Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Gość poprawiona tabela
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 37 tydzień.. Warszawa....1 Luty...........17............Zuzia.....100cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona........2.01.....URODZIŁA ........KUBUSIA...................... joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? meg33 .......Warszawa.....ok 15 września .... ............?.........? anuska.......Kielce............ok 1 wrzesnia................?..............? Mondelina...?..................17 lipca....................?...............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella .............17.01....... 26.......................13.02 tu Kasia ...........21.12.........26..................... 16.01 Malinka79..........30.12........26-30...............24.01-28.01 Aga*................29.12.........28-32..................27.01 Mysza29...........25.12.........27-28..................22.01 Dioda..............31.12..........30-31.................30.01 Olala...............26.12..........29-33.................27.01 Sylwia19..........15.01............24-29................... nie testuje Dorota27........19.12...........26-27.................sama nie wiem paulakp...........25.11..........28-29...................22.01 Malwa30..........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia.............15.11...........30-33..................14-17.12 Soul78............11.01...........28-31..................9-10.02 Paula23...........20.12..........28-29..................16-17.01.2005r monia-81..........15.12..........26.......................9.01 Mia26..............22.12..........29.......................20.01

Gość poprawiona tabela
TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paulina...................Ryby ............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta.......23 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 37 tydzień.........Kamila....................Strzelec.........19 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28. dana25............Danka......................Baran..............25 monia-81.........Monika........................Panna..............24 Mia26.............Asia.........................Bliźnięta...........26 Bugsy24..........Gosia........................Waga..............25

Gość mysza29
tak mi dziś smutno bo jestem prawie pewna że @ przyjdzie jak zwykle:( czemu tak jest ile trzeba wyczekać żeby dzidzi była no?wkurza mnie to powoli A w sobote kupiłam sobie fajna kreację na któres z czekających mnie 5 wesel okazyjnie tanio:) i tak sie cieszyłąm a w domu pomyślałąm a co będzie jak będę w ciąży i nie będę mogła tego założyć:(:(ale dupa ze mnie

Gość estella
Myszko, nie martw się! W końcu nam się uda!!!!

witam was kobitki wlasnie koncze sniadanko i zaraz biore sie za prasowanie pieluszek tetrowych :) mam ich 20 wiec troche to zajmie :) impersona mialas znieczulenie jakies podczas porodu?? lusia jak sie czujesz w koncu za 3 dni rodzisz :) no chyba ze Emilka sie pospieszyla :)

Gość dorota27
Dzień dobry, ale macie moc produkcyjna, no no:) niedługo załozymy 3 częsć:)) Dziewuszki nie martwicie sie objawami @, zobaczycie w 2005 roku każda z nas zasadzi fasolkę:) Ja na pewno juz wiem, ze staranka zaczne znowu późną wiosną:( ale szybko zleci, a może uda sie szybciej:) W piatek musze isc na badanie prlaktyny:( nie dojść, ze na czczo, to jeszcze musze wstac o 5.30 bo trzeba byc co najmniej dwie godziny na chodzie, bo podczas snu prolaktyna jest wyższa i potem musi wrócic do normy.

Gość mysza29
Estella ale kiedy ileż można czekać???akurat nie wiem może za szybko ale już mnie to wku......sory za wyrażenie:)chyba musze przestac całkowicie o tym myśleć

Powiem Wam, że ja się jeszcze łudzę, że się udało, chociaż pobolewa mnie już brzuszek:(. Ale to i tak szybciej, niż się spodziewam @. czyżby i mnie miała przyjść wcześniej? Poczekamy - zobaczymy. A czy którejś z dziewczyn udało się zajść po korzystaniu z testów owulacyjnych? Ja nigdy nie korzystałam, ale może czas zacząć?

Gość mysza29
Hej Mia :)co ty dzisiaj jakoś małomówna hm:):)

bo nikt nie chce ze mną gadać :( Wszystkie się poukrywały gdzieś.:):):)

Widzę myszko, że każda z nas kupując sobie jakiś nowy ciuszek to myśli o tym, co będzie jak będzie brzuszek???

Mia wszystkie się ostro zabrały za pracę :) a Ty co porabiasz dzisiaj?? Mysza nie smuć się, jak przyjdzie to i pójdzie :) tak jak i u mnie :) nie ma się co martwić :) Kasia

Gość mysza29
No dokładnie ja mysle ale po fakcie ale w sumie to nie ważne byleby wreszcie mieć fasolke nie? A ty masz jakieś przeczucia względem tego cyklu?masz jakieś objawy przed@ ?

Ja to się dzisiaj właściwie nudzę. Jak zwykle nie mam za dużo pracy. Czasem mnie to wykańcza bardziej niz wtedy kiedy jest dym. Po takim dniu nicnierobienia to wracam padnięta :) Moze to przez to jestem takim leniuszkiem??? Także gram sobie w pasjansika ;) i zaglądam do Was. :)

Mysza, raz mam przeczucia, że się udało, a raz że nie. Zakręcone, nie? Dziś mam 27 dc i lada moment na dniach powinna się pojawić @. Chyba, że się udało. Może te gorace rozstania i powitania męża z powrotów z uczelni zaowocują jakąś fasolką wkońcu. Mysza, ty to masz odwrotnie :)

Gość mysza29
Mia ja mam podobną sytuacje w pracy często siedze tak na luzie a dzis sie nudze i w dodatku nie mam humoru jestem zmierzła jak flaki:( a dzis ide do gina ciekawa jestem jak będzie , nie znam jej jeszcze ponoć spoko babka ale ciekawe co powie na moje problemy.

Gość estella
najlepiej zmierzcie sobie rano temperaturę, jak będzie 36,6 to się chyba nie udało :-(

Właśnie mi przypomniałaś, że mam się umówić do nowego gina. Hmmm to już chyba 6 w ciągu 3 ostatnich lat. czy też macie poczucie, że żaden z nich nie daje poczucia profesjonalizmu i takiego wrazenia, że naprawdę interesuje go mój problem? Ja jakoś nie miałam szczęścia, by na takiego trafić :(

Myszko, koniecznie napisz, co Ci powiedział Twój lekarz.

Mysza objawy mam typowo @, a dzisiaj spodziewam się więc pewnie przyjdzie, a jak nie to wtedy zatestuje :) Mia doskonale Cie rozumiem, ja wole mieć co robić, bo jak mi nudno to wtedy czuje się jeszcze bardziej zmęczona niz jak nic nie robię :) Kasia

chyba faktycznie zmierzę sobie temperaturkę :) Przynajmniej będę wiedziała

Gość mysza29
włąśnie Estella jutro rano zmierze temp. i chociaz bede wiedziała na co czekać bo to czekanie najgorsze, Mia nie mam złudzeń co do tego że lekarz jakoś zaradzi na moje problemy:( przypuszczam że powie że nie tak od razu i zeby sie nie skupiać, no ale zobaczymy

Gość estella
lepiej zmierzyć temperaturę i się przygotowac na wstrętną @ Pięknie słoneczka wyszło , niedługo będzie cieplej i piękniej na dworku. Mniej się bezie siedziało w domku i myślało, myślało...bo to podobno główna przyczyna, utrudniająca zajście w ciążę. Dla mnie to jest trochę dziwne, jak pragnienie czegoś, może powodować że tego nie możemy mieć. Powinno być na odwrót, jak się bardzo czegoś chce i robi wszystko, żeby się udało, to powinno sie udać od razu!!!!! ehhh, życie...ale pomyślcie, jak zajdziemy w ciążę na wiosnę, to nawet milej nam będzie w słoneczne i ciepłe dni znoscić pierwsze, często przykre, objawy ciąży. Ciąża - jak to pięknie brzmi!

No, przyznaję, że fajnie by to było :) A co z tymi testami owulacyjnymi? Znacie jakąś babeczkę, która zaszła po ich stosowaniu?

Gość mysza29
Ja też zaczynam sie zastanawiać nad kupnem tych testów owulacyjnych teraz poczytała na allegro i chyba spoko. Tylko że w moim przypadku to chyba bez sensu bo jak męża nie moa to bez sensu i tak:( Ale kupie w kwietniu jka do tego czasu nic sie nie da. No cóz czas rozpocząć walke:)

Gość estella
na gazeta.pl jest forum kobitki, która sprzdaje te testy i dziewczyny piszą o efektach

No, no... Widzę że zaczynamy być bojowo nastawione do całej sprawy :D ja znalazłam na allegro za 5 sztuk owu i 1 ciążowego za 22,99 zł tylko czy one są wiarygodne, bo jakoś tak strasznie tanio mi się wydają. W sklepach są ponad 100 zł

Gość mysza29
Estella a jaki tytuł ma to forum pamietasz moze?

Gość estella
Mia, ja kupowałam te testy na allegro, właśnie od Ewy analityk, tylko 2 sztuki kupiłam na sróbowania, wykazały mi owulację, staranka były, ale nie dzidzia :-( ale nie od razu Kraków zbudowali. Zaraz Wam podam linka do forum dziewczyny, która sprzedaje testy na allegro.

Gość estella
Mia, ja kupowałam te testy na allegro, właśnie od Ewy Analityk, tylko 2 sztuki kupiłam na spróbowanie, wykazały mi owulację, staranka były, ale nie dzidzia :-( ale nie od razu Kraków zbudowano. Zaraz Wam podam linka do forum dziewczyny, która sprzedaje testy na allegro.