annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ja sie boje, ten watek podaza w niebezpiecznym kierunku :P Eisha znow szaleje , jak wczoraj ;) niestety musze nie ulegac temu szalenstwu i se isc w diabły:P ide zmywac, pobawie sie z kotem,a potem wpadne do was kochane :) znow pol dnia na forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 ale o ile madrzejsze bedziemy po tym wszystkim, poza tym dzięku temu sie poznałyśmy:) no i kolejny plus, ze Eisha polubiła Dode ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 Annie damy rade temu paskudztwowi a pózniej bedziemy sie z tego smiac hohohoh jaka optymistka ze mnie to dziekli Wam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 No racja, raz lepiej z nami, raz gorzej- jesli gorzej, to od razu na forum i czekamy na pocieszenie ;) bedzie dobrze, musi byc,ale trzeba w to mocno wierzyc. ja robie rozgrzewke przed sobota- zaraz odpalam Tiesto- chyba sie zesikam jak zagra jego hity :P to bylo moje marzenie, zeby byc na jego koncercie. Kurde, bilet mam od kwietnia jakos ;) Skoro marzenia sie spelniaja, to nasze tez sie spelnia, bedziemy zdrowe i bedziemy miec forumowe dzieciaczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha :O ale mnie wystraszylas, kurde, jak sie czasem pisze na necie,to potem sa rozne problemy z interpretacja:/ zajrze do was pozniej kochane :) buziaki :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 a ja uwielbiam ATB:) tez zmykam bo przy Was tak szybko czas leci ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 ja chyba troche popracuje, bo jeszcze nic dzis nie zrobiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 nie ma jak piosenka- what is love :D Haddaway :D szalenstwo :P Ja ide zmywac, potem moze pranie, sprzatanie i zajrze do was :P nie mozna sie tylko lenic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 prawda prawda:) teraz czas na jakas ciezka prace jako kura domowa, albo w biurze- Loloinka chyba siedzi:P a potem beda plotki na forum, ja przyniose wafle z dzemem ;) 3majcie sie mile panie :) udanych zajec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 ja w koncu nie pamietam, po biopsji sie dostaje zwolnienie lekarskie ? jesli tak to na ile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 No ja juz pozmywalam, teraz jestem w trakcie sprzatania kuchni, potem łazienka i moze tez podłoge umyje :) a jutro duzy pokoj :) mam nadzieje,ze wam tez zajecia mijaja dobrze :) buziaki :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 chyba sie dostaje, trzeba sie dowiedziec. napisze maila do tego Kwiatu Kobiecosci :)ale to jak sie ogarne w domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 zobaczcie co znalazlam. http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/news/noemi-szansa-na-zycie,1149930,226 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 wyskakuje, ze strona nie istnieje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 dziwne, bylo na temat dziecka, ktore walczylo z nowotworem, mialo bialaczke... :> pewnie skasowali. A ja padam, kuchnia juz lśni, łazienka prawie skonczona, myje teraz podlogi,a potem odpoczynek :) jutro dokoncze i zrobie pranie:) myslami juz jestem nad morzem ehh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 jak miałam wycinki to dostałam tydzien wolnego:) to było pobierane w szpitalu ale przez mojego prywatnego gina:) sam mi tyle zaproponował troszke sie krwawi i trzeba unikac wysiłku fizycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 czyli trochę sobie odpocznę na to wychodzi :) to nie będę mogła na siłownię chodzić, niedobrze ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 Witam was dziewczyny!Czytam was już chyba ze 2 tygodnie i powiem wam że nie nadążam za wami-tak tu szalejecie:)ale przeczytałam wszystko od deski do deski.Znalazłam to forum bo mam taki sam problem co niektóre z was.W grudniu zrobiłam cytologię w szpitalu na program raka szyjki macicy-dostałam zaproszenie.Dodam że 2 lata temu miałam 2 grupę.A wtedy na ten program wyszły mi niestworzone cuda.3 grypa-zmiany komórkowe odpowiadające chlamydia trachomatis,komórki nabłonka płaskiego:LSIL-zmiany śródnabłonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytozę(HPV)i możliwość CIN1.Po odebraniu wyników byłam poprostu przerażona-nie jadłam prawie nic przez tydzień,załamałam się.Poszłam do mojego gina co chodziłam w ciąży.Ten dał mi jakieś globulki z antybiotykiem robione w aptece,Heviran mi i mężowi-na Hpv a przecież tego wirucha się nie wyczeczy lekami i antybiotyk na Chlamydię.PO WYBRANIUWSZYSTKIEGO ZROBIŁAM WSZYSKIE BADANIA TYPYU:chlamydię,ureaplazmę,mykoplazmę,posiew z pochwy i test na Hpv-wszystko wyszło ujemne.Poszłam do mojego Gina a on na to:No widzi pani wyleczyłem pani tego wirusa-ja jak to usłyszałam to miałam dość-jak można wirusa wyleczyć przez tydzień heviranem.Po tej wizycie znalazłam w necie Dr.Madeja http://www.kolposkopia.com/ poszłam do niego na wizytę.Po przeczytaniu tych wyników powiedziała iż to jej beznadziejnie opisane iż albo ten Cin jest albo go nie ma.Zrobił mi kolposkopie i cytologię i to on mnie wysłał na te wszystkie badania.Kolposkopia mi nic nie wykazała i powiedział że jego zdaniem powinna mi wyjść 2 grupa.Na wynik czekałam 4 dni.Zadzwonił i powiedział że wyszła mi 3 grupa-dysplazja małego stopnia.Ale kazał się tym absolutnie nie przejmować iż ten mój przypadek cofa się sam w 80 %.Powiedziałam żeby mi pobrał wycinki ale on na to że nie ma takiej potrzeby bo i tak mi wyjdzie to co w cytologi a on nie chce mnie naciągać na dodatkowe koszta.I nie dał mi żadnym globulek bo powiedział że choćby mi dał ich tonę to i tak one mi nic nie pomogą.Kazał przyjść do kontroli za 3 mies-na cytologię i kolposkopie,więc byłam 2 tygodnie temu ale wcześniej zrobiłam sobie posiew z pochwy bo strasznie mnie tam swędziało i wyszły mi znów grzyby(dodam że swędziało mnie tak już chyba ze 6 lat)i jak chodziłam do mojego gina to dawał mi jakieś globulki ale nigdy nie dawał nic mojemu mężowi tylko Clotrimazolum)- i jeśli on miał tylko maść to mnie non stop musiał zarażać i stąd miałam cały czas swędzenia i upławy.Dr.madej nie zrobił mi wtedy cytologi i kolposkopi gdyż powiedział że te grzyby i tak mi mogą dać grupę 3,więc dał mi i mężowi po 3 tabletki Fluconazole mi 15 globulek jakiś też coś na f nie pamiętam bo już nie mam opakowania i maść Miconazol.Mam tydzień odczekać od zyżycia i mamy razem z mężem zrobić posiewy i badania w kierunku grzybów i z wynikami się do niego zgłosić na cytologię i kolposkopie.W niedzielę mam dostać mariolkę więc na badania pójdę za tydzień w piatek może i czekanie z tydzień na wyniki także za ok. 2, tygodnia będę u Dr.Madeja i zobaczymy co z tą moją szyjką(dodam że mam ja cała porozwalana po porodzie bo tak mi ją doktor zszył iż szwy nie trzymały i jest taka jakby nie była zszyta,ięc mam nie zaciekawie)Pozdrawiam was wszystkie te starsze i młode i przepraszam że tak się opisałam ale jakoś musiałam to wam opisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 witam witam :) dluga historia, ah ci lekarza,znowu sie nasuwa. Hmm, czasem nie wiadomo na kogo sie trafi. mam nadzieje,ze wyjdzie dobrze :) pozdrowienia dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 Ciekawe czy ja mam tego wirusa-czy nie bo jeśli nie wyszedł w teście to ktoś tu pisał iż może być w formie utajonej więc mam już dość.Dr.Madej jak robił kolposkopie to powiedział iż jest tam malutkie odchylenie ale w normie i że jest to nawewno nie od Hpv i żebym nie robiła testu bo nie ma potrzeby ale ja sie uparłam i musiałam zrobic.Więc czy te grzyby mogły mi spowodować to Cin1,jeśli miałam objawy przez ok.6 lat?Dr.powiedział iż jest to prawdopodobne ale ja miałam jeszcze przez 2 razy wypalaną nadzerkę mając 20 lat.I teraz w zyciu bym tego nie zrobiła-mój poród trwał 16 godzin(taki ból że byślałam że się wykończę- i to wypalanie mi mogło to spowodować że moja szyjka nie mogła się rozwierać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 a dziewczyny się znowu rozpisały :) i czytałam Was z godzinę żeby nadrobić :) ja też chcę zobaczyć jak wyglądacie :P mój adres k.sz1@wp.pl odeślę swoje :) :) :) :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 Fantazja, poszlo foto :) z męzem ,bo my wszystkie dziś parami fotki wysyłałyśmy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 Fantazja miałam robiony test na Hpv i wyonywała go ta sama biotechnolog co twój:Kozłowska Kinga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 Doktor Madej cieszy się dobrą opinią, myślę, że możesz mu zaufać. szkoda, ze jest z Krakowa, bo to ciut za daleko, zeby sie do niego wybrac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 No właśnie mam taką nadzieję że jest dobry w tych sprawach w końcu tatuś go uczył nie? po tych jego opisach na tej stronie myslę że można mu zaufać:) Szkoda że tu nie ma żadnej dziewczyny co sie leczy u niego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 A ja sobie tutaj gadu gadu bo te forum mnie wciągneło nie powiem a moja córcia na spacerek chce iść i nie może mamusi odciągnąć od kompika.Pisałam na forum gazeta.pl i powiem że mój temat sie tam trochę rozciągnął ale teraz już zamarł i wolę was hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 loloinka piękna z Was para, już odesłałam swoje :) :) czekam na zdjęcia pozostałych kobitek :) anette1980 witam na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 kurde, ale my ładne jesteśmy ;))) fantazja nice fotka :) anette ja mysle, ze trafiłaś w dobre ręce, i skoro powiedział, ze nie ma się czym martwić to nie ma !!!! nie możemy same na sile szukać sobie zmartwień bo wszystkie powariujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 hej laski :) Fantazja, wyslalam ci swoja fotke :) mlo wiedziec jak kazda z nas wyglada ;) oprocz tego,ze myslalam,ze Loloinka to blondynka hehe:P to nic mnie nie zaskoczylo. Ja juz po porzadkach, zmeczylam sie :) teraz bede wypoczywa na forum ;) lista nad morze zrobiona, jutro na zakupy :D moj W. ciagnie mnie dzis do siebie,ale jakos nie mam ochoty, zeby tam jechac.. co by tu wymyslec. Mowilam,ze zajme sie pracami jakimis w domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Macie tu zdjęcia mojej kocicy - Felci :) http://img208.imageshack.us/my.php?image=p300308153501lq7.jpg http://img242.imageshack.us/my.php?image=p3003081535eh7.jpg Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach