Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kleopatra28

Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?

Polecane posty

Gość najdziwniejsze ...
... że jeszcze jak są w męskim gronie to o tym opowiadają jak o jakichś trofeach .Szczycą się tym jak to głośni pierdzą , albo jaką kupę rano uda ło im się zrobić w kibelku!!! SZOK!!!

Gość najdziwniejsze...
... że jak są w męskim gronie to opowiadają o tym jak o jakich trofeach! Chwalą się jak głośno to umieją robić lub jakie kupy udało im sie rano zrobić w toalecie, albo jak śmierdzą im skarpetki po całym dniu !!! Licytują sie tym !!! SZOK!!!

Gość Topiku nie umieraj xD

Gość najdziwniejsze...
...że jak przebywają w męskim gronie to opowiadają sobie na wzajem o tym wszystkim! Licytują sie który to jak głośno pierdzi lub jak długo i z jakim efektem przesiaduje w wc.ITD!!!SZOK!!!

Gość bleeeeeee xD
fujjjj:O:O:O:O:O

Gość najdziwniejsze...
...że jak przebywają w męskim gronie to opowiadają sobie na wzajem o tym wszystkim! Licytują sie który to jak głośno pierdzi lub jak długo i z jakim efektem przesiaduje w wc.ITD!!!SZOK!!!

Gość najdziwniejsze...

Gość najdziwniejsze...

Gość najdziwniejsze...

Gość najdziwniejsze...

Gość najdziwniejsze...

Gość najdziwniejsze...

Gość olinek466
jezu...jak to czytam to juz mi nie zal ze dzis jestem sama:) dzieki dziewczyny

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość umarłam
ze śmiechu 1000 razy, a przeczytałam tylko kilkanaście stron;] nareszcie zobaczyłam plusy nieposiadania faceta, zostałam zniechęcona na cale życie. A wystarczyło tylko przeczytać tekst o całowaniu sie z facetem zjadajacym własne gile (prawie sie pożygałam)...dzięki za dobrą zabawę;p;p;p

Gość umarłam
ze śmiechu 1000 razy, a przeczytałam tylko kilkanaście stron;] nareszcie zobaczyłam plusy nieposiadania faceta, zostałam zniechęcona na cale życie. A wystarczyło tylko przeczytać tekst o całowaniu sie z facetem zjadajacym własne gile (prawie sie pożygałam)...dzięki za dobrą zabawę;p;p;p

Gość szyba
Dziwadła!!!!! Czytając to stwierdzam, że autorki są pokręcone , lubują się w wymyślaniu kretyńskich przykładów ,a swoich partnerów szukały w .. no właśnie gdzie takie dziwo można znaleźć( jeśli wogóle pisze to wiele i wogóle mężatek). Zwykle swój ciągnie do swego , a małżonkowie upodabniają się po latach. s.

Gość piotrek z wrocka
po kilku probach urozmaicenia sobie zycia z kobieta nadal mieszkam sam.zauwazylem, ze kobiety po jakims czasie same czuja sie bezkarne albo jak to same mowia czuja sie bezpiecznie i ...zaczyna sie: -bekanie w delikatniejszej tonacji od mojej, co nie znaczy, ze rzadsze, wrecz przeciwnie -pierdzenie- tu musze przyznac, ze raczej w formie ukrytej niz otwartej, faceci wykazuja sie tutaj wieksza duma. nie spotkalem w zyciu kobiety, ktora by tez tego nie robila -gile- w czym problem? podobno i tak 80 procent smaru wpada przez przelyk prosto do brzucha, nie wiem jaki to ma wplyw na diete, ale dotyczy to obydwu plci jednak chcialem zapytac o cos innego. mam 42 lata i spie w ciszy, nie wiem czy mam takie szczescie ale kobiety spotykane przeze mnie ....chrapia. i to tak, ze czasem sciany drza.niewinny wyglad myli.ale nie to jest najgorsze.mam wrazenie, ze wiekszosc kobiet nie zdaje sobie sprawy jak wala wlosy palaczek, podobnie jak ciuchy. z chodzeniem do dentysty i dbaloscia o zeby mezczyzni i kobiety moga sobie podac rece.psuje sie? nie szkodzi, jak bedzie bolal pojde do dentysty, to nic, ze zapach z dwoch stron ukladu pokarmowego jest podobny.... czyli nic co ludzkie nie jest mi obce.tylko, ze czasami tego czlowieczenstwa jest zbyt wiele.

Gość Nadia19956
mój mężczyzna też pierdzi i beka, ale zawsze przeprasza. I mi to osobiście nie przeszkadza. Faceci już tacy są. Mimo wszystko trzeba ich kochać

Gość Nadia19956
mój mężczyzna też pierdzi i beka, ale zawsze przeprasza. I mi to osobiście nie przeszkadza. Faceci już tacy są. Mimo wszystko trzeba ich kochać

Gość Nadia19956

Gość zołzka
Dziewczyny, ubaw po pachy z tych naszych facetów. Z tego co czytam, smarkanie do zlewu rano to dość powszechny problem..ale zawsze to lepiej niż smarkanie w chodnik.

Gość Karol123
Witajcie ;) Ale się uśmiałem czytając różne rzeczy ;D Namiętne drapanie po tyłku, nie zapomnę tego ;) Ale przejdźmy do rzeczy. Ja jestem z moją ukochaną już pół roku... Na początku powstrzymywaliśmy się od takich "obleśnych rzeczy". Teraz już się nie krępujemy. Ale u mnie wygląda to tak: Pierdy powstrzymuję jak długo się da, a jak muszę to po prostu wychodzę do łazienki. Nie bekam na głos, po jedzeniu mi się tylko odbija. Kiedy tak się stanie to przepraszam natychmiastowo, tak samo moja druga połowa ;) Po jajach drapie się czasami, lecz rzadko - tylko wtedy gdy coś mi tam przeszkadza :) Zwłaszcza, że się golę w tym miejscu, więc czasami ukłują mnie odrosty... ;/ Noszonej bielizny nie mam zamiaru nigdy w życiu wąchać!! Jestem wychowany na takiej zasadzie - raz założone (nawet na 10 minut) skarpetki bądź majtki lądują w koszu na brudną bieliznę! Zdarzył mi się raz kryzys, że zabrakło mi skarpetek i przez cały dzień chodziłem w jednej parze ;/ To tyle ode mnie ;) Do kobiet: Radzę wam porozmawiać na poważnie ze swoimi facetami. Jeśli to nie zadziała to zróbcie małą wojnę. Jeśli nawet to nie da efektu, powiedzcie, że puki nie będzie się zachowywał przyzwoicie seksu nie będzie... U mnie to skutkuje (pewnego dnia, przyzwyczaiłem się do drapania po nosie, co niemiłosiernie denerwowało moje słońce... Powiedziała mi, że seksu nie będzie dopóki nie przestanę! Efekty były już na drugi dzień ;D). Aczkolwiek szantaż jest niebezpiecznym "narzędziem" i powinien być używany w ostateczności i z głową. Pozdrawiam

Gość no i sama nie wiem już
Do Karola: sorki, ale ile razy dziennie y zmieniasz skarpetki, skoro w sytuacji kryzysowej nosiłeś je cały dzień?

Gość marlena4
Ale szok !!! W życiu bym nie pomyślała, że ludzie (nie mówię że tylko faceci, bo to co tu pisały niektóre osoby kobiety też potrafią być obleśne) mogą robić takie rzeczy i wcale się tego nie wstydzić. Jestem prawie rok po ślubie i mam chyba w domu ideał. Mój mąż: 1. codziennie bierze prysznic i zmienia bieliznę 2. Nie zdarza mu się pierdnąć, czy beknąć przy mnie. Zdarzyło się gdzieś w innym pomieszczeniu, ale wiedząc że ja to mogłam usłyszeć robiło mu się bardzo głupio :) 3. nie dłubie przy mnie w nosie, choć wiem że jak mnie nie ma w pobliżu to to robi, ale napewno tego nie zjada, bo podpatrzyłam 4.Myje tyłek po każdym "grubszym posiedzenu na toalecie" 5.goli się co drugi dzień 6.używa cążków i pilniczka do paznokci, patyczków do uszy, wody po goleniu i robi to regularnie. jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to niedokładne mycie rąk po sikaniu - podejrzewam, że nie używa mydła, robi to samą wodą :/

Gość agnieszkaaaa
niektórzy sikaja do zlewu w kuchni .. był tu kiedys topik o tym

Gość mjhk
upupuppupupupup

Gość miecia ruda kitka
mój jeszcze mąż ,tygodniami chodzi w bluzie z polarka śmierdzi jak skunks ,majty zmienia chyba raz w miesiącu to samo z skarpetami,po zjedzeniu obiadu potrafi drapać brudne pięty nożem i widelcem grzbać między paluchami,albo węższą stroną łyżeczki wydłubywać miód z ucha ,kichnąć i smarki wytrzeć w ścierkę kuchenną ,i mieć pretęsje że z nim nie sypiam

Gość wrl
Ja mieszkam z dziewczyną i też razem walimy pod kołdrę, tylko, że jej bardziej śmierdzą. Ona nie lubi tylko jak dłubie w nosie i się obraża za to później w nią rzucam. Mam problem tylko bo mi nogi śmierdzą nawet po kąpieli i jak jej daje do powąchania żeby sprawdziła to ją naciąga na żyganie. Raz też jej tak kot walił, ale nie byłem zły tylko wk***iony bo wiedziała, że coś się bedzie działo. Pachy jej sam gole, bo ona nie potrafi, ja zresztą też se gole i jajka i pachy i dupe, bo tam włosy najbardziej śmierdzą. A.... no i z tymi nogami, Nic nie pomaga, zadne pudry, spreje itp. Jest wporzo tak na luzaka se życ z dziewczyną i niekiedy jebnąć bąka, a bekam chyba częściej niż mówie bo dziewczyna już nie reaguje. Ona za to nie umie bekać. Pozdro

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się