Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Cześć wszystkim - po prostu mam taki ogrom pracy, że tylko czytam na bieżąco, a na pisanie już nie mam czasu - ale jak już się zebrałam, to muszę przyznać, że przykro mi jest z powodu \"małpiszona\" @ - a miał już sobie odejść na 9 miesięcy Suoul i Estelka trzymajcie się - na pewno WAM sie uda tym razem ..:D Mia serdeczne dzięki, że jeszcze o mnie pamiętasz - ja też myślę, że Stisz już na samym początku kolejki i na pewno po tych kąpielach uda Ci się za pierwszym razem :D - SCRABLE - extra rozwiązanie - strasznie mi sie spodobało :D

Hej hej :) No to mówię wszystkim że jeszcze @ nie ma...moze zatestuje w piątek...nieźle napadało śniezku co :) Kasia

Dzień dobry! Mia! dobry duszku dziękuję za troskę. Plecy bolą mnie niestety zawsze dzien i noc a dodatkowo dzisiaj głowa:( Chyba ciśnienie jest niziutkie, w z wiązku z czym udaję się po pachnącą kaweczkę:) Jagoda dziękuję za miłe życzenia: Oby były prorocze:) Z tego co widziałam na gg nasza Kasieńka nie ma @. Precz @ nie przychodź do naszej Kasieńki!!!! Sio!!!! trzymam kciuki!

Jestem jestem :-) Tylko, że ostatnio ciągle w biegu i nawet czytam Was po nocach nie mam siły już pisać. Mia - faktycznie - jest super !!!!! Tylko, że znowu \"zima zaskoczyła drogowców\" i nie wiem jak dojade do pracy bo np. po ul. J. Narodowej nie jeżdżą tramwaje bo ...zwrotnice są zasypane i nie mogą skręcać :-D Chyab czeka mnie niemały spacerek - albo jedziemy autkiem co tez podobno jest niezłym wyczynem dzisiaj. Dziewczyny - ja nie wiem czemu , ale ostatnio zobojętniałam jeżeli chodzi o fasolkę- jakoś nie denerwuję się tym, że jej nie ma. Nawet wytłumaczyłam to sobie tak, że będę mogła pojechać na super wakacje i nie będe musiała sie martwic o zdrowie :-) Może nieświadomie zaczynam terapie pt: \" nie przejmowac sie fasolkami \"? Na razie znikam i ide do pracy - wieczorkiem postaram sie coś naskrobać. Miłego dnia 👄 👄 👄

Cześć! No Mia, przecież @ dopiero co przyszła :-( ale już niedługo zniknie. Ogólnie czuję się fatalnie, przeziębienie mnie dorwało, nos mam zapchany i starty od ciągłego wycierania, bleeeeee ja też zmieniam podejście fasolkowe :-) brzmi tak, dziecko i tak będe miała, a kiedy to kwestia czasu. Jednak będę robiła wszysto aby powstało. Nie będę tylko wpatrywała się w urojone :-o objawy. Bo z tego co wyczytałam, u większości kobiet objawy pojawiają się po terminie @. Kasia, ojej, jak ja chcę żeby Ci się udał! Co ja piszę - już się udało!!! :-)

Soul, Estella dzieki :) :) :) Ale własnie chyba widziałam jakies planienia :( i brzusio boli tak okresowo :( Kasia

hej dziewczyny:(:(ja mam dzis 28dc i juz mam plamienia czyli @juz jest i to rano żebym nawet nie zdążyłą sie połudzić:(nie mam juz ochoty na nic czuje jakieś odrętwienie i zobojętnienie, nic chce mi sie starać i starać i ciągle sie martwić o wszystko już mi sie nie chce.Cóż Estella ziółka i castagnus mi nie pomogły:( TABELA II NICK.... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....14.02....... 27............13.03.....................5 m-c…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02...................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03.......................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...16.02.....26-28..........15.03................ .......5 m-c Katowice Dioda.......03.02.....30-31..........03.03........................ Olala........24,01.....29-33..........nie testuję .....................27 m-cy ...Bydgoszcz paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.02......29-31.........14.03 ....................5 miesięcy Paula23......14.02....28-29........ja już nie daję rady.................11 miesięcy Poznań monia-81...15.12.......26.............9.01........................ Mia26.......23.01.......29.............20.02.......................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02...................... Jagoda1977......30.01......27-30.......po 03.03..............7 miesięcy Emika...........09.02........28-29...............8-9.03..........7 miesięcy Dorota27........08.02........26-28......nie testuję..........5 miesięcy

Gość witam wszystkie dziewczyny
Jestescie tak oczytane we wszystkim,ze postaniwilam Was sie o cos zapytac,otoz moja kolezanka mi wczoraj powiedziala ze jajnik pracuje co dwa miesiace??????????Czy jest to prawda????????Macie jakas wiedze na ten temat???????? Dodam ze staram sie juz rok o dzidzie i nic z tego nie wychodzi:( , mam tez cala prawa strone usunieta i martwi mnie to dodatkowo ,,,,, czyli ze moge zajsc w ciaze srednio,co cztery miesiace???? Pozdrawiam wszystkie starajace sie .......................

Witaj witam wszystkie dziewczyny :) :) jak Ci na imie, skąd jesteś, opowiedz coś o sobie?? Kasia

Myszko, uśmiech proszę! Ja nadal piję ziółka, mój mąż też zaczął i łykam Castagnus i zobaczysz pomoże! Znasz lek, który od razu zadziała?! to tak jak tabletki na ładne włosy i paznokcie, po miesiącu efekt marny, ale po dwóch zaczynają pojawiać sie efekty :-) Więc główka do góry - ziółka uporządkują nasze hormonki i dzidzia przyjdzie, Ja w to wierzę! I tak sobie pomyślałam, że jak teraz miały by być początki mojej ciąży, to ciężko by mi było. Końcówka zimy, to jest dla mnie najgorszy czas. Nic mi się nie chce zupełnie, nawet ubrać jakoś fajnie mi sie nie chce :-( czekam tylko na wiosnę. A poza tym to przeziębienie sie przypętało...widać dzidziuś wie co robi, że teraz nie przyszedł. A jeśli chodzi o te jajniki, to tak podobno jest, że owulacja jednego miesiąca jest z jednego jajnika, kolejnego z drugiego. I tak na zmianę. Ale to nie jest reguła, każda kobieta jest inna. Poza tym po 26 roku życia może spadać liczba dojrzewających jajeczek, i wtedy owulacja też nie jest każdego miesiąca. A więc widzicie, trzeba sie troche nastarać i naczekać aby mieć dzidziusia. Pozdrawiam Kasia, mam nadzieję, że to nie @, tylko małe plamienie, a dzidzia jest w brzuszku!

Estella ja też mam taką nadzieje, ale zobaczymy... nie można tyle mysleć na ten temat :) Kasia

Jestem:D, przez godzine nie mielismy prądu i komputerki nam siadły, ale na szzescie juz wszytsko gra. Kasiu trzymam kciuki, a kysz @ Ja tez powoli wchodze w faze, co ma być to bedzie, nie bede sie nakręcać, bo to chyba tylko przeszkadza w zafasolkowaniu:( Powiedzcie kupowałyscie kiedys na allegro kosmetyki? Korci mnie, zeby zamówic tusz do rzes, ale troszke sie boje czy nie dostane bubla. Moze ktoś ma sprawdzonych sprzedawców?? Dla wszytskich duża 👄

Gość estella-edak
ja kupowałam od "Damola" tusz, podkłady, błyszczyk - i byłąm zadowolona. Ale to było jakiś czas temu

Cześć, kochane dziewczyny, dzień dziś pięny, ale mogłoby słoneczko zawitać, a tak spać sie trochę chce. Humorek mam niezły - dziś 8 dzień cyklu i jakoś jajniczki się odzywają :-) pomalutku Bardzo bym chciała, żeby któreś z Was sie prędzej udało zafasolkowac :-), a tak w ogóle to ja wierzę, że mam wszsytkim sie uda, dziś, nie mogę zbytnio rozmawiać na gadu gadu, moze wieczorkiem, bo niemam tyle czasu, musze troszeczkę popraować, i pouczyć się do egzaminu na prawo jazdy, bo niegdy nie mam czasu tych prawo jazdy zrobić, ale nawet nie liczę, że mi się uda w Warszawie za pierwszym razem zdać egzamin praktyczny - to raczej żadkość, ale może za drugim razem :-) miłego dzionku Wam życzę, może napiszecie czym sie zajmujecie, bo jak narazie to tylko wiem, że Soul wiem co robi i jakie studia skończyła. Jeśli chodzi o mnie to chyba wiecie :-)

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA Kamcia ..........20.01.....URODZIŁA....... ZUZIĘ......................... Monika24........8.11......URODZIŁA .......ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... M etka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona........2.01.....URODZIŁA ........KUBUSIA...................... joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Gosia25......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............83cm Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? meg33 .......Warszawa.....ok 15 września .... ............?.........? ania79.......Kielce............3 wrzesnia........?...........lepiej nie pisac Mondelina...?..................17 lipca....................?...............? skarbelek...Olsztyn..........17września ..........?...........?...........?. thefly ............?..............?...............?..............?..........?....

TABELA II NICK.... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....14.02....... 27............13.03.....................5 m-c…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02...................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03.......................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...16.02.....26-28..........15.03................ .......5 m-c Katowice Dioda.......03.02.....30-31..........03.03........................ Olala........24,01.....29-33..........nie testuję .....................27 m-cy ...Bydgoszcz paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.02......29-31.........14.03 ....................5 miesięcy Paula23......14.02....28-29........ja już nie daję rady.................11 miesięcy Poznań monia-81...15.12.......26.............9.01........................ Mia26.......23.01.......29.............20.02.......................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02...................... Jagoda1977......30.01......27-30.......po 03.03..............7 miesięcy Emika...........09.02........28-29...............8-9.03..........7 miesięcy Dorota27........08.02........26-28......nie testuję..........5 miesięcy

TABELA III Nick.................Imię.................Zodiak...........wiek......nr GG soul78..............Kasia...............Skorpion........26(rocznikowo 27 estella.............Edyta..............Skorpion.........29...2662371 tu Kasia...........Kasia................Strzelec..........24......6680371 mysza29...........Bożena.............Lew..............29... Dorota27...........Dorota.............Byk..............27,5 paulakp.............Paulina.............Ryby ............26,5 malwa30...........Monika...............Panna............30 paula23............Paulina..............Waga............23...8100564 sylwia19...........Sylwia...............waga..............19 Domi24............Dominika............baran............24,5 38 tydzień.........Kamila..............Strzelec.........19 MEG33 ................marta ...........bliżniaki .........33 Dioda.............Dominika.............Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka.............Skorpion..........26 4572651 Olala.............Aleksandra............Ryby...............26...8177064 Impersona.........Elka..................baran.............20....3897413 Bozina............Bożena...............Wodnik ...........jeszcze 28. dana25............Danka.................Baran..............25 monia-81.........Monika.................Panna..............24 Mia26.............Asia....................Bliźnięta...........26....4990655 Bugsy24..........Gosia..................Waga................25....2834288 Tweety*.........Agnieszka.............Bliżnięta.............22,5 Skarbelek.......Kasia...................Baran................27 Silve25..........Sylwia...................Waga...............25...6793354 Emika............Ewa...................Bliźnięta...........26....4301791

Dla wyjaśnienie, ja jestem przy końcówce studiów dziennych Politechniki Warszawskeij, - będę projektantem instalacji wentylacji , ogrzewnictwa, ale zamierzam od października rozpocząć studia prawnicze, :-) takie bardziej interesujące :-) Estello ty też pijesz ziółka, a jakie? Pozdrawiam Was serdecznie PS: dla relaksu chodzę na lekcje tańca i basen, do kina i teatru :-) systematycznie i uwaielbiam czytać książki :-) i.... a nie będę sie chwalić teraz coś wy powiedzcie o sobie

Kasiu widzę, że dbasz o listę, ale ja znowu jestem jako spod znaku bliźniąt :-(, a przecież ja byczek :-( :-)

TABELA III Nick.................Imię.................Zodiak...........wiek......nr GG soul78..............Kasia...............Skorpion........26(rocznikowo 27 estella.............Edyta..............Skorpion.........29...2662371 tu Kasia...........Kasia................Strzelec..........24......6680371 mysza29...........Bożena.............Lew..............29... Dorota27...........Dorota.............Byk..............27,5 paulakp.............Paulina.............Ryby ............26,5 malwa30...........Monika...............Panna............30 paula23............Paulina..............Waga............23...8100564 sylwia19...........Sylwia...............waga..............19 Domi24............Dominika............baran............24,5 38 tydzień.........Kamila..............Strzelec.........19 MEG33 ................marta ...........bliżniaki .........33 Dioda.............Dominika.............Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka.............Skorpion..........26 4572651 Olala.............Aleksandra............Ryby...............26...8177064 Impersona.........Elka..................baran.............20....3897413 Bozina............Bożena...............Wodnik ...........jeszcze 28. dana25............Danka.................Baran..............25 monia-81.........Monika.................Panna..............24 Mia26.............Asia....................Bliźnięta...........26....4990655 Bugsy24..........Gosia..................Waga................25....2834288 Tweety*.........Agnieszka.............Bliżnięta.............22,5 Skarbelek.......Kasia...................Baran................27 Silve25..........Sylwia...................Waga...............25...6793354 Emika............Ewa...................Byk...........26....4301791

Zapomniałam bo miałąm się Was zapytać, czy dostałyście odemnie e-mail szczęścia z chińską mądrością - ja tam za bardzo nie wierzę, w takie rzeczy, ale co tak zawsze nic nie będzie jak się wyślę, dobre życzenia:-) a tu trochę pusto jest jakoś zajrzę tu moze w południe to coś niecoś napiszecie, wiecie co u mnie na ulicy to takie wielie ptaki chodzą - wrony- jak kury wyglądają:-), człowiek może się ich wystraszyć, jak tu nagle coś sfrunie za plecami - wielkie jak gady :-)

Kasiu - dziękuję serdecznie za poprawienie mnie na Byczka, uciekam bo się rozgadałam..... :-) aż 200-setną stronę rozpoczęłyśmy :-)

No wreszcie jakis drugi byczek w tablelce, a juz sie martwiłam, ze jestem jedyna byczycą na forum:D Ja skonczyłam studia prawnicze, obecnie prowadze kadry i płace, ale chciałabym zdawac w tym roku na aplikacje referendarska:) To tyle o mnie:) Udało mi sie załapac na 200 stronę:) :)

Dorotka - witam wśród byczków a z któreg dnia jesteś bo ja 29.04. - widzę, że tu prawie same prawniczki. Mój mąż kończy prawo - uwielbia ten zawód od dziecka, on mnie wciągnął w tą dziedzinę i sama zobaczyłam że to mi się ona podoba. Ja musiałam kiedyś przerwać na jakiś czas studia, dlatego jeszcze kończę, ale uważam sie za zdolną osóbkę więc radzę sobie nieźle:-) i dlatego też chcę nowe rozpocząć. :-) Mąż się śmieje, że będzie miał żonę inżyniera i prawnika w jednym :-)

Ale numer, ja tez jestem w 29.04 hihihi, a który rocznik? Ja 77:) (latka leca). To w takim razie jetesmy pokrewne dusze, urodziłysmy sie w tym samym dniu:)

Do witam wszystkie dziewczyny: z tego co wiem, jeżeli jeden jajnik jest wycięty, to oznacza, że drugi przejmuje całą funkcję obu. Więc słyszałam, że można normalnie zajść w ciążę. A Twojej koleżance pewnie chodziło o to, ze owulacja z jajników następuje na przemian. Ostatnio czytałam, że niekoniecznie musi tak być, że raz jeden raz drugi. Czasem podobno może się to zmienić. I nie martw sie, ja np staram się już 22 m-ce i wiem, ze wkońcu mi się uda. Tobie na pewno też, więc więcej wiary:D Emika, ja nie jestem prawniczką:) Jestem spec. ds marketingu po st. Zarzadzanie i marketing:) A, i dostałam Twoją chińską mądrość:) Strzeż się tych gawronowatych kur lepiej, coby Ci się krzywda nie stała, hihi:D Myszka, jak humorek? czy już się troszeczkę chociaż poprawił? Nie martw się początkiem @. Jak mężulek przyjedzie i będziecie mieli dla siebie więcej czasu, to na pewno ci się uda.. Główka do góry. Cześć Estelka. Czyżbyś była kolejną ofiarą wstrętnego grypska? Może się czymś podleczaj miodzikiem, cytrynką, witaminkami...

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA Kamcia ..........20.01.....URODZIŁA....... ZUZIĘ......................... Monika24........8.11......URODZIŁA .......ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... M etka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona........2.01.....URODZIŁA ........KUBUSIA...................... joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Gosia25......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............83cm Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? meg33 .......Warszawa.....ok 15 września .... ............?.........? ania79.......Kielce............3 wrzesnia........?...........lepiej nie pisac Mondelina...?..................17 lipca....................?...............? skarbelek...Olsztyn..........17września ..........?...........?...........?. thefly ............?..............?...............?..............?..........?....

TABELA II NICK.... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....14.02....... 27............13.03.....................5 m-c…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-29............16.03.................5 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........01.02.....28-32..........02.03.......................4 m-ce WROCŁAW Mysza29...16.02.....26-28..........15.03................ .......5 m-c Katowice Dioda.......03.02.....30-31..........03.03........................ Olala........24,01.....29-33..........nie testuję .....................27 m-cy ...Bydgoszcz paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.02......29-31.........14.03 ....................5 miesięcy Paula23......14.02....28-29........ja już nie daję rady.................11 miesięcy Poznań monia-81...15.12.......26.............9.01........................ Mia26.......23.01.......29.............20.02.......................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02...................... Jagoda1977......30.01......27-30.......po 03.03..............7 miesięcy Emika...........09.02........28-29...............8-9.03..........7 miesięcy Dorota27........08.02........26-28......nie testuję..........5 miesięcy