Rybka zwana Wandą 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Wyłączam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łola Napisano Styczeń 2, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=BQShJNZczIo dziewczyny obejrzyjcie to sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łola Napisano Styczeń 2, 2008 ja częto to oglądam i odczuwam wtedy satysfakcję erotyczo-filozoficzną wydaje mi się wtedy, że jestem Arystotelesem którego bije po pupie Hanka Ordonówna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem gluuuuuuuuuuuuuuuupia Napisano Styczeń 2, 2008 nigdy nie nauczę się jeździć po tym cholernym łuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łola Napisano Styczeń 2, 2008 łuk to jest najprostsz rzecz ze wszystkiego:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łola Napisano Styczeń 2, 2008 podszywaczu to sie tak szybko podniecasz? :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Czy ktoś, kto mnie zna, naprawdę się zdziwi, jesli powiem, że wczoraj umierałam z rozpaczy? :D A dzisiaj sama nie wiem. Dzisiaj muszę się zastanowić :D \"Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic a nic Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Styczeń 7, 2008 Kai, nie dziwi mnie to. Zresztą nawet to - chorelka - trochę przewidywałem i bałem się tego. Za szybko, za dużo, za głośno. Za ostro. A żałoba gdzie? Praw natury pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb (Kobuszewski). A tak swoją drogą - czy ktoś mógłby mnie obdarować odtwarzaczem MP3 w kształcie dużego robaka? Myślę iż miałbym z tego orgassmiczną extazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Styczeń 7, 2008 Pchi...kobieta jest jak fala...Rozpacz mija po kwadransie, godzinie, dniu (niepotrzebne skreslic) i znow euforia ;) Jaki ogrodnik - taka kobieta...Tfu! Jaki rower taka jazda;) Osobiscie wole rowery z duzymi pokladami optymistu i humoru. Z malkontentem nazylam sie juz wystarczajaco dlugo... Ech..miec madrosc 37 latki w wieku 19 lat...Se ne wrati... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai chodź sie popodszywać Napisano Styczeń 8, 2008 na erotyczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Styczeń 8, 2008 Czekam na oferty dot. odtwarzacza MP3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Odtwarzacza nie posiadam. Niestety. Euforia nie wróci. Za szybko, za ostro, za wariacko, to fakt. Potem przyszło obustronne otrzeźwienie (w połączeniu z nieodpartą chęcią popukania się w czoło), potem przyszła mądra rozmowa o tym, co jest, a czego być nie może... I mam najlepszego Przyjaciela - takiego, co to przytuli, jak mi smutno, i przypierdoli, jak mi za wesoło. I gadamy znów całymi godzinami, sama nie wiem, jak to możliwe - powinnam strzelać fochem czy cuś :) Bliźniactwo mentalne może i nie jest nieodzownym elementem związku, ba - czasem nawet przeszkadza, jesli ma się te same lęki - za to na pewno pozwala zbudować przyjaźń. A z kolei przyjaźń między kobietą i mężczyzną, jak wiadomo, nie jest możliwa, bo zawsze gdzieś tam podtekst seksualny się kołacze pod czaszką, więc należy ten seks odwalić na samym początku, żeby mieć z głowy :D Ech, jaka ja mądra jestem, qrwa mać, no, szkoda, że na własnych błędach się uczę :D A żałoba? Nie. Tym razem nie czułam żadnej potrzeby żałoby, bo ją już odwaliłam przed rozstaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Argh. Nie mogę tego wyjaśnić na otwartym forum, no! Nene, oboje jesteśmy wolni, to nie z tej kategorii. Powiedzmy, że są pewne trudności natury, khm, etycznej (?). Yyy. Znaczy ten. Jakby to rzec, no. Powiedzmy, że my oboje z tej samej półki, co to rozrywkowo nie umią;) a zaangażować się boją, bo za duże ryzyko. A nieważne, domyślajcie się albo pytajcie na priv :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PychotkaDlaKotka 0 Napisano Styczeń 9, 2008 A ja dostałam dzisiaj pałę z polskiego przez co nie będę mieć już czwórki na półrocze. Nieźle tak sobie z****ć średnią w liceum :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Styczeń 10, 2008 Dziwny ten świat. Wychodzi na to, ze jedynie wypozyczalnia rowerow ma sens...? Pozdrawiam w niżu. Nie zaGGadyać proszę - warczę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Styczeń 11, 2008 No to nasza nadmorska koleżanka ani chybi łykła księdza albo posła za obiekta. A gurnik to gorszy? Co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wam zazdroszcze Napisano Styczeń 13, 2008 ze umiecie sie dogadac i macie z kim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 17, 2008 O jesu - oczopląsu dostałam. Wy też macie takie oczojebne tło?? I to co chwila inny kolor? Pomarańczowe, czerwone, zielone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicniemówiący 0 Napisano Styczeń 17, 2008 mamy ad-costam albo od biedy wylaczamy obsluge Kazimajki... tfuj, tej no... Javy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Styczeń 21, 2008 Nie zmieniać mnie tu tematu Ja i tak w stresie, koledzy w Budryku mieszają więc ja solidarnościowo nie zjadłem kolacji. Kto wie co to cybeta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Lepiej zjeść tego śledzia, nim się zaśmiardnie. :-0 (motto dnia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Ja wiem, co to cybeta. Zwierzątko takie. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Styczeń 25, 2008 Brawo. Poznać kobietę intelektualistkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 25, 2008 No. Albo umiejącą się posługiwać guglem :D:D:D:D Do widzenia się z Państwem, spadam chlać wódkę, jak na intelektualistkę przystało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bragga 0 Napisano Styczeń 25, 2008 A ja właśnie wróciłam po obalaniu wódki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Luty 1, 2008 Sprawdzam listę obecności. Do apelu, i sztandar w(y)prowadzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Luty 2, 2008 Melduję się na rozkaz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gurnik pszodkowy Napisano Luty 5, 2008 Na Ciebie to zawsze można liczyć, moja droga M. Chyba napiszę jakiś wiersz "do M." czy jakoś tak. Pomimoż iż jakiś niedomyty Litwin zrobił plagiat ponad 100 lat temu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 9, 2008 pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 18, 2008 A gdybyśmy nie żyli, to nawet nie byłoby na co narzekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach