Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 jupi jupi ja tez chce Was zobaczyc:) przysyłajcie fotki ja odesle swoją :) gina1@poczta.onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 cos mi tego maila pomieszało:)ale ten juz jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 techno- fani cytologiczni :P hehe. Edytka- nie wolno sie smutac :) musi byc dobrze. Co do ej ciazy, to faktycznie moze tak czesto wyjsc, w koncu robia ciezarnym cytologie, a potem sie kobieta biedna martwi cale 9 miesiecy co dalej. Globułek wogole nie przepisuja chyba ciezarnym, z tego co wiem. Eisha, wyslalam zdjecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Edytka, wyslalam ci zdjecia :) Kurde troche zamieszania mam, bo sle te zdjecia, pisze tu i z tata na gg gadam:P moze mnie chwile nie byc, musze sie ogarnac :P dzis moj mnie ciagnie do siebie na obiad, ale nie chce tam jechac, chce do konca tyg. juz unikac jego rodzicow, sama zjem obiad u siebie.. tak mysle,ze mu napisze,ze ja sie zajme tu sprzataniem w domu przed wyjazdem,a potem czyms innym, :P a on niech jedzie do domu na obiad, potem sprawdzi auto- przed wyjazdem pierdoły rozne i wroci do mnie:P bede za pare chwil:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 ooo jaka wesoła dziewczyna:)a ten chłopak to Twój? ale szczescie widze w oczach super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 19 lol :p mam swoja klase wychowawcza, i ciezko sie tam wyrozniam :P hihih. nie widac na zdjeciach kto jest wychowawca, jak jestem na luzie ubrana ;) wlosy to mam w caly swiat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 no moj, przeciez sie chwale, ze to moj- William sie zwie :P znaczy sie Wilhelm :P ale Wilek sie woła na niego :P oryginalnie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 ja tez chce foty :)))) carolinka83@gmail.com wysyłać, ja tez sie odesle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 no Annie ja juz swoje wysłałam Tobie, Loloinka i Eisha no wysyłac mi tu fotke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 wczoraj głupawka, dzis sesja foto nie ma co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Edytka jest przesliczna blondynka :) serio, taka sweet :P fajne masz spodnie, gdzie kupilas. Jak ogarne to sie wysle Loloince :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 hihi Anie a to wszystko dlatego ze kobiety zmienne są hi:)Loloinka moja juz poszła do Ciebie:) czekam na Twoją:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 :) spodenki kupiłam na zwykłym targu hihih takie tam rureczki ale wygodne przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 mow skad masz te spodnie?:P hehe. Naprawde jestes przeeeeeeesympatyczna na zdjeciu :) Eisha- takze, super kolor wlosow i tez wyglada nice :D ciekawe jak tam Loloinka;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 Annie ale rzeczywiscie pasujecie do siebie az miło popatrzec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Edytka skad ty wogole jestes? :) mam wrazenie,ze mam nadmiar informacji, za duzo sie wymieniamy :P walcze z tata na gg nadal, takze czuje sie zakrecona :P plus ta wymiana fotek :P eh , padam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 hihi Annie to masz teraz zabawe na całego:) ja jestem z okolic Opola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 tak, dzis mamy jestesmy nad wyraz szybkie :) moje foto poszlo, innych w pracy nie posiadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Loloinka- szoooooooook :P myslalam,ze jestes blondynka :D hehe.a zdjecie pewnei z Egiptu ;) kurde, takie fajne dupy z nas i sie musimy meczyc z tym hpv , by go czort :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 wymiana zakonczona :D ide cos zjesc i sie pobawic z kotem ;) bo sie domaga. mam wrazenie,ze mozg mi sie zlasował :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 trafiłas, z Egiptu :) strasznie je lubie, to zdjęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 ojej Eisha szok normalnie mi nie wypada ale jestes sexi babeczka hihi:) wooow szczeneczka mi opadła -sliczna foteczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 zboczuchy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 wogóle wszytskie jesteśmy dżagi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Dzaga- spiewa Doda, Eisha cos wam na ten temat powie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 lubie tą piosenkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ehehe, dostaniesz na pewno :) no teraz wiemy, jak kazda , no prawie kazda wyglada ;) Iskierka jak wroci to padnie :P Basi tez ostatnio nie widac, nie wiem czy sie nie urlopuje nadal ;) Basia odezwij sie! :) Pozdrowienia dla Malej- mam nadzieje,ze nabierzesz sił :) ide sie bawic z kotem,a potem pozmywam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha, ty łobuziaro podła, ja ci wjade na chate w sobote, zobaczysz, po emailu cie znajde :P ha, a mam twoje zdjecie! :P boj sie :P ps.sa dowody, Eisha uwielbia Dode, trzeba pare stron do tyłu czytac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha no juz wysłałam:) Loloinka tez normalnie laseczke a jakie ma ładne usta -zewsze chciałam takie miec super wyglądacie wszystkie takie ładne i sympatyczne buzie dla kazdej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 wszystkie ladne i fajne, a po co nam te cholerstwa, ciny, hpv, dupa weza i inne cuda. tak na was patrze, kazda z nas piekny usmiech, fajna buzia, widac radosc z zycia, wrrr :P i sie wkurzma, ze musiym sie tak meczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach