li smieszna jestes i widac jakie masz marzenia niestety prawda jest ze twoja uroda stoi na przeszkodzie w realizowaniu twoich celow i rzniecie sie z brudasami .... kobiety ktore to robia nie chwala sie tym .....pewnie od dawna jedziesz na wibratorze

mile panie no i po co te nerwy ...prawda w oczy kole li smieszna jestes i widac jakie masz marzenia niestety prawda jest ze twoja uroda stoi na przeszkodzie w realizowaniu twoich celow i rzniecie sie z brudasami .... kobiety ktore to robia nie chwala sie tym .....pewnie od dawna jedziesz na wibratorze

Dziecko....dzięki serdeczne....buziak ogromny dla Ciebie:):):) A Ty czarny chwaście ....no cóż...nikt cię na Nasz topik nie zapraszał więc ja jako pierwsza ciebie pożegnam....żeby korzystać z internetu i wypowiadać się na jakikolwiektemat trzeba mieć chociaz odrobinę kultury.... Pozdrawiam Wszystkie mateczni i Ciebie Dziecko....:)

Ależ czarny tulipanku, gdzie tu nerwy i czyje??? Ja Ci dziękuję,bo się świetnie bawię, co prawda niezbyt to chlubne bo Twoim kosztem ale w Dniu Kobiet pozwalam sobie na takie ekscesiki.Jednego Ci życzę:rychłej zmiany punktu siedzenia a co za tym idzie, widzenia bo w przyszłym roku czeka cię kryzys trzydziestolecia:D

Kochane Kobietki! Potraktujmy to jako zabawę,choć może niskich lotów,ale co tam,czasem można sobie pozwolić na odrobinę jadu,w takiej ilości nie zaszkodzi a wręcz pomoże,hahahaha,całuski serdeczne dla Was 😘😍😘

zależy co uważasz za górną półkę mój drogi,bo Twoje kryteria sądla mnie na poziomie depresji,hahahah:D

Proszę Państwa zaraz skończą się argumenty,albo rozpocznie się usilne ich poszukiwanie,ciekawe czego można oczekiwać,ale to raczej nie jest skomplikowana struktura intelektualna więc nie należy oczekiwać szczytów konceptu:p

Gość Aniutek hihi
ups, błąd stylistyczny się wkradł w postaci podwójnego oczekiwania;)upraszam o wyrozumiałość

Wybaczcie mili, ale brakuje mi dwu postów do osiągnięcia magicznej liczby 700, no i dlatego mam okazję powklikiwać;)

Hej Kolego Małe Mokre Majty z Górnej Półki!!! Zakładasz widzę,partię przed wyborami parlamentarnymi i szukasz zwolenników, to powodzenia ci życzę, tam gdzie się wybierasz znajdziesz wielu podobnych do Ciebie:D

nerwy? chyba twoje a co do pracy w studio to sądzac po tym jak szybko reagujesz swoja wypowiedzia na nasze to juz dawno szef cie zwolnił, pewnie po tym jak zobaczył twoje zmagania z mopem na fiucie oj człowieku jestes załosny a co do mojej osoby to powiem ci tylko ze mam za duże poczucie własniej wartości i godności by lecieć na byle ogon a wyjasnij mi jeszcze w jaki sposób można jezdzic na wibratorze, po co mam się tłoczyć w autobusach, musze koniecznie zmienic srodek lokomocji bo szkoda kasy ba bilety

Li,słuchaj tacy chłopcy to wibratory noszą zamiast komórek nie wiesz:D

bo widzisz,na komórkę bezrobotnych nie stać,a wibrator to symulacja git i może się pochwalić krótkowidzom,że to najnowszy model wielofunkcyjny:D

a fuj co za paskudny babsztyl! taka spotkac to wolalbym sobie jaja obciac. no no ale mialas w swoim zyciu facetow, chyba puszcze na ciebie \"pawia\" dawalas dupy w rynsztoku, czy co?

i niestety dyskutant, czego się należało spodziewać, nie wydolił umysłowo i uciekł się do tego,co mu zapewne najlepiej wychodzi - prostactwa.Szkoda czasu.

Pawia to tobie mogą puścić w nos goryle w zoo,bo z nimi się dobrze dogadasz,spadówa,kretynie!!!