Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darma

Fobie

Polecane posty

boje sie smierci, tematow o smirci, rozmow o smierci boje sie seksu boje sie zostac sama do konca zycia

adusia, mogę Ci dać dziś tylko 🌻 na małe i duże strachy...

Darma,dziękoova!!! mi też się od razu humor poprawił,kiedy to dzisiaj przeczytałam:) Zaraz wychodzę na pociąg.... yyyy...to ja już nic nie powiem,a jak wrócę,to powiem,że fajnie było,dobra?

Darma,zobacz,jaka ja na tych fotkach uśmiechnięta jestem.A dzień później-jazda bez trzymanki...kolejny urok pani F- wahania nastrojów-męczące chyba najbardziej i dla mnie i dla otoczenia.... Hm,no to na dobry początek G\'n\'R - \"You could be mine\" :) A tym \"cipkiem\" to mnie powaliłaś:D i snurkowaniem też-ten termin wejdzie na stałe do mojego słownika-uwielbiam nowe słowa:)

Ja dziś dolina. Nie ma mnie. :( :( :( Elifia, mam nadzieje, ze Ci sie uda.

Darma,kuwa! Cloranxen jest mój!!!! ALe ja dzisiaj też przylajtowałam i sobie wszamałam połóweczkę przed podróżą.

Darma,nie codziennie,tylko co drugi dzień,a jeżdże,bo serce wzywa:D m jak miłość,czy jakoś tak,wiesz!

Darma,ty mnie tu,kurna,nie znikaj,na nie wiadomo ile! bo patrze,że tylko ja zasilam nasz topik:(

Gość aniaaaaaa
Witajcie Pipki :) 9 października zaczynam studia ( przez Ciebie elifia :)) i mam strasznego stracha:( Z jednej strony jestem szczęśliwa i staram się o sobie jak najlepiej myśleć , że w końcu się zdecydowałam itd a z drugiej już boję się jak wysiedze na zajęciach :( dobrze że to na miejscu i nie muszę dojeżdżać nigdzie . Ale mam stracha...brrrr no ale jest jeden pozytyw w tym wszystkim ....jak się boję i mam stresa to mało jem i chudnę i super wyglądam , więc powiedzmy potraktuję to jako dietę hyhy Pozdrawiam Was kochane

Gość aniaaaaaa
Witajcie Pipki :) 9 października zaczynam studia ( przez Ciebie elifia :)) i mam strasznego stracha:( Z jednej strony jestem szczęśliwa i staram się o sobie jak najlepiej myśleć , że w końcu się zdecydowałam itd a z drugiej już boję się jak wysiedze na zajęciach :( dobrze że to na miejscu i nie muszę dojeżdżać nigdzie . Ale mam stracha...brrrr no ale jest jeden pozytyw w tym wszystkim ....jak się boję i mam stresa to mało jem i chudnę i super wyglądam , więc powiedzmy potraktuję to jako dietę hyhy Pozdrawiam Was kochane

Gość lax-i
Jakie światło? Ja Ci zgaszę no,no !!! Ty siadaj i pis co u Ciebie, bo się zdenerwuję ;))) Buziaczki :***

Gość jakel
Boję się pająków i różnych żuczków. Nie wyobrażam sobie żadnej terapii, które przecież polegają na przyzwyczajaniu się do tej rzeczy, której się boimy. Chyba, że ktoś z was zna inne metody terapeutyczne. I jeszcze mam lęk przestrzeni, nawet nie mogę wejść na drabinę.

jakel,chyba jesteś moją imienniczką :) u mnie na terapii nie było żadnego przyzwyczajania do rzeczy,których się bałam,terapie są różne,mi terapeuta powiedział tylko tyle,że może jeżdżenia autobusami i pociągami trzeba się nauczyć...no to się uczę.

Gdzieś, przegladając jak leci topiki w kafeterii, znalazłam fajny tekst, skierowany do kogoś, komu się temat jakiś nie podobał, coś w tym stylu: \"jak jesteś nie w temacie, to idz na fobie, może tam się dogadasz\". Zupełnie przypadkiem. Najpierw mnie krew zalała a później zrobiło mi się bardzo przykro. Jesteśmy psycholkami, tak? A ja głupia się łudziłam, że jestem normalna.

Gość Lax-i
No wiesz Darma, mnie też by kurwica zalała (sorki, za słownictwo) , ale to jakiś skończony dupek napisał, a takich dupków tu pełno - niestety. Cz ytałaś inne tematy, żałosne są po prostu i tylko blokują łącza a Nasze topiki są WAŻNE pomagają wielu osobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi pomogłaś i to jest tego warte. Uwaga będę sentymentalna : to tak jak w tym opowiadaniu o dziewczynce, która biegało po plaży i wrzucała spowrotem do morza wyrzucone na brzeg rozgwiazgy. Ktoś spytał ję, po co to robi, to nie ma sensu, bo wszystkich nie uratuje i jeśli uratuje jedną rozgwiazdę, to nie będzie ważne - a dziewczynka odpowiedziała - dla tej jednej, to będzie bardzo ważne. Więc pieprz tych dupków dla których jedynym problemem jest jak się bzykać, wyleczyć z grzybicy, czy być prawiczkiem - bo to głupie. Robisz coś fajnego i trzymaj się tego - proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laxi.

Gość Lax-i
No i na pocieszenie dodam jeszcze, że właśnie przeczytałam aktualne tematy i cóż............................ kafka schodzi na psy skoro dopuszcza takie tematy na forum cyt: " jak prawidłowo wykonać pozycje 69?" ; "wymieńmy się podpaskami, których nie używacie " itd. a najdziwniejsze jest dla mnie to, że masa ludzi na tekie bzdury odpiwiada i wypowiedzi jest co nie miara - i kto tu jest nienormalny?????????? Buziaczki :*

Gość Lax-i
No i na pocieszenie dodam jeszcze, że właśnie przeczytałam aktualne tematy i cóż............................ kafka schodzi na psy skoro dopuszcza takie tematy na forum cyt: " jak prawidłowo wykonać pozycje 69?" ; "wymieńmy się podpaskami, których nie używacie " itd. a najdziwniejsze jest dla mnie to, że masa ludzi na tekie bzdury odpiwiada i wypowiedzi jest co nie miara - i kto tu jest nienormalny?????????? Buziaczki :*

Dzięki Laxi. A wiesz co najgorsze w tym było - ze to napisała kobieta - tzn. nie wiem czy kobieta ale ktoś płci żeńskiej. Ale macie racje, mam to w dupie. :)

wiecie co? ale Ciupaga i Józef Tkaczuk mnie rozbawiają do łez :D No i Bartek Wrona,ale on gdzies przepadł :( i Ciupaga też jakby zacichł :(

elifia, jak coś fajnego natrafisz to daj link. Moze też się pośmieję. A ja jestem zakręcona bo dziś tylko o kawie, ale mam jazdę, uuuuuuuuuu!!!!!!