nieczarna 0 Napisano Kwiecień 18, 2005 Bardzo prosze o przesłanie tej piosenki!Z góry dziękuje ulciia@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagc Napisano Kwiecień 19, 2005 ja tez bym chciala, prosze:) daga@e-konta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hesperia Napisano Kwiecień 19, 2005 Dzięki za "groove me" jest świetny, a może ktoś posiada "I gotta do" też Da luxe i mógłby mi przysłać, byłabym bardzo bardzo wdzięczna, pozdrówki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Al Bandi Napisano Kwiecień 19, 2005 To bardzo proste.Przychodzisz do CCC Zabrze Wolnosci 299 No i dostajesz płytę Da Luxe w prezencie,przy zakupie butów LASOCKI-ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja 24 Napisano Kwiecień 20, 2005 jak ktos ma ten utworek z REKLAMY LASOCKI niech przesle na adres damian020881@o2.pl z gory dzieki bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Farbowana Napisano Kwiecień 20, 2005 heyka!!Pliss jak ktos ma ten kawałeczek "Groove me" niech mi na maila wysle...jest superr....a jedynie gdzie ją słysze to w tej reklamie buzików;( Więc prosze bardzo!!:) Pozdrooovka.i czekam:)Papsik ------> farbowana3@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KleOO Napisano Kwiecień 20, 2005 nareszcie ja znalazlam, szukalam chyba 3 dni :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KleOO Napisano Kwiecień 20, 2005 nareszcie ja znalazlam, szukalam chyba 3 dni :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga- Napisano Kwiecień 23, 2005 prosze was o przesłanie mi tej pioseneczki na kompa!! plis ja moge odwdzieczyc sie tez jakas muzyka piszcie jaka chcecie i prosze o piosenke!! otworz_oczy@interia.pl z góry dzieki:):* mam nadzieje ze ktoś wysle:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koziol Napisano Kwiecień 24, 2005 kto chce piosenke da luxe i gotta do to niec da meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elooo Napisano Kwiecień 25, 2005 ej wyslijscie mi tą piosenke na escup@o2.pl !!!!! z góry dzieki pliska!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Róża86 Napisano Kwiecień 26, 2005 Ja tez bardzo proszę o piosenkę z reklamy butów lasocki. Z góry wielkie dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czar84na Napisano Kwiecień 27, 2005 Ta piosenka nosi tytuł ,,Groove me" a ściągnąc ją można ze stronki http://hipermp3.info/najlepsze_3.php Sama sobie wkońcu ściągnęłam, pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Geo Napisano Kwiecień 28, 2005 Czy ktoś może mi przesłać ta piosenkę tzn. Groove me na maila agizu@wp.pl ? Będę bardzo wydzięczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilka1408 Napisano Maj 1, 2005 Ludzie właśnie wczoraj sie dowiedzialam ze muzyke do piosenek Da-luxe pisze mąż mojej kuzynki Artur . wogole cale klipy zostaly przez nich nakrecone . jesli ktos chce to zapraszam na oficjalna stronke Da-Luxe www.da-luxe.com . sciagniecie na niej klipy i piosenki Da-Luxe . Pozdro all:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx123 0 Napisano Maj 3, 2005 jestem jedna z tancerek Da luxe....jest to naprawde super zespol...:-) namawiam do sciagania piosenek...i to kupienia plyty....pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorciaa_ Napisano Maj 10, 2005 Da Lux - "Groove Me" to jest ta z tej nowszej reklamy, z tej starszej piosenka faktycznie nazywa się "I gotta do" tego samego wykonawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyyy666 Napisano Maj 14, 2005 da lux robia naprawde dobra muze,chlopaki sa ok,znam ich osobiscie,a jesli chodzi o Daytonę to prawda-graja tam i wyrywaja naiwne laski...niestety polskie dziewczyny sa na tyle puste ,ze lapia sie na czule slowka,ktore tak naprawde nie maja zadnego znaczenia oprocz tego,ze maja za zadanie zaciagnac je do lozka...przykre,ale prawdziwe...pozdrawiam Kennetha.kisses babe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ladyyy666 Napisano Maj 14, 2005 Dziewczyny przestancie byc zalosne chlopaki z Da lux sa naprawde fajni ale nie ludzcie sie ze czeka was cos wiecej niz jedna noc w lozku ktoregos z nich...pozdrowienia dla Kennetha i Lovera...girls still love you... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martika1986 Napisano Maj 26, 2005 mam prosbe, jak zreszta wiekszosc ;) chcialam prosic kogos kto bylby tak mily i wyslal mi piosenke groove me, mam obok siebie szalenca ktory czeka na kazda reklame i chcialabym mu zrobic niespodzianke:)) dziekuje z gory!:)) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilliyka Napisano Maj 30, 2005 poszukuję utworków da luxe... vanilliyka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SylverKa Napisano Październik 5, 2005 Przyślijcie i mi!!! Proszę was bardzo kochani =D sylverka@buziaczek.pl Z góry dziękuję =* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olga20 Napisano Październik 28, 2005 cze prosze o przesłanie mp3 kukulskiej "po tamtej stronie" z góry dzięks w razie czego wymienimy sie mp3-kami:P:P frania1985@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia15 Napisano Styczeń 10, 2006 Ja też proszę o tę piosenkę. Pliiis. Ludzie ratujcie. Z góry dziękuję =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soboli Napisano Marzec 22, 2006 a ja mam tą piosenkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia7 Napisano Lipiec 21, 2006 No i nie prawda. Zespol nazywa sie De Lux ale piosenika nosi tytol nie "gotta " cos tam tylko "groove me" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agAtAP Napisano Lipiec 24, 2006 a kto ma tłumaczenie albo słowa tej piosenki Groove me - Da luxe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maulina Napisano Lipiec 29, 2006 hej, ja tez prosze o ,,groove me" da luxe a oto moju adres: ewelka-92@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minilinka Napisano Marzec 1, 2008 jaki tytuł ma ta piosenka ?! http://www.youtube.com/watch?v=dlfpVDZHpzI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kristo Napisano Marzec 20, 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=-8172787217235191839&q=owen+omen&total=8&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Pomocy co to za fragment utworu jest w tym filmiku z Owenem , bardzo znany ale tytułu nie wiem, może ktoś wie proszę o podpowiedź z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach