Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻 BARDZO :) MIŁEGO :) DNIA :) i dużo milusińskich zdarzeń :D DLA CAŁEJ NASZEJ PACZKI !!! 🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]🌻🌻🌻

Witam :) jak minął Wam dzień ? u mnie bardzo sympatycznie :) właśnie zabieram się za mazurka :) a jutro za serniczek :) narazie muszę kończyć ,bo mój mężuś bedzie robił remoncik komputerka i muszę znikać ze stanowiska :( 😘 jutro z pracy zaglądne do WAS i moze wypijemy jakiś płyn :) /płyn? / jest post,więc nie wiem jak go traktujecie? kawkę malutką chyba mozna :) bez śmietanki :) papatki

Witajcie dziewczynki:D🌻 Oczywiscxie, swietujemy razemz z Dunczykami, nie bede trzepac dywanow jak oni swietuja, wiec zaliczylismy wycieczke krajoznawcza, pogoda piekna, sloneczna, bez wiatru, cieplutko. Pozdrawiam was wszystkie, kolejka do kompka dluga, dluga, wiec nie wiem kiedy zajrze👄 Wanilio, mowilam, kliknij na preferencje, wpisz nick, zabezpiecz haslem i tam wpiszesz /tym ukosnym pismem/ co chcesz:D

Hej, hej, a ja się biorę za bigos! Cieplutko ubrana, sprzatnęłam balkon (loggię) i zainstalowałam sztuczny ogródek - troche przypomina japoński. Jak się tu wprowadziłam, to eksperytowałam przez parę lat z drzewkami, ale padły, bo za mało słońca. Mam więc dwie sztuczne sosenki, malutkie \"jeziorko\" z prawdziwą rzęsą i prawdziwą trawą(jeszcze nie urosła)! Loggia jest wąziutka, ale starcza niejsca na mały stoliczek i dwa składane krzesła. Mam ładne kraty (to konieczność na parterze) i pod oknami drzewo - więc czxuję się jak na działce ;)

Dobry i wieczor Wam laseczki!!!!! :):):) Graff!!!!! cos sie tak poszezyla na tym ekranie nie widac konca:D:D Piatka - dziekuje kliknelam i chyba bedzie funkcjonowac. ;);););) No!! od jutra swietujemy - a czy w Polsce jest jeszcze tradycja ---------smingusadyngusa------ ??????? :):):):):). Na swieta jestem przygotowana w sobote tylko drobne zakupy i to wszystko.

Gość muzyczna
wierszyk dla Was kobietki: Kto Ty jestes?- Jajeczko Jaki znak Twoj - zolteczko a gdzie mieszkasz-w skorupce w jakim Kraju?-w KURZEJ DUPCE !!! ok,dziewczyny milych swiat zycze Wam wszystkim w padne jak wroce bo wyjedzam na weekend do Francji !!! Nie jedzcie za duzo !!!!Jajeczkowe pozdrowienia .

Witajcie Laseczki{cześć] Czytam Was cały czas i dziękuję ,że tyle piszecie .Czasami nawet się uśmiechnę do tego co piszecie Jesteście super. Spisałam wszystkie numery gg i jak pozwolicie to się odezwę. Dzisiaj jest 10 dzień jak jestem chora. Moja lekarka nie wiedząc już co robić dała mi skierowanie do szpitala a tam spuścili mnie po brzytwie. Jestem za zdrowa na szpital. W ciągu tych dziesięciu dni badało mnie 11 lekarzy i nic. Na szczęście nic mnie już nie boli ale mam temperaturę i ostry stan zapalny w organizmie. Paranoja. We wtorek po świętach mam jeszcze dwa badania do zrobienia .Zobaczymy może coś się wyjaśni. Meno-życzę Ci zdrowia, nie daj się jakiemuś przeziębieniu. Powiedziałam Ci ,że do świąt zrzucę 7 kg, udało się jestem lżejsza o 9 kg .Ale wyglądam naprawdę fatalnie .Mój mąż ,który zawsze uważał, że jestem za gruba powiedział mi pierwszy raz w życiu ,że tak naprawdę to woli mnie jednak w starej wadze. Figura niby lepsza ale twarz po nóż. Graff dziękuję Ci ,że o mnie jeszcze pamiętasz jesteśmy z jednego miasta może dlatego? Pozdrawiam Wszystkie stare jak i nowe laseczki z naszego forum. Skorzystam z przepisu na jajka faszerowane –dziękuję. PS: Teraz jak jestem chora to czuję się naprawdę staro ale jak mi nic nie dolega to jestem czasami niezle zakręcona.Wiem ,że robię rzeczy ,kórych nie wypada robić,ale co mi tam.

Witajcie Laseczki{cześć] Czytam Was cały czas i dziękuję ,że tyle piszecie .Czasami nawet się uśmiechnę do tego co piszecie Jesteście super. Spisałam wszystkie numery gg i jak pozwolicie to się odezwę. Dzisiaj jest 10 dzień jak jestem chora. Moja lekarka nie wiedząc już co robić dała mi skierowanie do szpitala a tam spuścili mnie po brzytwie. Jestem za zdrowa na szpital. W ciągu tych dziesięciu dni badało mnie 11 lekarzy i nic. Na szczęście nic mnie już nie boli ale mam temperaturę i ostry stan zapalny w organizmie. Paranoja. We wtorek po świętach mam jeszcze dwa badania do zrobienia .Zobaczymy może coś się wyjaśni. Meno-życzę Ci zdrowia, nie daj się jakiemuś przeziębieniu. Powiedziałam Ci ,że do świąt zrzucę 7 kg, udało się jestem lżejsza o 9 kg .Ale wyglądam naprawdę fatalnie .Mój mąż ,który zawsze uważał, że jestem za gruba powiedział mi pierwszy raz w życiu ,że tak naprawdę to woli mnie jednak w starej wadze. Figura niby lepsza ale twarz po nóż. Graff dziękuję Ci ,że o mnie jeszcze pamiętasz jesteśmy z jednego miasta może dlatego? Pozdrawiam Wszystkie stare jak i nowe laseczki z naszego forum. Skorzystam z przepisu na jajka faszerowane –dziękuję. PS: Teraz jak jestem chora to czuję się naprawdę staro ale jak mi nic nie dolega to jestem czasami niezle zakręcona.Wiem ,że robię rzeczy ,kórych nie wypada robić,ale co mi tam.

Witajcie,wrocilam z gor gdzie bylam na dlugim spacerze i podgladalam wiosne.I ujrzalam pare zalecajacych sie do siebie kosow,zabe na kamieniu,bazie na wierzbie.Meno,jestem pelna podziwu dla Ciebie,moze zorganizujesz internetowy kurs samby? Spodobal mi sie takze cytat,brzmi jak motto dla dojrzalych kobiet.Zapamietam.Wanilia,jezeli nie pies to moze kot,przytuli sie i zamruczy gdy maz bedzie poza domem.

Strasznie Was przepraszam,ale chciałam Was zasypać na święta kwiatami i nie zrobilam przerw i ! tak wyszło szeroko :( zaglądnęłam na chwilke ,bo mojemu cos sie odwidziało i nie robi dzis z kompem. właśnie zrobiłam mazurek :) myslę ,że będzie mniamniuśny :D jutro serniczek . Dobrzeże przypomniałyście o jajkach w skorupce, tez je zrobie . 🌻 życzę spokojnej nocy :)

Wanilio:D pasuje ci ta czarna suknia, dlaczego nic nie napisalas pochylym drukiem?

Gość muzyczna
Wanilio podaje Ci strone www.launch.yahoo.com wszystkie zagraniczne piosenki i telesdystki ,sluchalam do tej pory 2 w nocy a jeszcze sie nie spakowalam a jutro o 13 wyjezdzamy pdzr

Witam serdecznie i swiatecznie!!!!! 🌼🌼🌼 muzyczna - masz talent. Dzieku za nowy adres teledyskow - poslucham hi..hi..hi.. no i dobrej podrozy i duzo zabawy moze skoczysz na luxsemburska strone :D:D:D:D Laska50 - 9 kg czy to nie za duzo jak sie czujesz jesli dobre to OK. Lahimia2 - wycieczka w gory dobrze robi, a czasem dla odswierzenia wspomnien :):):):) O! ani pieska ani kota to juz wole KOMPA. Piatka dzieki ale ta pomaranczowa byla lepsza !!!! :O:O:O:O Monisia51 jest rowniez \"czarna\". 🌼 EIN FROHES GESUNDES OSTERFEST [kwiatek

🌼Żeby śmiały się pisanki , 🌼uśmiechały sie baranki , kwiatek]mokry śmingus zraszał skronie , 🌼duzo szczęścia sypiąc w dłonie. 🌼 wielu miłych chwil na świątecznych spacerach Radosnych i Spokojnych Świąt 🌼

Ileeeeeeeeee tych jajek na tę łyżkę masła :( :( :( :(

Ileeeeeeeeee tych jajek na tę łyżkę masła :( :( :( :(

🌼 Witam 🌼 Dużo słońca i wspaniałych świąt z całego ❤️ tego Wam życzę 😘

Lasska, Tessi >>>>>>>>>> ile tych jajek bierzecie na tę łyżkę masła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOWIEM SIĘ??????

🌻🌻🌻 ZDROWYCH 🌻SPOKOJNYCH🌻ŚWIĄT ! MOKREGO DYNGUSA :) DLA CAŁEJ NASZEJ PACZKI :) ORAZ DLA WASZYCH RODZIN :) Wasz GRAFF :D MENO >> masełka tyle,aby się smażyły w nim jajeczka 😘 do usłyszenia :)

MENO :) >> nie zakontaktowałam o które masełko Ci chodzi dokladnie :) myslę,że jak wydłubiesz środki jaj to masełka tak proporcjonalnie do ilości farszu ,tak na wyczucie,aby sie kupy trzymaly :) tez będę robić pierwszy raz :) caluję Cię i smacznego

Witajcie dziewczyny...mam prośbę...czy któraś z Was brała Cyclo - Menorette i Lutenyl? Mój gin zapisał mi to. Czytałam ulotki...boję się skutków ubocznych...Jakie są odczucia? Boję się tycia i krwawień - pozdrawiam ...

Wesołego Jajeczka, spokojnych i pogodnych świąt wielkanocnych dla świergolących 50 latek .

Dzięki Graff 😘 A ja szynkę ( surową) już ugotowałam , dochodzi baleronik >>> te dwie rzeczy muszę mieć surowe w domu i sama gotuję !! Wyszedł przepyszny żurek , który rodzina zdążyła skonsumować łącznie z sunią !!?? Po południu pojechałam do veta bo jak mnie się polepszyło to jej pogorszyło :( Dostała 3 zastrzyki w tym antybiotyk i następna wizyta ........... w niedzielę rano o 8 !!!!!!!! SZOK ! Więc święta rozpoczniemy wizytą w lecznicy:( Ale rodzina :P już się zobowiązała że podskoczy na ten zastrzyk. Teraz wieczorem widać że już lepiej nawet dorwała się do żurku ! W sumie ja już mogę świętować :D Na jutro zostały do zrobienia jajka i odbiór zamówionych rzeczy :) Popróbuję te jajka , które Tessi podała .. jak nie przypalę to może wyjdą :) A noże do skorupek już naostrzone :P Może by tak jeszcze plastry w aptece dokupić ? puldka>>> nie brałam , biorę plasterku SEQUI ( czy jak to tam się pisze a nie chce mi sie sprawdzać :) dla wszystkich dziewczyn 🌼 a dla Penny szczególne 😘

Dzięki Graff 😘 A ja szynkę ( surową) już ugotowałam , dochodzi baleronik >>> te dwie rzeczy muszę mieć surowe w domu i sama gotuję !! Wyszedł przepyszny żurek , który rodzina zdążyła skonsumować łącznie z sunią !!?? Po południu pojechałam do veta bo jak mnie się polepszyło to jej pogorszyło :( Dostała 3 zastrzyki w tym antybiotyk i następna wizyta ........... w niedzielę rano o 8 !!!!!!!! SZOK ! Więc święta rozpoczniemy wizytą w lecznicy:( Ale rodzina :P już się zobowiązała że podskoczy na ten zastrzyk. Teraz wieczorem widać że już lepiej nawet dorwała się do żurku ! W sumie ja już mogę świętować :D Na jutro zostały do zrobienia jajka i odbiór zamówionych rzeczy :) Popróbuję te jajka , które Tessi podała .. jak nie przypalę to może wyjdą :) A noże do skorupek już naostrzone :P Może by tak jeszcze plastry w aptece dokupić ? puldka>>> nie brałam , biorę plasterku SEQUI ( czy jak to tam się pisze a nie chce mi sie sprawdzać :) dla wszystkich dziewczyn 🌼 a dla Penny szczególne 😘

Wesołych Świąt Wielkanocnych,zdrowych i szczęsliwych. Życzę Wam wszystkim bez wyjątków w Polsce i na obczyźnie. Laska50