Kirdan 0 Napisano Luty 11, 2005 Jest wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A. I. z N. Napisano Luty 11, 2005 Kirdan, miło Cię tu widzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 11, 2005 Nawet późny wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Luty 11, 2005 A ja tak w gości. Czy ten fotelik wolny? Przycupnę zanim obejmą mnie ramiona morfeusza... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troskliwe ramiona... Napisano Luty 11, 2005 ...potrzebne od zaraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinkiet z Montevideo. Napisano Luty 12, 2005 Trochę brak mi szczegółów. Aromat, aromat... ale jaki aromat, oprócz tego że identyczny z naturalnym? Malinowy? Truskawkowy? Morelowy? Jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aromat identyczny z naturalnym 0 Napisano Luty 12, 2005 Każdy miszczu, każdy... Przecież ten sam napis widzisz na każdej torebce, niezależnie od tego czy zawiera landrynki czy zupę grzybową w proszku... A więc dla każdego coś miłego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Luty 12, 2005 A co z emulgatorem E? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emulgator E Napisano Luty 12, 2005 Czuwam. Bez obaw. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Luty 12, 2005 czuję cudowny aromat obiadu i sądzę,ze jest jak najbardziej naturalny w swoim drazniącym nozdrza zapachu;):) pozdrawiam popołudniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Luty 12, 2005 Och! Od razu mi ulżyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 12, 2005 Alkoholowego (A.Z.M.) pozdrawiam/tankująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 12, 2005 Alkoholowego (A.Z.M.) pozdrawiam/tankująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alkoholowy Zanik Mózgu 0 Napisano Luty 12, 2005 Pijackie pozdrowienia... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sidney Polak Napisano Luty 12, 2005 Kiwam się raz w przód raz w tył Piłem, piję i będę pił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 12, 2005 Elegancki mnie wytrącił, na co mi to...sie pytam...Zajrzec takiemu gnojowi w oczy, tego teraz chce. relax moze mieć różne oblicza, cholera... z daleka od eleganckich! Sorry jesli tu za mna przypełznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aromat identyczny z naturalnym 0 Napisano Luty 12, 2005 Tanaszko - on Cię dosięgnąć nie może... Uświadom to sobie i otwórz serce dla wszystkich, w tym dla Eleganckiego :-) Okaż mu przyjaźń i nie myśl o nim źle... a wyjdziesz zwycięsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 12, 2005 jestem daleka to tego etapu ewolucji. nie umiem. Forum to nie sekta, nikt mnie nie zmusi do przyjazni z kims, kto zdolny jest to takich tekstow. Ktos taki ma pojebane w głowie, albo jest normalny i zgrywa takiego jebusa. Wracam do swojej maszyny. Musze odpocząć od tego forum, bo sama zeświruje. Do... nie wiem kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanka Napisano Luty 12, 2005 t=d palce mi sie placza, jestem zdenerwowana MAĆ! Mać ide sobie popłakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aromat identyczny z naturalnym 0 Napisano Luty 12, 2005 Zawsze jesteś tu mile widziana - i mam nadzieję że nie będziemy na Ciebie długo czekać :-) Taksówkarz warszawski prosi żeby Cię pozdrowić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanka Napisano Luty 12, 2005 i kto jeszcze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Luty 12, 2005 Ja! Ja! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kot Felixs Napisano Luty 12, 2005 A ja to kot? Albo pies? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyta 0 Napisano Luty 12, 2005 Myszy łapać! A nie po topikach pazury ostrzyć! :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kot Felixs Napisano Luty 13, 2005 ...ja wolę na klatce falować sinusoidalnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prostak 0 Napisano Luty 13, 2005 W czarnych myślach nurzam się po szyję Chyba jutra kurwa nie dożyję! Szatan dziś opętał moją duszę Diabeł zawładnął mą głową Zaraz coś z tym zrobić muszę Bo wykończę się nerwowo Szatan dziś opętał moją duszę Diabeł dziś zawładnął moją głową Zaraz coś z tym zrobić kurwa muszę Dawno tak nie czułem się chujowo! Taki dół że nie umiesz sobie tego wyobrazić Taki dół że na sam widok można się przerazić Taki dół że można wszystkich nim zarazić Taki dół że lepiej z ludźmi nie gadać bo można się narazić Taki dół że wszystkich ludzi można do siebie zrazić A na ulicę gdyby wyjść to całe miasto porazić Taki dół że w ogóle z domu lepiej nie wyłazić Taki dół że po prostu nie da się tego wyrazić Taki dół że nie jesteś w stanie tego pojąć głową Dawno tak nie czułem się chujowo!!! tekst\"Brudne dzieci sida \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prostak 0 Napisano Luty 13, 2005 W czarnych myślach nurzam się po szyję Chyba jutra kurwa nie dożyję! Szatan dziś opętał moją duszę Diabeł zawładnął mą głową Zaraz coś z tym zrobić muszę Bo wykończę się nerwowo Szatan dziś opętał moją duszę Diabeł dziś zawładnął moją głową Zaraz coś z tym zrobić kurwa muszę Dawno tak nie czułem się chujowo! Taki dół że nie umiesz sobie tego wyobrazić Taki dół że na sam widok można się przerazić Taki dół że można wszystkich nim zarazić Taki dół że lepiej z ludźmi nie gadać bo można się narazić Taki dół że wszystkich ludzi można do siebie zrazić A na ulicę gdyby wyjść to całe miasto porazić Taki dół że w ogóle z domu lepiej nie wyłazić Taki dół że po prostu nie da się tego wyrazić Taki dół że nie jesteś w stanie tego pojąć głową Dawno tak nie czułem się chujowo!!! tekst\"Brudne dzieci sida \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Axya 0 Napisano Luty 14, 2005 Renata Przemyk - Ten taniec Ten taniec nam wystarczy By blisko siebie przetrwać w nim do rana Nieważne kto jak tańczy Lecz by wzruszenia trzymał na kolanach Ty wszystkie moje zmysły I świeże kwiaty nosisz w butonierce Gdy trzymasz mnie za rękę To nawet w starej ładnie mi sukience Więc tańczmy szybko Dopóki w nas muzyka gra Nie oddam cię Nie oddasz mnie Nieważne nic Gdy stopy walczą Pierścionek się zaplątał Gdy kryłam usta w twojej marynarce Schowałeś mnie w ramionach By tylko dla mnie wciąż pieszczoty niańczyć I to nie smutne wcale Że tak będziemy tańczyć długie lata I później gdy upłynął I my będziemy i nie będzie świata Więc tańczmy szybko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 14, 2005 Axyo -> :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 14, 2005 Dzieci mowia czego chcą, a potem dorastają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach