Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

bagatelka> ja to takie swojskie dziecie, buciory na nogi, wygodne ciuchy, aparat w dlon, w samochodzio i juz jestem w Pln Karolinie biegac po gorach;-) albo juz na Florydzie siedze w St Augustine, teraz szykuje sie gdzies blizej moze Savannah w Dzordzii?;-) kiedys chcielismy, ale nam nie wyszlo, bo sie mezus rozchorowal.. a moja szawierka to nie, bo wszystko musi miec klimatyzacje, odkad sie odchudzila to pzreciez wielka pani, maja chore dziecko, trzeba sie malym zajac..pracowac z nim caly czas ( istnieje podejrzenie o uposledzenie) myslisz, ze zajmuje sie wiecej dzieckiem? nieee.. woli na zakupy a dzieckiem zajmuje sie maz pantoflarz lub opiekunka.. brrrr a propos ogoreczkow, wczoraj pojechalismy na obiad, Jon zamowil sobie kanapke z philly steak o ile sie nie myle, bo ja na miechu sie nei znam;-) i przyneisli mu toto z frytami i wielkim ogorem kiszonym, Jon wie jak ja uwielbiam kiszone rzeczy i dal mi tego ogora.. jaki byl niedobry.. taki woskowy, w ogole nieukiszony, zupelnie jakby go ktos w pralce wypral prze dpodaniem bleeeee

BAGATELKO juz mi zeszla skorka delikatnie i ladnie zbrazowialo, wiec nie tak zle :D JAY jak zawsze masz racje....Ja chyba lubie cierpiec :D ;)

Gość mayenka
Hej!!! Juz mi lepiej :-) Ale wczoraj caly dzien sie czulam zle i wymigalam sie od pracy i dzis tez nie ide. Jak wroce za ponad miesiac to moze wroce bo kasa jest dobra. Wczoraj poszlismy na Fahrenheit 9/11 i jestem zawiedziona.Szkoda bylo tylko kasy wydawac. Film to czysta propaganda any-Bush(zreszta sam czas pokazywania filmu nie jest przypadkowy). Zero obiektywizmu, poza tym Moore zrobil go na zasadzie cut & paste.Wycial rozne kawalki i posklejal. Zauwazylam niedociagniecia, manipulacje widzem i mysle ze jest on skierowany do ubozszych mniejszosci (ktora moze przewazyc w wyborach)i Amerykanow ktorzy nie maja za duzo pojecia o polityce. Takze jestem zawidziona. Pozniej pojechalismy sie powloczyc. Tak super jest spedzac czas z ukochanym. Smutno mi ze musze go zostawic na miesiac, ale na pewno sobie poradzi:-) Jestem juz po czesci spakowana. Jutro imprezka rodzinna-22 urodziny szwagra. Wszystkim zycze slonecznego dnia.

Mayenka> moze i manipulacja, najwazniejsze, ze ludzie pojda glosowac.. bo pzreciez Bush jest prezydentem tylko i wylacznie dlatego, ze wielu ludzi nie poszlo glosowac i kilka dobrych kandydatur przeslizgnelo sie przez palce... tak jak z B. Cosby wczoraj, bardzo mi sie podoba to, ze facet obstaje ze swoimi pogladami i nie daje sobie w kasze dmuchac.. bo pzreciez kwestie rasowe sa wyniesione do potegi n.. nawet pani w TV podczas wywaidu o filmie dokumentalnym o slowie nigger musiala mowiec the n word, podczas, gdy rezyser oczywisice czarny, smialo operowal slowkiem nigger za duzo cenzury w tym kraju.. za duzo jakis dzikich narzuconych barier.. az strach sie obejrzec przez ramie;-) kto ze mna w marzszu na waszyngton? hihihihi milej zabawy u szwagra.. i alkaseltzer ( sp?) pomaga na kaca...;-)

MAYENKA a moj Kochany koniecznie chce isc na ten film...Mnie jakos nie ciagnie, za to ciagne dzis na SPIDER-MAN\'a... :D

Jay - ja ide z Toba maszerowac, k...a m.c :D ... wirtualnie ;) Amerykanskie ogory sa z reguly beznadziejne, chyba ze w jakiejs knajpie o europejskim wydzwieku z aspiracjami do naturalnosci i autentycznosci (tylko jedno takie miejsce w USA na oczy widzialam i ogora jadlam). Pozostaja ogorki konserwowe ze sloikow, odkrylam, ze jeszcze w miare mozliwe sa firmy Clausen, takie fajne czosnkowe, ale ile tam \"skladnikow\" olaboga! :D Marzenusia - idz, posluchaj meza ;) Ale jest to film dokumantalny i jak np. nie interesuja Cie zbytnio kwestie polityczne, ktorych on dotyczy, to moze byc dla Cie nudny ... A w ogole, czy tereaz leca jakies fajne filmy? ... Hm, na czym to ja ostatnio bylam, aha, na Troi, no jak na taki masowy produkcyjniak to byl nawet mozliwy, nie za bardzo pompatyczny, sceny bitewne oczywiscie nuda (przynajmniej dla dziewczyny ;) ), ale Brata Pitta to juz mogli sobie zaoszczedzic :P, chociaz kto wie, moze i byl nienajgorszy w tej roli zadufanego w sobie Achillesa ;) mayenka - wiesz, film jest na pewno antybuszowy, a moze i naciagany (nie widzialam go), ale z drugiej strony, to ktos musi zabrac glos, bo przeciez polityka Busha to tez jedna wielka manipulacja prostymi ludzmi, ktorzy nie maja nic przeciwko partii republikanskiej, ktora ogolnie wniosla tyle do gospodarki kraju, ze bogaci sa coraz bogatsi i coraz bardziej zwalniani od wszelkich obowiazkow obywatelskich, a ubodzy coraz biedniejsi. Nie mowie, zeby partia demokratyczna w ostatnich kilku dekadach popisala sie zbyt wielkimi osiagnieciami, ale przynajmniej poczynili mniej spustoszenia na skale swiatowa, niz rep. Widzialam 2 poprzednie filmy tego goscia i one wlasnie bezogrodkowo pokazywaly to, co w tym kraju wynosi sie na piedestal, a co w skutkach jest oplakane. Ale tam, nie bede Cie zanudzac, powiem Ci tylko jedno - ciesz sie, ze zyjesz w Kanadzie ;). No i milego wyjazdu :) Szkoda, ze sie tyle wytesknisz za swaja Miloscia, ale czasem takie tesknienie tez jest romantyczne, potem powrot ... ach ;)

BAGATELKO KOCHANA wlasnie wrocilam z kina!!! Super SPIDER-MAN 2 tak trzymal w napieciu, ze az sie spocilam pomimo okropnej klimatyzacji hihiih :D :D :D Polecam !!! Troja nie bardzo mi sie podobala, bo za duzo sie trzaskali... No raczej mnie nie interesuje ten film, a to dlatego, ze moge nie rozumiec wiekszej czesci i okaze sie bez sensu (dla mnie)... :p

Witam Wszystkich!🖐️😘 Strasznie ostatnio jestem przymulona,nie mam ochoty nawet w nosie sobie podlubac i nie wiem co jest tego przyczyna:(marzy mi sie plaza sycylijska,rybki w wodzie,gorace piski...ehhh..a tymczasem przykra rzeczywistosc:(siedze i dumam nad tym wszystkim juz 3 raz dzisiaj wysylalam profesorowi rozdzial pracy mailem a ten mie odpisuje,ze on nie moze zalacznika odebrac i takie tam widzi misie...wyslalam mu tak jak sobie tego zazyczyl,jezeli teraz nie bedzie mogl tego otworzyc to wyjde z siebie i stane obok:(...jeszcze jestem po rozmowie z chlopakiem,troche sie nabuzowalam i teraz glowkuje,jak mam go przekonac,zeby sie ze mna do Chicago przeprowadzil?on chce sobie spokojnie mieszkac w jakiejs miescince kolo NY,podczas gdy ja tam dostaje depresji!Poradzcie mi jak mu wmowic,ze lepiej jest jechac do miasta gdzie i jest normalna komunikacja i jest wieksze miasto.No co mam zrobic,nie chce mieszkac na wsi z jeziorami i sarenkami,moge sobie na lono natury kiedy indziej pojechac,ale zycie chce sobie ukladac w miescie...co jak co powiedzialam mu:sluchaj ja do ciebie przylece,ale nie obiecuje,ze nie wyjade na stale do chicago!chce do miasta i juz!....... To ten,ze tam mniej zarabiaja,ze trudno prace znalesc...ale przeciez gdzie teraz o prace latwiej?no nie wiem...............................bede walczyc o to czego pragne:)wole chicago i juz:)bynajmniej mam tam gdzie wyjsc,Boze!nie ma co porownywac:)tym oto spontanicznym akcentem zamykam moje przemyslenia:)pozdrawiam wszystkich znajomych rodakow😘................ Trzeba sie najwidoczniej nameczyc sporo aby w zyciu bylo lepiej i tak jak chesz:)buzka!

PS:w pierwszym zdaniu zaszla \"malutka\" pomyleczka;) wiec bez jakichkolwiek skojarzen...ehehehehe....mialo byc_goracych PIASKOW,a nie PISKOW...eheheheheh...chociaz dalej jestem na diecie jezeli chodzi o te piski gorace...sama sie tym rozbawilam;)ehehehehe..pozdrawiam!

Oj Franci, Fracnci ;) Juz sie kiedys Ciebie pytalam, ale czy to ten sam Menscizna co w zzeszlym roku?? No taaak, a Ty znowu o Sycylii, nie wspominajac o pisakch ;) :D Zabawna i urocza z Ciebie Kobitka :D Marzenusia - to to super, ze filmik Ci dal duzo radochy, ja znowu jakos niegdy nie przepadalam za Spidermanami ;), a co do Troi, to masz racje, sama z nudow juz nie moglam wytrzymac jesli chodzi o bijatyki, ale jeszcze te czesci historyczne w miare trzymaly mnie przy zyciu ;) Tylko Parys byl moim zdaniem kompletnie nieatrakcyjny, natomiast jego brat to mniam ;) No wlasnie, Dziewczyny, jakich lubicie aktorow? Bo KOkus to wiem: Julia ROberts, Maggie G....(cos tam) ... itd.

Marzenusia - jeszcze o filmach mi sie przypomnialo, zeszlej zimy wyszla taka przesympatyczna komedia \"Love Actually\", wyporzycz sobie, naprawde milutki filmik i taki optymistycznie nastrajajacy :) I romantyczny, ale na berdzo wesolo i roznorodnie :) Moze ewentualnie troche za bardzo bozonarodzeniowy jak na lato ;)

Gość Izus
witam wszystkich w niedzielny zachmurzony poranek;)... ciesze sie jak dzik bo moze wreszcie spadnie deszcz na te nasze suchosci ( od 2 miesiecy ani kropli). Do wszystkich mile wspominajacych Krakow;). ...tak sie sklada ze wlasnie jestem z tego miasta. 2 lata temu udalo nam sie nabyc maciupenkie mieszkanko w rynku prawie ale pomieszkalismy w nim tylko 9 miesiecy po czym znow trzeba bylo Hameryke zaliczyc;)) Niemniej jednak wszystkich zainteresowanych odwiedzeniem miasta Kraka zapraszam serdecznie;) Moze nam sie kiedys uda wlasnie tam zlot zrobic;)) Aha mam pytanko do Dark Elfa odnosnie tej strony internetowej http://www.newport-news.com/. a wiec czy kiedykolwiek dokonywalas tam jakichs zwrotow itp i jak to sie odbywalo? moj problem bowiem jest taki ze jak kupuje ubrania w sklepach to mam rozmiar 6 czasem 8. tymczasem wg ich tabeli obliczen wychodzi mi cale 10. nie zebym sie tym specjalnie stresowac miala, ale kurcze nie wiem juz jaki rozmiar mam zamawiac buuu pomocy;) kokus w nowym mexyku jestem juz po raz trzeci. Tak sie sklada ze za kazdym raze moj maz pracuje tu w tym wielgasnym rzadowym laboratorium gdzie to dawno temo wyprodukowano pierwsza bombe;)))) troche wiecej pozniej napisze bo wlasnie mi dzieciaki z wyra sie zwlekly i krzycza ze glodne;)) pedze sniadanko pichcic pozdrawiam wszystkich i milej niedzieli

Pomysle BAGATELKO i bycmoze wypozycze! :D Ehh czuje sie koszmarnie, wczoraj mielismy z mezulkiem po restauracji rozwolnienie. Poszlismy spac po 2 nad ranem... Teraz boli mnie brzusio, a mamy isc do znajomych na 14:00 na BBQ.. Chyba przestanej jadac w restauracjach, albo zabierac ze soba kanapki lub torebke pelna tabletek:(

Gość izus
buuuzapomnialam dodac ze tez chce do Polski ....juz bym walizy pakowala a najblizszy wyjazd dopiero sie na czerwiec przyszlego roku szykuje buuuu

Heyka wszystkim:) Bagatelka- bede czekala na relacje z pracy:)masz racje w dzisiejszych czasach nie mozna sobie wybierac miejsca zamieszkania jedzie sie tam gdzie jest praca,ja dzisiaj rozmawialam z moim mezem i powiedzilam kategorycznie ze bede miala ciezka depresje jezeli dluzej zostane w Springfield takze postanowilismy ze jak zdam tutaj TEOFL i on zaliczy te kursy to bedziemy myslec o przeprowadzce do wiekszego miasta:) Franci- rozumiem Cie calkowicie ja jak zobaczylam Chicago to nie chcialam ztamtad wracac do Springfield z krolikami wiewiorkami i zielenia:)Ja lubie wieksze miasta w ktorych duzo sie dzieje jest gdzie wyjsc:) Wczoraj sobie robilam test Hollanda i mi wyszlo ze moj typ wiadacy osobowosci to spoleczny wyszlo mi 100% drugi moj typ osobowosci to Artrystyczny 90% takze tak jak myslalam musze sie rozwijac w tych kierunkach.wklejam link do testu jak ktos chce sobie zrobic:) http://www.bmi.pl/test.htm Izus- ja jeszce nic nie kupowalam z tej strony podala mi ja kolezanka z czata ktora kupila tam kostium kompielowy nie mam pojecia jak to jest ze zwrotami,zreszta ja stwierdzilam wczoraj ze chyba nie bede kupowac ubran w sklepach internetowych bo ja tez mam wlasnie takie problemy jak Ty:)Podoba mi sie z tej stronki taki komplet jeansowy ale niewiem jaki rozmar zamowic................ Wczoraj poszlam do sklepu i przymierzalam spodnice w jednym sklepie nr 1 byl na mnie dobry a w drugim 3 ja juz nie moge sie polapac z tymi rozmiarami zreszta ja lubie polowac w sklepie na cos chodzic przymierzac porownywac ceny miec kontakt z ludzmi takze stwierdzilam ze bede chyba tylko kosmetyki kupowac z internetu. Znalazlam fajna strone na msn schoping gdzie mozna nabyc kosmetyki ze znizka czasami i mozna sobie poczytac opinie ludzi ktorzy je wyprobowali i powiem Wam ze najlepsze opinie maja niezbyt drogie marki takie jak nivea curel st ives i kosmetyki naturalne.Takze bede tam kupowac chyba:) Marzenka - tez widzilam Spidermana wczoraj swietny:) Jay- mi to sie takie wyspy po nocach snia :) A ja do Polski w nastepnym, roku chyba pojade jak dobrze pojdzie buuuuuu pozdrawiam wszystkich:)

no to mija nam powolutku dlugi weekend w USA ;( jeszcze dzisiaj zaliczymy pokaz sztucznych ogni i to by bylo na tyle, poniedzialek beziemy odpoczywac i leczyc kaca ;) w piatek impreza, w sobote impreza, dzisiaj impreza, ale dzisiaj to przynajmiej tak spokojnie, mecz bedziemy ogladac :D szkoda mi naszych sasiadow, czechow, tak im dobrze szlo !! :) Dark Elf - zycze powodzenia we wszystkim i jak najszybszej ucieczki ze Springfield :D ja co prawda nie mieszkam w Chicago ale na przedmiesciach, jednak nie dzieli mnie 3 godzinna jazda do Chicago tak jak Ciebie, do downtown mam 25 mil czyli 30 minut jazdy :) Chcialam powiedziec, a raczje pochwalic sie, ze Krakow to miasto moje ukochane, chociaz nie pochodze z Krakowa, jednka duzo mnie z tym miastem laczy, mam tam spora rodzine, duuuuuuzo zanjomych, nawet podczas mojej ostatniej wizyty w ojczyznie w Krakowie spedzilam sporo czasu :D Teskno mi za takimi miejscami jak to wlasnie miasto ;( o filmach wspominacie, to ja w przeciwienstwie do Was bylam zachwycona Troja, a szlam z nastawienie, ze bede sie nudzic, ze Pitt przeciez nie nadaje sie do takich rol i wogole, a tu tymczasem, bylam bardzo mile zaskoczona, podobalo mi sie praktycznie wszystko, nawet sceny batalistyczne :D natomiast nikt nie przkona mnie do takich bajek jak Spiderman :D \"Love Actually\" - tez uwazam za bardzo fajny film i polecam, przyznam sie, ze mnie tak ujal ten film swoimi romantyczno-komediowymi scenkami, ze sie nawet poryczalam, sciskajac dlon mojego meza i wrzeszczac mu do ucha \"kocham Cie wariacie\" :D :D :D Darl Elf, co to jest ten test Hollanda ????? dobra kochani, zmykam, przyjemnej niedzieli zycze, i do poczytania pozniej :D

Gość widze ciemnosc................

Gość widze ciemnosc................

🖐️ Jestem... w koncu jestem i serdecznie pozdrawiam Was juz z Polski :D :D :D Jadlam juz dzisiaj ogoreczki malosolne i babcine zrazy i mowie Wam, ze dawno juz sie tak dobrze nie czulam :D :D :D Teraz bede zmykac, bo jestem juz bardzo zmeczona! Dobranoc wszystkim 🖐️ 😴

Czesc, witajcie bardzo, bardzo serdecznie, Leniwa niedziela mija...Bylem chwilke na rybach na stawie za ulica, ale nic z tego nie wyszlo.. Wieczorem zadzwonil \"soltys\" zeby sie spotkac, glownie chodzilo o to czy organizujemy dozynki w tym roku, a to wszystko z tego powodu, ze w ub. roku nie bylo wienca z osiedla w kosciele. No i bedziemy robic, tylko jakies fundusze trzeba zorganizowac na uwicie wienca i potem maly poczestunek dla mlodziezy, ktora pojdzie z wiencem do kosciola i gospodarzy. Upada tradycja w narodzie... dawniej to gospodarz organizowal przyjecie dla mlodziezy, ktora wila wience, dzis w osiedlu nie ma prawdziwych rolnikow i prawdziwych gospodarzy.. Zreszta wczoraj sprzedano nastepne dzialki na osiedlu, az 13, tak ze pozostalo tylko 7. W przyszlym roku nastepne pastwisko pojdzie na dzialki budowlane. Cena wywolawcza ok 1.000 zl za ar, czyli 11-14 tys zl za dzialke. Dark Elf - nie robilem jeszcze testu Hollanda, ale jest obok na temat powiazania grupy krwi ze sposobem odzywiania.. co zgadza sie w moim przypadku bardzo... Marzenusia - ale mi smaka zrobilas tym BBQ.. pomyslalem od razu o prawdziwym, amerykanskim steku, grubym, wysmazonym, z ziemniaczkiem pieczonym w skorce i smietana.. i jeszcze salata zielona.. Izus - jesli tam pracuje Twoj maz, to ja wiecej nie pytam, zeby potem mnie nikt nie pytal co wiem o tym czego nie powinienem wiedziec... Nie tak dawno wypelnialem ankiete bezpieczenstwa osobowego do celow wojskowych i juz zupelnie nie wiem czego nie powinienem wiedziec.. Izus, zdjecia Twoje nie dotarly do mnie, niestety, to znaczy w zalaczniku byla tylko ikonka koperty... reply please... Bagatelka - co do aktorek to przede wszystkim Sandra Bullock... Moja zona dostala dzis od kolezanki ksiazke \"Nigdy w zyciu\" p. Grocholi - pamietacie ten film? lecial w zimie w polskich kinach, moze ktoras ogladala na kasecie czy dvd? Na \"Troje\" niestety nie zdazylem.. jakos sie nie skladalo wtedy na wyjazdy do kina.. A co do foczek to spojrzalem na mape i ja bylem bardziej na poludnie, tak ponizej Sea World.. franci - pomyslalem od razu ze chodzi Ci o piaski, ale ze piski mogly byc to tez tak w podtekscie - oczywiscie piski zachwytu nad krajobrazami... Co do pracy, to i tak masz szczescie, ze nie ma takich upalow jak rok temu, kiedy mozg przed poludniem juz wysychal... Co do Twojego mezczyzny to nic Ci nie bede doradzal, bo wiem, ze ja tez bym wolal mala, spokojna miescinke, jak te ktore poznalem w NJ. No chyba ze to byloby San Francisco, ktore mnie zauroczylo... Mayenka, jestes jeszcze czy juz lecisz do Polski? jakos mi umknal termin.. Jay - dzwonil dzis moj brat, gdy zapytalem go o film \"F. 9/11\" to stwierdzil, ze nie potrzebuje ogladac filmu, aby miec wyrobione zdanie na kogo ma glosowac.. Co do wyspy, to moze bardziej na polnoc, zeby nie bylo tak goraco...Chetnie bym sie pisal na taka wyspe, tylko nie wiem w jakim charakterze bym tam wystepowal - czy taki rodzynek jak na topiku? hihihi W kazdym badz razie jak cos wygram w totolotka, to obiecuje zorganizowac zlot... aga21 - czekam na Lx-foto.. Dobra, ide obejrzec koncowke meczu Grecja-Portugalia, Grecy strzelili gola i moze byc sensacja... Pozdrawiam bardzo...

czyzby moj wpis otworzyl nowa strone? zaraz to sprawdzimy...

Jednak Piwonia byla pierwsza, ale dlaczego nawet dodajac 30-tke nie bylo tych wpisow? juz kompletnie nie rozumiem tego systemu..

kokus - teraz juz nawet dodajac 30 nie widac wpisow, wszystko sie wali na leb na szyje :( :P Ach, to jednak sandra Bullock ;) :) Piwonia - ja tez uronilam lezke na Love Actually ;) A juz w ogole super podobal mi sie motyw, jak premier WB dal popalic prezydentowi USA, nie zas jak to mialo miejsce w praktyce :P Co do Troi, to ja tez bylam pozytywnie zaskoczona, tylko zawsze juz z natury rzeczy nudza mnie bitwy i tego typu sprawy :) Izus, Dark Elf - odnosnie kupowania rzeczy wysylkowo, to nie ma nigdy problemow ze zwrotami, w paczce dostajesz fakture i z nia druczek w razie ew. zwrotu. Ale niestety nie ma to jak przymierzyc w sklepie, jak sie na takich wysylkowych rzeczach wiecej razy nacielam niz nie, lecz nigdy nie bylo problemu ze zwrotem :) Margot - jejciu kofany, ogorki malosolne, babcine zrazy ..... umre zaraz, umre po prostu :( :D

kokus - no widzisz, wygrala Grecja, ale tylko 1:0, a mi sie wczoraj snilo, ze wygraja 4:0 :D

kokus - jeszcze jedno, ja wlasnie dzis bede jadla takiego grubego steka, ale pod warunkiem, ze sie pogoda poprawi, bo w deszczu nie wysle mojego mena do \"grilowni\" (u nas na osiedlu nie mozna grillowac na balkonie, tylko trzeba isc w takie miejsce oddalone o rzut beretem, bo sa jakies przepisy przeciwpozarowe, ze grill musi stac co najmniej 50 stop od budynku mieszkalnego). Nieststy nie bedzie pieczonego ziemniaczka w skorce, co uwielbiam z kretesem (a na nim gesta kwasna smietana, maselko i szczypiorek :D), bo mi sie nie chcialo myslec i zamiast tego bedzie salatka ziemniaczana, kupna, wiec pewnie nie bedzie z zbyt pyszna. A stek to uwielbiam jak jest tak na spaloniutko przypieczony z wierzchu, a w srodku jeszcze ociekajacy krwia (bosze, mam nadzieje, ze Jay tego nie czyta...) ;)

Piwonia- dziekuje za zyczenia powodzenia mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:) masz super ze masz tylko 30 min do centrum Chicago ja tez tak chce buuuu ale zawzielam sie teraz bede meczyc mojego meza zeby mnie uczyl jezdzic mam zamiar zrobic sobie prawko jak najszybciej a wtedy i 3 godziny jazdy mnie nawet nie odstraszy jezeli przed oczami bede miala lake michigan i ewentualne spotkanie z dziewczynami z Chicago. test Hollanda to test na okreslenie predyspozycjii zawodowych,pokazuje w jakich zawodach powinno sie pracowac mi wyszlo ze w zawodach ktore maja podloze spoleczne czyli praca z ludzmi pomaganie ludziom doradzanie leczenie itp i to na bank prawda bo zawsze chcialam byc psychologiem,:) pozdrawiam wszystkich:)

KOKUS ale masz apetyty....hihiih!! Ja po pierwsze nie cierpie samego wygladu steka, a po drugie wczoraj mialam wariacje zoladkowe (znowu), wiec zjadlam tylko przez caly dzien 2 hot-dog\'i i troche salatki z pomidorow :D No my juz w domu, po calym dniu na dworze i ogladaniu fajerwerkow, a jutro na caly dzien na plaze juhu :D :D :D :classic_cool: Buziaki dla Was Robaki :D :D :D

Gość mayenka
To juz moja ostatnia noc w wygodnym lozeczku. Kokus lece jutro o 19.10 kanadyjskiego czasu, a w Polsce bede we wtorek w poludnie. Wczoraj bylismy na rib fest. Bylo duzo stoisk z grilowanymi zeberkami. Pychotka!!! Dzis sie za to ozeralam na urodzinach szwagra. Takze mam nadzieje ze przez ten miesiac kiedy mnie nie bedzie nie naklikacie zbyt duzo:-) Postaram sie zagladac czasem. 3majcie sie letnio!