Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darma

Fobie

Polecane posty

o ludzie - u pana dochtora miało być, nie dochota :) :) ale chyba już przyzwyczaiłyście się do moich słynnych literówek? :)

Gość izza123
eeeeeeeeee spoznilam se troche na czata :(((((((((( ijuz tylko marcinek zostal;) ale to dlatego ze wracajac od psycholog, zachaczylam o PUB ;) no i sie zasiedzialam... moze jutro mi sie uda wpasc! chociaz teeraz ten onet to dziwnie dziala...:/ no nic,kolorowych snow wam zycze!!!!!!!!!!!!!!! papapapapa do zobaczeniea!!!

Gość izza123
eeeeeeeeee spoznilam se troche na czata :(((((((((( ijuz tylko marcinek zostal;) ale to dlatego ze wracajac od psycholog, zachaczylam o PUB ;) no i sie zasiedzialam... moze jutro mi sie uda wpasc! chociaz teeraz ten onet to dziwnie dziala...:/ no nic,kolorowych snow wam zycze!!!!!!!!!!!!!!! papapapapa do zobaczeniea!!!

Ha! Nie byłyście na czacie i nie poznałyście Maritki , a ja poznałam! :P :) Anetka była też a marcinek dał mi hihihi nie moge powiedzieć co ;) :) :) :) :) :) :) Rena i Anula - a Wy gdzie sie podziewacie??? elifia - prosze się odezwać! iza!!! CZY KTOŚ MA JAKIEŚ WIEŚCI O aaaaaani?????? - Rena, może Ty? Dobranocka! 🌻

Gość izza123
Darmusia :)))))))))) Tez bralam Seronil :))) pierwsze hmm 2 tyg to byl hardcore!!!!!!!!ale potem sie unormowalo, chociaz nie zdazylo mi pomoc chyba, bo przestalam bra ci poszlam na terapie ;)

Gość izza123
Darmusia :)))))))))) Tez bralam Seronil :))) pierwsze hmm 2 tyg to byl hardcore!!!!!!!!ale potem sie unormowalo, chociaz nie zdazylo mi pomoc chyba, bo przestalam bra ci poszlam na terapie ;)

izza!!! musialas wejsc na czat zara zpo tym jak ja wyszłam! :(:( jaki hardcore - co Ci sie działo??? ojejku!!!!! :( :( mów szybko! i powiedz jakie mialas dawki - ile dziennie??

---> piegowaty fiołek brrrr, ćmy są paskudne, fuj! Jakoś sobie z nimi radze, co nie zmienia faktu, ze uwazam je za obrzydliwe!! Widzialyscie kiedys cme w powiekszeniu w TV??? - groza!!!!

No to extra. Juz sie naczytalam w necie na temat swoich proszeczków. Z opini zażywających wynikło,że uzależnie się, nie będę miał orgazmu, będę wymiotować a w efekcie i tak mi nie pomoże. Super, po co ja to glupia czytałam!!!!!! :( :( :( izza, czekam jeszcze na Twoja opinie!!

i do tego zero alkoholu! Ani nawet malutkiego piweńka nie można? aaaaaaaaaaa!!!

Gość Lora5
Czesc :) Weszlam na Wasz topik, troszke poczytalam i troszke mi lepiej. Ale tylko troszke :( Ale fajnie, ze sie mna zainteresowalyscie :D Dziekuje. Pozdrawiam.

Czesć Lora5! Wspołczuje Ci bardzo :( :( :( Ale pamietaj, ze czasem troszke pomaga, gdy sie wygadasz- tu mozesz robic to do woli :) Pozdrawiam!

Gość Lora5
Tylko najgorsze jest to ,ze nie wiem co mam napisac. Po prostu boje sie nawet myslec o tym,ze sie boje. To jest straszne, ale wiem, ze musze z tym walczyc. Sama chyba w to nie wierze co pisze, ale poradze sobie! A jak! :D

Lora! Ja dopiero dzięki temu forum nauczyłam się pisać i co najważniejsze - nabieram odwagi, zeby mówić o tym! Trzymam kciuki za Ciebie! 🌻

czesc dziewczyny:) Ja tez mam kilka fobii pierwsza i najaktualniejsza to taka sama jak Blondi ma strach prrzed brakiem ciazy juz obsesjii dostaje druga to pajaki i wszelkie robactwo brrrrrr trzecia to matematyka ta fobia zaczela sie w 7 klasie podstawowki i trwa do dzisiaj mianowicie zostalam zawstydzona przed cala klasa przy tablicy rozwiazujac rownanie i od tamtej pory nie cierpie matmy po prostu niczego co z nia zwiazane pozdrawiam was wszystkie:)

Darma________Ty mi tu zaraz pisz co dostałas od Marcinka??????? Witam Was wszystkie klubowiczki.... Lora bedzie dobrze- zobaczysz a pisać mozesz wszystko co chcesz...my tu wszystkie chętnie czytamy te nasze wypocinki;))))) Izza-------> proszę na drugi raz się nie spóxniać....... a co do Reny to ona pewnie się cieszy- ma z czego:P Anula? też nie wiem co z nią:( A gdzie Elifia? HALLO HALLO ELIFIA!!!!!!!!!odezwij się........

Darma a co do drinków......ehhhhhhh szkoda:) myślałam , ze postawię Ci dzisiaj Martinii.......

Cześć! Anetka 😘 Mam porażkę od rana. Wczoraj odważyłam się iść po leki, a dzisiaj nie mogę się odważyć, zeby zacząć je brać - wczoraj nie zaczęłam. Boję się skutków ubocznych!!!! I w ogóle boję się nie wiem czego w związku z tymi lekami... Ale z drugiej strony - mam się bać życia przez jego resztę??? :( :( :( Dark Elf - Pozrowionka!

Darmusia przede wszystkim zapomnij o tym co czytałaś na ulotce leku........gdyby tak człowiek podchodził do kazdego leku okazałoby sie ze mozna zejść nawet po witaminie C. A po drugie zacznij juz od dzisiaj- lepiej wcześniej bo sie sama tym nakręcasz i powodujesz niepotrzebne stany lekowe u siebie. Musisz sobie powtarzać ze będzie ok . Przecież mozesz w kkazdej chwili odstawić lek konsultując się z lekarzem. Gdy zobaczysz u siebie jakieś nietypowe oznaki( mogą to być te z ulotki) to od razu wal do lekarza jak w dym Oni od tego są zeny nam pomagać. Na pewno mama Twoja jest przy Tobie i niech te pierwsze dni kiedy zaczniesz brać lek bedzie w miarę blisko przy Tobie. Mozesz sie przecież czuć otępiona i wiem jak to jest kiedy w takim momencie jest ktoś obok Ciebie. A i faceta uprzedź. Na pewno będzie w tych chwilach z Tobą. Staraj siępodejśc do tego tak ze są to leki które musza Ci pomóc i będą one ostatnimi jakie będziesz zażywać. Darmusia Słonko.....nie wiem co mam Ci jeszcze napisać?! Łatwo radzić a co innego byc w tym sama ze sobą. Ale moze właśnie mocniejsze osoby ( czyli w tej chwili Ja ) , które przeszły podobne sytuacje są w stanie Cię zmobilizować. Nie poddawaj się . Trzymam kciuki. Jakby co to pisz wszystko co i jak.....cmokaski😘😘😘

Wiatm Was moje kochane słoneczka😍🌻🌻😘😘!!!!!!!!!!!Cieszę się,że o mnie pamiętacie i troszczycie się,gdy mnie nie ma! Dziękuję!!!!😍 jesteście naprawdę wspaniałe!!!!!!!🌻Wczoraj byłam na urodzinkach u mamy i znowu zostałam zaatakowana pytaniami na temat dzidziusia!!!!! [Wszystkie rodzinne imprezki kończą się atakiem na mnie]Wróciłam do domu zdołowana i wściekła.Chciałam się Wam wyżalić,siadłam do kompa a tu mi internet nie działa!!!!!!!! No tego już było za wiele i wściekłam się na maxa!!!Na szczęście rano obudziłam się w lepszym humorze:) Pozdrawiam Was moje kochane zakręcone i życzę udanego dnia(bez lęków !!!!!!!!!)PS.miałam jakieś dziwne problemy z tym onetem a poza tym wieczorami dyżur przy kompie ma mój mąż.:) dlatego rzadko wtedy z Wami jestem.Ale od rana komp jest mój hi hi hi:)

Witaj Anula!! 😘 😘 😘 Bidulko, nie daj się zgnębić! Mnie dręczą pytaniami o męża - kiedy w końcu :)) :)) Tyle, ze u mnie nie ma takiej presji. Ale ja wiem, jaka potrafi być rodzinka!!! Znacie jakis czat, na ktorym tak czesto nie siada serwer jak na onecie??? Mozna by pomyslec o jakiejs zmianie, skoro tak ciezko jest tam sie dostac.

Darmusia,słoneczko moje 🌻dasz sobie kochana radę,bo Ty dzielna babeczka jesteś!!!!!!!!:DWierzę w Ciebie mordeczko!!!!!!!!!!!;) Ja też brałam jakieś psychotropy,które przepisał mi pan..........urolog:D Po prostu za często siusiam :Oi on stwierdził,że to na tle nerwicowym,bo pęcherz mam ok.Dostałam jakiś lek przeciwdepresyjny,przeciwlękowy i coś tam jeszcze- o minim.stężeniu(nie pamietam już nazwy,bo mam sklerozę:)ale pamiętam,że był tani)Musiałam go brać tylko przez 10 dni i te 10 dni okazały się wiecznością!!!!!!!!!!!!:( Czułam się tak okropnie,że nie mogłam normalnie funkcjonować!!Miałam potworne uderzenia gorąca,zawroty głowy ,suchość w ustach! Nigdy więcej!!! Wolę pić uspokajające ziołka:) ,chodzić wszedzie piechotką i mieć dołki!!!!!!! A siusiam nadal chyba 50 razy dziennie!!!!!!!!!:o :o pa!

Gość izza123
no wiec tak, ale nieiwem czy to od lekow czy poprostu akurat stan wtedy mialam nie najlepszy.... ale pierwsze pare dni, to mna cala telepalo, i leki w nocy mialam :( Potem przez jakis tydzien wogole zero apetytu!!! potem apetyt mialam ale jak cokolwiek zjadlam to przez 2h musialam lezec bez ruchu bo mi niedobrze bylo :/ Oprocz tego standart - zawroty glowy ;)))) Bralam 20mg, 2 razy dziennie rano i w poludnie.. ale mowie,niewiem na ile to bylo po tym.. ana ile po prostu stesujace dni;)

izza - 2 razy dziennie po 20 mg, czy 20 mg w sumie na cały dzień? ja mam tylko 10 mg rano. Jestem 2 godziny po pierwsze tabletce i nie odczuwam nic na razie, zobaczymy jak to bedzie pozniej, a jeszcze czekaja mnie dzis 2 Alproxy. No ilekarz powiedzial, ze jesli objawy uboczne - jakies otępienie itd. trwaly dluzej niz 3 dni, to dzwonić i alarmowac. :)

Anulka!!!!!!!!!!! 😘 Ja tez nie wyrabiam do toalety, nie moge nawet filmu spokojnie obejrzec, bo fruwam w te i spowrotem! Ale nie sadzilam,ze to moze byc na tym tle! :) Ale do urologa i tak sie wybieram bo mam chora prawa nerke :( Buziaki!!

Gość izza123
eee to jak 10mg to spoko, ja bralam 20mg, i rano i po poludniu!!!!!!! moze za duzo mi dala , dlatego mialam takie ajcje? wiec ty sie niemartw :) A codo alkoholu... pamietam raz wodke z kolezankami pilam (jak bralam seronil) i tak mnie walnelo ze prawie ie wiedzialam co sie dzieje ;) a nagle mi przed oczami pociemnialo, to sie niezle wystraszylam, i juz wodki z seronilem nie laczylam ;)

Oj Darmusia! jak to dobrze,że nie tylko ja jestem taki\"zaszczaniec\":D Ja np.jak wybieram się na zakupy,to przed wyjściem siusiam chyba 5 razy.A jak dotrę już do sklepu,to pierwsze co robię,to szukam kibla!:o Mąż się ze mnie nabija,że kupi mi pampersy!!!!!!!!!:D

Oj Darmusia! jak to dobrze,że nie tylko ja jestem taki\"zaszczaniec\":D Ja np.jak wybieram się na zakupy,to przed wyjściem siusiam chyba 5 razy.A jak dotrę już do sklepu,to pierwsze co robię,to szukam kibla!:o Mąż się ze mnie nabija,że kupi mi pampersy!!!!!!!!!:D