Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Czesc:)) witam w niedzielny wieczorek:))) kurka wodna zaczelyscie temat strasznych filmow...ja sie boje....ciemno juz sie zrobilo a ja siedze akurat sama w domu..Jurek pojechal do bazy a Wy tu starszycie:))).... Bagatelka pytalas jakie herbatki kupilam...Good Earth red tea o smaku malinowym i Celestial Seasonings fruit sampler o smakach raspberry zinger,cranberry apple zinger,black cherry berry,country peach passion,tangerine orange zinger...pycha:))) ale chyba po tych opowiesciach o horrorach to sobie melisy zaparze:))hhahahhah buzki dla Wszystkich:))

Squirley - mowisz o Hide & Seek z Robertem De Niro i bardzo utalentowana malutka Dakota Fanning , wchodzi na ekrany 28 stycznia :) ja sie wybieram, zapowiada sie ciekawie strasznie :D

mam malutkie pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem filmowym....bardzo poszukuje juz od pewnego czasu perfumek Monsoon jak do tej pory nie znalazlam ich w zadnym sklepie a czesto pytajac o nie panie lub panowie robia wielkie oczy..mhh co prawda dostalam je w Polsce jakies 5 lat temu i myslalam ze beda i tu w stanach...poniewaz firma Coty jest i na tutejszym rynku...gdyby ktos je wypatrzyl bylabym wdzieczna:))

Ewulek - tylko ebay cie ratuje w takim wypadku :) aukcja na ten prefum mija za 16 godzin, moze dasz jeszcze rade :) link: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11847&item=5548499840&rd=1&ssPageName=WDVW ja w podobny sposob zdobywam perfumy wycofane z rynku badz trudna dostepne :) czasami placi sie za nie duuuuzo wiecej niz one kiedys byly warte w sklepie wiec musi Ci na nich na prawde zalezec :)

a ja lubie CSI dopiero to odkrylam i jestem addicted (Miami), czy ktos to oglada z Was?

Ewulek - widze, ze sa one w roznych kolorach opakowan wiec nie mam pojecia, ktory jest ten, jaki masz na mysli :) oto wszystkie mozliwe Monsoony jakie znalazlam na ebay czyli dwa pozostale :) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11847&item=5549294317&rd=1&ssPageName=WDVW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11847&item=5548488879&rd=1&ssPageName=WDVW

k11- ja jestem uzaleznina od SCI oraz SCI Miami, podobnie Nip/Tuck :D przez Ewulkowe perfumy przypomnial mi sie film Monsoon Wedding :) widzial ktos ??? :) ja tak sie zakochalam w tym filmie, ze az kupilam sobie sciezke dzwiekowa :D i zeby bylo ciekawiej nie kupilam jej w zadnym hajmerykanskim sklepie muzycznym ale pojechalam na chicagowskie hinsudowo i tam w ichnim sklepie muzycznym ja kupilam.... alez egzotyka :D jak ktos nie widzial to polecam, piekny film !!!!! link: http://www.mirabaifilms.com/monsoon.html

Piwonia dziekuje:)) ja juz wszystko przeszukalam i wiem ze w sumie tu mnie ratuje ebay ale wtyd sie przyznac ja nigdy tam nic nie kupowalam i nie wiem za bardzo jak sie zabrac do tego....a moj monsoon jest w niebiesko-turkusowej buteleczce z takim stozkowym korkiem..z wytloczonym szklanym napisem monsoon.....ehhh....ale dzieki ze sie zainteresowalas:))kiss

Piwonia wlasnie weszlam na ten link buteleczka ta sama tylko korka brakuje:)) ale to najmniejszy problem i pojemnosc 50ml jest identyczna:))

a ten zapach poprostu uwilebiam...to takie mile wspomnienie:)) szkoda ze czasu nie mozna cofnac..:))

Och dziewczyny wy o horrorach -ja tylko takie filmy ogladam i sie nie boje! Np fear.com super a co gorsze ja sie zasmiewam i domownicy patrza na mnie dziwnie. No a w niedziele nie nudna, kosciolek, spacerek po parku a potem wizyta u siosty ktora sie zareczyla z chlopakiem z Columbii czy cos takiego no i jego cala familia!!!!!!!!! Glosno wesolo , choc nic nie rozumialam to oni gadali i cos tlumaczyli ale tez gotowali, przysmazali nie bylam w stanie sie opanowac i to nie z glodu tylko ciekawosci mniammmmmmmmmm , pyszne bylo mam nadzieje ze na Curves wypoce. Tak mi sie tylko glupio kojarzy ta nazwa Curves, south bitch diet, jaka nazwe powinno miec solarium???????

Piwonia......Aaj Mausam Bada Beimann Hai :) Chunari,chunari Aaja Nachle!!! pewnie ze znam:)to moj top ten jesli chodzi o muzyke mojego zycia,mam tez z 5 skladanek z Bollywood i kazda lepsza od drugiej:) Poza tym Penjabi Mc,jak jakas impreza,taniec brzucha i te sprawy ,i w ogole zaluje ,zem blondynka:P A,podeslalam kolejne foto,jak kto nie dostal to wolac:) pozdrawiam serdecznie

hahah KaHa mi tez sie dzwinie te nazwy kojaza:)) ale jak to powiadaja glodnemu chleb na mysli:)) a tu niedaleko domu tez mam Curves..mhh moze przemoge to swoje lenistwo i pojde z ciekawosci bo dieta dieta ale troche ruchu by sie przydalo ale juz jak pisalam wczesniej sama nie mam motywacji i przydalby sie jakis kop...mhhh ciekawa jestem czy trzeba podpisywac jakis kontrakt z nimi....najlepiej jak do nich zadzwonie a moze pojade...:))

Czesc :). Monsoon Wedding swietny jest :), bylam w kinie dawno temu i wyszlam oczarowana :).

A jesli chodzi o perfumy to Blue Light Dolce&Gabbana,na wieczor Red Hugo Boss,a w ogole to mam ostatnio cala linie o zapachu wanilii,i tez fajnie. a dla faceta ..Higher,, Diora....no powala mnie na kolana tak ,ze jak sie jakis facet o tym dowie ,i kupi, to chocby byl beznadziejny to na tych kolanach za nim bede szla:P Przeziebienie mnie cos bierze.

filmu nie ogladalam ale mam znajome malzenstwo ona jest amerykanka a on hindusem i dosc czesto bywalam na ichnich imprezach a ostatnia jaka sobie przypominam byla z okazji zareczyn...wlasnie z tradycyjnymi hinduskimi tancami( brzucha tez):)) i spiewami a pamietam ze jedlam bardzo pikantny ryz z kalafiorem i potem wypilam chyba z wiaderko wody bo mi oddechu zabraklo:))

OGLOSZENIE Jutro przystepuje do kopiowania filmu REJS moge wyslac CD albo przez internet jak kto chce przez Yahoo messenger albo MSN messenger to prosze mi dac znac na e-maila. To jest film tylko na komputer. Ewulek najlepiej pojedz bo to tak sie wtedy chce zaczac juz, teraz. Mi sie kojarzy bo mieszkam z Bryanem Nimfomaniackim.Ja mam na nazwisko roznie: jak jestem mila to Pupkowska albo jak go wsciekne to Dziwkuska, To jego wlasna tworczosc, nie zna polskiego.. ale do psa wola Chac tu! albo szczestan!

Esja a moj J uzywa Fahrenheit Diora i tez ehhh robia sie miekkie kolanka:))hahah zapachow walinliowych nie za bardzo lubie bo przypomina mi sie od razu moja sasiadka z Polski ktora namietnie wylwala hektolitry perfum na siebie:))) i wszystko tym zapachem bylo przesiakniete....ja lubie dosc ciezkie zapachy na wieczor...a na dzien.troszke lzejsze....ostatnio dostalam green tea arden...podobaja mi sie ale sa nie trawale.....ja tez poprosze zdjecie:))

Kaha chyba mnie przekonalas:)) jutro mam dosc duzo wolnego czasu wiec sie tam wybiore....moze i mnie tak to przekona ze nie bedzie odwtoru ,,,nie chce isc do miejsc gdzie sa tlumy ....a z tymi \"nazwiskami\" to bywa bardzo ciekawie czlowiek ktory zaczal do mnie mowic Ewulek ( i tak juz zostalo w towarzystwie)..i nie tylko bo tez jak sama sie zagalopuje to tak sie przedstawiam byl slawny z wymyslania:)) przykladow nie podam bo na wspomninie to sie robie czerwona jak burak:))hiehiehie

KaHa w kolejke po REJS sie nie zapisuje bo jestem szczesliwa posiadaczka dvd od 1.5 roku:)) ale jak bedziesz jeszcze cos miec to prosze daj znac:)) kolekcjonuje i lubie powracac do takich klasykow:) buzka:)

Ewulek Ty mi powiedz co bo mam troche od Bruneta wieczorowa pora przez Pana Tadeusza do nowego Quo Wadis, tyle ze DVD a tych nie wiem czy moge skopiowac, zapytam syna... moge wypozyczyc

Witam :) Najpierw dziekuje za zdjecia swiateczne i nie tylko. Wszystkie byly swietne! Przyznam sie ze ostatnio mam malo czasu na internet bo wypozyczylam sobie Da Vinci Code i nie moge sie oderwac!!! Zwylke kryminaly mnie nie fascynuja ale ten jest zupelnie inny. Na dodatek postanawiam odrobic zaleglosci filmowe: ostatnio ogladalam SuperSize Me. Pomimo ze wlasciwie nic odkrywczego facet nie powiedzial, bo to wszystko jest w sumie wiadome, to jednak byl to film szokujacy. No i zaczelam udzielac sie sportowo - od zeszlego tygodnia chodze na Pilates. Na pierwszych zajeciach myslalam sobie "Ale latwe!" Prawda wyszla z worka nastepnego dnia kiedy myslalam ze nie wstane z lozka, tak mnie miesnie brzucha bolaly! Mam ogromna nadzieje ze wreszcie odzyskam forme "sprzed dzieci" Zdazylam przeczytac, ze wiele z Was oglada filmy z dreszczykiem. Ja musze sie przyznac, ze musze uwazac, bo one za mna potem "chodza" - noca widze rozne cuda wychodzace z naszego lasu i podchodzace do drzwi naszej sypialnii, brrrrr. Ewulek, moj maz ciagle cos kupuje na ebay i jest bardzo zadowolony (ostatnio kupil jakas ogromniasta kolekcje The Muppet Show, niby dla dzieciaczkow ;) ). Najwazniejsze jest zeby sprawdzic sprzedajacego - wejdz na jego/jej profil i poczytaj opinie innych kupujacych. Z tego co wiem, to wiekszosc ludzi jest uczciwych. Piwonia - ja tez uwielbiam Monsoon Wedding!!! Maz kupil mi ten film po tym jak sam zobaczyl w samolocie. Po prostu cudo! Jakbys mogla przyslac te swoje zdjecia "przed" i "po" - wprost nie moge uwierzyc!!! Przydadza mi sie w motywacji bardzo bliskiej mi osoby ktora miewa watpliwosci czy sie uda.... Esja - bardzo dziekuje za eseje - z przyjemnoscia sie je czyta, swietnie piszesz! Moze powinnas zatrudnic sie jako taka zagraniczna korespondentka do jakiegos polskiego magazynu - chyba ze juz to robisz :) Ja tez lubie Blue Light - teraz moja siostra ich uzywa wiec ja nie moge, bo dwie baby w jednym domu uzywajace tych samych perfum to za duzo! Kokus - trzymam kciuki za prace!!! Jestem pewna ze swietnie sobie poradzisz. JoAska - powodzenia na egzaminach! KaHa - dobry plan masz, zycze wytrwalosci :) K-11 - z tego co wiem to na ostre zapalenie zatok nie ma jak antybiotyki :( ale dowiem sie od szwagierki bo jak Ci kiedys pisalam ona wlasnie zna sie na ziolkach chinskich i akupunkturze. Zdrowka zycze!!! Pozdrawiam wszystkich ktorych nie wymienilam, ale musze wracac do ksiazki! Milego tygodnia! Buziaczki!!!!

Kaha od jakiegos czasy filmy dvd kupuje razem gazetami ktore kupuje z polskim sklepie w mojej wsi:) ostatnio dorwalam Faraona z netu nie sciagam nic bo stacjonarny komp zapsuty nadal a poza tym to mam zakaz:))..mama chyba z 50 lub wiecej takich filmow w tym sporo polskich tytulow....dziekuje bardzo za propozycje przegrania:)) przejze ta moja \"kolekcje\" raz jeszcze....wiem napewno ze nie mam Vabank:))

Funkia pisalas o miesniach brzucha po pilates:)) a ja w 2004 zaczelam jezdzic na rolach i po 1 dniu dowiedzialam sie o miesniach w nogach o ktorych nie mialam zielonego pojecia:))haha.....z tym ebay to napewno dobra sprawa ale ja poprosze kogos z moich znajomych zeby mi pokazal jak to sie wszystko zamawia bo jestem w tym ciamna jak tabaka w rogu...ehhh...a poza tym za godzine moj Jurek wyjezdza w trase i znow bede pozbawiona laptopa i nici z zamawiania i przebijania ceny:(((... a nie chce raczej nikogo zobowazywac do tego....Pozdrawiam serdecznie:)))

Ewulek: a szukalas na scentiments.com? ja tam ciale kupuje perfumy! Kilka razy kupilam w Perfumanii (w normalnym sklepie, ale maja tez sklep internetowy perfumania.com) najlepiej wpisz nazwe perfun w goole i cos ci sie wyswietli! Na Scentiments mozna kupic perfumy o polowe taniej niz w sklepie. Ja od dluzszego czasu uzywam Hugo Bossa Woman, ktore podobno sa juz wycofane ze sprzedazy w sklepach. W perfumanii kupilam je za $45, a na scentiments.com za 21!!! Bo to bylo opakowanie testowe bez pudelka!! Aha, testowe to nie znaczy, ze uzywane, tylko po prostu bez tego opakowania... Polecam!!

Funkia-ja to pisze tak sobie ,bo nie moge spac.Jak przestane rozsylac znaczy ,ze juz problem spania zostal rozwiazany.Ciesze sie niezmiernie ,ze umilam Wam tym sposobem czas,cos pozytecznego robie,a przy okazji rozwijam siem tfurczo-bom kfiat ynteligencji i kwytne :P Tego...no ,chyba sie rozchorowalam na serio ,temperatura podskoczyla,wiec ide sie polozyc i wlacze jakas cicha spokojna muzyczke np.Bebel Gilberto nara.

A mi perfumy kupuje szefowa-ona lata z wykladami po swiecie ,i jest na roznych lotniskach przynajmniej kilka razy w miesiacu.W ogole Islandia to zadupie ,chyba zaczne tez po e-bay szukac .pa

Squirley szukalam ale nie ma ich wogole...te moje perfumy zostaly wycofene jak dobrze sie orientuje chyba z 3 lata temu... Piwonia znalazla je na ebay..ale ja niestety mam kompa jeszcze przez chwilke zanim J pojedzie w trase a poza tym juz pisalam ze nie za bardzo wiem jak do tego sie zabrac.... mozna jeszcze je znalesc czasem w niektorych sklepach w Anglii ale tam niestety nie mam znajomych...wiec chyba ta moja resztke bede uzywac bardzo oszczednie:))a jak juz sie skoncza to odejda na poleczke z milymi wspomnieniami:)))

zmykam juz...moja przygoda z netem i forum juz sie konczy na dzis...ale napewno sie pojawie wkrotce:)),,naszedl mnie jakis dziwny nastroj a w glowie powtarzaja sie slowa ze...\"wczoraj to wspomnienie , dzis niespodzianka a jutro to tajemnica\"..... Zycze wszystkim wspanialego poniedzialku:))) pozdrawiam bardzo serdecznie papa i do milego:)))