Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

No to wszystkie juz w drodze do domku, ja własnie wychodze z pracy, życze udanej części dnia :) i usmiechać sie :) Kasia

Młoda mamusiu, wysłalam Ci swoje foty:) Napisz czy odebrałaś. Tweety, ja nadal nie wiem jak Ty wyglądasz!!! Wciąż czekam:)

Witam po dłuższej przerwie - nie pisałam o byłam \"głupia\" i przez pare dni żyłam nadzieją, że może się udało. Powinno być 25, najpózniej 27.01 - nie było i tak dziwnie się czułam, szyjka była jakos tak nisko. Nie robiłam testu - bo.... sama nie wiem. Nie do końca wierzyłam, że mi się mogło udać. Ale dzisiaj jak mnie zalało, to myslałam, że nie wytrzymam z bólu. Wkurzyłam sie i poleciałam do sklepu i pokupowałam te wszytski e ziółka o których chyba Kasia pisała i od jutra będe pić mieszanke. A tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że nie dostałm zdjęć od Kasi, od Myszy mi sie nie otwierały - no i przedewszytskim nie widziałam jeszcze Impersony z maluszkiem. Pliiiisss - wyślijcie mi te fotki :-) Mia - jak czytałm to co piszesz to jakbym słyszałam moją siostrę - była u lekarza i dokładnie te same pytanka, te same badania - tez musi brać te leki, wysiadywać w ciepłej wodzie i grzac się co rano.Ale podobno facet jest rewelacyjny i praktycznie kolezance siostry uratował ciążę. Przypomnij mi jego nazwisko jakbyś mogła :-) Teraz już ide do łóżeczka bo mnie potwornie skręca. Do usłyszenia jutro. Pa pa i pozdrowienia dla Was wszytskich - całuski 🌻 🌻 🌻

Witam po 2 dniowej przerwie. Szlag mnie trafia, gdy przychodzę do domciu i muszę nadrabiac zaległości w czytaniu. ja jestem taka niecerpliwa a komp taaaaaki wooooooooolny. W pracy, niestety nie mogę z Wami popisać. A przez 2 dni tyle ciekawego. Mia 26 - ten lekzrz to niesamowita sprawa. Podziwiam Cie, za zaparcie i samodyscypline w tych zabiegach. Jeśli Ci się uda (a moje babsko-rybie przeczucie mówi, ze niedługo) to jade do Wrocławia do lekarza!!! Kasia-dzięki za fotki, ale mam problemy z ich otwarciem. Eselluś-zagadnęłaś coś o spotkaniu. Może my 2 zapoczątkujemy spotkanie w realu? Co o tym sądzisz? Masz jeszcze jakies propozycje? która ze stałych bywalczyni jest jeszcze z W-wy ew. okolic? Mimo,że nie ma mnie w ciągu dnia, to wieczorem czytam, czytam. teraz się melduję, ze jestem, bo gotowe jesteście jeszcze o mnie zapomnieć :) Owocnej nocki życzę!!! ...te żołnierzyki..., dobre, dobre Ach, bym zapomniała. Mój mąz kupil do akwarium 2 krewetki. Ja juz całkowicie poszłam w odstawkę. A nasze rybki, które mamy od roku złożyły po raz 3 jajka (2 poprzednie zostały zjedzone przez inne ryby). Mąż pół nocy nie spał i czuwał, co będzie dalej. dziś jest cały w gorączce. Zostało połowę ikry. Nic jak zwykle nie będzie. dziwne, ale mam wrażenie, że on bardziej myśli o jajkach rybek niż ...swoich i moich. Serio.!! I to przeczucie, czy zbieg okoliczności, ze nie mamy sczęśliwej ręki do rozmnażania siebie i rybek. chociaż kiedys powiedziano mi,że w tym rozmnażaniu to nie o rękę chodzi. :) Koniec tych dywagacji. Buźki na dobranoc.

Gość Dioda
Macie racje,kafeteria chodzi tragicznie....nie chca sie otwierac wszystkie strony, kurcze a nasz topik przez 3 miesiace ma juz ponad 170 stroniczek;)Fajnie;) Pozdrawiam was:)

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA Kamcia ..........20.01.....URODZIŁA....... ZUZIĘ......................... Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... M etka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona........2.01.....URODZIŁA ........KUBUSIA...................... joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............83cm Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? meg33 .......Warszawa.....ok 15 września .... ............?.........? anuska.......Kielce............ok 1 wrzesnia................?..............? Mondelina...?..................17 lipca....................?...............? skarbelek........?...............?................?...........?............?...

TABELA II NICK...... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....18.01....... 27............14.02......................4 m-ce…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02....................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........29.12.....28-32..........27.01........................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...20.01.....26-28..........17.02................ .......4 m-ce Katowice Dioda.......31.12.....30-31..........30.01........................ Olala........26.12.....29-33..........27.01 ........................26 m-cy paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.01......28-31.........9-10.02 .....................4 miesiąc Paula23......17.01....28-29........połowa lutego................. monia-81...15.12.......26.............9.01.......................... Mia26.......23.01.......29.............20.02........................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02......................

Ale dałam ciała - nie zmieniłam tabelki :-D TABELA II NICK...... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....18.01....... 27............14.02......................4 m-ce…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02....................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03........................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...20.01.....26-28..........17.02................ .......4 m-ce Katowice Dioda.......31.12.....30-31..........30.01........................ Olala........26.12.....29-33..........27.01 ........................26 m-cy paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.01......28-31.........9-10.02 .....................4 miesiąc Paula23......17.01....28-29........połowa lutego................. monia-81...15.12.......26.............9.01.......................... Mia26.......23.01.......29.............20.02........................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02......................

TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paulina...................Ryby ............26,5 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 38 tydzień.........Kamila....................Strzelec.........19 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28. dana25............Danka......................Baran..............25 monia-81.........Monika........................Panna..............24 Mia26.............Asia.........................Bliźnięta...........26 Bugsy24..........Gosia........................Waga..............25 Tweety*.........Agnieszka..................Bliżnięta.............22,5 Skarbelek.......Kasia........................Baran.................27 Silve25...........Sylwia.......................Waga................25

Mia - sorry za pytanie - właśniej nie doczytałam nazwisko tego lekarza u którego byłas - cos mi \"zjadło\" Twoja wypowiedź :-( To jest dokładnie ten sam lekarz u którego była moja siostra :-D Też nie mogła sie go nachwalić. A teraz to juz naprawdę ide spać. Pa pa

Hej Aga*! Widzę,że walczysz z tabelkami:) Ja niedawno wróciłam z basenu i jestem strasznie padnięta. Zaraz lece spać. Dobrze,że jutro juz środa. Potem czwartek, piątek i weekend. Aha! Przykro mi z powodu wstrętnej @. ALe główka do góry, widać nie nadszedł jeszcze nasz czas. Może na wiosnę przyjdą dobre nowiny! Tego nam życzę! Dobrej nocki!

Cześć Soul! A Ty nie wysyłałaś juz więcej swoich zdjeć bo ja już nic nie dostałam...buuuu Wiesz co - zazdroszczę Ci troche tego basenu - chyba wezme na ten kwartał karnet z pracy na basen zamiast latac do kina 3 razy w miesiącu. Przynajmniej zdrowiej będzie .. bo mniej popkornu - hi hi hi. Tym razem definitywnie spadam bo mąż wysyła piorunki w moim kierunku - ratunku ......

Wiesz Aguś już nie pamiętam co komu wysłałam. Jutro z pracy wyślę Ci jakies zdjątko, bo tez juz lecę spać a tam mam szybsze łącze. Na basen wybierałam się chyba ze 3 miesiące, a tak planowałam sobie chodzic przynajmnie raz w tygodniu:( A co do kina to faktycznie jedna z przyjemności jest \"wiadro\" popcornu;) To do jutra. Kolorowych snów!

Dzień dobry !! ja idę do pracy, ale nie mogłam wytrzymać, by tu nie zajrzeć. No i jestem pierwsza, dziś. Miłego dyskutowania. Kurcze, musze wpisać się do tabeli :)

TABELA II NICK...... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....18.01....... 27............14.02......................4 m-ce…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02....................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03........................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...20.01.....26-28..........17.02................ .......4 m-ce Katowice Dioda.......31.12.....30-31..........30.01........................ Olala........26.12.....29-33..........27.01 ........................26 m-cy paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.01......28-31.........9-10.02 .....................4 miesiąc Paula23......17.01....28-29........14-15.02.................10 miesięcy Poznań monia-81...15.12.......26.............9.01.......................... Mia26.......23.01.......29.............20.02........................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02......................

cześć dziewczynki. dawno mnie nie było. tyle napisałyście że nie wiem kiedy nadrobię zaległości w czytaniu. Ostatnio mnie nie ma na kafeterii ponieważ mam straszny sajgon w pracy.Po 2-tygodniowym urlopie mam straszne zaległości i nie mogę wybrnąć spod papierów. Tragedia!!!! Nie wiem kiedy znowu się odezwę. Może po 10 jak skończę roliczenia. A teraz spowrotek daję nura w sterte papierów która mnie ogarnia na biurku. Pozdrawiam wszystkie zaciążone i te które są w trakcie staranek o malutka fasoleczkę. Ja nawet nie mam czasu mysleć o zasadzeniu fasolki, ale może tak przez przypadek sie uda zwłaszcza ża przed wczoraj było przytulanko ;). Pozdrawiam gorące buziaki dla wszystkich ogrodniczek i życzę miłego dnia

czesć kamol, cześć Aga, wy skowroneczki! :) Aga, a na jakim etapie leczenia jest twoja siostra i ile razy była juz u niego? Ciekawa jestem czy moje wrazenie pozostanie po kolejnych wizytach... Przykro mi też z powodu @. Moze też się wybierz to tego gina, bo moze bedzie Ci w stanie pomóc? Kamol, Ciebie to dawno nie było. Coś sie ostatnio opuszczasz... Powiem Wam, że jakoś tam im blizej mojego wyleczenia i postawienia ostatecznej diagnozy, to mam coraz wieksze wątpliwości. Czy aby na pewno chce teraz dzidziusia, czy nie lepiej poczekac. Boję się ciąży i porodu. Boję sie tego, ze nic nie bedzie takie jak teraz. Że będę niedosypiać i będę kurą domową i że przytyję... Boże, tych wątpliwosci jest naprawdę cała masa... Jakoś tak kijowo się trochę z tym czuję...

No, właśnie zauważyłam, że to nie Aga jest rannym skowroneczkiem tylko Paula (czesć paula). Cos mi się na oczy chyba rzuciło...:D

Dzień dobry! Ja tez juz na posterunku! Faktycznie kamol to ranny ptaszek. O 6.39 to ja przekręcam się z boku na bok i śnię sny. Dziś miałam jakis dziwny, ale nie będę Was zanudzać, bo nie był związany z dzieckiem. MIłego dnia!:)

Dzien dobry wszystkim :) Jeszcze nie nadrobilam zaleglosci na kafeteriii az sie boje co bedzie jak wroce do domu... hihiiii bede chyba tydzien nadrabiac ;) Dzis wyjezdzam do babci mam jeszcze mase spraw do zalatwienia, a tam niestety nie bede miala dostepu do netu :( ale postaram sie odezwac od Marcelinki :D kolo soboty jak mnie dopusci do komputera :D:D:D

Hej dziewczynki:):) piszecie o skowronkach a to ja chyba najwiekszy z was:):) wstaje o 6 20 i w pracy jestem od 7 15 i co?????kto jest skowronkiem no:):):) Mia co z tobą czyżbyś stchórzyła przed macieżyństwem co ci?nie przejmuj sie tym wszystkim wcale nie musisz być gruba bedziesz jadła dużo owocków i wrócisz do formy jak urodzisz no co ty :):)ja też mam mnóstwo obaw związanych z ciążą ale największe są tego typu że boje sie czy w końcu zaciąże? Soul dzieki za fotke ta twoja chrześnica to piękna dziewuszka ma taki błekit w oczach mmmm ale fajna:):)

widze ze sa nowe formuowiczki... Witam wszysystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny wyslalam wkoncu fotki :) Kto jeszcze nie dostal niech pisze jak chce je dostac :) Kamilko i Impresono macie sliczne bobaski! Nie moglam od nich oderwac oczu :)

Sylwia ja chcę Twoje zdjęcia i jak możesz wyslij mi kamili, bo Impersony już mam:) No to Myszko faktycznie ranny z Ciebie ptaszek, jak bym spała do oporu. Na szczęscie mogę wstawać 7.30, któ mi zazdrości?;)

TABELA II NICK...... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....18.01....... 27............14.02......................4 m-ce…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02....................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03........................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...20.01.....26-28..........17.02................ .......4 m-ce Katowice Dioda.......31.12.....30-31..........30.01........................ Olala........24,01.....29-33..........nie testuję ........................27 m-cy ...Bydgoszcz paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.01......28-31.........9-10.02 .....................4 miesiąc Paula23......17.01....28-29........14-15.02.................10 miesięcy Poznań monia-81...15.12.......26.............9.01.......................... Mia26.......23.01.......29.............20.02........................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02......................

Witam! Wy jesteście ranne ptaszki?! ja to Was biję na głowę ;-) pobudka 5.20. Co Wy na to? ! ;-) Kama nie mam twojego zdjęcia :-( to kiedy spotkanie \"na żywo\"? Mój jajnik wczoraj koło 14.00 przestał boleć, pewnie pękł :-) oby...w poniedziałek było inetensywne przytulanko...zobaczymy... znależliśmy fajne autko :-) najdalej, na początku przyszłego tygodnia finalizujemy transakcję!!! :-) ale to jest wielka bryka. Mężulek powiedziął, że teraz to mogą być i trojaczki, bo spokojnie się do auta zmieszczą. A do bagażnika trzy wózki ;-)

Soul, stanowczo ja ci zazdroszczę z tym wstawaniem o 7:30. Mysza mi nie wierzy, a ja śpię sobie na fotelu właśnie przy biurku:) Myszko, już ci odpisuję:D Mam obawy. Nie wiem skąd się biorą, ale tak jakoś mnie naszło. Wiem też, że jak pojawia się dzidziuś, to człowiek się przyzwyczaja do nowej sytuacji i sobie jakoś radzi. Tylko powiem Wam że ja to tak średnio lubię zmiany w życiu. Czuję się bez nich bezpiecznie. Ale instynkt jest większy. Więc staranka będą :D Czesć Sylwia. Wkońcu sobie o nas przypomniałaś. Teraz za karę będziesz musiała nas dużo nadrobić w czytaniu:D

No Estella to jesteś PIERWSZA w stawaniu:):):)zwracam honor:):):) A z tych przytulanek no no to chyba coś będzie no no trzymam kciuki:):)no w końcu bryka już jest na dzieciaczki:):)