Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość Bogna is back
A tęskniliście za mną?

Gość grooshka
kiedys grazynka z ryskiem byli na spacerze wlesie i rysiek chcial grazynke pocalowac a ona na to: rysku nie tutaj bo ktos zobaczy

Gość do góry

Gość dr Arti
gdzie sie wszyscy wyniesli z tego topiku? Marysiu ostatnio cie nie bylo w serialu................mnie tez co prawda....co sie dzieje? pozdrawiam

Gość do góry

Gość Megg_SoHo
Marta (M jak Milosc) : Norbert, nie mozemy byc razem, ale i tak jestes moim najwiekszym przyjacielem! Norbert: rozmumiem... nie chcesz mnie bo jestem na wozku! Marta: jak mozesz tak mowic! Przepraszam, telefon dzwoni. -Halo, Jacek? wierze Ci ze mnie kochasz, ale nie moge byc z Toba, lepiej zostanmy przyjaciolmi!! Norbert: Tak, dla dobra Łukasza... Marta: przepraszam, dostalam smsa: Rafał: kocham Cie i mysle o Tobie czesciej niz myslisz. Marta: ...ale pamietaj, zawsze bedziemy przyjaciolmi... bleeeee....

przeczytalam topik od poczatku i poplakalam sie ze smiechu ;-) dr Artur i Maryska sa niesamowici ;-)

Gość Krzysztor Z.
Marysiu!! Dr. Artur wszystko mi powiedział. To dziecko co je "adoptowalas" (od Reni), to jest backor Twój i jego. Podobno zrobiliście to razem na tym waszym turnee..... I pomyśleć że robiliście to w moim samochodzie...... Ostatnio mówiłaś mi że tylko mnie kochasz, ale widziałem na telekamerach jak się tukaliście (obok dr Kuby i dr Zosi-Na dobre i...). Jak mogłaś mi to zrobić??? Na pocieszenie zostaje mi tylko fakt że ja zrobiłem bliźniaków a dr. Artur jednego bachorka, chyba że ma z żoną (na Tajlandii??) Rządam rozwodu!!!! Xsero dzielimy na pół - Ty bierzesz Piotrusia ja Pawła

Gość uppppppppppppppppppp
up up

Gość dr Arti
Panie Krzysztofie toż to pomówienia. Nie stukałem (jeszcze...)pańskiej żony. Lubimy sobie czasem pośpiewać razem. Na turnee-to były piękne czasy ale pokoje w hotelu mieliśmy osobne (niestety):( Marysiu gdzie jesteś?????????????????????????????odezwij sie

Gość Mr Pitt
Dr Ryczard Youbitch dostaje od Angielskiej krolowej tytul szlachecki i zostaje V-ce Misterem UK zaraz po Xieciu Karolu. A dzieki pieniadzom zarobionym na gieldzie zalatwia operacja zszycia Stuka i Puka ( bracia "nieszczescia chodza parami") przez co serial M jak Mdlosci zostaje polaczony we wspolny z klanem i NDINZ gdzy Palul Youbitch zostaje glownym udzialowcem w Lesnej Dziurze.

Gość dr Arti
jestem samotny jak żagiel na wietrze...gdzie jest ta którą kocham?

Gość dr Arti
gdzie zagineli wszyscy z tego topiku? :( gdzie Marysia? Rysiek z rodziną? ciocia Stanislawa?

Gość Madula
wróciłam z Paryża, a Wy gdzie byliscie na Sylwestra, hę?

Gość bubel
Marycha z pierwszej miłości to najgorsza aktorka jaką widziałam!!!Jej sposób mówienia doprowadza mnie do szału,głupia słodka idiotka!!!A ten nowy Paweł...Jest beznadziejny i w dodatku ma szczękościsk,albo tak gada,bo boi się,że narobi w majty,ten pierwszy był o wiele lepszy(jedyna osoba,którą lubiłam z tego filmu).A Artur...Jaka porażka!Kto go czesze?Czy on widział się w ogóle w lustrze?A ha a Terecha jest głupia,bo najpierw odrzuca Jana,a teraz ryczy kretynka.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeee
b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bbb b bb b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b bbb b bb b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b b

Gość hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeee
b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , . b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , . b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , ...ppppp b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , . b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , . b b b b b b b b b b b b b bb b bb b b b bb b b b bb bb b bb b b b b b b b bbbbbbbbbbbb b b b bbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbb b b b b b b b b b b b b b b b b b b , .

Gość Olka- Czikulinka
Mareczku mój kochany! Gdzie jesteś? Obiecałeś mi, ze niedługo weźmiemy ślub i nagle znikasz? How could you?😠

Gość Marcysia ze zlotopolic
hello ostatnio rysio wpadl do naszej to jest marthas cafe i uczyl mnie ang jaki on zdolny i piekny...i teraz wiem ze dobrze wymawiam kielnerka:)

Gość Rysku L.
wróciłem kochani, my friends, jest tu kto?

Gość hello ryszard
it is me marcysia kiedy wpadniesz mnie znowu pouczyc?a jakie miales fajne gatki ostatnio takie biale:)co slychac ryszardzie?

Gość stasia...........
ryszard dobrze ze sie odnalazles bo juz myslalam ze miales wypadek taksowka.chodz dam ci czaju swierzy naparzylam i wladzio wypil przed chwila....

Gość stasia...........
ryszard dobrze ze sie odnalazles bo juz myslalam ze miales wypadek taksowka.chodz dam ci czaju swierzy naparzylam i wladzio wypil przed chwila....

Gość Rysku L.
I came back :) aunt Stasiu podaj mi herbate i smietanke z laski swojej:)

Gość Grazynka L.
Riczard gdzies ty sie podziewal? juz myslalam (mialam nadzieje) ze sie wiecej nie zobaczymy....a tu takie surprise. Dzieci sie ostatnio zaniedbaly, rączek nie myły, cale zapuszczone a ty sobie hulasz po swiecie

Gość Rysku L.
Marcysiu chętnie cie doksztalce w jezyku angielskim. Ale nie pisz tu o moich gatkach bo Grazynka jeszcze przeczyta-ona tak nerwowa-złości sie bo dzieci rączek nie chcialy myc:( złoję im skórę za to..zwłaszcza Maciusiowi bo to napewno on podpuszczał Bożenkę i Kasię

Gość Marcysia ze zlotopolic
ryszrdzie i am sorry!nie martw sie na pewno umyja te raczki podwojnie!kiedy sie spotkamy?tylko musimy uwazac na waldka on sie ostatnio taki nerwowy zrobil maybe spotkamy sie w kawiarni?