Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaa

Planowanie płci dziecka

Polecane posty

Gość tami72
witam was ja dzis zauwazylam plodne dni zaraz w srode robie test czy sie udalo ale mam troche nerwa bo dzis jest niedziela a w piatek jeszcze probowalismy corcie .zaraz w piatek kupuje test zobacze co tam wyszlo.jestem dobrej mysli zobacze .ja taz wyczytalam ze starsze kobiety maja szanse na dziewczynke zobaczymy mam juz 36.pozdrawiam was wszystkie jak bedziemy wierzyc to uda nam sie miec te upragnione corcie.UDA SIE NAM TAK CZUJE

Gość u mnie też na stronce
TWOJA PŁODNOŚĆ wychodzi, że powinnam mieć córkę, a będę mieć na 100% synka i owulacja jest tutaj dokładna co do dnia kiedy powinnam ją mieć jednak wiem na pewno, że wtedy przesunęła mi się o 3 dni i miałam ją później więc może to dlatego będzie syn, a nie córka;)

Gość tami72
Do zuza pak zgadzam sie z toba ze placz dziecka i ta chwila jest najwazniejsza ja tez 11 lat temu robilam wszystko zeby druga to byla corka balam sie co bedzie jak mi polozna powie ma pani syna i prosze moja radosc byla tak wielka ze polozna mowi do mnie ma pani chyba corke w domu z ja z radoscia odpowiedzialam nie tez synka.kocham ich nad zycie i to ze sa zdrowi jest wazne.Teraz jestem w nowym zwiazku i oboje dajemy sobie szanse moze sie uda teraz znam swoj organizm zobaczymy ale tym razem dopuszczam to mysl ze jak uda mi sie zajsc w ciaze moge nosic w sobie za rowno upragniona corcie jak i kochanego 3 synka. DO BABA-PIASKOWA BIALY SLUZ POJAWIA SIE NIEWIECEJ NA 6 DNI PRZED OWOLACJA TAK JEST U MNIE SPROBUJ MOZE SIE UDA ZBLIZ SIE DO 2 DNI IZOBACZYSZ CZY TYM RAZEM NA TESCIE POJAWIA SIE 2 KRESKI.TRZYMAM KCIUKI

Gość TINTA
CZEŚĆ DZIEWCZYNY. JA MAM DWÓCH SYNKÓW, 7 LAT I 2 LATKA. I W MAJU ZACZĘLISMY PRACOWAĆ NAD CÓRKĄ. PRZYTULANIE BYŁO 9 I 10 DNIA, ALE OSTATNI CYKL BYŁ 33 DNI, POPRZEDNIE CO 28 DNI. NIE WIEM CZY SIĘ UDAŁO, ALE JUŻ NIEDŁUGO SIĘ DOWIEM.

Gość TINTA
BABKA PIASKOWA JA MAM RÓŻNICĘ WIEKU 6 LAT MIĘDZY MOIMI CHŁOPAKAMI. BĘDĄC WCIĄŻY SŁYSZAŁAM OD WIELU OSÓB, ŻE TAKA RÓŻNICA JEST ZA DUŻA I BĘDĘ MIAŁA DWÓCH JEDYNAKÓW. ALE ANGAŻOWAŁAM STARSZEGO JAK MOGŁAM, ZABIERAŁAM NA USG, NIE MÓGŁ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ BRACISZKA A JAK JUŻ URODZIŁAM TO SZOK, SZALEŃSTWO NA PUNKCIE BRATA. I TAK DO DZIŚ. MAŁY MA JUŻ 15 MIESIĘCY, WIĘC NAWET NIEŹLE SIĘ RAZEM BAWIĄ.

hej dziewczyny, ja tez baaardzo chcialam miec coreczke, ale niestety bedzie drugi chlopak. ta metoda chinska nie sprawdza sie ani co do pierwszego jak i drugiego synka. wedlug tabeli powinnam miec 2 dziewuszki. mam jeszcze pytanie, czytalam tu cos o wrozeniu z obraczki, o co w tym chodzi??? mozecie mi wyjasnic.

dzieki, tylko teraz musze poczekac na mezusia, zeby mi powrozyl. z ciekawosci to zrobie. doczytalam jeszcze w necie, ze po tym jak wyjdzie plec to zawiesza sie obracze w szklance do polowy napelnionej woda

Gość tinta
Jeszcze nie wiadomo. Poczekam do poniedziałku.

Gość tinta
A te wróżby to warto spóbować, chociaż dadzą trochę nadziei. A może się sprawdzą?pozdrawiam Was.

Gość tami72
zuza pak test ciazowy mozna zrobic juz 7 dni po stosunku.Przewaznie wychodza juz 2 kreski jak sie jest w ciazy a ale jak to mowia u kazdej z nas moze byc inaczej zrob sobie ponowny test juz teraz i bedziesz wiedziala zycze powodzenia.

Gość tami72
do baba piaskowa mi pokazal sie bialy sluz w piatek plodny w niedziele a jak bylam w poniedzialek na usg to powiedziala ze lada moment peknie jajko wychodzi wiec na to ze od pojawienia sie sluzu bialego moze byc nawet 72 do 48 godz trztmam kciuki ja we wtorek robie test tez chcialabym zeby zobaczyc 2 kreski

Gość tinta
cześć dziawczyny. Tym razem mnie się nie udało. Ale będę próbować. życzę Wam powodzenia i pozdrawiam.

Hej Dziewczyny, jak widać w mojej stopce czekam na trzeciego Maluszka - mam już dwie dziewczynki i nie miałabym nic przeciwko trzeciej.... \"Dawcy\" marzy się inaczej...... Spróbuję zrobić wróżbę z obrączką, zobaczymy co wyjdzie. Pozdrawiam

Gość tinta
Zuza pak GRATULUJĘ.Ja też w drugiej ciąży miałam niewyraźną kreseczkę, to chyba zależy od testu albo organizmu kobiety jaki jest poziom hormonów . Najważniejsze, że jast ta druga kreska. Pozdrawiam.

Gość tinta
Zuza pak mam 2 synków 7 i 1.5 l. i mimo jasnej kreseczki wszystko jest ok, więc głowa do góry. Ja teraz będę w sierpniu próbować na córkę. Może się uda.

Gość tami72
Hej dziewczyny do ZUZA PAK moje gratulacje ja robie test jutro tez chcialabym sie cieszyc na widok 2 kresek.DO ANIOLKA11 I BABA PIASKOWA nie mam monitoringu ale jestem pielegniarka i pracuje w przychodni to mi jest latwiej na prywate nie mam kasy ale wiem jezeli grzecznie sie z ginekologiem porozmawia to tez na NFZ zrobi.A CO do sluzu przewaznie jak boli brzuch i krzyz jednoczesnie to mozna w ten dzien byc blisko z mezem i nastepny pozniej juz nie bo moze byc chlopak.Jak bedziemy razem sie wspierac to za 9 miesiecy bedziemy sie wszystkie cieszyc jutro sie okaze czy mi sie udalo.Z tabeli wychodzi ze od czerwca do pazdziernika powinna poczac sie corka.Pozdrawiam was

Gość tami72
Hej dziewczynki tym razem sie nie udalo a moj mezulek tez wyjechal przyjedzie w sierpniu moze ucelujemy te dni.Nie zalamuje sie chociaz mi przykro.Odezwe sie jutro .Pa

Gość tami72
HEJ DZIEWCZYNY FAJNIE ZE JESTESCIE I DZIEKI ZA CIEPLE SLOWA.SUPER ZE MAMY TO FORUM I MOZEMY SOBIE POROZMAWIAC .ANIOLEK NIE BOJ SIE LOTU POMYSL JAK BEDZIE WAM CUDNIE WE DWOJE.ZYCZE WIELE CUDNYCH CHWIL.A WAM DZIEWCZYNKI TEZ .PAPASKI UCIEKAM BO DZIS KIEPSKO SIE CZUJE.

Gość tami72
baba pak masz racje nie rob testu ja tez zawsze jak zrobie to dostaje.Poczekaj jak spozni ci sie z 10 dni to zrob czuje ze tym razem Ci sie udalo. aniolek nie miej wyrzutow sumienia tak to juz jest z babami ze chca troche odpoczac od dzieci a jak maja taka okazje maja wyrzuty sumienia.A wiec przyjemnosci zycze.Ja dzis z moimi synusiami jade z meza siostra na 4 dni nad jeziorko bede wypoczywac.Spotkamy sie dopiero w srode.pa

Gość nie moge wymyslić psełdo
zuza ale ja ci zazdroszczę. ja staram się juz od jakiegoś czasu zaczynamy kolejną próbę na początku lipca. Trzymajcie kciuki proszę bo ja to juz chyba swira dostanę.

Gość tami72
Hej dziewczyny wrocilam.Ale mam zle dni nie nadaje sie na rozlaki jest mi smutno.Ale jak moj mezus przyjedzie pod koniec lipca to bedzie tydzien i bedziemy mogli probowac moze po rozlace plemniczki beda zywsze i sie uda splodzic dzidzke.Trzymajcie sie dziewczynki.papaski

Gość nie moge wymyślic psełdo
Witajcie! u mnie zaczął sie okres oczekiwania czy się udało. mój mąz codziennie pyta jak się czuje ale przeciez to zaledwie trzy dni mogło upłynąc od zapłodnienia takze czuję sie bardzo zwyczajnie. Teraz dwa tygodnie oczekiwań dopuki nie zrobie testu. Boze obdarz mnie nadzieją i cierpliwością. Pozdawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy. Za wszystkie tak mocno jak i za siebie trzymam kciuki.

Gość malwinka22
Hej dziewczyny,jestem w 6 miesiacu ciazy,ale nasza dzidzia nie chce pokazac czy jest chlopcem czy dziewczynka bo ciagle sie obkreca. Chcialabym wiedziec jak jest plec naszego malenstwa,dodam ze kochalismy sie w kazdy dzien plodny,jak myslicie jakie sa szanse na dziewczynke??

Gość nie moge znalesc psełdo
Witajcie dziewczyny! jestem załamana dostałam plamienia cztery dni po owulacji i po kolejnej próbie zajscia w ciąże. Ide za chwilę do lekarza. Ciekawe co mi powie, czym spowodowane są te plamieni aprzy poprzedniej próbie plamienie przyszło 10 dni po owulacji teraz juz cztery dni po. Jestem jakaś trefna.

no i wszystko wiem. Mam torbiela na jajniku. zamiast pięknego maleńkiego dzidziusia mam 5,5cm torbiel. dostalam leki, jutro ide robic badanie na markery nowotworowe, i jak tu sie nie załamywac? powiedzcie dziewczyny miałyscie taki problem kiedykolwiek?

Gość TAMI72
JESTEM DLUGO MNIE NIE BYLO ALE ZABIEGANA TROCHE BYLAM.KOLEZANKO NIE MARTW SIE TYM TORBIELEM WSZYSTKO BEDZIE OK BADANIA NA MARKERY ROBIA TERAZ KAZDEMU DZIEWCZYNY MAJA RACJE ZE ON POWINIEN PEKNAC SAM GLOWA DO GORY WIEM WIEM LATWO POWIEDZIEC JESTEM Z TOBA ODEZWIJ SIE .MOJ MEZUS PRZYJEZDZA NA URLOP NA 10 DNI TO BEDZIE TEZ TEN CZAS MOZE PO TAKIEJ PRZERWIE JAK SIE NIEWIDZIELISMY UDA NAM SIE.POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE CIEPLUTKO

witajcie moje pocieszanki! zrobiłam badania w sobote i wynik jest ok. CA125 mam na poziomie 4,a OB 6. takze trochę sie uspokoiłam. Dostałam lutenyl. Mam czekac teraz do mieisączki a w 16 dniu cyklu zacząc brac. powiedzcie czy ktoraś z was brała lutenyl i czy przy takich lekach trzeba uważac zeby nie zajsc bo to zle działa na płód?