Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

mdłości, ale nie poranne, tylko w ciągu dnia. Dziś już jest ok, ale dwa dni były :-) zaparcia :-( ale to może przez nadmierny apetyt :-( jak więc widzisz mogą to być równiez objawy !. A i jeszcze bolą mnie sutki, szczypią od trzech dni, ale ten bólik raczej sie nie nasila. No i śluz, sporo go. W poprzednich cyklach, w tym dc już nie miałam śluzu. Jednak liczę się z tym, że te zmiany i objawy mogą być spowodowane np piciem ziółek na płodność czy łykaniem Castagnusa. Jednak, aby nie żyć w tej okropnej niepewności, coraz mocniej skłaniam się do tego, żeby jutro zrobić test. Soul, a Ty zrobisz test jutro, jeśli małpiszon nie przyjdzie?

To faktycznie masz kilka objawów! Trzymam za Ciebie kciuki! Ja zaraz znowu polecę do ubikacji sprawdzic co jest grane. Nadal bolą mnie jajniki i chce mi się często siku, ale to chyba dlatego że cały czas mi zimno. Jeżeli chodzi o objawy, to jam wzdęcia (może byc wina jedzenia), zawroty głowy (przez ostatnie 2 dni). Zresztą wszystkie objawy okresowe mogą być w dniu spodziewanej miesiączki równiez objawami ciąży. Szkoda,że nie mierzę temp. Jeżeli do jutra rana nie pojawi się @ (w co szczerze wątpię) to zrobię test. Ale jakoś nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Zwłaszcza,że objawy @ są wyjątkowe.

Soul! to Ty masz sporo objawów! Mnie też jajnik kłuje, ten który bolał przy owulacji. A podniecenie rośnie - uda się czy nie? Ty też tak masz? bo ja troszkę wariuję, zresztą jak co miesiąc :-o

Własnie estella najbardziej \"podniecam\" sie przed terminem @ a tu wyjątkowo dłużej jej nie ma. Choociaz wiadomo jakie mogą być przyczyny jej opóxnienie, np. stres a jego w związku ze smiercia Babci mi nie brakowała. Zaraz lecę do łazienki...Znowu...I dam znać...

ok, czekam i abym się nie doczekała od Ciebie wieści o @ :-) ja też dziś byłam dwa razy w kibelku, bo myślałam , że @ przyszła za wcześnie, a to był ten śluz. W każbym razie nie czuję się okresowo, ale to pewnie jeszcze nie pora, termin mojej @ 14-15 .02

jeszcze nie ma @, ale to pewnie dlatego że czekam i się troche stresuję, a jak zapomnę o niej po południu to mnie zaskoczy z nienacka;)

oj, daj spokój! dlaczego jesteś takim niedowiarkiem?! teraz to nam tylko nadziej została! Soul, a Ty jesteś w pracy czy w domku? A gdzie reszta Dziewczyn?!

Ale byłoby fajnie, gdybyście obe zafasolkowały :D

Jestem strasznym niedowiarkiem;) Ale nie potrafię sobie wyobrazić że mogłoby mnie spotkać tak szybko takie szczęście. Nigdy nic nie spadało mi z nieba. jestem w pracy.

Wiecie, was bierze podniecenie a ja sie denerwuje juz od kilku dni, kurcze chciałaby dwie kreseczki zobaczyć na teście :) Kasia

ooo Mia, cześć! ja wygrałam dwa konkursy w \"Twoim stylu\" ;-) zobaczcie jak ten czas szybko leci, dopiero co pisałam (w zeszłym miesiącu), że mam przeczucie iż jestem w ciąży, Było to mylne przeczucie :-( teraz przeczucia tekiego nie mam, ale te dwudniowe mdłości mnie intrygują i te szczypiące sutki...no nic, chyba jednak kupię ten test. SZkoda, że nie wzięłam ze sobą żadnych pieniędzy a moja karta płatnicza straciła ważność :-( to bym po drodze do domu test kupiła

o i Kasia sie znalazła :-) czemu człowiek ma takie skomplikowane życie?! pytanie z rodzaju egzystencjalnych ;-) :-o

Bo jakby cżłowiek mial lekkie zycie to by tego nie doceniał, a tak jak jest gorzej to jak juz jest lepiej to bardziej sie z tego cieszy :) Kasia

Gość oul78
A mnie teraz cały brzuch boli jak go dotykam. Dziwne. Dziewczyny ale byłoby cudownie gdyby którejś się udało. I tak po kolei co miesiąc to radosna nowina:)

no tak...i tak to sobie można tłumaczyć :-) jeszcze dwie i pół godzinki i mam weekend :-) Soul, Ty mieszkasz w Piasecznie?

no tak...i tak to sobie można tłumaczyć :-) jeszcze dwie i pół godzinki i mam weekend :-) Soul, Ty mieszkasz w Piasecznie?

no coś mi się pomyliło. Wydawało mi się, że ktoś tu był z Piaseczna Ja pracuję w dzielnicy Mokotów :-)

A ja we Wrocławiu;) I daleko mam do Was:(

I znowu nastała cisza. Ja się nudze i nie zamierzam dzisiaj nic robić Czekam na 16 i zmykam.

Ale dzisiaj u mnie ciepło:D Normalnie gorąco mi w kozakach!!! Byle tak dalej. Soul, ja też się obijam i nic dzisiaj nie robię:D Estella, a co z Twoimi objawami? Może to to??? :D

Soul a ja szukałam Cię na GG.Życze Ci by weekend był wyjątkowo udany :) Ja też czekam z utęsknieniem na 16-tą. Od godziny się obijam.

A ja sobie cichutko siedze na kafeterii i tu was wyczekuję:) @ nadal nie ma. Myślę,że stres go opóźnia. Ob to nie była wina stresu:)

Ale dziewczyny jestem podekscytowana tym co piszecie, Soul, Estella- ja mam przeczucie, ze to juz:) :D ale by była radosc na tym topiku, szkoda, ze sie dowiem dopiero w poniedziałek:( ale mysle, ze to będą miłe wieści:) A ja od jutra mierze temperaturke, Mia jak tam twoje pomiary??

To prawda Dorotko,że było by wesoło:) Bardzo bym chciała. A Ty Estella kiedy robisz teścik? JUTRO?

A mnie dopadła jakas obsesja, ale śmieszne bo nie dotyczy mnie tylko mojej przyjaciółki, pare dni temu śniło mi sie, ze była w ciązy, a dzisiaj, ze nosiłam jej dziecko na rękach. Chyba mi odbija:( :(

Dorotka, z moją temperaturą to tak różnie. niby byl jakiś stopniowy wzrost, ale jak mierzyłam wtedy o 5 rano zamiast 7, to miałam niską strasznie i wyglądało to tak: od10 dc niska, potem ok 16 dc lekki wzrost dosłownie o 2 kreski i potem 18 dc jak mierzyłam o 5 rano znów spadek i znów wzrost o 4 kreski. Nie mam pojęcia jak mam to zinterpretować:D A tak wogóle to ja już nie mam cierpliowści do tej temperatury:(

A jak naprodukujemy dwusetną stronę, to zakładamy 3 część? bo denerwuje mnie to ciągle zniżanie i szukanie:) Oj, nerwowa chyba jakas sie zrobiłam dzisiaj. To pewnie z tego głodu. Nie mogę się doczekać jak zrobię tego smażonego camemberta:) Mysza, sprawdzę Twój przepis:D