Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Gość malgos27
hej Lusieńko nie przejmuj sie tym czy Emilka jest mala czy duza ..... bedzie Ci latwiej ja urodzic niz takiego byka 4kg!!!!!! wazne ze jest zdrowa .... i zobaczysz ze urosnie szybko i bedzie sliczna, slodka dziewczynka a potem piekna i delikatna kobieta!!!! przeciez waga niemowlaka ma sie nijak do rozwoju dziecka!!!! pozdrawiam wszystkie mamuski i brzuszki :-) buziaki papap :-D

Kasiu ja jestem, tzn bylam bo narazie zmykam. Nie odzywalam sie bo nikogo nie bylo widac :( Pojawie sie wieczorkiem!!! dziewczyny zmobilizujcie mnie do tego abym wstala jutro wczesniej i poszla rano na badania a po poludniu do gin !!!!!!!!!! Motywacje to ja mam ale nie chce mi sie tak rano (przed 7 ) wstawac i leciec do labolatorium :0

Wlazlam na stronke dla maluszkow, bo szukam fotelika samochodowego dla dzieci... Cos siadala kafeteria przez chwile... jakies glupie gowniary bojkotuja m.in. nasz post!!!

Gość MEG33
ja też już jestem , gratulacje dla nowych mamuś , nie weim czy tylko jedna czy więcej dlatego grupowe gratulacje !!! dziś jestem wściekła jak osa , wszystko mnie wkurza począwszy od mojej koleżanki która stwierdziła że moja teściowa powinna się wreszcie wyprowadzić ode mnie , ale ja lubię jak ona mieszka ze mną , odpada mi połowa zajęć i o wielu rzeczach nie muszę myśleć i moje dziecko nie siedzi samo w domu lub z kluczem na szyji , normalnie się na nią wkurzyłam !! a teraz z innej beczki do Sylwi 19 mam zamiar jechać jak najbardziej , "takie"małe trzęsienie mnie nie wystraszy staram się wymyślać sobie różne zajęcia aby tylko nie myśleć i nie kombinować tak? czy nie ? ale jakoś kiepsko mi idzie , pytanko jakie macie pomysły na prezenty gwiazdkowe ???

Gość Dioda
Aktualizuje NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 05.11........29-30....................06.12 .............. Tulipan...........03.11........28........................03.12............... Aśka74...........31.10........28-34.................. ..??................... słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... AgaJ..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ NIKA28..........1.12........28-35....................nie testuje......... Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32...................nie testuje.......... Imolka...........08.11.........23-24....................??................... Sylwia19.........06.11.........28.....................nie testuje.......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........??................??........................??.................. Dawno mnie nie bylo, net mi padł:) Fajnie, ze jest nowy topik:)Wiecej sie miesci na stronach:)

Meg...mam ten sam problem...chociaz najlepsze to sa takie prezenty osobiste...nie jakies tam oklepane tylko cos charakterystycznego dla osoby...np moj maz marzy o takim starodawnym budziku, ale nie wiem skad ja mu taki wytrzasne...zreszta zabral mi wszystkie pieniadze wiec i tak o prezencie moze zapomniec... Wogole tegoroczne mikolajki mnie doluja...i wogole swieta... najchetniej bym je przespala i obudzila sie w Nowym Roku

Alez napisalyscie przez caly dzien... a moje pytanie o Duphaston przemknelo bez echa :0

Gość MEG33
żadnych tableteczek nie biorę , więc nic w tym temacie nie powiem :)) bolą mnie jajniki chyba zwariuję , ja trochę szaleje zakupowo zażyczyłam sobie nowe meble do kuchni i mam problem żeby coś znaleść sensownego i to jeszcze przed świętami , no ale może się uda , w wa-wce taki zegar to na kole można czasem za grosze kupić , a swojej kasy to nie oddaję mamy osobne konta :))

Gość bugsy24
hej dziewczyny, ja sie dzisiaj kiepsko czuje i chcialam Was prosic o porade,bo mam straszne mdlosci.Najadlam sie nawet kapusty kiszonej,ale wszystko zwrocilam i nadal sie źle czuje.PORADŹCIE COŚ PROSZĘ.

bugsy moze zjesz ciasta drożdżowego albo chałke zherbatką jak mi bylo niedobrze to wlasnie tak jadlam ale bardzo powolutku :)

Gość MEG33
MOŻE HERBATNIKI LUB SUCHARKI , W MAŁEJ ILOŚCI I POWOLI , MUSISZ UWAŻAĆ NA NIEDOBÓR PŁYNÓW W ORGANIZMIE

Gość Ciekawaa
Dziewczyny, na stronie www.bajbus.pl znalazłam tabelkę"Chińska metoda planowania płci". Powiedzcie, czy Wam się sprawdziło? (pytanie szczególnie do tych, które już znają płeć dzidziusia...)

ciekawa z checia bym ci powiedziala ale nie ma tam mojego wieku :( bo zaszlam w ciaze majac 19 lat a na usg wyszla dziewczynka ale to nie jest jeszcze 100 %

dziewczyny i co slychac?? jak se czujecie, bo ja troche zmeczona ale nawet calkiem calkiem, chyba jdnak pójde się kąpac i wczesniej spac bo ten kaszel taki męczący, trzymajcie się zdrowo i szczęśliwie :) Kasia

Hej! Pewnie chore kobietki jeszcze Spia a te zdrowe już pracują. Ale i tak sobie troche popiszę. Malinko - ja tez wcześniej zostałam zaszczyconą @, ale to może i dobrze bo szybciej będziemy mogły sie starać jak to już któraś z nas zauważyła. Ania- gratuluję. Super, że ci się udało tak od razu. My sobie troche już czekamy ale uda nam sie napewno i to może już w tym miesiącu :-)) Wszystkim kobietkom życzę miłego dzionka i dobrego samopoczucia. Aga

Cześć:), jak samopoczucie i humorki dzisiaj, mam nadzieję ze dobre:D Ja dzis mam umowiona wizytę u gin, nareszczie:)

Gość NIKA28
Dziewczyny, umieram z bólu, poradźcie coś...nic mi nie pomaga :(

Gość anna27
Dziewczynki mam pytanie jestem w szóstym tygodniu ciąży, w piątek mam wizytę u stomatologa. Powiedzcie mi czy w pierwszym trymestrze można borować zęby, bo gdzieś słyszałam, że nie wolno.

Gość mysza29
czesc dziewczynki!! a mnie jest dziś źle ciągle jestem zaziębiona i katar mnie wykańcza a musze być w pracy. Nos mam już zdarty i cały w strupach:(:( wyglądam jak 7nieszczęść ratunkuuuuu co zrobić z tym katarem jem już cerutin i krople do naosa i mam go dalej:(:( W nocy mi nie daje spać bo nie moge oddychać, już ryczeć mi sie chce:(:(

Anna do dentysty mozesz a nawet musisz chodzic i leczyc zęby, tylko powiedz dentyscie ze jestes w ciąży:). Nie wolno tylko robic rentgenow no i nie wiem jak ze znieczuleniem. Nie ma czego sie bac:)

Gość NIKA28
Mam @ i straaasznie mnie boli brzuch, nic mi nie pomaga :( :( :(

Mysza biedactwo ja Ty wytrzymasz, ja ostatnio kupiłam gripex na dzien i na noc, no i pomogło:). A jakiegos zwolnionka nie da sie załatwic łózeczko i goraca herbatka z miodem i cytrynką pomogła by:)

Gość mysza29
dzieki Agusia może jeszcze ten gripex kupie, a od poniedziałku jem 3x dziennie eferalgan i cerutin i jakos mi nie przechodzi. A na zwolnienie juz raczej nie pójde bo to juz jutro piatek wiec bez senssu, ale żełuje bo mogłam normalnie od poniedziałku iść:( a teraz sama sobie jestem winna, o ja głupia:(:(

Nika nie moge Ci pomuc bo ja nic nie musze brac w czesie@, mam bardzo lekkie bole, a jak cos to biore ibuprom i pomaga

Rzeczywiscie mogłaś isc od poniedziałku:) Ja biore upsarin, jest lepszy niz eferalgan, przynajmniej dla mnie:)

Hej dziewczyny :) Mysza wspolczuje, ja tez mam jakies kropelki ale troche mi przechodzi bo leże,ale tez nie czuje sie jakos rewelacyjnie Kasia

Gość mysza29
Normalnie w tej pracy wegetuje, byle do piątku a potem wszystko bede miała gdzieś pójde do łózka i nie wstaje do poniedziałku niech sie dzieje co chce:(:( widzisz Kasiu powinnam zrobić jak ty od razu do lakarza i tyle