UK SUBS 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Waran też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 ........................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spadaj na szczaw 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 chusteczkowo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 ...a na dodatek zmęczyły mi się chyba wszystkie uczucia i odczucia... tępowate tempo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 30, 2007 Szaraczku, no jak? Lepiej? :) Z zamysłem -> Kai pozdrawiam. Ciekawam losu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Maj 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 7, 2007 Lepiej. A nawet bardzo dobrze. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 7, 2007 Skoro tak, to może pora na zmianę stopy? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 7, 2007 :-P ;-) I tradycyjny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Maj 9, 2007 W poszukiwaniu tęczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Maj 12, 2007 ..oto dlatego wiem jak nisko upada kto nie wypelnil swego czasu w pojoku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Maj 12, 2007 pokoju cholera, pies zjad mi okulary :o:D i wypilam chyba za duzo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 14, 2007 Hehe, \"pojok\" brzmi całkiem nieźle... tajemniczo i indiańsko. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Maj 14, 2007 wieczor ow tez jest okryty dla mnie tajemnica :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 17, 2007 ładna pogoda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Maj 17, 2007 cudna ! idealna wrecz na............ ciiiiiiiiiiiiiii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie spokojnie nie bedziesz w Napisano Maj 17, 2007 wczoraj rzuciłam faceta bo mi na nim nie zależąło a dzis becze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkurwia mnie to ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Maj 17, 2007 napisałam dzis mature z histori na dalsza czesc dnia nie mam pomysłów chiba sobie wchłone jakiegos ebooka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Maj 19, 2007 Legia Pany !! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 20, 2007 truskawki ze śmietaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieeeszka 0 Napisano Maj 20, 2007 no tak,a ja siedze w domu,chociaz pogoda zajebista ..nie mam pomyslu w ogóle spieprzyłam sprawe z pewna sytuacja...jestem przygnebiona tyle chcialam napisac na topiku bez zamysłu blee żyjemy dalej :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzol 0 Napisano Maj 20, 2007 wpisuje sie w dowolny sposob - krejzi krejzol :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Maj 20, 2007 bleeeeeeeeeeeeee:O!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzol 0 Napisano Maj 20, 2007 no co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciemnooka Brunetka 0 Napisano Maj 20, 2007 no nic!!!!!! wpisuje sie tylko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 21, 2007 Legia pany, dobre ;-) Szczególnie po miłej wizycie w Poznaniu :-D Ps. Tanka, a ja sorbet malinowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakaowe oczko 0 Napisano Maj 21, 2007 Sex, sex i jeszcze raz sex! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 22, 2007 Nie ukniesz przeznaczenia?! Tylko Wiara w życie duszy po śmierci pozwoli to WSZYSTKO przeTRWAĆ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę o głos Napisano Maj 22, 2007 Witam :) Moja córeczka bierze udział w konkursie. Jesli sie Wam podoba to oddajcie na nią Swój głos. Za oddane głosy z góry dziękuję :) http://www.ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=1726 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Maj 22, 2007 Rajtuzki gryzą przy temperaturze powyżej 26 stopni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach