szarak 0 Napisano Grudzień 30, 2005 \"There are nine million bicycles in Benjin... That\'s the fact. That\'s the fact you can\'t deny like the fact that I will (...) \" A bo Lista była i mnie wzięło... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Grudzień 30, 2005 czy przestanę kiedys wysyłac smsy po pijaku? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 30, 2005 Micha - możesz wysyłać do mnie. Cierpię na niedobór. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Grudzień 30, 2005 jest w nich ekshibicjonizm uczuciowy.Mało strawialny. :-0 Sciskam Cię szaraku---wbrew nomen omen widzę Cię bardzo kolorowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 30, 2005 O, ekshibicjonizm w każdej postaci tym bardziej jest wskazany! :-D Micha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Grudzień 31, 2005 TAK! Obnażanie - to jest TO! :D :D Szczesliwego 2006 Taksówkarzu! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Styczeń 1, 2006 I\'m confused... [zabrakło mi zamyślonej emotikonki] Lepszego 2006. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urodzisz kalarepę Napisano Styczeń 3, 2006 Mam dziwny nick :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlackLady_ 0 Napisano Styczeń 3, 2006 ble ble ble nie chce mi się uczyć!! bleeeeeh i to jeszcze o cyklu rozwojowym dziecka w czasie ciąży, chyba mam na to jeszcze czas;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kura ci mózg podmieniła Napisano Styczeń 3, 2006 boli mnie ząb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ollie Napisano Styczeń 5, 2006 Jak zrobić kwiatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajesz charytatywny datek Napisano Styczeń 5, 2006 a firma dokłada drugie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ollie Napisano Styczeń 5, 2006 udało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takie rzeczy to tylko w erze 0 Napisano Styczeń 5, 2006 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omnibusek 0 Napisano Styczeń 5, 2006 kocham bylego faceta tesknie za nim a on chcial przerwy i nei wiem czy nie posuwa jakiejs laski teraz, czy moze tez teskni za mna. ale mam ta pieprzona dumę i nie odezwę sie pierwsza. musze przestan o nim myslec ale umieram... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślę że posuwa Napisano Styczeń 5, 2006 ale nie pisz już tutaj takich brzydkich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Styczeń 5, 2006 A ja nie wiem, czy lubię ludzi - myślę, że może nawet nie bardzo, ale tak na wszelki wypadek i tak robię wszystko tak, żeby myśleli, że ich lubię. Czy to znaczy, że składam się w 100% z hipokryzji?... No właśnie, jaki jest skład procentowy szaraka? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Styczeń 6, 2006 Wkurzyłam się na maxa. Nienawidzę, jak ktoś próbuje manipulować moimi i tak popieprzonymi emocjami!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Styczeń 6, 2006 ja się tu wpisuję z moim mottem życiowym: żeby mi sie chcialo,tak jak mi sie nie chce!!!:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Styczeń 7, 2006 cheche :D Mąż tak mówi o mnie :P (mąż 1w2) :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Styczeń 7, 2006 ranek zaczął się od awarii......, ciekawe, jak skończy sie dzień..:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Styczeń 9, 2006 Chyba czas się zdematerializować... Wszyscy mają ze mną utrapienie, a przeze mnie tylko zgryzotę... w tej czy innej formie... To chyba zbędne, żeby istniał jeszcze jeden powód tych nieszczęść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale pieprzysz Napisano Styczeń 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrona z wadą wymowy Napisano Styczeń 10, 2006 gra, gra, gra!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytuliłabym się do Maćka Napisano Styczeń 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Styczeń 10, 2006 -->micha { czy przestanę kiedys wysyłac smsy po pijaku? } Mam gorzej potrafie dzwonic. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniakalny Zabójca Czasu Napisano Styczeń 10, 2006 Czasem czuję się jak wypuszczony z lasu maniakalny zabójca straconego czasu gąszcz dookoła wyglądał kiedyś groźnie dziś ostatnie drzewa szumią żałośnie Na wielkich parkingach wypalonych słońcem metalowe robaki zaprzątnięte tańcem ale ten żelazny gąszcz wygląda inaczej niczym pożałowania godny akt rozpaczy Miasto cierpi przy każdym oddechu czeka na wieczór wśród zgiełku i pośpiechu ja niczym przywódca tajemnej frakcji jestem gotowy do rozpaczliwych akcji Tyle jest miejsc, od których uciekam tam oczy bolą patrzeć na drugiego człowieka zraniona dusza podąża moim śladem chroniąc rozum przed zupełnym rozpadem Zegary odmierzają chwile już zużyte od razu stare, choć dopiero przeżyte teraz niepotrzebne, właśnie przetrawione na śmietnik historii zostają wydalone Nie mogę na to patrzeć zupełnie bez żalu wiele rzeczy dzieje się bez mojego udziału wtedy czuję się jak wypuszczony z lasu maniakalny zabójca straconego czasu Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caritas Polska Napisano Styczeń 11, 2006 Stracę kiedyś wzrok przez ten przeklęty komputer. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Styczeń 13, 2006 Mam emocjonalną dziurę w mózgu, która znów daje się we znaki. :-0 I za nic nie mogę jej załatać. Szkoda, że czasem nie można się rozpuścić. Albo chociaż przedzierzgnąć w wilka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach