kazia 0 Napisano Grudzień 21, 2004 Konee jak dla mnie to tam troche przyciemnawo jest:O Z nosem w ekranie musialam to czytac ale ja tam slepa jestem wiec moze dlatego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam zamysłu Napisano Grudzień 21, 2004 więc się wpisuję. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewerere Napisano Grudzień 21, 2004 a ja wam powiem, ze jestem strasznie zmeczona i mam totalna pustke w glowie....:( od paru dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do wewerere Napisano Grudzień 21, 2004 I to jest właśnie topik dla Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 22, 2004 Halo! :-D Dziś rano okazało się, że moje ulubione skarpetki stały się ofiarą Dziurnego Potwora... :-( Zatem czas na... Wierszyk okolicznościowy - Kangur (Jan Brzechwa) \"Jakie pan ma stopy duże, Panie kangurze!\" \"Wiadomo, dlatego kangury W skarpetkach robią dziury.\" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wewerere 0 Napisano Grudzień 22, 2004 ha:) czyli jestesmy w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niebezpieczny różowy kolor Napisano Grudzień 22, 2004 Kontrolując rodzaj paliwa znajdującego się w zbiorniku pojazdu, funkcjonariusz celny pobiera próbkę i poddaje ją próbie kwasowej bądź analizie laboratoryjnej. Sprawdza, czy paliwo zabarwi się na różowo, a więc czy jest olejem opałowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Grudzień 23, 2004 Jak by nie było wyzszosc wierszy Tuwima nad wierszami Brzechwy:P ja w góry ja od gór na hory na wierhy hornym jarem w czarny bór z boru ja na czehry na czehry na urhy na hongry na huzary na wichry na wędry na żebry na hungary - na wędry na udry na hory na hongrowiany a ganiaj do d\'oganiago naj smiga da na cygany! w báłgary w báłkany w istambuł w pustynie w araby w mazuwary da na hindackie stepynie ste-pynie stepia-ny prastare istukany na gangi na gandziary gań d\'ganiaj go na cygany! step-zastep step-topot step-potop kopytary top stepem top trawami trawy kopcem za mazuwary!\" Pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajebiscie zajebista Napisano Grudzień 23, 2004 a ja Was pozdrowie i dodam, ze tego Wariata Patryka nadal kocham bardzo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 23, 2004 Dzień dobry! Macie już choinki? Pachną? ;-) Dziś dla odmiany... Piosenka okolicznościowa - Choinka (piosenka przedszkolna, autor nieznany) Stała pod śniegiem panna zielona nikt prócz zająca nie kochał jej... ;-) Nadeszły święta i przyszła do nas pachnący gościu - prosimy, wejdź! Choinko, piękna jak las, choinko zostań wśród nas! (x2) :-D Pozdrawiam! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Grudzień 23, 2004 Czkawkę złapałam. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konee 0 Napisano Grudzień 23, 2004 Boshe moim rodzicom zachcialo sie zywej choinki w tym roku....i jeszcze bede musiala ja ubierac....NIECHCEMISIE!! Oj nie wiem jaki blad...trzeba to obadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ................. ....... .... Napisano Grudzień 23, 2004 Konee ja zanim ja ubiore bede musiał najpierw zajebac z lasu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e.z. Napisano Grudzień 23, 2004 jem sernik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blądyneczka biust czwóreczka Napisano Grudzień 23, 2004 Blondynki poszły z siekierą "w teren" po choinkę świąteczną. Ciemno, mróz, wiatr, śnieg pada - nieprzyjemnie na maxa. Jedna mówi do drugiej: "chrzanię to, tniemy pierwszą znalezioną choinkę, nawet jeśli będzie bez bombek!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Grudzień 23, 2004 ...254 uszko....255.... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Grudzień 23, 2004 ....a śledziki się moczą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e.z. Napisano Grudzień 23, 2004 coś mi wlazło w plecy i ledwo chodzę:0 ; ojciec mówi,że to korzonki (dobrze,że nie imbir,bo bym chyba zwymiotowała) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 23, 2004 eh... szkoda gadać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Grudzień 24, 2004 WSZYSTKIM ZYCZĘ CIEPŁYCH SPOKOJNYCH SWIAT BOŻEGO NARODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 28, 2004 Dzień dobry! :-D Jak tam humory po świętach? Mam nadzieję, że dopisują. Mnie nieco mniej. A to z uwagi na niewybredne żarty co niektórych, wskazujące na iście małpią naturę tychże stworzeń. A skoro już o tym mowa, to... Wierszyk okolicznościowy - Małpa (Jan Brzechwa) Małpy skaczą niedościgle, Małpy robią małpie figle, Niech pan spojrzy na pawiana: Co za małpa, proszę pana! Oj, wiele pawianów dziś na Kafeterii... Zalęgli się podczas świąt czy jak?... ;-) Pozdrawiam! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Palacz 0 Napisano Grudzień 28, 2004 cześc szarak! Ja też tutaj, by odpocząć od hałasliwej ostatnio kamienicy....uff.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Grudzień 28, 2004 Chyba uzalezniłam sie od czekoladyyyy!!!! ja chce czekolady!!! :);) :D:D:D własnie zjadłam ostatni kawałek buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 29, 2004 O, Cordula ma wilczy apetyt na czekoladę! :-D Zatem... Wierszyk okolicznościowy - Wilk (Jan Brzechwa) Powiem ci w słowach kilku, Co myślę o tym wilku: Gdyby nie był na obrazku, Zaraz by cię zjadł, głuptasku. Nie wiem, czy ten wierszyk nie był już przytaczany, ale co tam, poezji nigdy dość! :-D Miłego dnia! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Grudzień 29, 2004 Witaszki!! Szarak: dziekuje za wierszyk,z którego wynika ze mam wilczy apetyt na ................. hmmmmmm no powiedzmy na czekoladowego ,moze nie szaraka ale zajączka heheheh;):) Ale to chyba musze poczekac do Wielkanocy ;););) Miłego wieczorku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głodna wiedzy 0 Napisano Grudzień 29, 2004 Kocham go... prosze...niech mi wyśle jednego głupiego, krótkiego sms, żeby wiedziała, że o mnie myśli... :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głodna wiedzy 0 Napisano Grudzień 29, 2004 Kocham go... prosze...niech mi wyśle jednego głupiego, krótkiego sms, żeby wiedziała, że o mnie myśli... :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konee 0 Napisano Grudzień 30, 2004 Wiecie ze ten topic ma juz miesiac i 5 dni :) A jak tam plany sylwestrowe?? Bo u mnie to srednio....ide do jakiejs dziewczyny gdzie bede znala 5/30 osob.....ale damy rade :) Szaraczku napisz jeszcze jakis wierszyk bo humorek mi sie poprawia jak je czytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 30, 2004 Dzień dobry! Dzięki za miłe słowa - ale średnio jadalny ze mnie zając. ;-) Choć są tacy, którzy twierdzą, że można by mnie schrupać w całości... :-D Konee, a czy Twoja kreacja sylwestrowa już gotowa? Czy przyozdobiona fantazyjnie, np strusimi piórami? A skoro już mowa o tym, to czas na... Wierszyk okolicznościowy - Struś (Jan Brzechwa) Struś ze strachu Ciągle głowę chowa w piachu, Więc ma opinię mazgaja. A nadto znosi jaja wielkości strusiego jaja. :-) Wszystkiego dobrego! PS.Poważnie myślę o tym, żeby Wam tu zamieszczać wierszowaną powieść w odcinkach. Ale to może już w Nowym Roku! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konee 0 Napisano Grudzień 30, 2004 Zalozylam sie z siorka ze do jutra do godziny 00\'05 bedzie na tym topicu 700 wpisow....damy rade :) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach