Śliwka w Tesli 18 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, KróliczekZły napisał: Skoro nie oczekujesz mojego komentarza, to nie pisz do mnie, multikonciarzu. Jesteś tchórzem, który się nawet nie potrafi "podpisać", tylko przyjmuje przekręcone nicki innych. Bez odbioru dalszego. A co miał zmienić Twój komentarz? Kompletnie niczego to nie zmienia jeżeli chodzi o Twoją ogólną i standardową postawę względem każdego tutaj. Nawet jeżeli Miecz faktycznie kiedyś przesadzał z hejtem, to stosowanie takich argumentów jakie stosujesz i tak jest żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jestem chyba czwartym męskim nickiem któremu piszesz to samo. W ten sposób nie zaistniejesz. Już zaistniałem. Coś ci się pomyliło. Wspominałem o widmoku i jego żałosny próbach zbajerowania kogoś, ale on cyberka nie proponował. Nic do ciebie nie mam, tylko w głowie mi się nie mieści, jak można być tak zdesperowanym i zaburzonym. Rozumiem, że samotność doskwiera, ale bez jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Icebound Harpy napisał: Zobacz, jakie to żenujące. Koleżaneczek zabrakło, to zarówno ona jak i ten ciamajdowaty gapa zawinęli się na pięcie i do widzenia. Takie to właśnie silne jednostki. Zawszę znikają do sypialni po tej grze wstępnej tutaj, to fetysz i są różne zboczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 2f09b14636 napisał: Dzień dobry. Czy chodzi o Elcie? Niech miecz odpowie, której nie proponował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 58 minut temu 55 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Nie ma sensu kupowanie kredensu. A co myślisz o etażerce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, Get Out napisał: Zawszę znikają do sypialni po tej grze wstępnej tutaj, to fetysz i są różne zboczenia. Jaki Ty jesteś spostrzegawczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 56 minut temu 47 minut temu, KróliczekZły napisał: No i nie dowiem się, czy Madzia "pochowała" męża na rzecz Makarona. Może z czasem samo wyjdzie. A ty przyznałaś się teściowej ze złotymi zębami, gdzie i na jakim forum poznałaś męża alimenciarza i rozwodnika? Więc zajmij się swoją pupą, jeżeli prócz kości i 40 kg tam coś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, murb napisał: Najlepiej zapisz na kartce, która powieś na lodówce. Dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Jaki Ty jesteś spostrzegawczy. Aż Cię onieśmiela moja przenikliwość, ale to tylko rutyna bo ci homo sapiens są tacy przewidywalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 55 minut temu 10 minut temu, Zero cukru napisał: Stary piernik, który skamlal jak pies o cyberka. Wymieniłeś kilka priv z jedną z userek, po których traktowałes ja już jak swoją żonę i byłeś zazdrosny, że pisze z kimś innymi. Stary zaburzony cap. Żałosne Ty na serio jesteś takim białorycerzykiem czy trolujesz? Erotyczny to nie moja bajka, ale z licznych opowieści wiadomo, że tam był jeden wielki burdel i każdy z każdym kręcił. I mężatki, i żonkosie. Zdjęcia nagich starych bab, które tam latały to nawet ja widziałem, choć tam nie przebywałem wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 8 minut temu, Zero cukru napisał: Niech miecz odpowie, której nie proponował Skończony kret/ynie, do manipulacji trzeba mieć ja/ja a nie wydmuszki. Edytowano 52 minuty temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dobry pomysł. Zastosuj a zobaczysz jak bardzo zmieni się jakość Twojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Aż Cię onieśmiela moja przenikliwość, ale to tylko rutyna bo ci homo sapiens są tacy przewidywalni. Tak, czuję bardzo duże onieśmielenie pisząc z Tobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 19 Napisano 52 minuty temu 12 minut temu, Miecz napisał: Nie mam najmniejszego problemu, to Twoja koleżanka ma ze mną problem. Masz problem z prawdą w prywatnych kontaktach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 24 Napisano 52 minuty temu 24 minuty temu, KróliczekZły napisał: Mieczu, nie będę szukała na starych privach dowodów na to, że byłeś mitomanem, onanistą i hejterem, który był zwykłym idio.tą, a nie makiawelistycznym manipulatorem i przesadził ze zbyt dużą liczbą kłamstw zbyt dużej liczbie kobiet. A te, które nie były zainteresowane tobą, namiętnie hejtował. Ja ciebie pierwsza nie zaczepiam, jesteś nudny do zerzygu i potężnie nienormalny. To tobie się wydaje, że prowadzisz tu krucjatę. ten sam tekst do kazdego typa. zdaje sie hugh wbijal na priva do jednej userki i blagal o cycki. a potem hejtowal....a ty z nim jestes i mu ziemniaki obierasz. ale żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skończony ...ie, to manipulacji trzeba mieć ja/ja a nie wydmuszki. Albo do tego o czym myślisz, że jest manipulacją. Bo to wiesz: złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Zastosuj a zobaczysz jak bardzo zmieni się jakość Twojego życia. Jest tylko jeden mały problem, nie narzekam na swoje życie. Nie mam powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skończony ...ie, to manipulacji trzeba mieć ja/ja a nie wydmuszki. To nie są żadne manipulacje, tylko fakty. Niewygodne fakty i tobie brakuje jaj, żeby się do tego przyznać. Baw się dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: ten sam tekst do kazdego typa. zdaje sie hugh wbijal na priva do jednej userki i blagal o cycki. a potem hejtowal....a ty z nim jestes i mu ziemniaki obierasz. ale żal Co za zmiana image. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Albo do tego o czym myślisz, że jest manipulacją. Bo to wiesz: złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma. Brum? Do czego zmierzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To nie są żadne manipulacje, tylko fakty. Niewygodne fakty i tobie brakuje jaj, żeby się do tego przyznać. Baw się dalej Chłopie, to wywal te fakty. Co stoi na przeszkodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jest tylko jeden mały problem, nie narzekam na swoje życie. Nie mam powodów. To się nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, murb napisał: To się nie zmieni. Co? Brum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Brum? Do czego zmierzasz? Jeszcze nie wiem. To się pewnie okaże w trakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 89 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Tak, czuję bardzo duże onieśmielenie pisząc z Tobą. Brak zaufania totalny wyczuwasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skończony ...ie, to manipulacji trzeba mieć ja/ja a nie wydmuszki. On chyba teraz próbuje zapunktować u Iskry, że niby taki świętoyebliwy, a cybery i pisanie o seksie jest takie zue. Choć sam grubo privy nawalał będąc w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 594 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: ten sam tekst do kazdego typa. zdaje sie hugh wbijal na priva do jednej userki i blagal o cycki. a potem hejtowal....a ty z nim jestes i mu ziemniaki obierasz. ale żal Gosposia obiera ziemniaki, które dostarcza nadreczny, kiedy podręczna śpi do godziny 13-tej, bo jest troszkę chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 66 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Ty na serio jesteś takim białorycerzykiem czy trolujesz? Erotyczny to nie moja bajka, ale z licznych opowieści wiadomo, że tam był jeden wielki burdel i każdy z każdym kręcił. I mężatki, i żonkosie. Zdjęcia nagich starych bab, które tam latały to nawet ja widziałem, choć tam nie przebywałem wcale. Więc czemu mi prawiles morały o nudle elki jprdl podwójne standardy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 633 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Co? Brum? Brum? Nie znam nikogo takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1013 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: On chyba teraz próbuje zapunktować u Iskry, że niby taki świętoyebliwy, a cybery i pisanie o seksie jest takie zue. Choć sam grubo privy nawalał będąc w związku. Poprosiłem go o fakty. Czekam na nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach