Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaa

pytanie odnoscie CESARSKIEGO CIECIA- WAZNE!!!

Polecane posty

Gość alicjaaa

WITAM KOBIETKI, mam pytanie odnoscie cesarskiego ciecia. slyszalam, ze jest bardzo uciazliwe- podobno tydzien po zabiegu nalezy lezec w lozku plackiem, podobno wszystko baaardzo boli. czy to prawda? prosze o opinie

Gość AGA77
CZEŚĆ ! JA MIAŁAM CESARKE I O LEŻENIU NIE BYŁO MOWY. POWIEM TOBIE INACZEJ - SZYBCIEJ WSTAŁAM NIŻ DZIEWCZYNY PO NATURALNYCH PORODACH. CHODZIŁAM TROCHE ZGIĘTA I SZWY CIĄGNĘŁY ALE JAK ZOBACZYSZ SWOJE UKOCHANE MALEŃSTWO TO SIŁY WRACAJĄ W JEDNEJ CHWILI. W TEJ CHWILI JAKBYM MIAŁA RODZIĆ PONOWNIE TO TYLKO CESARKA WCHODZI W GRE. NAPEWNO RYZYKO JEST WIĘKSZE NIŻ PRZY NATURALNYM PORODZIE BO TO W KOŃCU POCIĘTY BRZUCH ALE JA WYJŚCIA 7 MIESIĘCY TEMU NIE MIAŁAM BO MALUCH PĘPOWINĄ OBWINĄŁ SIĘ WOKÓŁ STÓPKI. DODAM ŻE PO CESARCE TRZEBA SIE OSZCZĘDZAĆ , NIE WOLNO DŻWIGAĆ !! POWODZENIA !

Gość bzdura
Kto ci takich rzeczy naopowiadal?Lezalam dwa dni,na drugi dzien MUSIALAM wstac,fakt ze troche bolalo,ale niektore dziewczyny po normalnych porodach wygladaly duzoooo gorzej, byly pozszywane i bardzo je to bolalo, pewnie ze nie idzie porownywac,kazda z nas bol przezywa inaczej, kazdy porod jest bolesny na swoj sposob i tyle! O tygodniu lezenia nie ma mowy,chyba ze chcesz po prostu tydzien byc w szpitalu, a to cos innego niz lezenie przymusowe w lozku??? Ja wyszlam na trzecia dobe do domku,trzeba sie tylko bardzooooo szanowac ,jak wyzej ktos napisal,nie dzwigac,nic !!!!!!! Bo szwy sie zle zrosna,lub moga popekac,tyle do cesarki:):):) aaaaaaaaaa i ja bede miec tez nastepna cesarke,jest spokojniej,bez boli,bez stresu dla dziecka,planowo sobie pojde juz ze spokojem a nie jak za pierwszym razem:)