Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kleopatra28

Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?

Polecane posty

Gość 123babajaga
Zaraz, zaraz....... czy my nie mamy na myśli przypadkiem tego samego "Mariusza" ;-) ? Mój były facet tez tak miał na imię i tak potwornie śmierdział wracając z pracy, że buty musiał zostawiać na zewnątrz mieszkania, bo zabranie ich do środka groziło śmiercią przez zagazowanie. Mój obecny małzonek jest chyba strasznym "cieniasem" w porównaniu do Waszych wcześniejszych wypowiedzi, bo "zaledwie" tylko głosno beka i obgryza paznokcie :-)

Gość her his
i co było dalej ?

Gość Szczesciara_25
Współczuję Wam, mieszkać z takim wstrętnymi facetami!!!! ja wiem, ze nie które rzeczy są normalne np puszczenie baka ale bez przesady! Mozna to zrobić dyskretnie w łazience!!!! jedzenie gili i pręgi na gaciach! Obrzydlistwo! Kazdy ma wady ale to są MEGA wady ktorch ja bym nie zaakceptowała! Moj mąż (jestesmy razem 5 lat) nigdy nie zrobił przy mnie ani jeden tej obrzydliwej rzeczy i ja tez nie! Jak chce pierdnąć to idę do łazienki odkręcam wodę na chwile i już. Nigdy bym się nie przespała z kolesiem co godzinę temu zjadł gile i pierdział przy mnie. Jak juz sie nie zdazy to sie mowi przepraszam i juz a nie smieje z nie wiadomno czego bo nie ma z czego! jest wiele cikawych i smiesznyc rzeczy ktore mozna razem robic bez uwłaszczania drugiej osobie!!!!!!! YYYYYYYhhhhhhhhhh ten topik jest wstrętny przeczytałam parę pierwszych wpisów i nie wiem czym ten topic was zachwyca i smieszy. Nie dziwcie sie panie i panowie, ze sobie druga polowka znajduje 3 osobe. Miłość miłością ale szacunek to podstawa! Tyle zalosne brudasy, mam nadzieje, ze sie nie natkne na Was w publicznym miejscu. Aha i nie mowcie, ze kazdy tak ma! NIE KAŻDY, ZARĘCZAM!

Gość ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów Piszę bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierzeń,wiele religii i nie wiadomo która prawdziwa a która fałszywa,choc wiadomo że każdy swoją religie uważa za prawdziwą.Bogowie tak chcielii takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji bo obrażacie stwórców.Wszyscy ludzie pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę przynajmniej według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał strasznej..Katolicy i inne wiary zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach te zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni przez bogów i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane wymyte i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie non stop gówna

Gość ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów Piszę bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierzeń,wiele religii i nie wiadomo która prawdziwa a która fałszywa,choc wiadomo że każdy swoją religie uważa za prawdziwą.Bogowie tak chcielii takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji .Wszyscy ludzie pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę przynajmniej według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał strasznej..Katolicy i inne wiary zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach te zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni przez bogów i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane wymyte i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie non stop gówna

Gość ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów. Bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierzeń i nie wiadomo która prawdziwa lub fałszywa,choc wiadomo że każdy swoją religie uważa za prawdziwą.Bogowie takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji .Wszyscy ludzie pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę przynajmniej według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał strasznej..Katolicy i inni zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach te zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni przez bogów i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie non stop gówna

Gość ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów. Bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierzeń i nie wiadomo która prawdziwa lub fałszywa,choc wiadomo że każdy swoją religie uważa za prawdziwą.Bogowie takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji .Wszyscy pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał .Katolicy i inni zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie non stop gówna

Gość ZWIERACZ
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów. Bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i nie wiadomo która prawdziwa ,choc wiadomo że każdy swoją uważa za prawdziwą.Bogowie takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji .Wszyscy pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał .Katolicy i inni zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem..świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie gówna

Gość ZWIERACZ
to ja

Gość MUSICIE ZOBACZYC
LASKI JESTESCIE POPULARNE! ZOBACZCIE, ZE WASZ TOPIC MA JUZ DALEKI ZASIEG HHEHEHEHE http://www.teksty.jeja.pl/361,cytaty-z-babskiego-forum.html

Gość MUSICIE TO ZOBACZYC
LASKI JESTESCIE POPULARNE! ZOBACZCIE, ZE WASZ TOPIC MA JUZ DALEKI ZASIEG HHEHEHEHE http://www.teksty.jeja.pl/361,cytaty-z-babskiego-forum.html

Gość MUSICIE TO ZOBACZYC

Gość MUSICIE TO ZOBACZYC

Gość MUSICIE TO ZOBACZYC

Gość dadd
zwieracz ma rację :) ale nie myslmy o tych jelitach..w koncu akurat bardziej widac to co na wierzchu,a nie w środku...ale mnie denerwuje to,że musze srac :O :O :O

Gość anula___
Moj maz jest naprawde idealem w porownaniu z tymi o ktorych tutaj piszecie. Mysle jednak ze duzo jest w tym mojej zaslugi, bo od razu powiedzialam ze uwazam za obrzydliwe pierdzenie w towarzystwie. Nie o tym chcialam jednak napisac. To co ostatnio przezylam nie miesci mi sie w glowie. Ostanio bylismy ze znajomymi w gorach i mieszkalismy wszyscy w wynajetym domku. Jedna dziewczyna po prostu przy stole pare razy oznajmila, ze musi zanieczyscic powietrze. Tak smierdzialo ze musielismy otwierac okna a ona jeszcze sie smiala. Naprawde obrzydlistwo najwiekszej skali... Zaden facet tam nie zachowal sie tak jak ona...

Gość anula___
Moj maz jest naprawde idealem w porownaniu z tymi o ktorych tutaj piszecie. Mysle jednak ze duzo jest w tym mojej zaslugi, bo od razu powiedzialam ze uwazam za obrzydliwe pierdzenie w towarzystwie. Nie o tym chcialam jednak napisac. To co ostatnio przezylam nie miesci mi sie w glowie. Ostanio bylismy ze znajomymi w gorach i mieszkalismy wszyscy w wynajetym domku. Jedna dziewczyna po prostu przy stole pare razy oznajmila, ze musi zanieczyscic powietrze. Tak smierdzialo ze musielismy otwierac okna a ona jeszcze sie smiala. Naprawde obrzydlistwo najwiekszej skali... Zaden facet tam nie zachowal sie tak jak ona...

Gość brudas
A słyszałyście drogie panie takie powiedzienie - "kto się często myje, ten krócej żyje" ? Zbyt częsta kąpiel (NIE mam tu na myśli tzw. higieny intymnej drogie matki, zony i kochanki) prowadzi do drastycznego zubożenia naszej naturalnej "warstwy ochronnej" (flory bakteryjnej - tak tak, czy wam się to podoba czy nie, same także je macie) - dla mniej rozgarniętych pań - prowadzi do to znacznego powiększenia podatności organizmu na różnego rodzaju infekcje, przeziębienia, etc. itp. Kąpiel 2 razy dziennie ? Wolne żarty, nie pracuję w kopalni :P

Gość cfgsdf
Poranne drapanie po jajkach... mmm ... nawet nie wiecie co tracicie jajek nie mając :P

Gość adabladaaaa
a moj swietny mezus; -dłubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzyklejały, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzebał, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci .....

Gość adabladaaaa
a moj swietny mezus; -dłubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzyklejały, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzebał, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci .....

Gość adeczkakakaka
moj swietny mezus; -dłubie co chwile w nosie wyciaga kozy pokazujac mi jakie fajne i robi sobie z nich kulki i strzela po calym pokoju brrrr a ja pozniej chodze i patrze czy mi sie do stop nie poprzyklejały, -grzebie w jajkach non stop, -grzebie w tylku i wacha co tam wygrzebał, -jak czysci sobie uszy patyczkiem to bardzo namietnie to robi strzelajacym przy tym takie miny a ja mo mwoei ze zaraz dojdzie,a pozniej oglada co jest na patyczku, -o bekani i pierdzeniu to norma, -sika na siedzaco .......troche dziwne a do tego pozniej na podlodze kolo kibla w kolo w ciul kropek moczu:/ -kapie sie raz na tydz, -chodzi z tydz w tych samych skarpetach az sa sztywne i co dzien z rana je wacha.......chyba daje sobie energi na caly dzien:) -jak oglada tv lub siedzi wyciaga wacka i se go oglada i kreci ..... - jak zrobi kupe zawsze na kiblu zostaje meeeeega draska

Gość poconamfaceci

Gość warchoł
jak zrobi kupe zawsze na kiblu zostaje meeeeega draska Dobreeeee

Gość ....pomawiacz....
Mężczyzna po ślubie traci chęci do życia i dlatego przestaje o siebie dbać. Szczęśliwy mężczyzna, to wolny mężczyzna. Kobiety niestety swoich facetów chcą koniecznie zaobrączkować, a potem mają zaniedbane fleje.

Gość ....pomawiacz....
Mężczyzna po ślubie traci chęci do życia i dlatego przestaje o siebie dbać. Szczęśliwy mężczyzna, to wolny mężczyzna. Kobiety niestety swoich facetów chcą koniecznie zaobrączkować, a potem mają zaniedbane fleje.

Gość purtała
odkrycie roku warte nobla w postaci skobla.Facet jest ujajony i walczy z żoną pierdząc

Gość walentyna miła
boże masakra. Ja jestem tolerancyjna ale wiekszości rzeczy co robią wasi męzowie ,facetowie poprostu bym nie zaakceptowała!! Mój przy waszych to świetość

Gość walentyna miła
boże masakra. Ja jestem tolerancyjna ale wiekszości rzeczy co robią wasi męzowie ,facetowie poprostu bym nie zaakceptowała!! Mój przy waszych to świetość

Gość walentyna miła

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się